secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset

Kärki-ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Leirintäalue

Monipuolinen matkailu- ja viihdekeskus Pohjois-Pohjanmaalla

Sievissä, Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Maasydänjärven matkailualue ja Urjanlinnan tanssipaviljonki etsivät uutta omistajaa yrittäjäpariskunnan ikääntyessä. Matkailualue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla. Leirintäalue on tunnettu karavaanareiden keskuudessa. Paikka on saanut paljon kiitosta siisteydestä ja hyvästä  asiakaspalvelusta. Vuonna 1995 avatussa Urjanlinnassa, joka on saanut nimensä Metsolat-sarjan käsikirjoittaja Carl Mestertonilta, järjestetään tansseja lauantaisin Suomen tasokkaiden artistien kanssa alkukeväästä joulukuun puoleenväliin saakka. Koulujen loma-aikana matkailualue palvelee päivittäin ja alkukeväästä joulukuun puoleenväliin viikonloppuisin. Liiketoimintaa olisi mahdollista halutessa harjoittaa ympärivuotisesti. Leirintäalueella on 15 mökkiä ja noin 200 asuntovaunupaikkaa. Lisäksi toimintaan kuuluu loma-asuntojen vuokrausta. Pää- ja huoltorakennusten kokonaispinta-ala on yhteensä lähemmäksi 1000 neliötä. Ravintolassa on A-oikeudet ja lounas on tarjolla kesäviikonloppuisin. Tiloissa on myös 40 hengen kabinetti yksityistilaisuuksiin. Paikka on erinomainen järjestää pieniä ja suuria juhlia, koulutustilaisuuksia ym. tapahtumia. Rakennukset sijaitsevat vuokratontilla, jossa on pitkäaikainen vuokrasopimus. Alueella on valaistut hiihtoladut talvisin, kuntopolut ja frisbeegolfrata kesäisin. Toiminta työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi kesäkauden ajan yhden kokopäiväisen työntekijän ja lisäksi osa-aikaisia kausityöntekijöitä. Kaupan kohteena ovat liiketoiminta kokonaisuudessaan, rakennukset ja vaunukylä. Tule jatkamaan menestyksekästä matkailu-, leirintäalue- ja lavatanssitoimintaa upealle paikalle luonnon rauhaan. Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta ja lisätietoja annetaan salassapitosopimusta vastaan.
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Terveysala
200 000 €

Hammaslääkäritoiminta Oulaisissa

Etsitään uutta yrittäjää hammaslääkärin vastaanotolle Pohjois-Pohjanmaalla. Lääkärikeskus Syke tarjoaa lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut, ja nyt liiketoiminta on myynnissä hammaslääkäripalvelujen osalta. Liiketoimintakauppaan sisältyvät valmis asiakaskunta ja kahden hammaslääkärin vastaanottohuoneen kalusteet ja varustus. Lääkärikeskus toimii vuokratiloissa. Hammaslääkäritoiminnasta vastaava yrittäjä tekee tiloista vuokranantajan kanssa suoraan uuden vuokrasopimuksen. Aulatilat jaetaan lääkärikeskuksen kanssa. Muusta yhteistyöstä lääkärikeskuksen kanssa voidaan sopia. Tule jatkamaan kannattavaa liiketoimintaa valmiilta, toimivalta pohjalta. Tarve uuden yrittäjän löytämiseksi on mahdollisimman pian, joten ota nopeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Kahvila

Kesäkahvila Töölönlahdella

Uutta omistajaa etsitään Töölönlahden rannalla sijaitsevalle kesäkahvilalle ensi kesästä 2021 lähtien. Kahvila on toiminut kymmenen vuotta kesäsesonkeina toukokuusta elo-syyskuun vaihteeseen ja sillä on vakiintunut asiakaskunta.  Kahvila Tyyni on tunnettu rennosta tunnelmastaan ja siellä järjestetään myös dj-vetoisia Club Tyyni -tapahtumia. Kahvilan 49 asiakaspaikkaa sijaitsevat viihtyisällä katetulla terassilla. Kahvilarakennuksessa on myyntitilat, varasto ja asiakas-wc. Kahvilalla on anniskeluoikeudet.  Liiketoimintakauppaan sisältyvät vuokratontilla sijaitseva oma kahvilarakennus ja terassi, kahvilan kalusto ja tarpeisto, reseptiikka, tilausjärjestelmät, sosiaalisen median sivut Facebookissa ja Instagramissa sekä vuokrasopimus Helsingin kaupungin kanssa. Uuden yrittäjän niin halutessa nykyinen omistaja voi tarjota taustatukea kesällä 2021. Henkilöstöstä osa on työskennellyt kahvilassa useampana kesänä ja osa henkilöstöstä voi olla käytettävissä myös kesäkaudella 2021. Voit halutessasi käydä tutustumassa kahvila Tyyniin Töölönlahdella, mutta otathan huomioon, että kaikki tiedustelut asiassa tulee tehdä yhteydenottolomakkeen kautta. Omistaja ei ole tavoitettavissa paikan päällä. Lähetä viesti ja kerro kiinnostuksestasi, niin keskustellaan lisää.
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Baari

