secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään isännöintiyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Myydään kiinteistöhuoltoyrityksen liiketoiminta

Myydään vuonna 2009 perustetun kiinteistönhoito-, talonhuolto- ja talonmiespalveluita tarjoavan yrityksen liiketoiminta Iisalmesta. Palveluihin kuuluu lumityöt ja hiekoitukset talvikaudella, kesäaikaan nurmikonleikkuu, pihojen kevät- ja syystyöt sisältäen lehtienkeruu, pensaiden ja puiden leikkaukset. Rännien ja kattojen puhdistukset sekä sadevesikaivojen puhdistukset. Jätekatosten siisteydestä huolehtiminen, muu roskien keruu. Yleisissä ja ulkotiloissa lamppujen vaihdot, sulakkeiden vaihdot, vesihanojen tiivisteiden vaihdot. Ajastinkellojen säädöt. Ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdot, palovaroittimien patterien vaihdot, vesimittarien luku. Liputus. Osassa taloyhtiöitä 24h/365 päivystys. Yritys työllistää kokoaikaisesti yhden henkilön ja kausiluonteisesti on käytetty yhtä osa-aikaista työntekijää. Asiakaskuntaa on noin parikymmentä taloyhtiötä sekä yksi alihankintasopimus. Lisäksi jonkin verran yksityisasiakkaita. Työkohteet sijaitsevat noin 5 km säteellä. Kauppahinta sisältää koneet ja muun kaluston.
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kuusamon Tori Oy etsii toiminnalleen jatkajaa

Myynnissä on koko osakeyhtiö johon kuuluu myös Torin Grilli kiinteistö, jossa on mahdollista jatkaa liiketoimintaa vaivattomasti. Kuusamon Tori Oy myy vuokraoikeuspaikkoja ja huolehtii torin puhtaanapidosta. Torin tapahtumien suunnittelu ja järjestely ovat myös osa toimintaamme. Tässä on oiva tilaisuus yrittämiselle Kuusamon uudistetussa keskustassa.  Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti  
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Menestyvän kiinteistöhuoltoyrityksen liiketoiminta

Helsingissä yli 15 vuotta toiminut kiinteistöhuoltoyritys etsii jatkajaa menestyksekkäälle ja vakiintuneelle liiketoiminnalle. Yritys on työllistänyt kaksi henkilöä täyspäiväisesti ja 1-2 henkilöä kiire- ja sesonkiapuna. Yrityksen asiakaskunta muodostuu eri kokoisista talo ja asunto osakeyhtiöistä. Pitkäaikaisimmat asiakassuhteet ovat olleet voimassa yrityksen perustamisesta lähtien. Yrityksellä on luotettavan ja asiakasläheisen toimijan maine. Tyytyväiset asiakkaat käyttävät yrityksen palveluita ympärivuotisesti ja nykyisen asiakaskunnan keskuudessa on myös kysyntää lisäpalveluille. Yrityksellä on myös vahvat suhteet isännöintitoimistoihin, joiden kautta yrityksen kiinteistöhuoltopalveluille on jatkuvaa kysyntää. Kysyntä tarjoaa liiketoiminnan jatkajalle erinomaiset kasvumahdollisuudet toiminnan edelleen laajentamiseen. Liiketoimintakauppaan sisältyy valmis kiinteistöhuoltoalan liiketoimintakokonaisuus, jonka parissa uusi yrittäjä pääsee aloittamaan heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Liiketoimintakauppaan sisältyy myös kiinteistöhuoltokone, joka mahdollistaa kiinteistöhuoltotöiden tehokkaan hoitamisen eri vuodenaikoina. Nykyinen omistaja on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan, asiakaskuntaan ja yhteistyökumppaneihin erikseen sovittavalla tavalla sekä toimimaan uuden yrittäjän tukena toiminnan aloituksessa. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Liiketoimintakokonaisuuden hinta määritellään tarkemmissa neuvotteluissa. Luottamukselliset ensiyhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella.
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Isännöintipalvelu Keski-Suomessa

Myymme vakiintuneen isännöintipalvelun liiketoiminnan. Yrityksemme on toiminut Keski-Suomessa yli 40 vuotta.  Meillä on paikkakunnalla johtava markkina-asema ja vakiintunut asiakaskunta. Asiakkaamme luottavat palveluumme ja asiakassuhteet ovat jatkuneet vuosikymmeniä.  Asiakaskuntaa on mahdollista myös lisätä. Asiakaskuntamme koostuu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä. Taloyhtiöiden talous on vakaalla pohjalla. Huoneistot ovat pääasiassa osakkaiden käytössä ja osakkaat ovat hoitaneet  maksunsa ja velvoitteensa  taloyhtiöihin asianmukaisesti. Olemme panostaneet hyvään ja avoimeen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintakauppaan sisältyvät pitkäaikaiset asiakassuhteet ja isännöintisopimukset, mutta ei henkilökuntaa eikä liiketiloja. Jatkajalta edellytämme vahvaa ammattitaitoa ja lämminhenkistä asiakaspalvelua. Liiketoimintakauppa tehdään yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi.   Uudelle yrittäjälle erinomainen tilaisuus jatkaa liiketoimintaa pitkäaikaisen asiakaskunnan kanssa. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!
Keski-Suomi
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

ISÄNNÖINTITOIMISTO

Myydään pitkään toiminut isännöintitoimisto eläköitymisen vuoksi. Yrityksellä on toistasataa erityyppistä pitkäaikaista asiakasta rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Toimintaa pyörittävät yrittäjän lisäksi 5 muuta isännöitsijää ja 2 kiinteistösihteeriä. Yritys toimii vuokratiloissa, mutta tilat on kaupan yhteydessä myös ostettavissa.   
Myydään
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
360 000 €

Menestyvä kiinteistöpalvelualan yritys

Yhtiö tarjoaa kiinteistönhoitoa (päivystys, huolto, siivous, talvikunnossapito) ja siihen liittyviä oheispalveluita.Toimintaan ollaan tyytyväisiä ja asiakasmäärä on kasvanut asiakkaiden suositusten myötä.Asiakaskunta on monipuolista, joten yritys ei ole riippuvainen yksittäisistä suurista asiakkaista.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat työn laatu, henkilökunta, tekninen osaaminen ja kustannustehokkuus.Liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja uusi omistaja voi kasvattaa kannattavasti liiketoimintaa myyntiin sekä markkinointiin panostamalla.Hintapyynnön perustelutYhtiön liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Uusi yrittäjä voi jatkaa vakiintunutta liiketoimintaa. Vastaamalla olemassa olevaan kysyntään ja hankkimalla lisäresursseja liikevaihtoa voi kasvattaa. Kalusto on valtaosin täysin uutta ja kaikilta osin toimivaa sekä käyttökelpoista. Vuosittaisen oikaistun käyttökatteen voi ennakoida olevan tulevina vuosina 102 000 €. Tuloslaskelman kulut arvonmäärityksessä ovat kaikki tarkasti harkittuja, tarpeellisia eikä tarpeellisia kuluja puutu. Uuden omistajan on mahdollista nostaa ostetusta yhtiöstä kohtuullista palkkaa tulevina vuosina. Ostajakohtaisia liiketoimintasuunnitelmia ei ole huomioitu, vaan kuvattuun toiminnan tasoon on oletettu päästävän normaalilla työpanostuksella jatkajan ollessa liiketoiminnan ammattilainen, ilman suuria toiminnallisia muutoksia. Tarkemmat laskelmat ja arvomäärityksen perusteet ovat saatavina erillisinä dokumentteina kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
loder image