Post an ad!

Osakas yritykseen

Latest listing
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Hoivakoti
5 000 €

Osakas terveydenhoitoalan yritykseen

Olemme Etelä-Suomessa toimiva kotihoiva-alan yritys. Palvelemme kunnan asiakkaita ja yksityisiä tahoja. Liikevaihtomme lähenee miljoonaa euroa. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä 25-30 henkilöä. Nyt haluamme kasvaa koko Suomen alueelle uudella konseptillamme, jossa alan yrittäjät saavat meiltä kaikki tukipalvelut ja he voivat keskittyä hoitopalvelun tarjoamiseen. Uuden konseptin kehittäminen kasvatetaan Elyn tukirahoituksella ja pienellä osakeannilla, jonka koko on 60.000€ ja minimisijoitus on 5.000€. Toimiala on vahvassa kasvussa, tule mukaan kasvavaan markkinaan.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muut kaupan alan yritykset
3 000 €

Väriä ja tyyliä suomalaisille naisille

Suomi ei tunnetusti ole muodin edelläkävijä ja me haluamme tehdä siihen muutoksen. Tuntuuko sinustakin, että Suomessa on huonosti tarjolla tyylikkäitä vaatteita normaali kuluttajalle? Meiltä löytyy taito ja palava halu tulla markkinoille räjäyttävästi, sekä vastaukset kuluttajien suurimpiin vaateongelmiin. Haluamme tarjota jotain uutta ja erilaista. Olemme keksineet uuden konseptin Suomen vaatealalle, agendana luoda siitä brändi ja kansainvälistyä. Tehdään Suomi tyylikkääksi. Olemmeko uusi Zara? Etsimme osakasta, joka toisi meille lisäarvoa osaamisellaan. Oletko somen ammattilainen, talouden osaaja, markkinoinnin edelläkävijä, logistiikan osaaja? ”Tarkoituksenamme ei ole jäädä vain Suomen markkinoille. Tulemme laajentamaan yrityksen toimintaa niin, että voimme sanoa luoneemme jotain suurta ja merkittävää ” "Kun voimme sanoa yrityksemme olevan Suomen uusi Zara, voimme olla tyytyväisiä.  – Se on meidän pitkän tähtäimen suunnitelma. ” Osakeantimme on maksimissaan 50 000 €. Minimisijoitus on 3000 €.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muut toimialat
100 000 €

Osakkaaksi kiinteistöalan kuumimpaan kasvuyritykseen

Yksi osakas myy n. 10-25 % osuuttansa yrityksestä, jonka asiakkaina on startupeja, pääomasijoittajia, kasvuyrityksiä ja korporaatioita. Yritys on vahvassa kasvuvauhdissa, tehden kasvua noin 68-100% vuositasolla. Yrityksellä on vankka omistuspohja, ja sitoutuneet työntekijät, jotka myös omistavat osan yrityksestä. Yrityksellä on erittäin kokenut, pitkään alalla kansainvälisissä tehtävissä toiminut hallitus. Yritys tehnyt kannattavaa kasvua kassalla ja 2 miljoonan liikevaihdon raja on mennyt rikki, yritys selvisi myös koronavuosista tehden silloin pientä kasvua ja positiivisen tuloksen. Asiakkaiden suositteluhalukkuus on ollut 5 vuotta täydet 100%. Yrityksellä hallussaan kansainvälinen tavaramerkki ja hieno brändi. Henkilöstön kokoluokka on 20-50 hlö. Toimintaa ympäri Suomen. Järjestämme mielellämme luottamuksellisen verkkopalaverin, jossa avaamme toimivaa konseptiamme ja saavutuksiamme tarkemmin. Lisätietojen antaminen vaatii salassapitosopimuksen. Hintaluokka 300.000-1.000.000. Minimisijoitus 100.000€/ vastaa noin 3 % yhtiön osakkeita.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
10 000 €
POPULAR

