Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Osakas yritykseen

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
SUOSITTU

Etsitään osakasta pitkän linjan maalausyritykseen

Tartu tilaisuuteen ja tule osakkaaksi kasvua hakevaan, pitkän linjan maalausyritykseen. Yritys toimii Etelä-Suomessa, pääasiassa Turun ja Tampereen lähialueella.  Rate-Maalaus Oy tarjoaa ammattitaitoista, kokonaisvaltaista maalauspalvelua niin kotitalouksille kuin yritysasiakkaillekin. Palvelutarjontaan kuuluu kaikki maalausalan palvelut suunnittelusta valmisteluihin ja toteutukseen, sisä- ja ulkotiloihin. Yritykseen kaivataan nyt lisävoimaa, joka mahdollistaa yrityksen kasvattamisen. Ensisijaisesti etsitään maalausalasta kiinnostunutta, myynti- ja markkinointihenkistä ihmistä, jonka osaaminen mahdollistaa tarvittaessa myös työmaalla työskentelyn. Neuvotellaan yksityiskohdista tarkemmin, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!
Etelä-Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Pakkausteollisuus
200 000 €

Osakkuus korkean tuottopotentiaalin innovaation kehittämiseen

Lähde osakkaaksi suojaus- ja tuotepakkausalan innovaatiota kehittävään yritykseen. Yrityksemme on toiminut alalla pitkään ja meillä on hyvä maine. Kehitämme skaalattavaa, kansainvälistä markkinapotentiaalia omaavaa innovaatiota, joka voi mullistaa oman toimialansa käytännöt.   Yrityksen tuotantolinjaa ollaan nyt lähdössä kehittämään uuden, erittäin hyvän tuottopotentiaalin omaavan innovaation tarpeita vastaavaksi. Tähän liittyen haetaan osakasta, joka pystyy omalla panoksellaan vauhdittamaan uuden innovaation hyödyntämistä sekä tukemaan liiketoiminnan kasvutavoitteita. Uudelle osakkaalle on eduksi laaja-alainen projektiosaaminen. Osakkuuden koko on neuvoteltavissa, minimisijoitus on n. 200 000€ Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Henkilöstönvuokraus ja HR

Osakkaaksi Kymppikerhoon

Liity Kymppikerhoon – Nyt osakkaaksi menestyvään henkilöstöpalvelualan tiimiin!   Kymppikerho Henkilöstöpalvelut on kasvava ja dynaaminen yritys, ja haemme joukkoomme osakkaita, joilla on vahvaa kokemusta henkilöstöpalvelualalta. Etsimme motivoituneita ammattilaisia, jotka ovat valmiita ottamaan vastuun, jakamaan osaamistaan ja kasvamaan kanssamme yhdessä. Toimimme tällä hetkellä rakennus- ja talotekniikan aloilla pääasiassa Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelut. Tavoitteenamme tulevaisuudessa on toimia useammalla toimialalla ja useammalla eri paikkakunnalla. Haemme nyt yrittäjähenkisiä alan kokeneita ammattilaisia myös Tampereen tai Turun toimipisteiden ja oman y-tunnuksen osakkaiksi. Mikäli osakkuus alalla ja jollain paikkakunnalla kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta meille!   Tehtävänkuvaus:   Osakkaana olet mukana yrityksen päätöksenteossa ja strategian suunnittelussa henkilöstöpalvelualan näkökulmasta. Vastaat omasta osa-alueestasi ja toimit tiiviissä yhteistyössä muun tiimin ja asiakkaidemme kanssa. Rakennat ja ylläpidät asiakassuhteita sekä kehität liiketoimintaa alueellasi. Osallistut tiimin kasvattamiseen ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseen.   Vaadimme:   Vahvaa kokemusta henkilöstöpalvelualalta ja alan tuntemusta. Kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja vastuunottoon. Erinomaista vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoa. Aitoa halua ja kykyä tuoda lisäarvoa tiimille ja asiakkaille.   Tarjoamme:   Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen suuntaan ja menestykseen osakkaana. Innovatiivisen ja innostavan työympäristön. Vahvan tuen ja resurssit kasvullesi ja menestyksellesi.   Jos olet innostunut henkilöstöpalvelualasta, haluat olla mukana rakentamassa menestystarinaa ja sinulla on valmiudet osakkaaksi, lähetä hakemuksesi ja CV otsikolla ”Kymppikerho osakas” osoitteeseen oskari.leivo@kymppikerho.fi. Lisätietoja antaa Oskari Leivo, puh. 050 556 8779 Liity sinäkin Kymppikerhoon ja ota askel kohti menestyksekästä tulevaisuutta henkilöstöpalvelualalla!   Kymppikerho henkilöstöpalvelut tarjoaa kiitoradan parempiin työpaikkoihin. Haluamme tarjota työntekijöillemme reilun ja jokaisen omalle ammattitaidoille sopivan työpaikan. Tarjoamme laadukkaat työvarusteet, kattavat Terveystalon työterveyspalvelut sekä reilun palkan. Kaikki haluavat kymppikerhoon, joten ole yhteydessä niin laitetaan sinunkin urasi lentoon!
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Ohjelmistot

