JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Muut toimialat
240 000 €

Hammasteknisiä tuotteita

Myydään hammasteknisiä tuotteita valmistavan yrityksen osakkuus. Yritys on hyvämaineinen ja se toiminut yli viisi vuotta parhaalla sijainnilla isossa kaupungissa Suomessa. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja sen tilat ovat modernit, laitteistoa on uusittu. Tässä on oiva tilaisuus lähteä osakkaaksi. Jotta voimme kertoa sinulle lisää tästä myytävästä osakkuudesta, teemme aina ensin salassapitosopimuksen.          
Koko Suomi
Osakkuus
Muut toimialat

Menestyvän suunnittelutoimiston osakkuus

Haetaan osakasta  35 vuotta toimineeseen insinööritoimistoon. Yritys on saavuttanut osaamiseensa  perustuvan vankan aseman markkinoilla nykyisten omistajien johdolla. Nyt haetaan osakasta ja yrittäjää, joka osallistuu aktiivisesti yrityksen liiketoimintaan ja jatkaa yrityksen menestyksellistä uraa tuomalla oman osaamisensa sen kehittämiseen ja on viemässä yritystä seuraavalle  tasolle digitalisaation tuomilla mahdollisuuksilla.  Sinun osaamisesi on mieluiten ICT-alalta tai energia-alalta. Yrityksen vahvuutena on henkilöstön korkean tason osaaminen ja yrityksen liikevaihdosta osa tulee ulkomaan projekteista. Suomessa yrityksen asiakaskunta jakautuu koko maata kattavasti ja sen omat toimipisteet ovat Etelä- ja Pohjois-Suomessa. Nykyisten yrittäjien tuki sekä  osaava  ja sitoutunut henkilöstö mahdollistavat hallitun siirtymävaiheen. Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.  
Koko Suomi
Osakkuus
Muut toimialat

Etsitään osakkuutta kannattavasta ja vakiintuneesta yrityksestä

Oletko ajatellut luopuvasi osasta yritystäsi tai koko yrityksestäsi 2 – 5 vuoden kuluessa?Etsin osakkuutta yrityksestä, jolla on kannattava ja vakiintunut liiketoiminta sekä liikevaihtoa vähintään miljoona euroa. Kaupasta on mahdollista neuvotella myös koko liike-/yritystoiminnan osalta, mutta ensisijaisesti tavoitteenani on löytää osakkuus. Yrityksen pitäisi olla ylittänyt kynnyksen, jossa se on riippuvainen yhdestä osaajasta tai asiakkaasta. Kauppaan on mahdollista sisällyttää työntekijöitä, mutta ei mielellään toimitiloja.Kiinnostavimpia kohteita ovat suunnittelutoimistot, ohjelmistoyritykset, palvelualan yritykset, päiväkodit jne. Toimialalla ei kuitenkaan ole kovin suurta merkitystä, mutta etsintäni ulkopuolella ovat kampaamot, kauneudenhoito, siivousyritykset ja rakennusyritykset. Omaan vahvan osaamisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olen toiminut mm. ICT-alalla verkko- ja mobiilitoiminnoissa, ohjelmistoyrityksessä johto ja kehitystehtävissä sekä yrittäjänä. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä terveys- ja sosiaalipalveluita tarjoavassa yrityksessä.Osallistuminen yrityksen toimintaan tulisi onnistua pääkaupunkiseudulta ilman jatkuvaa matkustamista. Myös muualla sijaitsevat yritykset tulevat kyseeseen, mikäli toiminta on siirrettävissä pääkaupunkiseudulle tai mikäli se on hoidettavissa pääosin pääkaupunkiseudulta.Mikäli yrityksesi vastaa edellä mainittuihin kriteereihin, ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi. Pyydän ensiyhteydenotot oheisella yhteydenottolomakkeella.
Osakkuus
Muut toimialat
5 000 €

Moottorikelkkayhtiö etsii osakasta

Olemme kehittäneet ja patentoineet merkittävän uutuuden moottorikelkkoihin.  Innovaatiomme tuo merkittävästi enemmän mukavuutta moottorikelkan käyttöön sekä pienentää polttoaineen kulutusta.  Liiketoimintamme sisältää vallankumouksellisen moottorikelkan telamaton yläpuolisen jousitusratkaisun, jonka kaupallistamista olemme aloittamassa. Sen lisäksi meillä on kannattavaa liiketoimintaa moottorikelkkojen ja pienkoneiden huollon ympärille.  Yrityksen takana toimii kokeneita piensijoittajia. Omistajien kokemus koostuu niin startup liiketoimintojen menestyksekkäästä kehittämisestä kuin isojen teollisuus- ja palveluyritysten kansainvälisistä johtotehtävistä.  Kehittämämme innovaatio on nyt testattu ja valmis kansainvälisille markkinoille, nyt on myynnin aloituksen aika.  Haluatko sinä olla osakkaana uuden tuotteen maailmanvalloituksessa ja mahdollisesti sparraamassa avainhenkilöitä tässä tehtävässä?  Osakkuuden minimimerkintä on 5.000 euroa, osakeannista on merkitty noin 40 %. Osakeantiin voi osallistua yksityishenkilö tai yritys.   
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image