Osakas pitkäikäiseen teollisuuslaitokseen

Olemme kymmeniä vuosia toimineet teollisuuden alalla ja saaneet vahvan jalansijan Suomessa. Tuotteitamme ja palveluitamme arvostetaan. Liikevaihtomme on 1-2 miljoonan luokassa vuodesta riippuen. Konseptimme poikkeaa muista alan toimijoista Suomessa. Korona ja komponenttipula vaikeutti meidänkin toimintaamme, mutta myyntimme on jälleen kasvu-uralla. Uusien omistajien myötä tavoittelemme kansainvälisiä markkinoita. Olemme vahvistamassa osakasjoukkoamme uusosakeannilla. Minimisijoitus on 10.000€. Osakeannista on merkitty jo puolet.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
60 000 €
POPULAR

Osakas sijoitusyhtiöön

Vahvassa kasvussa olevaan sijoitusyhtiömme ottaa mukaan 1-2 uutta osakasta. Salkussamme on paljon mielenkiintoisia yrityksiä, monilta eri toimialoilta. Monet sijoituskohteistamme on saatu kasvatettua toimiviksi ja nostettua niiden osakkeiden arvoa erittäin paljon. Seuraava tavoitteemme on listautuminen. Järjestämme mielellämme luottamuksellisen verkkopalaverin, jossa avaamme toimivaa konseptiamme ja saavutuksiamme tarkemmin.  Taustamme ovat kunnossa ja tiimin osaaminen monipuolista.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muu rakennusalan yritys

Osakkaaksi hyvän asiakaskunnan omaavaan rakennusalan yritykseen

Haetaan osakasta tai myydään luotettu ja hyvän maineen omaava rakennusalan yritys. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella ja keskittyy pääosin linjasaneerauksiin. Erinomainen asiakaskunta ja luotettu toimija alalla. Asiakaskuntaan kuuluvat taloyhtiöt, suunnittelijat ja isännöitsijät. Hyvät asiakasreferenssit jo yli 25 vuoden ajalta. Vankka kokemus alalta ja osaava n. 10 hengen henkilökunta, jolla vahva tuntemus linjasaneerauskohteista.  Yritys toimii hallista ja toimistotilasta koostuvassa vuokratilassa Mäntsälässä ja kaikki kohteet sijaitsevat Etelä-Suomessa. Voidaan myydä joko koko osakeyhtiö tai liiketoiminta sopimuksen mukaan.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvattaa alalla jo toimivaa yritystä tai lähteä rakennusalan yrittäjäksi. Ota yhteyttä verkkolomakkeen kautta!   
Etelä-Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
250 000 €
POPULAR

Osakkuus lämpölaitoksia toimittavasta yrityksestä

Myydään vähemmistöosakkuus lämpölaitoksia valmistavasta ja toimittavasta yrityksestä. Yritys on toiminut kohta 20 vuotta ja liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Asiakaskunta koostuu esim. teollisuuslaitoksista, maatiloista ja yksityisasiakkaista. Yrityksen toiminta perustuu asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityihin laitostoimituksiin, asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla. Lämpölaitoksia toimitetaan koko Suomen alueelle ja myös ulkomaille kasvavalla tahdilla. Liiketoiminnan kasvunäkymät ovat hyvät. Myynnissä olevan osakkuuden hintapyyntö on 250 000€, mutta kauppasummasta ollaan valmiita keskustelemaan tarkemmin sopivan ostajaehdokkaan kanssa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muu teollisuus
POPULAR

Osakkaaksi vaativaa 3D metallitulostusta tuottavaan yritykseen.