Myydään kannattava baariliiketoiminta Kotkan keskustassa

Myydään liiketoimintakaupalla kannattava baariliiketoiminta Kotkan keskustassa. Liiketoimintakaupan myötä jatkajalle siirtyy: - Asiakaspaikkoja n. 45 + terassi n. 15 paikkaa (vuokratilat hyvässä paikassa kaupungin keskustassa) - Alakerrassa varasto ja toimistotila - Kalusteet (jääkaappi, tiskikone, jääpalakone, loossit, tiskit, huonekalut, neljä tv-tä, äänentoistolaitteet yms.) - työllistää kaksi työntekijää (+ omistajan) Liiketoiminta etsii toiminnalle uutta jatkajaa yrittäjän etsiessä uusia haasteita. Liikevaihto on ollut tasaista viime vuodet ja toiminta on vakaalla pohjalla.
Kymenlaakso
Myydään
Kello- ja kultasepänliike

Pielisen Kello ja Kulta Oy

Vuonna 2008 perustettu kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa Lieksassa etsii jatkajaa. Yritys on luopumassa liiketoiminnastaan. Vahvuuksia on hyvällä, keskeisellä paikalla Lieksan keskustassa olevat liiketilat, todella laadukas valikoima, uskollinen asiakaskunta sekä hyvä maine. Tuotteet on hinnoiteltu järkevästi ja kilpailukykyisesti. Tuotteisiin kuuluu kelloja, koruja, lahjatavaraa, kaiverruspalvelua, kello- ja kultasepän korjauspalveluja. Markkinointia tehdään tehokkaasti Facebookin, Twitterin, lehtimainonnan sekä sähköpostin kautta. Pielisentien varrella oleva, Lieksan uusimman kerrostalon (2013) hyvin varusteltu, oma toimitila on mielenkiintoinen ostokohde. Katutason liiketilassa on hyvä varustetaso, johon kuuluu valokuituyhteys, jäähdytysjärjestelmä, panssariovet ja -lasit, varashälytinjärjestelmä ja keittiövarustelu. Kyseessä on turvallinen ja asiakkaille helppokulkuinen kauppapaikka, joka sopii monenlaiseen yritystoimintaan. Lisätään vielä, että toimitilojen murtosuojaus on asianmukainen. Toimitilojen yhteydessä myydään kalusteet sekä loppuvarasto. Yritys sopii hyvin yrittäjähenkiselle henkilölle tai pariskunnalle tai esimerkiksi yritykselle, jolla on muutakin myytävää kuin kello- ja kultaliikkeen tuotteita. Esimerkiksi urheilukelloja tai vaatteita.
Myydään
Valokuvaus

Valokuvaus- ja kehystysliike Etelä-Pohjanmaalla

Myydään valokuvaus- ja kehystysliike. Yrityksen liiketoimintaan sisältyvät passikuvaus, studiokuvaus, hautauskuvaukset ja kehystyspalvelut. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja hyvät yhteistyöverkostot alan muihin toimijoihin ja tavarantoimittajiin. Kyseeseen tulee osakeyhtiön myynti tai vaihtoehtoisesti liiketoimintakauppana myydään liiketoiminta, kalusto ja varasto. Ostajan niin halutessa myös liikkeen nimi on kaupan kohteena. Neuvotella voi myös pelkän varaston ja kaluston ostamisesta, mikäli ostaja on muualta. Yritys työllistää yrittäjän. Kilpailutilanteen puolesta paikkakunnalla on edellytykset jatkajalle. Tule jatkamaan lähes 40 vuotta toimineen liikkeen toimintaa. Nykyinen omistaja myy yrityksen, koska on aikeissa siirtyä osa-aikaeläkkeelle. Ota yhteyttä!
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
75 000 €

