secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät palvelualan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
60 000 €

Osakas sijoitusyhtiöön

Vahvassa kasvussa olevaan sijoitusyhtiömme ottaa mukaan 1-2 uutta osakasta. Salkussamme on paljon mielenkiintoisia yrityksiä, monilta eri toimialoilta. Monet sijoituskohteistamme on saatu kasvatettua toimiviksi ja nostettua niiden osakkeiden arvoa erittäin paljon. Seuraava tavoitteemme on listautuminen. Järjestämme mielellämme luottamuksellisen verkkopalaverin, jossa avaamme toimivaa konseptiamme ja saavutuksiamme tarkemmin.  Taustamme ovat kunnossa ja tiimin osaaminen monipuolista.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ompelimo ja räätäli

Ammattitaitoinen ompelimo- ja pesulapalvelu Helsingissä

Ompelimo Ullastiina hakee jatkajaa ompelimon ja pesulapalvelun liiketoiminnalle. Ompelimo Ullastiina on toiminut yli 20 vuotta ja se palvelee ammattitaidolla kaikissa asusteiden huoltotarpeissa. Ompelimo palveluun kuuluu monipuolisesti kaikki ompelutyöt, kuten korjausompelu, kodintekstiilien ja vaatteiden ompelu sekä hää- ja juhlapukujen valmistus. Pesulapalvelun välittämisestä jatkajalla on mahdollisuus tehdä sopimus näitä hoitavan yhtiön kanssa. Pesulapalvelu on käsittänyt mm. mattojen, peittojen, nahka- ja tekstiilivaatteiden ja juhlapukujen pesun. Asiakkaat tulevat pääkaupunkiseudun lisäksi kauempaakin. Asiakaskuntaan kuuluu yksityishenkilöiden lisäksi yrityksiä, jotka ostavat siltä ompelua alihankintapaleluna. Yritys työllistää tällä hetkellä kolme henkeä yrittäjän lisäksi. Yritys toimii Helsingin Pakilassa vuokratiloissa, joiden vuokraamisesta jatkaja voi tehdä sopimuksen, joten yritys voi jatkaa toimintaa samoissa tiloissa. Liiketoimintakauppaan sisältyy koneet ja laiteet sekä varasto erikseen sovittavissa määrin.  Jos olet harkinnut ompelimo-yrittäjyyttä, niin tässä on hyvä tilaisuus jatkaa yrityksen liiketoimintaa. Myyjä on valmis opastamaan ja perehdyttämään jatkajan. Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä myyjään.  Voit tutustua yritykseen osoitteessa: https://ullastiina.fi/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys
10 000 €
SUOSITTU

Sosiaalisen median liiketoiminta | sometoimisto myynnissä

Myymme sosiaalisen median liiketoimintamme. Sillä on vakaat, pysyvät kuukausilaskutteiset asiakkaat. Liiketoiminnan pohja on hyvä. Hyvään kannattavuuteen vaadittaisiin lisämyyntiä. Nykyinen liiketoimintamme on valtaosin jo muualla. Kauppa tehtäisiin liiketoimintakauppana. Kaupan mukana siirtyisi yksi henkilö. Hän on tehnyt pitkään sosiaalisen median päivityksiä, blogeja ja tuntee alan.  Myynnin syynä on se, että toinen osa liiketoiminnastamme on kasvanut monta kertaa suuremmaksi ja haluamme keskittyä täysin siihen. Sosiaalisen median liiketoiminnan liikevaihto on noin 30.000 euroa vuodessa.  Sopii esimerkiksi - yksinyrittäjälle joka haluaa lisää asiakkaita- toimintaansa laajentavalle sometoimistolle tai mainostoimistolle- pätevää ammattihenkilöä ja hyviä someasiakkaita etsivää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys
790 000 €

Katealan yritys

Myydään katealan yrityksen liiketoiminta. Myytävän yrityksen palveluihin kuuluvat mm. kattojen tiivistykset, kuntokartoitukset, kattovuotopäivystys, pinnoitukset ja lumityöt. Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilökunta.Yritys sijaitsee isossa kaupungissa Suomessa. Käytämme kuvituskuvaa. Kysy myös rahoituspalvelustamme. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.   Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä;  Novie haki ostajia aktiivisesti   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"   Kalle Riitahaara, yrittäjä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille" Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!"    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Myydään kotisiivouspalvelun liiketoiminta Oulussa