Osakkaaksi vaativaa 3D metallitulostusta tuottavaan yritykseen. Yksi osakas myy n. 20% osuutensa yrityksestä, jonka asiakkaina ovat lähes kaikki merkittävät suomalaiset konepajayhtiöt. Yritys on vahvassa kasvuvauhdissa, tuotantokapasiteetti kasvaa lähiaikoina 50%. Yrityksellä on vankka omistuspohja, ja sitoutuneet työntekijät, jotka myös omistavat osan yrityksestä. Yrityksellä on erittäin kokenut, pitkään alalla kansainvälisissä tehtävissä toiminut johto. Ottakaa yhteyttä. Lisätietojen antaminen vaatii salassapitosopimuksen. Hintaluokka 500.000-1.000.000
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muu palvelualan yritys
5 000 €

Soberisti Oy - Vapaudu alkoholista helposti ja ilolla, anonyymisti

Soberisti on onlinepalvelu high functioning -alkoholiriippuvaisille, jotka haluavat apua raitistumiseen mutta eivät hae sitä työterveydestä ym. tahoista koska eivät halua leimautua alkoholisteiksi. Vuoden kestävä holistinen online-kurssi on pyörinyt vuodesta 2021. Palvelun vahvana tukena on Soberistin perustajan vuonna 2016 julkaistu kirja Vapaudu viinistä - miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni.Palvelun vahvuus on siinä, että se on sille alkoholiriippuvaisten suurelle enemmistölle, jolle ei ole aiemmin ollut sopivaa menetelmää tarjolla, ja se on aina saatavilla mihin kellonaikaan tahansa, minä päivänä tahansa.Menetelmä pohjautuu muutosjohtamisen parhaisiin käytäntöihin, tutkittuun tietoon, kokemuksiin ja positiiviseen psykologiaan.Tulokset kertovat, että menetelmä toimii. Soberisti on auttanut satoja suomalaisia vapaaksi alkoholista. 93 % asiakkaistamme kertoo vapautuneensa alkoholista kurssin avulla.Nyt tarkoituksena on laajentaa palvelu uudella mobiilisovelluksella, jollaista ei ole ennen nähty "sober-appi" -markkinoilla. Samalla tulemme kansainvälistämään palvelumme Pohjoismaihin ja englanninkielisille markkinoille. Potentiaalisia asiakkaita on 87,5 miljoonaa ja tavoittelemme siitä 10 prosenttia. 
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muut toimialat
10 000 €

Rakennutamme Premium huviloita laadusta tinkimättä

Rakennutamme Premium huviloita laadusta tinkimättä. Luomme ympärivuotiseen loma-asumiseen luxus vaihtoehdon. Inspiraatiomme on Ludwig Mies van der Rohen Barcelona-paviljongin minimalistinen, ylväs ja selkeälinjainen arkkitehtuuri. Olemme tuoneet sen luonnolliseksi osaksi järvipaviljonkia. Sisustuksen lähtökohtana on skandinaavinen luonto ja sen tarjoamat materiaalit osana arkkitehtuuria. Näin syntyy Lake Pavilionin laadukas skandinaavinen sisustus. Luonnon voi nähdä, kokea ja haistaa. Lähde mukaan rakentamaan kansainvälisille asiakkaille suunnattua konseptia.  Ensimmäiset kohteemme menivät erittäin nopeasti kaupaksi, joten markkinoilla on selvästi kysyntää konseptillemme. Liikevaihtomme on voimakkaassa kasvussa. Seuraavaksi kehitämme konseptiamme tehokkaammaksi ja kasvatamme volyymiä ja vahvistamme kansainvälistä markkinointia. Osakeantimme on maksimissaan 200 000 €. Minimisijoitus on 10 000 €. Osakeannista on merkitty jo iso osa.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Alustatalous
5 000 €
POPULAR