Osakkaaksi vuokranantajien sovellukseen

Oletko yksityinen vuokranantaja tai asuntosijoittaja? tai esim. markkinoinnin, viestinnän, softakehityksen huipputyyppi? Rentfol.io on jo laajasti käytössä oleva yksityisten vuokranantajien sovellus vuokraustoiminnan tulojen ja kulujen seuraamiseen. Tutustu lisää www.rentfol.io ja www.vuokrakulut.com Markkinan uudistuminen tarjoaa loistavan kasvupotentiaaliin Verottajan uudistaessa toimiaan pääsee Rentfol.io sovelluksella raportoimaan vuokratuloja ja -kuluja reaaliaikaisesti jo ensi vuonna. Näin kaikki tositteet ja mahdolliset vähennykset on helppo ilmoittaa ajantasaisesti, eikä kerran vuodessa tapahtuvaan kuittirumbaan ole enää tarvetta. Kansainvälisesti kasvava markkina Rentfolio kiinnostaa myös muissa EU maissa. Kaikki vuokratalousalustat (i.e AirBnB, Booking) ovat velvollisia raportoimaan EU maiden veroviranomaisille ja vuokratulojen veroilmoittaminen kasvaa koko Euroopassa.  Jokaisen vuokranantajan appi Tämän vuoksi Rentfolio kiinnostaa markkinoilla tällä hetkellä ja haluamme jo ensi vuonna olla yksityisten vuokranantajien ykkös työkalu vuokraustoiminnan tulojen ja kulujen fiksuun veroilmoittamiseen ja tietysti edelleen vuokraustoiminnan dokumentointiin. Kiertotalous muuttaa tapaamme vuokrata mitä vaan asuntojen lisäksi ja tässä markkinassa haluamme olla myös mukana. Hyppää tiimiin mukaan Omistajilla on vahva tausta asuntosijoittamisesta ja vuokraustoiminnasta kansainvälisesti. Meillä on myös loistava ja monen käytössä oleva sovellus.  Osakkaaksi etsimme henkilöitä, jotka haluavat osallistua sovelluksen kehittämiseen ja markkinointiin! Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! antti@rentfol.io 0405092955
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Lomakylä

Tule osakkaaksi Rukalle rakennettavaan matkailukeskukseen!

