Post an ad!

Myytävät yritykset, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
Muut toimialat
3 000 €

Osakkuus uuden teknologian venevuokrausyrityksessä.

  Kesäkatti Oy sijoittaa aurinkosähköllä toimivia SunnyCat veneitä vuokrakäyttöön suomalaisiin turistikohteisiin.   E-Boat Oy:n valmistaman aurinkosähköllä toimivan SunnyCat veneen kiinnostusta herättävä muotoilu ja erittäin helppo käsiteltävyys tekevät siitä erinomaisen vuokrauskohteen. Vene on myös täysin huoltovapaa, eikä se kaipaa öljyjen tai bensan kanssa sotkemista. Vene lataa itse akkunsa katolla sijaitsevilla aurinkopaneeleilla. Sillä voi ajaa aurinkoisina päivinä aamusta iltaan ja sateisellakin säällä akkuvirralla jopa 6 tuntia ilman välilatauksia.   Olemme hankkineet jo kolmasosan ensi kesänä sijoitettavista veneistä. Lisää SunnyCatteja tilataan sitä mukaa, kun osakeantimme etenee. Tulemme kasvattamaan vuokraveneiden määrää vuosittain.   Käytännön vuokraustoiminnan hoitaa yhteistyökumppanimme leirintä-alueilla ja muissa vastaavissa vilkkaissa rantakohteissa. Veneisiin asennettavan digitaalisen seurantajärjestelmän ansiosta pystymme seuraamaan reaaliajassa veneiden käyttöä.   Veneiden vuokraustoiminta on vahvassa kasvussa. On paljon lomailijoita ja muita vapaa-ajan veneilijöitä jotka käyttävät venettä vain muutamana päivänä koko kesän aikana. Silloin vuokraaminen on paljon mielekkäämpää, kuin veneen ostaminen omaksi.   Lähde mukaan ekologiseen venevuokrausbisnekseen. Mukaan pääsee jo 3000 € sijoituksella.  
Koko Suomi
Osakkuudet
Muut toimialat
20 000 €

Osakkaaksi tuotantoyhtiöön, joka tehnyt kansainvälisen läpimurron

Haetaan osakkaita kansainvälisen läpimurron tehneeseen tv- ja elokuvatuotantoyhtiöön. Yhtiö keskittyy sisällöllisesti kiinnostavien, kaupallisesti houkuttelevien dokumenttisarjojen ja -elokuvien tuotantoon kansainvälisille markkinoille. Yritys tuottaa dokumenttielokuvia sillä ajatuksella, että ne menestyvät kaupallisesti kansainvälisillä markkinoilla ja kestävät aikaa.  Tuotantoyhtiön viimeisin kansainvälisesti palkittu dokumenttielokuva on jakelussa maailmanlaajuisesti. Lue lisää yhtiön tiedotteesta. Yrityksen kolmen toimintavuoden aikana on kerätty vahvat näytöt konseptin toimivuudesta. Tuotantoa on palkittu kansainvälisesti ja se on lyönyt itsensä hyvin läpi mm. Amerikan markkinalla. Myös Euroopan markkina on hyvin avattu, samoin kuin Australia ja Uusi-Seelanti.  Yritys hakee nyt uutta pääomaa ja osaamista uusien tuotantojen toteutukseen. Selvä toiminta- ja tuotantosuunnitelma on olemassa jo pitkälle työstettynä. Toteutukseen haemme yhteensä 650.000 € pääomaa ja mukaan pääsee 20.000 € minimitiketillä. Tässä kiinnostava mahdollisuus lähteä mukaan viemään kansainvälisesti kiinnostavaa tuotantoyhtiötä seuraavalla tasolle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi.   
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image