Taksiyhtiö

Myydään velaton taksiyhtiö yhtiössä kaksi osaketta Taksi Helsinkiin yksi palvelusopimus. Volvo v 90/2017. Maksamalla liittymismaksun saa toisen auton ajoon. Yhtiöllä on kaksi autopaikkaa vuokralla, jossa saa pestä autot 24h.
Myydään
Pizzeria
100 000 €

Kebab-pizzeria Pohjois-Karjalassa, Ilomantsissa

Myydään kuntakeskuksessa keskeisellä paikalla toimiva Kebab-Pizzeria toimitiloineen. Yritys on helposti löydettävissä sekä se sijaitsee aivan muiden palveluiden keskuudessa. Ilomantsissa ei ole suoraa kilpailu kebab-pizzeriatoiminnalle.  Yrityksellä on pitkä, vahva toiminta, vakiintunut asiakaskunta sekä sillä on hyvä maine paikkakunnalla sekä muualla maakunnassa. Liiketilat mahdollistavat myös muunlaisen ravintolatoiminnan. Tarvetta suuremmille investoinneille ei ole. Tiloista osa vuokrattu pub-ravintolalle, joka on halukas jatkamaan vuokralaisena sopimuksen mukaan. Katso lisätiedot täältä.
Myydään
Hevostilat

Hevosalan yritystoiminta yli 100-vuotiaalla tilalla

Myydään toimiva hevosalan yritys. Yrityksemme toimii yli 100 vuotta vanhalla hevostilalla yksityistallina. Tunnettu ja suosittu paikka alan harrastajien keskuudessa. Tallillamme on 27 hevospaikkaa, jotka ovat kaikki tällä hetkellä täynnä. Kyseessä on vuokrapaikka, jossa valmis asiakaskunta odottaa uutta alan ammattilaista ottamaan ohjat käsiinsä. Yritystoiminnan pyörittäminen vaatii noin 2-3 hengen työpanoksen. Tilat on vuokrattu maanomistajalta. Myydään koko yrityksen osakekanta.  Tässä tunnettu hevostila, jolla ollut hevosalan toimintaa yhtäjaksoisesti jo yli 100 vuotta. Erinomainen mahdollisuus hevosalan osaajalle! 
Ylöjärvi
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo Seinäjoella

Myydään autokorjaamo Seinäjoella yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Kauppaan sisältyy korjaamon konekanta, mm hitsit, nosturi, prässit, rengaskoneet, käsityökalut, painepesuri, kompurat. Hintaan sisältyy myös perehdytys, perinteikäs hyvämaineinen oy, nimi ja puhelinnumero. Korjaamo on toiminut samassa paikassa kauan. Vuokratila on yrityskiinteistössä, sen pihaan on helppo ajaa ja vuokra on halpa. Tila on läpiajettava ja siellä on rasvamonttu, jota ei enää monesta paikasta löydy! Tila on jaettu kevyellä seinällä kahteen työtilaan ja siinä voisi toimia kaksikin ammattilaista vaikka yhtä aikaa. Tämä on edullinen ja nopea ratkaisu omaa työtilaa etsivälle autojen korjaamisen osaajalle tai osaajille. 
Seinäjoki
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Menestyvä erikoistavaran vähittäismyyntiyritys Keski-Suomessa

Myydään menestyvä erikoistavaraan keskittynyt vähittäismyyntiyritys Keski-Suomessa. Yrityksellämme on pitkät perinteet ja tunnettu nimi Keski-Suomessa. Olemme toimialan isoin yritys alueella ja myös maanlaajuisesti yksi isoimmista alan toimijoista. Vahvuuksiamme ovat kannattava liiketoiminta, yli 40 vuoden historia, hyvä tunnettuus sekä erinomainen sijainti. Toimimme omassa liiketilassa loistavalla sijainnilla keskellä Jyväskylää. Tila on uudehko ja hyväkuntoinen. Työntekijöitä yrityksessämme on 4 kpl. Meillä on myös omaa maahantuontia. Myydään koko osakeyhtiö. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.  
Jyväskylä
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kesäkukkien erikoisosaaja Monosen Puutarha Oy