Rukalla tarkoitusta varten hankitulle alueelle rakennetaan alkuvaiheessa noin 1,5 miljoonan euron vuotuista liikevaihtoa tekevä matkailukeskus, jolle alkuvaiheessa rakennetaan 15 modernia panoraamanäkymät tarjoavaa huvilaa.  Perustajatiimi koostuu kokeneista yritystoiminnan, rahoitusalan ja matkailun ammattilaisista. Operatiivisen toiminnan puoli on siten hyvin hallinnassa ja toiminnassa osakkaana ja ankkurisijoittajana on kansainvälistä liiketoimintaa 18 maassa harjoittava hotellialan yritys.  Toimintaa on tulevaisuudessa tarkoitus laajentaa samaa konseptia käyttäen myös muualle, erityisesti Lapin matkailukeskuksiin; Leville, Ylläkselle, Saariselälle ja Rovaniemen alueelle. Laajennuspotentiaalia näillä alueilla on noin 35 miljoonan vuotuiseen liikevaihtoon, liikevoittoprosentin ollessa noin 25% liikevaihdosta.  Kohteemme sijoittuu Rukalle, noin kuuden kilometrin päähän Rukakeskuksesta. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta matka Kuusamon lentoasemalle on autolla noin 30 minuuttia.  Operatiivisellä johdolla on pitkä kokemus Lapinmatkailusta ja mukana oleva hotellitoimija tuo omat asiakassuhteensa käytettäväksemme. Täten täysin passiivinen sijoitus yhtiöön on mahdollinen. Myös hallituspaikka on mahdollinen sijoittajan panostuksesta ja henkilökohtaisesta kiinnostuksesta riippuen.  Otamme sisään tässä vaiheessa noin puoli miljoonaa euroa ulkopuolisten sijoittajien rahaa ja tämä voi koostua yhdestä tai useammasta tulevasta kumppanista.  Ottamalla yhteyttä, saat lisätietopaketin ja pääset ilman sitoutumista tutustumaan suunnitelmaamme. Pyydämme yhteydenotot varustettuna yhteyshenkilön nimellä ja yhteystiedoilla. Tervetuloa mukaan Rukalle, Pohjois-Suomen monipuolisimpaan kohteeeseen rakentamaan uudenlaista luontomatkailukokemusta!
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Elektroniikkateollisuus

Osakas Drone-yhtiöön

Osakas Drone-yhtiöön – Drone-teknologian ja markkinan asiantuntija   Etsimme osakasta avattavaan Drone-yhtiöömme. Etsimme yrittäjähenkistä ja aiheesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on syvällinen ymmärrys Drone-teknologiasta ja niiden markkinasta. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä mukaan kehittämään ja kasvattamaan innostavaa ja innovatiivista yritystä Drone-teollisuudessa ja palveluissa.   Tehtävänkuvaus:   Osakkaana vastaat aktiivisesti muiden osakkaiden kanssa yhtiön strategiasta ja toiminnan suunnittelusta Drone-teknologian ja markkinan näkökulmasta. Analysoit ja ennustat Drone-teknologian kehitystä ja sen vaikutuksia markkinaan. Osallistut aktiivisesti yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa. Toimit asiantuntijana ja neuvonantajana Drone-teknologiaan liittyvissä kysymyksissä yhtiön sisällä ja asiakkaidemme suuntaan. Kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita ja hoidan myyntiprosessia innokkaalla asenteella. Lennät Droneilla, sekä koulutat asiakkaita.   Vaadimme:   Vahvaa teknistä osaamista ja ymmärrystä Drone-teknologiasta. Kokemusta Dronejen parissa joko ammattilaisena tai harrastajana. Kykyä nähdä pitkäjänteisesti tulevaisuuden trendejä ja mahdollisuuksia kasvavassa Drone-markkinassa. Johtamistaitoja ja kykyä toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa.   Eduksi katsotaan:   Kokemus liiketoiminnan kehittämisestä tai yrittäjyydestä. Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Laaja-alainen ymmärrys Drone-teollisuuden eri sovellusalueista ja mahdollisuuksista.   Tarjoamme:   Erinomaisen mahdollisuuden olla mukana luomassa ja kehittämässä kasvavaa ja innovatiivista Drone-yhtiötä. Osakkuuden yhtiössä, jossa voit vaikuttaa sen tulevaisuuteen ja menestykseen yhdessä muiden osakkaiden kanssa. Kannustavan ja innostavan työympäristön, jossa kunnioitetaan asiantuntemusta ja luovuutta. Kokeneiden yrittäjien ja ammattilaisten tuen sekä opin tehtävissä onnistumiseen, kehittymiseen ja menestykseen. Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja haasteita, joiden toimintamalleihin olet vaikuttamassa omien vahvuuksiesi mukaan.   KYSY ROHKEASTI LISÄÄ TIETOA SEPOLTA! Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Drone-tekniikkaa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen: rekry@kymppikerho.fi tai soittamalla numeroon: 040 5797 927
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
6 000 €