Etsitkö loistavaa tilaisuutta omistaa ja johtaa menestyvää kotisiivouspalvelua Oulussa? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa vakiintuneen kotisiivouspalvelun liiketoiminta, joka palvelee Oulun seutua ja lähialueita. Liiketoiminta on myynnissä yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Tämä liiketoimintakauppa tarjoaa sinulle valmiin asiakaskunnan ja säännöllisen liikevaihdon. Osa asiakkaista on jo pitkäaikaisia ja toivoo tuttuja siivoojia jatkamaan heidän kodin huolenpitoa. Tämä takaa jatkuvuuden ja luottamuksen asiakassuhteissa. Kauppaan sisältyy liiketoiminta ja sen asiakkuudet. Huomioithan, että kauppa ei sisällä välineitä. Voit kuitenkin ottaa käyttöösi nykyiset asiakasrekisterit ja hyödyntää niitä oman liiketoimintasi kehittämisessä. Tämä on erinomainen tilaisuus aloittavalle yrittäjälle tai alan ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa toimintaansa esimerkiksi Oulun alueella. Kotisiivouspalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Jos olet motivoitunut, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, tämä tilaisuus tarjoaa sinulle erinomaiset edellytykset menestyä. Voit jatkaa vakiintuneen palvelun ja maineen rakentamista sekä kehittää toimintaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta liiketoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Tartu tilaisuuteen ja astu kotisiivouspalveluiden menestyksekkään liiketoiminnan maailmaan Oulussa ja lähialueilla.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys
5 000 €
SUOSITTU

Soberisti Oy - Vapaudu alkoholista helposti ja ilolla, anonyymisti

Soberisti on onlinepalvelu high functioning -alkoholiriippuvaisille, jotka haluavat apua raitistumiseen mutta eivät hae sitä työterveydestä ym. tahoista koska eivät halua leimautua alkoholisteiksi. Vuoden kestävä holistinen online-kurssi on pyörinyt vuodesta 2021. Palvelun vahvana tukena on Soberistin perustajan vuonna 2016 julkaistu kirja Vapaudu viinistä - miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni.Palvelun vahvuus on siinä, että se on sille alkoholiriippuvaisten suurelle enemmistölle, jolle ei ole aiemmin ollut sopivaa menetelmää tarjolla, ja se on aina saatavilla mihin kellonaikaan tahansa, minä päivänä tahansa.Menetelmä pohjautuu muutosjohtamisen parhaisiin käytäntöihin, tutkittuun tietoon, kokemuksiin ja positiiviseen psykologiaan.Tulokset kertovat, että menetelmä toimii. Soberisti on auttanut satoja suomalaisia vapaaksi alkoholista. 93 % asiakkaistamme kertoo vapautuneensa alkoholista kurssin avulla.Nyt tarkoituksena on laajentaa palvelu uudella mobiilisovelluksella, jollaista ei ole ennen nähty "sober-appi" -markkinoilla. Samalla tulemme kansainvälistämään palvelumme Pohjoismaihin ja englanninkielisille markkinoille. Potentiaalisia asiakkaita on 87,5 miljoonaa ja tavoittelemme siitä 10 prosenttia. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys

Kotihoitopalveluita tarjoava yritys

Oulun alueella toimiva kotihoitopalveluita tarjoava yritys hakeetoiminnalleen jatkajaa. Yritykselle on tärkeää toimia asiakasystävällisesti ja heitä kunnioittaen. Yritys on perustettu kymmenen vuotta sitten ja pitkäaikaisimmat asiakkaat ovat olleet miltei koko ajan mukana. Asiakkaiden luona käydään säännöllisesti ja heille tarjoaa mm. siivouspalveluita, apua arkitoimissa sekä ompelupalveluita. Lisäpalveluna voi tarjota esim. pesulapalveluita. Asiakkaana on niin palveluseteliasiakkaita kuin suoria asiakkuuksia. Myyjä voi jäädä työntekijäksi yrityskaupan jälkeen, tämä turvaakin pitkäaikaisten asiakkaiden pysyvyyden. Yrityksellä on erittäin hyvä maine ja asiakkaat tulevatkin suositusten kautta. Yrittäjä toimii tällä hetkellä yksin, mutta tiimin rakentamiselle on hyvät edellytykset. Mikäli olet laajentamassa tai kasvattamassa yritystäsi yrityskaupoilla, tämä on loistava kohde kasvattaa asiakaskuntaa. Ole yhteydessä ja keskustellaan asiasta lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa

Myydän menestyvä siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa. Liiketoiminta on aloitettu 2010 toiminimellä ja 2015 alkaen se on toiminut osakeyhtiön alaisuudessa. Siivoustyön lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki kodinhoitoon liittyvät työt,kuten kuljetus, pihatyöt, sekä auttaminen päivittäisten asioiden hoidossa. Toimimme Joensuussa ja sen lähikunnissa. Puhdistukseen käytämme ainoastaan  laadukkaita puhdistusaineita ja siivousvälineitä. Arvostamme ympäristöystävällisyyttä  ja myös toteutamme puhdistustyömme arvoa vaalien. Teemme alkuarvion siivottavasta kohteesta paikan päällä ja se on aina maksuton. Asiakkaista n. 1/3 on pienyrityksiä ja 2/3 yksityisiä kotisiivouskohteita. Yritystoiminta on erittäin kannattavaa ja yritys työllistää 11 osaavaa työntekijää. Jos olet kiinnostunut puhtausalasta ja sinua kiinnostaa yrittäminen, niin tässä sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Voit myös kasvattaa jo toimivaa liiketoimintaasi yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, pyydä lisätietoja ja tule tutustumaan toimintaan! Pyydä lisätietoja TÄSTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
35 000 €

Myydään kannattava pakohuoneliiketoiminta Järvenpäässä

Yrittäjä etsii jatkajaa kannattavalle pakohuoneliiketoiminnalle Järvenpäässä muuhun liiketoimintaan keskittymisen vuoksi. ExitCenter.fi on toiminut Järvenpään ydinkeskustassa vuodesta 2016. 4 suosittua, laadukasta ja uniikkia pakohuonetta edullisissa vuokratiloissa Järvenpään ydinkeskustassa, siirrettävä ulkopeli näyttävillä pelimoduuleilla ja kaksi mobiilisovelluksella pelattavaa ulkoseikkailua. Keski-Uudenmaan ainoa pakopeliyritys. Hyvä tunnettuus laajalla alueella pitkän toiminnan johdosta. Liiketoiminnassa paljon kehityspotentiaalia innokkaalle yrittäjälle. Toimitilakiinteistö mahdollistaa myös pelihuoneiden määrän kasvattamisen. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana mukaan lukien kaikki pakopelitoiminnan kiinteä ja aineeton omaisuus, sekä useita valmiita, innovatiivisia pelimoduuleita ja aihioita kehitystyölle. Luopuva yrittäjä perehdyttää jatkajan liiketoimintaan, pelitoimintaan ja teknisiin ratkaisuihin sekä auttaa toiminnan jatkamista erikseen sovitusti. Ota yhteyttä luottamuksellista keskustelua varten, kerron lisää liiketoiminnasta.
Järvenpää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Paino- ja kustannustoiminta

Graafisen suunnittelun ja painoalan yritys

Myytävänä AA-luokiteltu graafisen suunnittelun/painoalan yritys. Yritys toteuttaa monipuolista ja laadukasta graafista suunnittelua sekä painopalveluita koko maan alueelle. Vakiintuneet asiakassuhteet joissa kustantajia, omakustantajia, yrityksiä, järjestöjä, yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä. Yrityksellä myös kattava digipainolaitteisto jälkikäsittelyineen, jolla valmistuvat helposti kortit, tarrat, esitteet- ja suurkuvatulosteet, sekä lehdet ja kirjat. Valmis verkkokauppa. Yrityksen toimipaikka on Keski-Suomessa, mutta liiketoiminta on helposti siirrettavissä muualle Suomeen Yrityksellä on henkilökuntaa 2-4 henkilöä, yrittäjän lisäksi.  Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.   
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
4 984,50 €

Mukaan sijoittajayhteisöön

Kiinnostaisiko sinua osakkuus ainutlaatuisessa, listautumista tavoittelevassa suomalaisessa sijoittajayhteisössä?   Haluatko olla mukana suomalaisten startup-yritysten menestystarinoissa? Liity joukkoomme!   Sijoitussalkussamme on useita yrityksiä, joiden toimintaan olemme lähteneet mukaan hyvin varhaisessa vaiheessa, ja joista olemme kasvattaneet menestyviä yrityksiä. Sijoittamamme pääoma on kasvanut noin 1600%, jos verrataan sijoituskohteiden osakkeista tänä päivänä maksettavaa hintaa siihen mitä me olemme osakkeista sijoituskohteen alkumetreillä maksaneet.   Tältä sivulta löydät lisää infoa https://startuplions.fi/sijoittajille   Pieni osakeantimme on käynnissä, minimisijoitus on 4984,50€. Haluatko liittyä sijoittajayhteisöömme? Ota yhteyttä! Voimme myös järjestää henkilökohtaisen esittelyn yrityksestämme ja sijoituskohteistamme. 
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys
200 000 €

