JÄTÄ ILMOITUS

Usein kysytyt kysymykset

Mitä ilmoittaminen maksaa?

Suosituin ilmoituksemme on myynti-ilmoitus 6 kk hintaan 299 € + alv 24 %. Tutustu koko hinnastoomme täällä. Meillä maksat vain ilmoituksen hinnasta. Ilmoittamisesta ei tule sinulle muita kustannuksia. Halutessasi voit ostaa lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi. 

Miten laadin ja julkaisen ilmoituksen?

Voit jättää ilmoituksen itsepalveluna verkkopalvelumme kautta täältä. Tarjoamme myös apua ilmoituksen laadintaan. Varaa puhelinaika ilmoituksesi laadintaan asiantuntijallemme täältä

Kuka voi ilmoittaa Yrityspörssissä?

Palvelussa voi ilmoittaa kuka vain. Ilmoittaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja ilmoituksen maksamista. 

Minkälaisia ilmoituksia Yrityspörssissä on?

Julkaisemme yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia, osakashakuja, myytäviä keksintöjä ja avoimia yrittäjäpaikkoja ketjuissa. Palvelupörssissämme ilmoitat palveluistasi ja tavoitat uusia asiakkaita. 

Kuka käsittelee ilmoitusten kautta tulevat yhteydenotot? 

Yhteydenotot ilmoituksista ohjautuvat aina suoraan ilmoittajalle.  

Minulla on ollut aiemmin ilmoitus, mutta palvelu on muuttunut. Miten pääsen omaa ilmoitusta hallinnoimaan?

Ilmoituksen yhteydessä ilmoittamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena. Tilaa uusi salasana Salasana hukassa-sivulta

Käyttäjätunnukseni ei toimi, vaikka olen tilannut uuden salasanan. Mitä teen?

Ota tällöin yhteys ylläpitoon palautelomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia: asiakaspalvelu@yritysporssi.fi

Voinko ilmoittaa nimettömänä?

Kyllä. Voit päättää ilmoituskohtaisesti mitä yhteystietoja ilmoituksen yhteydessä näkyy. Yhteydenotot välittyvät ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 


Voiko ilmoitukseen lisätä kuvia?

Kyllä. Voit lisätä ilmoitukseen 1-6 kuvaa. Palvelu muodostaa antamiesi tietojen perusteella oletuskuvan, jota voit käyttää mikäli et halua liittää ilmoitukseen omia kuvia.


Miten ilmoitus maksetaan?

Ilmoitus maksetaan samalla kun se jätetään. Maksu tapahtuu verkkopankissa tai luottokortilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oy.


Voinko muokata ilmoitustani jälkeenpäin?

Kyllä. Voit muokata ilmoitusta koska hyvänsä omilla tunnuksillasi kohdassa Omat ilmoitukset. Voit myös ottaa ilmoituksen pois näkyviltä tai poistaa sen koska vain haluat. 


Mitä lisänäkyvyys tarkoittaa?

Voit ostaa ilmoitukselle lisänäkyvyyttä, joita ovat Nosto etusivulle, Ilmoituksen nosto hakulistausten kärkeen ja korotusvärin lisääminen ilmoitukseen. Lisänävyyksien ilmoitushinnat löydät Hinnastosta >> 

Voit ostaa lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi koska hyvänsä, myös sen jälkeen kun olet jo julkaissut ilmoituksen.

Miten uusin vanhentuneen ilmoituksen?

Saat 14 ja 7 vuorokautta ennen ilmoitusajan umpeutumista sähköpostiisi viestin ilmoituksesi julkaisuajan umpeutumisesta. Voit uusia ilmoituksen Omat ilmoitukset-kohdasta. Mikäli ilmoitusaika on päättynyt, voit uudistaa sen kuukauden ajan Omat ilmoitukset-kohdasta uusimisen hinnalla. Tämän jälkeen voit uusia ilmoituksesi normaalilla uuden ilmoituksen hinnalla.

Miten voin vastata ilmoitukseen?

Jokaisen ilmoituksen yhteydessä on Vastaa ilmoitukseen -painike. Se avaa lomakkeen, jonka tiedot välitetään ilmoituksen jättäjälle. Ilmoituksessa voi myös olla esillä ilmoittajan puhelinnumero. Ilmoittaja päättää itse miten saamiinsa yhteydenottoihin vastaa.

Sain yhteydenoton jättämääni ilmoitukseen, mitä teen?

Voit itse päättää miten viet asiaa eteenpäin. Muistathan, että voit käyttää myös asiantuntijoiden palveluita.

 

loder image