Poistamme työvoimapulan

Mikä on menestyvän liiketoiminnan edellytys? Sitoutuneet, tyytyväiset työntekijät. Ne parhaat tyypit, joista käydään kovinta kilpailua. Oletko miettinyt miten saat pidettyä parhaat työntekijät tiimissäsi? Oletko kokenut, että et haluaisi luopua parhaista työntekijöistäsi? Olemme erittäin tunnettujen suomalaisten eri alojen urheilijoiden ja vaikuttajien kanssa luoneet yrityksille työkalun, jonka avulla yrityksen työntekijät voivat kokea olevansa VIP-luokassa. Konseptimme avulla työntekijöiden pysyvyys kasvaa ja sitoutuminen yritykseen lisääntyy. Pystymme mittaamaan ja ennustamaan sekä hyvinvoinnin kehityksen, että sen vaikutuksen liiketoiminnan kannattavuuteen. Asiakkaisiimme kuuluu jo nyt alansa johtavia yrityksiä Suomessa ja kansainvälisesti. Konseptimme skaalautuu mihin tahansa kokoluokkaan, suurimman asiakkaan työllistäessä 45.000 ihmistä (yli 100. eri maassa). Liiketoimintamalli on uniikki ja kasvutavoitteet kovat. Olemme jo saavuttaneet merkittävän liikevaihdon ja kasvutavoitteemme ovat korkealla. Haluatko kuulla miksi erittäin merkittävät suomalaiset vaikuttajat ovat jo mukana tiimissämme? Esittelemme uniikin konseptimme verkkopalaverissa tai kasvotusten.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
59 900 €

Haetaan erikoisaloja hallitsevia asiantuntijayrittäjiä

Haetaan erikoisaloja hallitsevia asiantuntijayrittäjiä. Oletko oman alasi huippuosaaja? Haluatko hyödyntää kokemustasi yrittäjänä? Olipa alasi mikä tahansa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.  Haemme erityyppisiä osaamisaloja hallitsevia asiantuntijoita toimimaan itsenäisenä yrittäjänä osana franchise-yrittäjien verkostoamme. Maailmanlaajuinen, yli 1000 ihmisen ja 50 maan verkosto, antaa mahdollisuudet jakaa omaa osaamistasi monipuoliselle asiakaskunnalle Mikä on ERA? Expense Reduction Analysts (ERA) on maailman johtava franchise-ketju kustannusten hallinnan alalla. Etsimme kustannussäästöjä asiakkaillemme ja parannamme siten asiakasyrityksiemme tulosta sekä kasvatamme yrityksen arvoa. Kenelle yrittäjyys asiantuntijana sopii? Kaikki franchise-yrittäjämme ovat itsenäisiä liiketoiminnan harjoittajia, joita yhdistää yrittäjähenkisyys ja halu luoda menestyksekäs yritys. Haemme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, joilla on kokemusta yrityselämästä yhdellä tai useammalla eri alalla, kuten myynti, projektijohtaminen, konsultointi, teknologia, pankkiala, taloushallinto, yleinen hallinto tai hankinta, tai asiantuntemusta eri sektoreilta, kuten kiinteistönhoito, logistiikka, pakkausteollisuus, televiestintä, energia ja toimistotarvikkeet.  Miksi ERA? Tarjoamme sinulle kahden maailman parhaat puolet: itsenäisen ammatinharjoittamisen vapauden ja oman työn hallinnan. Samassa paketissa saat maailmanlaajuisen brändin, kansainvälisen verkoston ja tuen liiketoimintasi kehittämiseen. - Todistetusti toimivat liiketoimintamenetelmät - Erinomaiset ansiomahdollisuudet - Alhaiset yleiskustannukset - Räätälöity ohjelmisto- ja tietotekniikkatuki - Erittäin kokeneiden liiketoiminta-ammattilaisten verkosto - Ammatillinen kehitys ja valmennus - Työskentely kotoa tai toimistolta käsin - Valitse omat työaikasi - Saavuta työ- ja yksityiselämän tasapaino - Global Franchise Awardsin vuoden 2018, 2019 & 2020 Paras liiketoiminta-franchise -palkinnon.  Yrittäjämme ovat eri alojen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimineita henkilöitä. Yrittäjältä edellytetään hyvää koulutustaustaa, vuorovaikutustaitoja, englanninkielen taitoa sekä analyyttista otetta työhön. Työ ERA:n franchisingyrittäjänä on joustavaa ja tehdään kotoa tai toimistosta käsin, osin yhteistyössä muiden ketjun yrittäjien kanssa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää! 
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Alustatalous
5 000 €