Osakkaaksi listautumista tavoittelevaan sijoitusyhtiöön

Suomi on maailman johtavia uusien innovaatioiden kehittäjiä. Uudet innovaatiot tarvitsevat kuitenkin menestyäkseen vahvaa osaamista ja rahoituksen. Olemme Suomen suurin aikaisen vaiheen sijoitusyhtiö.  Etsimme suomalaisia innovaatioita ja liikeideoita ja autamme niitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Teemme sijoituksia hyvin aikaisessa vaiheessa oleviin, lupaaviin suomalaisiin start up yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille.  Olemme iso osakas jo 13 suomalaisessa start up yrityksessä, ja kasvu jatkuu vahvana. Salkussamme on paljon patentoituja innovaatioita, joista osa on jo exitin kynnyksellä. Useat sijoituskohteemme ovat menestyneet erilaisissa yrityskilpailuissa, myös Suomen parhaaksi valitussa startup yrityksessä olemme iso osakas. Sijoituksen lisäksi tuomme kokemuksemme ja kontaktimme sijoituskohteiden käyttöön. Osakkainamme on mm juristeja, yritysjohtajia, tilitoimisto, mainostoimisto, head hunter ja mediasta tunnettuja suomalaisia vaikuttajia. Autamme sijoituskohteitamme myös muiden rahoitusinstrumenttien järjestämisessä, tämä on merkittävä lisäarvo sijoituskohteillemme.  Palvelullemme on nyt suurempi tarve kuin koskaan ennen. Saamme jatkuvasti mielenkiintoisia sijoituskohteita arvioitavaksi sijoitustiimillemme. Jotta sijoitussalkkumme on riittävän iso, olemme päättäneet fuusioitua toisen sijoitusyhtiön kanssa, tästä on jo hyväksynnät molempien yhtiöiden yhtiökokouksessa tehty. Listautumista tavoittelemme vuoden 2024 aikana. Hyödynnä tavoitellun listautumisen mukanaan tuoma osakkeen arvonnousu. Jokainen tämän päivän menestyvä yritys on joskus ollut start up yritys, tule mukaan luomaan suomalaisia menestystarinoita yli sadan osakkaamme kanssa! Varaa aika henkilökohtaiseen yritysesittelyyn.  Luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys
5 000 €

Kotiin toimitettava ruokapalvelukonsepti

Yhdistimme ammattiurheilijoiden ja -kokkien erikoisosaamisen, lisäsimme mukaan kansainvälisen yritysjohdon kokemuksen, syntyi täysin uudenlainen kotiin toimitettava ruokapalvelukonsepti. Konsepti on onnistuneesti testattu ja siinä on suurta kansainvälistä potentiaalia.   Palvelullamme on kehitetty sekä testattu tuote ja teknologia. Tekemämme kuluttajatutkimuksen mukaan konseptillamme on isoa tarvetta niin laihduttamisesta ja terveellisestä ruoasta kiinnostuneille, kuin ajan säästöä ja kotiin toimituksen helppoutta tavoitteleville ihmisille.    Tekemämme koemarkkinoinnin aikana, saimme suhteessa erittäin pieneen markkinointipanostukseen nähden loistavan tuloksen ja sitoutuneita asiakkaita, joista jopa 40% halusi tehdä jatkotilauksen. Nyt toteutamme pienen osakeannin, jonka avulla voimme kasvattaa markkinointiamme ja skaalata konseptin isommaksi. Kulumme ovat pienet, joten voimme saavuttaa hyvinkin nopeasti positiivisen tuloksen   Tavoittelemme ensin nopeaa kasvua Suomessa, jonka jälkeen kolmen vuoden sisällä lähdemme kansainvälisille markkinoille, siksi otimme advisoriksi ja enkelisijoittajaksi alan vahvan osaajan USA:n markkinoilta.   Esittelemme konseptimme ja suunnitelmamme tarkemmin esimerkiksi verkkopalaverissa. Minimisijoitus on 5000€. Osakeannissa on tilaa max 100 000€. Tullessasi tässä vaiheessa mukaan osakkaaksi, sinulla on mahdollisuus moninkertaistaa sijoituksesi lyhyessä ajassa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Koneiden ja laitteiden vuokraus
1 500 000 €