Katso yrityksen esittelyvideo täältä >> Monosen Puutarha Oy on perustettu vuonna 1960 ja se sijaitsee Joensuun Reijolassa. Myynnissä on osakeyhtiön koko osakekanta nykyisten yrittäjien eläköitymisen takia. Päätuotteina yrityksellä ovat oman tuotannon ryhmäkasvit eli kesäkukat, taimipihan kasvit, perennat ja pensaat sekä hyötykasvit, mullat ja lannoitteet, ruukut ja puutarhatarvikkeet. Kesäkukat ovat selkeästi myynnillisesti suurin tuoteryhmä. Yrityksen brändi on tunnettu ja asiakaskunta vakiintunutta. Toiminta on kannattavaa ja toimintamallia on mahdollisuus kehittää entisestään. Selvinä vahvuuksina yrityksellä on sen sijainti markkina-alueen keskellä, myynti kuluttaja-asiakkaille sekä kasvien laadukkuus. Myynti on tehokasta paikan päällä eikä yrityksen tarvitse kuljettaa tuotteitaan kauemmas myyntiin. Monosen Puutarha on toiminta-alueensa asiantuntevin puutarha-alan myyjä ja hyvälaatuisten tuotteiden sekä laajan tuotetarjonnan puutarha. Yrityksellä on omat toimitilat, kiinteistö ja yrityskauppaan kuuluva omakotitalo (n. 180 m2). Viime vuosien aikana puutarhalle on rakennettu n. 2700 m2 kasvihuonetilaa ja siirrytty biolämmitykseen suurimmassa kasvihuoneessa. Kaksi kasvihuonetta kaipaa korjausta tai uusimista seuraavan 5 vuoden aikana. Omakotitalo on kohtalaisen hyväkuntoinen eikä suurempaa investoinnin tarvetta siihen ole. Tontti antaa tilaa laajennuksille ainakin 2000 m2 verran. Yritys sopii pariskunnille, asiakaspalveluhenkisille, sosiaalisille ja kielitaitoisille henkilöille. Nykyinen omistaja on lupautunut uuden yrittäjän tueksi liiketoiminnan alkuun saattamiseen. Allekirjoita salassapitosopimus, niin saat kiinnostavia lisätietoja yrityksestä! Tarkemmat tiedot Osuva-yrityspörssistä >>
Myydään
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus
23 000 €

Myydään Puupeli-massiivipuuhyllyjärjestelmän liiketoiminta

Jo olemassa olevaan yritystoiminnan lisäksi tarjotaan Puupeli-massiivipuuhyllyjärjestelmää. Hyllyjärjestelmää on valmistettu vuodesta 1986 alkaen.  Myynnissä sen takia, koska liiketoimintani keskittyy toisenlaiseen tuotantosuuntaan. Kauppaan sisältyy komponenttivarasto, erikoisporakoneet ja - terät sekä piirustukset. Asiakasrekisteri ja valomainos sisältyy myös hintaan.  
Päijät-Häme
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo vilkkaalla liikepaikalla

Myydään autokorjaamon liiketoiminta. Kahdeksan nosturipaikan autokorjaamo sijaitsee Uudellamaalla kaupungin keskusta-alueen tuntumassa, varaosakaupan yhteydessä. Liikepaikka on erityisen hyvä ja autokorjaamo palvelee laajaa asiakaskuntaa. Vuokratiloissa toimivalla autokorjaamolla on hyvät asiakaspalvelu- ja varastotilat.  Autokorjaamon toiminta myydään liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyvät asiakkuudet, kalusto, laitteet ja tarvikkeet sekä autokalustoa ja varastoa sopimuksen mukaan. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi kokopäiväisesti viisi henkilöä, jotka siirtyvät osana liiketoimintakauppaa.  Nykyinen yrittäjä on toiminut tiloissa reilun kymmenen vuotta. Myynnin syynä on keskittyminen toisen toimipisteen toimintaan. Nykyinen yrittäjä on valmis auttamaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa.  Ota yhteyttä, niin keskustellaan luottamuksellisesti lisää.
Myydään
Verkkokauppa
139 000 €

Lahjapalveluliiketoiminta ja verkkokauppa

Myydään lahjapalveluliiketoiminta ja siihen liittyvä verkkosivusto ja -kauppa, sekä varasto ja tarvikkeet. Yritys on erikoistunut herkkukoreihin ja -lahjoihin. Paljon potentiaalia toiminnan ja liikevaihdon kasvattamiseen. Asiakkaina yksityisiä kuluttajia ja yrityksiä. Sopii jo olemassa olevan liiketoiminnan oheen tai yrittäjäksi haluavalle, joka saa tästä valmiin konseptin. Konseptia voi helposti kehittää omannäköisekseen ja haluamaansa suuntaan. Käytämme kuvituskuvaa.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image