Osakkaaksi menestyvään kansainväliseen digialustaan

Mahdollisuus tarjolla osakkuuteen lahjakorttialan vallankumouksessa ensin Suomessa ja myöhemmin myös kansainvälisesti. Markkinoiden koko on erittäin suuri, pelkästään Suomessa yli 900 miljoonaa euroa.   Tämä innovatiivinen konseptimme on suunniteltu mullistamaan lahjakorttien käyttäminen ja ostaminen. Yhdistämme perinteen ja nykyaikaisuuden tarjoten käyttäjillemme helpon tavan lähettää personoituja, sähköisiä lahjakortteja, joista jokainen lahjakortin saaja varmasti ilahtuu.   Jo solmitut kumppanuudet vauhdittavat kasvuamme ja avaavat ovia globaaleille markkinoille.   Kun liityt osakkaaksi tähän ainutlaatuiseen projektiin, olet osa tarinaa, joka muuttaa lahjasektorin koko markkinaa.   Haluatko olla mukana uuden lahjakorttielämyksen luomisessa ja osana kasvutarinaamme?   Kutsumme sinut tilaisuuteen, jossa pääset tutustumaan tarkemmin tähän mahdollisuuteen.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Urheiluväline ja harrastus väline valmistus ja vienti

Yrityksemme on kehittänyt oman tuotteen ja sille brändin. Tuotteet ovat olleet markkinoilla n2vuotta, tällä hetkellä vientiä noin 20 maahan. Tuotteet tuotetaan alihankkijalla ja ne viimeistellään sekä pakataan ja varastoidaan sekä kerätään tilausten mukaan. tuoteella on voitettu paljon lajin kilpailuja joten tuote on huippu luokkaa markkinoilla. myyntimme ja tuotantomme kasvaa todella nopeasti ja tarvitsemme kasvuun kasvurahoitusta. Rahoitus käytetään henkilöstöön tuote kehitykseen ja toiminnan tehostamis investointeihin. Näkymät erittäin hyvät ja tuote menee kaupaksi todella hyvin, markkina on todella iso ja meillä on mahdollisuutta kasvaa useiden kymmenien miljoonien liikevaihtoon. Toimimme valmistajana ja myynti tapahtuu erimaiden jakelijoiden kautta jakelu sopimus pyyntöjä tulee jatkuvasti lisää, useita viikossa. Nyt olisi mahdollisuus tulla osakkaaksi reippaaseen joukkoomme sijoittamalla omaan yritykseen pää omaa laina muodossa. Lainaa vastaan tulee osakkuutta/omistajuutta ja laina maksetaan jossain vaiheessa takaisin. Tarkoituksena kerätä noin milj eur sijoitukset (lainanana) joista on varattuna jo yli 30% osa vanhoista omistajista on jo tehnyt varauksen osalle sijoitus kierrosta. Minimi sijoitus 200t€
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Metsätalous
75 000 €