Yrityspörssin testi-ilmoitus

Testi
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Media ja viestintä

Erinomaisten asiakkuuksien viestintätoimisto Etelä-Suomessa

Monikansalliseen yritysviestintään erikoistunut ja erittäin korkean osaamisen kuvallisen ja audiovisuaalisen viestinnän toimisto tai sen liiketoiminnot etsivät arvoistaan isompaa kumppania tai omistajaa. Asiakassuhteet monivuotisia ja jatkuvia suuryritysasiakkuuksia. Liikevaihto 500.000-600.000€ Myydään liiketoimintakauppana. :-)  
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huolto-, korjaus- ja asennuspalvelu

Kannattavan lukitusalan yrityksen liiketoiminta

Nyt tarjolla on avaimet valmiiseen yrittäjyyteen asiakaspalveluhenkiselle lukitusalan ammattilaiselle tai tiimille! Pirkanmaalla 10 vuotta toiminut lukitus-alan yritys etsii liiketoiminnan jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Yrityksen tarjoamaan kuuluvat asennukset, huoltokorjaukset sekä lukko-/lukitustarvikkeet ja avaimet. Liiketoimintakauppaan sisältyvät mm. yrityksen tarvikevarasto, avainkoneet, laitteet ja työkalut.   Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu sekä yritys- ja yksityisasiakkaita. Kysyntä palveluille on jatkuvaa ja kasvavaa. Yrityksen liikevaihto, n. 150 000 euroa / vuodessa, on syntynyt olemassa olevan kysynnän ja asiakasverkoston kautta, ilman erityisiä markkinointitoimenpiteitä.    Potentiaalia laajentaa toimintaa on olemassa esimerkiksi lisääntyvän sähköisen kulunvalvonnan, sähköisten lukitusjärjestelmien ja kameravalvonnan saralla. Liiketoiminnan jatkajan aktiivinen ote ja halu kehittää tarvikemyyntiä esim. verkkokaupan avulla, tarjoaa lisäksi mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaa myös digitaalisiin kanaviin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista neuvotella jatkajan perehdyttämisestä yrityksen asiakaskuntaan ja liiketoimintaan. Yrittäjän vankalla kokemuksella ja määrätietoisella työllä rakennettu liiketoiminta tarjoaa mahdollisuuden yritystoiminnan jatkamiseen heti yrityskauppojen solmimisen jälkeen. Tartu tilaisuuteen nyt ja kysy lisätietoja oheisella yhteydenottolomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Lemmikki- ja eläinpalvelu
480 000 €

Eläinlääkäriasema keskeisellä paikalla

Pieneläinklinikka tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla Uudenmaan alueella.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntä on edelleen kasvussa.Eläinlääkäriaseman kasvava suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat:– henkilökunnan ammattitaito– joustava toiminta– ystävällinen asiakaspalvelu– hyvä saavutettavuus– sijainti kasvualueella– pitkän toimintahistorian aikana kasvanut maine– toimivat tilatYksityisenä pienenä toimijana eläinlääkäriasema on saavuttanut maine-edun suurempiin toimijoihin nähden ja pystynyt pitämään toimintansa kilpailukykyisenä myös hintatason osalta.Hintapyynnön perustelutKasvava ja kannattava liiketoiminta. Pitkä toimintahistoria ja suuri tunnettuus. Hyvä maine. Ammattitaitoinen organisaatio. Kiinnostavuus työnantajana. Sijainti. Toiminta-alueen väestönkasvu. Koneet ja laitteet. Vakituiset pitkäaikaiset asiakkaat. Toiminnan vähäinen riippuvaisuus nykyisestä omistajasta. Mahdollisuudet kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus

Urasuunnittelun ja yrityskoulutuksen yritys

Yritys on ammatillisen ohjaustyön, urasuunnittelun, työllistymisratkaisujen ja yrittäjyyden asiantuntija. Yritys kehittää koko ajan yhä parempia tekemisen malleja ja työtä tehdään kuudesta (6) eri keskuskaupungista käsin. Omat paikallistoimistot lisäävät paikallista tietämystä ja paikallista henkilöstöä sekä asiantuntijaverkostoa on helppo lähestyä. Paikallista palvelua tarjoaa ainoastaan tämä yritys Suomessa. Myydään tarjousten perusteella!
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image