JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Muut toimialat
240 000 €

Hammasteknisiä tuotteita valmistavan yrityksen osakkuus

Myydään hammasteknisiä tuotteita valmistavan yrityksen osakkuus. Yritys on hyvämaineinen ja se toiminut yli viisi vuotta parhaalla sijainnilla isossa kaupungissa Suomessa. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja sen tilat ovat modernit, laitteistoa on uusittu. Tässä on oiva tilaisuus lähteä osakkaaksi. Jotta voimme kertoa sinulle lisää tästä myytävästä osakkuudesta, teemme aina ensin salassapitosopimuksen.          
Koko Suomi
Osakkuus
Muut toimialat
20 000 €

Uusi moottorikelkkayhtiö etsii vientijohtajaa ja osakasta

Olemme kehittäneet ja patentoineet merkittävän uutuuden moottorikelkkoihin. Kehittämämme innovaatio on nyt testattu ja valmis kansainvälisille markkinoille, nyt on myynnin aloituksen aika. Haluatko sinä olla vastaamassa innovaatiomme viennistä ja sopimusneuvotteluista? Tehtävänäsi on vastata markkinointimateriaalien tuottamisesta, asiakkaiden kontaktoinnista ja lisenssisopimuksista potentiaalisten asiakkaidemme kanssa. Roolisi on yrityksellemme tärkeä, siksi haluamme sinut myös osakkaaksi nauttimaan onnistumisista ja kasvusta kanssamme. Osakkuuden hinta on 20.000€ Innovaatiomme tuo merkittävästi enemmän mukavuutta moottorikelkan käyttöön sekä lisää ajomukavuutta. Oletko ollut vastaamassa vientimyynnistä? Onko myyntineuvottelu Englanniksi sinulle luontevaa? Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä palkkatavoitteestasi, otamme mielestämme parhaiten tiimiimme sopiviin hakijoihin yhteyttä.
Koko Suomi
Osakkuus
Muut toimialat

Etsitään osakkuutta kannattavasta ja vakiintuneesta yrityksestä

Oletko ajatellut luopuvasi osasta yritystäsi tai koko yrityksestäsi 2 – 5 vuoden kuluessa?Etsin osakkuutta yrityksestä, jolla on kannattava ja vakiintunut liiketoiminta sekä liikevaihtoa vähintään miljoona euroa. Kaupasta on mahdollista neuvotella myös koko liike-/yritystoiminnan osalta, mutta ensisijaisesti tavoitteenani on löytää osakkuus. Yrityksen pitäisi olla ylittänyt kynnyksen, jossa se on riippuvainen yhdestä osaajasta tai asiakkaasta. Kauppaan on mahdollista sisällyttää työntekijöitä, mutta ei mielellään toimitiloja.Kiinnostavimpia kohteita ovat suunnittelutoimistot, ohjelmistoyritykset, palvelualan yritykset, päiväkodit jne. Toimialalla ei kuitenkaan ole kovin suurta merkitystä, mutta etsintäni ulkopuolella ovat kampaamot, kauneudenhoito, siivousyritykset ja rakennusyritykset. Omaan vahvan osaamisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olen toiminut mm. ICT-alalla verkko- ja mobiilitoiminnoissa, ohjelmistoyrityksessä johto ja kehitystehtävissä sekä yrittäjänä. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä terveys- ja sosiaalipalveluita tarjoavassa yrityksessä.Osallistuminen yrityksen toimintaan tulisi onnistua pääkaupunkiseudulta ilman jatkuvaa matkustamista. Myös muualla sijaitsevat yritykset tulevat kyseeseen, mikäli toiminta on siirrettävissä pääkaupunkiseudulle tai mikäli se on hoidettavissa pääosin pääkaupunkiseudulta.Mikäli yrityksesi vastaa edellä mainittuihin kriteereihin, ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi. Pyydän ensiyhteydenotot oheisella yhteydenottolomakkeella.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image