Haetaan osakasta Puunkorjuuyhtiöön

Metsäkuljetus Kärki Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, jonka toimialana on metsäkoneurakointi. Yritys sijaitsee Lieksassa ja toimii Pohjois-Karjalan alueella. Yrityksellä on 20-25 metsäalan ammattilaista ja kalustona niin John Deereä, Ponssea, Komatsua kuin Nisulaakin. Yritysellä on pitkät päämiessuhteet Metsähallituksen ja Stora Enson kanssa, sekä hankkeita paikallisilta metsänomistajilta. Yrityksen liikevaihto on 5,5M€, mutta käynnissä olevassa tuottavuushankkeessa tavoitteena on kasvattaa liikevaihto 7M€:oon ja tulos 500.000€:oon. Yrityksellä on kasvun rahoittamiseksi neuvoteltu 700.000€ institutionaalisilta rahoittajilta ja tavoitteena on rahoittaa 150.000€ ottamalla yritykseen uusi osakas. Osakkaan valuaatio on 1,5M€ mukaan, kun yrityksen tavoite on 2024 päätteeksi olla 3M€ arvoinen, joten osakkaalle tarjotaan hyvä tilaisuus vaurastua yrityksen kanssa. Osakkaan kanssa sovitaan niin haluttaessa myös sijoituksen takaisin ostamisesta 25% tuotolla vuoden 2024 päätteeksi, kun yhdessä sovitut ehdot täyttyvät, mikäli osakas haluaa sitoutua vain lyhytaikaista tuottoa varten. Optimitilanteessa uudella osakkaalla on kokemusta yrityksen toimialalta tai liikkeenjohdosta/yrittäjyydestä. Suomi elää ja vaurastuu metsästä. Ota yhteyttä niin keskustellaan kasvusta ja tuottavasta liiketoimintamahdollisuudesta kanssamme!  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys

Enemmistöosakkuus tai koko osakekanta hankinta-alan yrityksestä

Myydään enemmistöosakkuus tai koko osakekanta pitkään toimineesta, kannattavasta ja hyvän asiakaskannan omaavasta hankinta-alan yrityksestä. Yritys on keskittynyt erityisesti asiakkaidensa elektroniikka- ja mekaniikka-alan hankintoihin oman organisaation ja verkoston kautta. Asiakkaina ovat yritykset, joiden kokoluokka vaihtelee pienistä yrityksistä suuriin pörssiyhtiöihin. Yrityksellä on asiakkaiden kanssa muodostuneet pitkät toimintamallit. Yrityksen hankintaverkostot ovat kattavat, hankintoja tehdään yli 25:sta maasta ympäri maailman. Yrityksellä on laaja kokemus alalta, sekä henkilöstöllä vahva asiantuntemus hankintojen hallinnasta ja optimoinnista. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöitynä pystytään tarjoamaan mahdollisimman kustannustehokas hankintaketju kuljetuksineen. Nykyinen enemmistöosakas on luopumassa osuudestaan eläköitymisen osin tai kokonaan. Yrityksen toiminta on omavaraista ja kehitys- ja kasvumahdollisuudet ovat kasvavat ja erinomaiset Yritys soveltuu ostettavaksi sellaisenaan tai sen voi ostaa yritys ns. omaa tarvetta varten, jolloin ostaja voi keskittää hankinnan ja ostamisen tämän yrityksen verkostoa ja toimintaa hyödyntäen. Liiketoiminta työllistää nykyisellään n. viisi henkilöä kokopäiväisesti + kaksi freelanceria. Kaupan myötä ostajalle annetaan kattava perehdytys yrityksen toimintaan yms. Jos kiinnostut tästä kohteesta, lähetä alustavat tiedot millaista olet etsimässä, niin katsotaan kohtaako tarve ja tarjonta :)
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
5 000 €