Osakas SaaS palvelun tuottaneeseen yhtiöön

Miltä kuulostaisi osakkuus alustaliiketoiminnassa, jossa ei ole varastoja eikä vuokrakuluja ja kassavirta on jatkuvasti kasvavaa? Olemme rakentaneet vakaan ja toimivan SaaS-palvelun, jonka data- ja käyttäjämäärä kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä palvelussamme on jo useita miljoonia tapahtumarivejä. Alustamme on saanut hyvän jalansijan Suomessa ja mahdollistaa jatkossa laajentumisen myös kv-markkinaan. Meillä on nyt noin 100 yritysasiakasta ja asiakkuuksien määrä kasvaa kaiken aikaa. Palvelumme on jo markkinoilla ja todistanut tarpeellisuutensa – asiakaspysyvyys on lähes 100% tasolla. Haluamme nyt vauhdittaa palvelumme datamäärän kasvua panostamalla lisää markkinointiin ja myyntiin sekä lisämyynnin mahdollistaviin lisäpalveluihin. Kiinnostaisiko osakkuus? Haluaisitko olla mukana kasvutarinassamme? Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
5 000 €
UPDATED

Mukaan sijoittajayhteisöön

Kiinnostaisiko sinua osakkuus ainutlaatuisessa, listautumista tavoittelevassa suomalaisessa sijoittajayhteisössä? Meitä on noin 150 yksityistä osakkeen omistajaa ja yritystä. Osakasjoukostamme löytyy juristeja, lääkäreitä, kokeneita yrittäjiä, talouden ammattilaisia, markkinoinnin osaajia, yksityisiä piensijoittajia jne.   Haluatko olla mukana suomalaisten startup-yritysten menestystarinoissa? Liity joukkoomme!   Sijoitussalkussamme on useita yrityksiä, joiden toimintaan olemme lähteneet mukaan hyvin varhaisessa vaiheessa, ja joista olemme kasvattaneet menestyviä yrityksiä. Sijoittamamme pääoma on kasvanut noin 1600%, jos verrataan sijoituskohteiden osakkeista tänä päivänä maksettavaa hintaa siihen mitä me olemme osakkeista sijoituskohteen alkumetreillä maksaneet.   Keräämme pienellä osakeannilla lisää pääomaa mm. listautumisen kuluihin. Minimisijoitus on noin 5.000€. Haluatko liittyä sijoittajayhteisöömme? Ota yhteyttä! Järjestämme henkilökohtaisen esittelyn yrityksestämme ja sijoituskohteistamme. Varmasti yllätyt kuinka huikeita innovaatioita Suomesta voi löytyä.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muut kaupan alan yritykset
40 000 €

Toimitusjohtaja, osakas, rakennusalan kansainvälinen innovaatio

Olemme patentoineet ensimmäisenä maailmassa täysin uudenlaisen innovaation erittäin suurille kansainvälisille rakennusalan markkinoille. Innovaatio on uudenlainen ratkaisu, joka viilentää kuumissa maissa huoneilmaa itsestään noin 20 %. Innovaatio tarjoaa merkittävän edistysaskeleen rakennusalalle ja saneerausalalle ilmaston lämmetessä ja aikana, jona energian hinta on korkea. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotekehityksemme on loppusuoralla, kaupallistaminen alkaa pian. Käymme parhaillaan neuvotteluja monien alan suurimpien, kansainvälisten yritysten kanssa. Markkinapotentiaalimme on valtavan suuri, meillä on useita tuotekategorioita, joihin innovaatiomme sopii.  Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko.Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Vaihtoehtona on myös nopea exit tai osaexit jo vuonna 2023.Vaikka innovaatiomme on suojattu useilla patenttihakemuksilla, esittelemme sitä rajoitetusti ja vain henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen.  Haluamme tulevan toimitusohtajan mukaan nauttimaan menestyksestämme ja tarjoamme 40.000€ edestä uusia osakkeita sopivaksi katsomallemme henkilölle.   
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Elintarviketuotanto
2 984,58 €
UPDATED

