Post an ad!

Myytävät yritykset, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
100 000 €
SUOSITTU

Osakkaaksi kiinteistöalan kuumimpaan kasvuyritykseen

Yksi osakas myy n. 10-25 % osuuttansa yrityksestä, jonka asiakkaina on startupeja, pääomasijoittajia, kasvuyrityksiä ja korporaatioita. Yritys on vahvassa kasvuvauhdissa, tehden kasvua noin 68-100% vuositasolla. Yrityksellä on vankka omistuspohja, ja sitoutuneet työntekijät, jotka myös omistavat osan yrityksestä. Yrityksellä on erittäin kokenut, pitkään alalla kansainvälisissä tehtävissä toiminut hallitus. Yritys tehnyt kannattavaa kasvua kassalla ja 2 miljoonan liikevaihdon raja on mennyt rikki, yritys selvisi myös koronavuosista tehden silloin pientä kasvua ja positiivisen tuloksen. Asiakkaiden suositteluhalukkuus on ollut 5 vuotta täydet 100%. Yrityksellä hallussaan kansainvälinen tavaramerkki ja hieno brändi. Henkilöstön kokoluokka on 20-50 hlö. Toimintaa ympäri Suomen. Järjestämme mielellämme luottamuksellisen verkkopalaverin, jossa avaamme toimivaa konseptiamme ja saavutuksiamme tarkemmin. Lisätietojen antaminen vaatii salassapitosopimuksen. Hintaluokka 300.000-1.000.000. Minimisijoitus 100.000€/ vastaa noin 3 % yhtiön osakkeita.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
10 000 €

Rakennutamme Premium huviloita laadusta tinkimättä

Rakennutamme Premium huviloita laadusta tinkimättä. Luomme ympärivuotiseen loma-asumiseen luxus vaihtoehdon. Inspiraatiomme on Ludwig Mies van der Rohen Barcelona-paviljongin minimalistinen, ylväs ja selkeälinjainen arkkitehtuuri. Olemme tuoneet sen luonnolliseksi osaksi järvipaviljonkia. Sisustuksen lähtökohtana on skandinaavinen luonto ja sen tarjoamat materiaalit osana arkkitehtuuria. Näin syntyy Lake Pavilionin laadukas skandinaavinen sisustus. Luonnon voi nähdä, kokea ja haistaa. Lähde mukaan rakentamaan kansainvälisille asiakkaille suunnattua konseptia.  Ensimmäiset kohteemme menivät erittäin nopeasti kaupaksi, joten markkinoilla on selvästi kysyntää konseptillemme. Liikevaihtomme on voimakkaassa kasvussa. Seuraavaksi kehitämme konseptiamme tehokkaammaksi ja kasvatamme volyymiä ja vahvistamme kansainvälistä markkinointia. Osakeantimme on maksimissaan 200 000 €. Minimisijoitus on 10 000 €. Osakeannista on merkitty jo iso osa.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
120 000 €

Osakkuus varaosa-/korjaamoliikkeestä jolla myös kiinteistövuokrausta

Myydään 20% osakkuus (25 osaketta) Pohjois-Savossa Iisalmessa sijaitsevasta varaosa-/korjaamoliikkeestä, jolla myös kiinteistöjen vuokraustoimintaa. Yrityksellä omat kiinteistöhallit n.25000m2 tontilla. Osa kiinteistöissä olevista tiloista on vuokrattu. Kiinteistöissä on mm. toimisto-, sosiaali-, halli- ja varastotiloja.   Lisää kiinteistöistä www.ahertajankaarto23.com Lisää varaosa-/korjaamoliikkeestä www.rk-osa.fi Myynnissä olevat osakkeet yksityishenkilön omistuksessa.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Osakkuus lasialan yritykseen pääkaupunkiseudulla

Etsimme osakasta pääkaupunkiseudulla myynnissä olevaan lasialan yritykseen. Kyseessä on erittäin vakavarainen yritys, joka on jo pitkään tehnyt hyvää tulosta. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja jatkuva tilauskanta. Liikevaihto 1,5 milj. euroa. 
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image