Rakennusalan kansainvälinen innovaatio

Olemme patentoineet ensimmäisenä maailmassa täysin uudenlaisen innovaation erittäin suurille kansainvälisille rakennusalan markkinoille. Innovaatio on uudenlainen ratkaisu, joka viilentää kuumissa maissa huoneilmaa noin 20 %. Innovaatio tarjoaa merkittävän edistysaskeleen rakennusalalle ja saneerausalalle ilmaston lämmetessä ja aikana, jona energian hinta on korkea, ja vihreä siirtymä vaatii energiatehokkuuden parantamista. Kaikesta maailman sähköntuotannosta noin 10% kuluu rakennusten jäähdyttämiseen. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee merkittävästi. Tuotekehityksemme on loppusuoralla, kaupallistaminen alkaa pian. Käymme parhaillaan neuvotteluja monien alan suurimpien, kansainvälisten yritysten kanssa. Markkinapotentiaalimme on valtavan suuri, meillä on useita tuotekategorioita, joihin innovaatiomme sopii.  Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Vaihtoehtona on myös nopea exit tai osaexit jo vuonna 2024-2025. Vaikka innovaatiomme on suojattu patentilla, esittelemme sitä rajoitetusti ja vain henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Haetaan osakasta uniikkiin matkailukohteeseen

Haetaan vankan matkailualan osaamisen omaavaa osakasta uniikkiin, Lapissa sijaitsevaan matkailukohteeseen. Yritys on voimakkaassa kasvussa ja liiketoimintaa kehitetään jatkuvasti selkein tavoittein. Osakkuuden koko on neuvoteltavissa, uudelta osakkaalta haetaan minimissään 150 000-200 000€ sijoitusta yritykseen. Rahallisen panostuksen lisäksi, osakkaalta toivotaan yrityksen kasvua tukevaa osaamista. Yrityksen tavoitteena on olla yksi alueen johtavista toimijoista matkailualalla lähivuosina ja nyt haettavalla osakkaalla tulee olemaan iso rooli yrityksen kasvutarinassa. Tule mukaan tekemään kasvua kanssamme, tarjoamme sinulle vakaan pohjan ja valmiit verkostot. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
5 000 €

Osakas uuteen lähikauppa- ja ravintolakonseptiin

Olemme startup, jonka visio on tuoda monimuotoisuutta Suomen päivittäistavara- ja ravintolamarkkinoille.    Ensimmäinen tavoitteemme on avata aasialainen lähikauppa, joka on myös asiakasravintola. Meillä on 4 toimittajaa, 4:ssä eri maassa, jotka ovat valmiita toimittamaan tarvitsemamme tuotteet ja laitteet edulliseen hintaan.    Otamme mukaan joukkoomme vielä muutaman uuden osakkaan, jotka haluavat jakaa tämän matkan kanssamme. Minimisijoitus on 5000 €  
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa
12 000 €

Osakkaaksi seksilelujen verkkokauppaan

Etsimme yhtiökumppania seksileluihin keskittyvään verkkokauppaamme, joka on suunnattu homoseksuaaleille. Yhtiökumppanina sinulla on mahdollisuus ostaa 40 % osuus yrityksestä ja osallistua aktiivisesti verkkokaupan kehittämiseen. Yrityksemme on keskittynyt homoseksuaaleille suunnattujen seksilelujen myyntiin verkkokaupan kautta. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittainen liikevaihtomme on tällä hetkellä noin 50.000 euroa vuodessa. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme moninkertaiseksi. Markkina on kasvava.  Osakkaana voit työskennellä osa-aikaisesti ja sivutoimisesti, käyttäen viikossa 5-12 tuntia yrityksen toimintaan. Nykyinen yrittäjä käyttää tällä hetkellä noin 15 tuntia viikossa yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Haemme osakasta, joka voisi keskittyä erityisesti digimarkkinointiin, sosiaaliseen mediaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Etuna on vahva osaaminen kuvankäsittelystä. Hintapyyntö 40 % osuudelle on 12 000 euroa. Tarjoamme myös mahdollisuuden neuvotella koko osakekannan ostamisesta. Mikäli olet kiinnostunut verkkokaupassa kasvavalla alalla ja haluat osallistua sen kehittämiseen omalla työpanoksellasi, otathan meihin yhteyttä. Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva osakas. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. 
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Metsätalous

Etsimme kansainvälisyyteen sijoittajia!

