secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään isännöintiyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Vakiintunut isännöintialan liiketoiminta

Myydään Pohjois-Suomessa toimivan yrityksen isännöintialan liiketoiminta. Liiketoiminta on aloitettu n. 30 vuotta sitten, asiakaskunta on vakiintunut ja yrityksellä on erittäin hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Asiakaskunta koostuu liikekiinteistöistä ja asunto-osakeyhtiöistä, isännöintikohteita on tällä hetkellä yli 60. Yritys haluaa keskittyä päätoimialaansa ja siksi isännöintialan liiketoiminnot myydään. Liiketoimintakauppaan kuuluu asiakkaat, sopimuskanta sekä ammattitaitoiset työntekijät. Nykyinen yrittäjä on valmis tukemaan liiketoiminnan siirtämisessä sopimuksen mukaan. Liiketoimintakaupan hinta on neuvoteltavissa. Tässä on hyvä tilaisuus vaikkapa liiketoiminnan laajentamiselle tai esim. alaa vaihtavalle yrittäjälle. Yritys on siirtymässä sähköisen järjestelmän käyttöön ja se mahdollistaa toiminnan hallinnoimisen tarvittaessa toiselta paikkakunnalta käsin. Ota yhteyttä lisätietoja varten.
Pohjois-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen ja pihojen huoltoyritys

Yli kymmenen vuotta toiminut yritys vakiintuneella asiakaspohjalla, jossa erittäin hyvät kasvumahdollisuudet. Yrityksessä on kaikki mahdollisuudet kehittää toimintaa ja liikevaihtoa haluamaansa suuntaan ja jossa kannattava liiketoiminta on heti käytettävissä. Yritys on velaton ja kalusto ym. neuvoteltavissa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistönhoito

Hei sinä kiinteistöhoitoalalla toimiva yrittäjä tai alasta kiinnostunut tuleva yrittäjä! Minulla olisi sinulle mahtava mahdollisuus tarjolla.   Päijät-Hämeessä Hartolan kuningaskunnassa sijaitseva yritykseni on kaupan ja etsii ostajaa. Yritykselläni on täällä pitkä historia, olen toiminut yrittäjänä jo 30 vuoden ajan.   Saat tästä itsellesi kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa olevan kiinteistöhoitoalan yrityksen. Tärkeimmät asiakkaani ovat taloyhtiöt ja liikekiinteistöt, lisäksi on yksityisiä asiakkaita. Kalusto on nykyaikainen ja monipuolinen.   Heräsikö kiinnostuksesi?   Kerron mielelläni yrityksestäni lisää, joten otathan rohkeasti yhteyttä kiinteistohoitotonteri@gmail.com 0400130280   Ystävällisin terveisin, Markku Tonteri    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Tuottava kiinteistöhuoltoyritys

Myydään kannattava kiinteistöhuoltoyritys Putaan Kotitalkkari Oy. Yritys toimii Haukiputaan alueella palvellen yksityisiä asiakkaita kiinteistöhuollon tarpeissa läpi vuoden. Talvisin yrityksellä n. 50 lumitöihin keskittyvää asiakasta ja kesäisin n. 20 ruohonleikkuu- ja muihin pihatarpeisiin keskittyvää asiakasta. Yritys tarjoaa monipuolisesti erilaisia kiinteistöhuollon palveluita.   Vuodesta 2006 lähtien toiminut yritys työllistää tällä hetkellä pääsääntöisesti yrittäjän, mutta kysyntää palveluille olisi lähialueilla enemmänkin. Hyvät laajentamismahdollisuudet henkilöstöä lisäämällä. Yritys on alueensa ainoa yksityisiin asiakkaisiin keskittyvä toimija.  Yritys on kannattavalla pohjalla ja täysin velaton. Myydään koko osakeyhtiö. Yrityksellä on omistuksessa hyvä kiinteistöhuoltoon tarvittava koneisto ja laitteisto, johon sisältyy mm. pakettiauto, lava-auto, traktori kaikilla työkaluilla, Wille-pyöräkuormaaja kaikilla työkaluilla ja ruohonleikkureita. Tässä erinomainen mahdollisuus työllistää itsensä kannattavasti ja laajentaa yritystoimintaa! Ota yhteyttä!   
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image