Post an ad!

Kansainvälisyys on yhä useammalle pk-yritykselle arkipäivää ja kasvua sekä liiketoiminnan menestystä haetaan ulkomaankaupasta. Kasvuaihioiden kartoittaminen ja oman toiminnan skaalautumisen ymmärtäminen ovat haastavia toimenpiteitä ja silloin yrittäjät voivat kysyä neuvoa ulkopuolisilta asiantuntijoilta.

Asianajotoimisto Magnusson on täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta. Toimimme kuudessa maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Liettua, Latvia, Tanska) ja lisäksi meillä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto eri asianajotoimistojen kanssa. Tyypillisiä toimeksiantojamme ovat mm. sopimusoikeus, yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, työoikeus, riidat, maksukyvyttömyys ja kansainvälinen kauppa.

Asiakkaamme ovat oman alansa huippuosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Meidän tehtävämme kumppanina on löytää paras ratkaisu juridisiin ongelmiin asiakasyrityksiemme toiminnan tulevaisuuden kannalta.

Näytä lisää
Omistajanvaihdokset
Omistajanvaihdokset

Omistajanvaihdokset ovat ajankohtaisia usealle yrittäjälle lähivuosina. Pelkästään Uudellamaalla noin 30 000 yritystä suunnittelee omistajanvaihdosta seuraavan viiden vuoden aikana. Omistajanvaihdosprosessin liikkeelle panevia tekijöitä ovat muun muassa eläköityminen, ammatinvaihto, tarve vapauttaa pääomaa tai eteen tulevat isot muutokset liiketoiminnassa, kuten kansainvälistyminen.

Me Magnussonilla olemme mukana palvelemassa yrittäjiä nyt käynnissä olevassa Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeessa ja laajemminkin. Kehitämme aktiivisesti konsepteja ja työkaluja omistajanvaihdosten edistämiseksi sekä avustamme muun muassa yrityskauppaneuvotteluissa, yrityskauppakohteiden valuaatioissa, sopimusoikeudessa sekä työjuridiikassa.

Lähellä asiakasta s
Lähellä asiakasta

Panostamme laatuun ja asiakaskokemukseen. Toimintaamme ohjaavat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tehokkuus ja avoimuus. Monet asiantuntijoistamme ovat asianajoalan lisäksi toimineet mm. kaupan, teollisuuden, rahoituksen, teknologian ja vakuutusalan yrityksissä. Tämä auttaa meitä ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa juridista näkökulmaa laajemminkin.

Työssämme korostuu ennen kaikkea asiantuntijoidemme kokemus ja tietämys tehtävistä toimeksiannoista sekä sujuva yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Viimeisimmät ilmoitukset
Käyttämälläsi hakusanalla ei valitettavasti löytynyt ilmoituksia. Kokeile laajentaa hakuasi esimerkiksi sanalla %parent_category% tai laajenna aluetta %parent_location%.
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image