Woodgrow Oy vapauttaa 10 % kantaosakkeistaan ja etsii sijoitusta 40 000 € summalle. Woodgrow Oy on innovatiivinen yritys, jonka päätoimialana on biohiilen tuotanto. Biohiili on tuote, joka ei koskaan katoa maaperästä. Se auttaa kasveja saamaan paremmin ravinteita maaperästä ja edistää juuristojen kasvua sitouttamalla maaperän pieneliöitä, sieniä ja bakteereja. Biohiili on myös erittäin tärkeä tekijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, sillä se sitoo hiilidioksidia ilmasta samalla tavalla kuin kasvava metsä. Yhden kuutiometrin biohiiltä maahan laitettuna sitoutuu 3.5 kuutiometriä hiilidioksidikaasuja yhdessä taimen kanssa. Ravinteilla ladattu biohiili parantaa taimien ja ruokakasvien kasvuolosuhteita, edistäen niiden kasvua ja hiilidioksidin sitoutumista. Biohiileen lisätyt ravinteet tarjoavat paremmat mahdollisuudet taimien ja ruokakasvien kasvulle. Kasvuston ympärillä oleva maaperä, erityisesti hiekkapitoiset alueet, voi estää nuoren taimen tai ruokakasvin saamasta riittävästi ravinteita. Ravinnelisätty biohiili takaa taimien ja ruokakasvien paremman kasvuun lähdön. Woodgrow Oy tarjoaa helpon ja tehokkaan ratkaisun biohiilen käyttöön puuntaimien istutusvaiheessa. Lisäämällä noin 2 desilitraa biohiiltä istutusputkeen ennen taimen istuttamista, varmistamme paremman kasvun ja kehityksen. Biohiilen käyttö on ympäristöteko, ja yhdessä voimme vaikuttaa positiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja kestävän maatalouden kehittämiseen. Mikäli olet kiinnostunut sijoittamaan kanssamme ja osallistumaan kansainväliseen kasvuun, otathan yhteyttä!
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Hinauspalvelu
40 000 €

Kasvava hinaus- ja tiepalveluyritys oheispalveluineen

Varsinais-Suomen Hinauspalvelu tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista hinaus- ja tiepalvelua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Perinteisen hinaus- ja tiepalvelun lisäksi olemme erikoistuneet auttamaan tilanteissa joissa auton avaimet on kadonneet tai jääneet autoon sisälle. Tarjoamme auton ovien avauspalvelua sekä uusien avaimien tekoa tilanteissa joissa kaikki avaimet ovat hävinneet tai tarvitaan lisää avaimia. Olemme keränneet vahvaa luottamusta ja asiakastyytyväisyyttä kasvumme aikana. Haemme nyt osakasta / sijoittajaa mukaan mahdollistamaan kasvua ja palvelumme kehittämistä entistä paremmaksi. Lähde mukaan auttamaan autoilevia ihmisiä silloin kun ne eniten apua tarvitsevat. Kilpailukyvyn kehittämiseksi olemme panostaneet merkittävästi asiakastyytyväisyyteen ja palvelun joustavuuteen alusta alkaen. Digitaaliset ratkaisumme ja strateginen markkinointi ovat saaneet meidät jo hyvään kasvuun sekä auttanut luomaan hyviä asiakassuhteita.  Varsinais-Suomen Hinauspalvelu on kasvanut merkittävästi jo ensimmäisten vuosien aikana kilpailulla alalla yli 0,5milj. € liikevaihdon omaavaksi yritykseksi sekä saanut hyviä yhteistyökumppaneita mm. autokorjaamo ja kierrätysyrityksistä. Tavoitteenamme on kasvattaa markkinaosuuttamme tulevina vuosina kehittämällä uusia palveluita jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja työskentelykulttuurimme kuuluu jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Tavoitteenamme on olla alalla merkittävä toimija, joka tunnetaan luotettavuudestaan, ammattitaidostaan ja asiakastyytyväisyydestään. Olemme tällä hetkellä jo alueen parhaimmin arvosteltuja alan yrityksiä.  
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image