JÄTÄ ILMOITUS
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

TILAUSLIIKENNETTÄ HARJOITTAVA YRITYS

Turistit palailevat Lappiin. Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä erityisesti matkailijaryhmiin keskittynyt linja-autotilausliikennettä harjoittava yritys. Kannattaa kysyä.  
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistöhoito

Ostetaan kiinteistöhoitoalan menestyvä yritys. Markkinat ratkaisee, ei kotipaikka  
Koko Suomi
Myydään
Hotelli
235 000 €

Uniikki paikka, kartanomainen miljöö upealla Ounasjoen rantatontilla.

Voit muokata kohteen moneen käyttötarkoitukseen; majoitukseen, kokouksiin, juhliin, etätyöhön, hoiva-alalle, yhdistystoimintaan, voit tehdä tästä perheen kakkoskodin Lapissa, “porukkamökin” tai vaikkapa boutique-hotellin. Viihtyisälle puistomaiselle ranta-alueelle, jossa omaa rantaa 200 metriä,  voit tarvittaessa rakentaa lisätiloja.  Rakennus on hyvässä teknisessä kunnossa mm. uudet ikkunat, edullinen pellettilämmitys. Tilaa riittää, voit pelata vaikka lentopalloa sisällä, biljardia, oma spa-osastokin on helppo rakentaa - miten vain kohdetta haluat kehittää. Aloita uusi vaihe elämässäsi, tee haaveistasi totta. Ota reilusti yhteyttä niin kerron lisää. Kohde on vain puolen tunnin matkan päässä Rovaniemen lentokentästä, rautatieasemasta Rovaniemi - Levi päätien varrella.  Koulu omalla tontilla 0,9 ha + rantatontti/puisto 1,8 ha  Kohteen hinta: 235 000 € Katso tarkemmin; www.lapinleijona.fi/myytävät kohteet     
Palvelutarjous
Yritysvälitys

Lapin Leijona Oy, yritysvälitystä Pohjois-Suomessa

Toteuta unelmasi myymällä yrityksesi. Yhtä hyvin unelma voi olla myös yrityksen ostaminen ja ura yrittäjänä tai yrityskaupan kautta laajentua nopeasti joko uusille tuote- tai markkina-alueille tai vaikkapa vain ostaa kilpailija pois. Oli sitten kyseessä kumpaan suuntaan tahansa tapahtuva transaktio, vuosikymmenten kokemuksella voimme olla kanssasi toteuttamassa unelmaasi. Yrityksen ostaminen tai myyminen on monille useimmiten ainutlaatuinen tapahtuma. Onnistumisen varmistaminen kaikin mahdollisin tavoin on A ja O. Kokenut yritystoiminnan välittäjä, itsekin samassa asemassa moneen kertaan olleena tiedän ”sisältä” päin, mitä kumpikin osapuoli tahollaan pohtii onnistuakseen tavoitteessa. Yksilöllinen palvelu myynti- tai ostoprosessin aikana on lähtökohtamme.  Takaamme täydellisen luottamuksellisuuden prosessin ajan. Yhdessä sopien etenemismallin tavoitteen saavuttamiseksi. Yrityksensä myyntiä harkitseva, ota reilusti yhteyttä. Luottamuksella, katsotaan yhdessä, miten on järkevin edetä asiassa. Jatkuvuutemme peruspilari on tyytyväinen asiakas ennen ja jälkeen kaupan ”molemmin puolin pöytää”.
Pohjois-Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image