Maailman parasta lähdevettä kansainvälisille vesimarkkinoille

Suomessa on tutkimusten mukaan maailman paraslaatuisin juomavesi, jotkut puhuvat jopa sinisestä kullasta.  Olemme aloittaneet suomalaisen veden myynnin kansainvälisille markkinoille, toimituksemme käynnistyvät vuonna 2023. Markkinoiden koko on valtavan suuri, maailmassa myydään 560 miljoonaa litraa pullovettä päivässä. Arvostamme suomalaista luontoa, siksi pakkaamme vetemme patentoimiimme, alan ekologisimpiin pakkauksiin, saamme myös tästä merkittävän kilpailuedun, suuret logistiset säästöt ja alaa paremman myyntikatteen.  Tiimistämme löytyy paljon alan kokemusta ja osaamista, myös kansainvälisiltä juomamarkkinoilta. Olemme osaomistaja myös juomateollisuuden tuotantolinjoja valmistavassa yrityksessä.  Media kirjoittaa suomalaisen veden mahdollisuuksista mm. seuraavasti: "pullotettu vesi on satojen miljardien business", "vesi on seuraava öljy", "sininen kulta kiinnostaa maailman sijoittajia".  Haluatko sinä mukaan omistajaksemme? Osakeanteihimme on tullut sijoituksia jo yli 1,6 miljoonan euron edestä noin 140 suomalaiselta. Lisäksi Ely-keskus ja Business Finland ovat rahoittaneet yritystämme merkittävästi.  Minimisijoitus on 2.984,58€ Tästä näet esittelyn yrityksestämme ja tuotteistamme Yritys- ja tuote-esittely Voit myös varata henkilökohtaisen yritysesittelyn osoitteesta osakeanti@nwb.fi
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Terveysala
5 000 €

Miljardisäästöt Terveydenhuoltoon!

Digitaalisuus, skaalautuva tehokkuus sekä kustannussäästöt ovat terveydenhuollon tulevaisuutta. Olemme kehittäneet terveydenhuollon kapasiteettirajoitteen poistavan digitaalisen palvelualustan kansansairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Digitaalisella Terve Päivä palvelullamme mahdollistetaan kokonaisvaltainen elintapaohjaus massiivisille asiakasmäärille ennaltaehkäisevään ja varhaisen vaiheen hoitoon sekä lääkehoitoa tukevaan hoitoon ilman lisähenkilöstöresurssia tai nykyisen terveydenhuollon kapasiteetin kuormitusta. Palvelu on siis voimakkaasti skaalautuva ja kapasiteettirajoitteeton, näytöt ja vaikuttavuusdata puhuu puolestaan. Terve Päivä palvelun hyödyt ovat kokeneet jo yli tuhat asiakasta ja monet piloteissa palveluamme työssään hyödyntäneet terveydenhuollon ammattilaiset. Asiakasmäärä tulee moninkertaistumaan vuoden 2023 aikana. Terveydenhuollon toimijoille Terve Päivä palvelualusta mahdollistaa tehokkaamman, skaalautuvan, kustannusvaikuttavan elintapaohjauksen tarjoamisen sekä merkittävät kustannussäästöt ja hoidon saatavuuden kasvun. Tuotamme palvelua sekä julkisen terveydenhuollon että työterveyshuollon käyttöön, joista molemmista on jo referenssejä  (kuten Porin kaupunki 550 asiakasta) ja uusia kumppanuuksia olemme avaamassa parhaillaan molemmilla aloilla. Terve Päivä SaaS alustamme vienti kansainvälisille markkinoille on alkamassa tämän vuoden aikana. Yrityksemme on menestynyt ja kerännyt kunniamainintoja useissa erilaisissa innovaatiokilpailuissa, joissa asiantunteva tuomaristo on arvioinut kansainvälisen markkinapotentiaalimme erittäin korkealle.  Tiimissämme on hyvin vahvaa suomalaista alan osaamista ja perustajamme valittiin Vuoden 2022 Terveysalan 100 Vaikuttajaa listalle, sijalle 8. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvin nopeasti.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Ensimmäinen patenttihakemus on jo johtanut patentin myöntämiseen. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja sitä on luonnehdittu yhdeksi euroopan kuumimmista startup yrityksistä. Yrityksemme esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muu liikenne- ja ajoneuvot
10 000 €
POPULAR

Osakas, sähköiset vesijetit

Kaikki liikenne sähköistyy kovaa vauhtia. Olemme kehittämässä todellista edelläkävijää sähköisten vesijettien markkinoille. Prototyyppi on jo lähes valmis.  Ei bensakuluja, ei melusaastetta, ei päästöjä eikä sotkuja bensan ja öljyn kanssa. Helppo ladata trailerissa tai rannassa. Tuomme markkinoille vaivattoman ja ekologisen sähkövesijetin, ensimmäiset esisopimukset myynnin osalta on jo olemassa. Sähkövesijettimme suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat ylivoimaiset, sillä laite suunnitellaan yhteistyössä tunnetun kilpaveneyrityksen kanssa ja sähkö antaa tunnetusti potkua selkeästi fossiilipolttoainemoottoreita paremmin. Vesijettimme nousee plaaniin jo matalissa nopeuksissa, sillä designista vastaa kansainvälisesti palkittu teollinen muotoilija. Tavoitteenamme ovat isot kansainväliset markkinat, sillä vesijettien kysyntä on vahvassa kasvussa, kilpailu on vähäistä ja monilla järvillä polttomoottorilla ajaminen on kielletty. Sähköinen vesijetti luo siis erinomaisen kilpailuvaltin ja kasvattaa markkinoita huomattavasti. Tule mukaan innovatiiviseen tiimiin osakkaaksi ja varmista paikkasi ekologisen kulkuneuvon kasvutarinassa. Hallituksestamme ja johdostamme löytyy vankkaa kokemusta useiden kansainvälisten yritysten johtotehtävistä.
Koko Suomi
Osakkuudet
STOCK EXCHANGE
Muu palvelualan yritys
5 000 €

Kotiin toimitettava ruokapalvelukonsepti

Yhdistimme ammattiurheilijoiden ja -kokkien erikoisosaamisen, lisäsimme mukaan kansainvälisen yritysjohdon kokemuksen, syntyi täysin uudenlainen kotiin toimitettava ruokapalvelukonsepti. Konsepti on onnistuneesti testattu ja siinä on suurta kansainvälistä potentiaalia.   Palvelullamme on kehitetty sekä testattu tuote ja teknologia. Tekemämme kuluttajatutkimuksen mukaan konseptillamme on isoa tarvetta niin laihduttamisesta ja terveellisestä ruoasta kiinnostuneille, kuin ajan säästöä ja kotiin toimituksen helppoutta tavoitteleville ihmisille.    Tekemämme koemarkkinoinnin aikana, saimme suhteessa erittäin pieneen markkinointipanostukseen nähden loistavan tuloksen ja sitoutuneita asiakkaita, joista jopa 40% halusi tehdä jatkotilauksen. Nyt toteutamme pienen osakeannin, jonka avulla voimme kasvattaa markkinointiamme ja skaalata konseptin isommaksi. Kulumme ovat pienet, joten voimme saavuttaa hyvinkin nopeasti positiivisen tuloksen   Tavoittelemme ensin nopeaa kasvua Suomessa, jonka jälkeen kolmen vuoden sisällä lähdemme kansainvälisille markkinoille, siksi otimme advisoriksi ja enkelisijoittajaksi alan vahvan osaajan USA:n markkinoilta.   Esittelemme konseptimme ja suunnitelmamme tarkemmin esimerkiksi verkkopalaverissa. Minimisijoitus on 5000€. Osakeannissa on tilaa max 100 000€. Tullessasi tässä vaiheessa mukaan osakkaaksi, sinulla on mahdollisuus moninkertaistaa sijoituksesi lyhyessä ajassa.
Koko Suomi
Results 1 - 18 of search results

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image