Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Suomen paras GRILLI /KAHVILAN liiketoiminta

Vuonna 2021 Suomen parhaaksi grilliksi valittu CAFE GRILLIUS etsii uutta omistajaa. Olen perustanut yrityksen 2015 kesällä. Meillä tarjotaan grilliruokia, meillä leivottuja lihapiirakoita, joka aamu tuoreet pullat ja tilauksesta olemme leiponeet kakkuja juhliin. Tässä olisi oiva mahdollisuus jatkaa hyvin toimivaa liiketoimintaa. Olen toiminut toiminimellä. Myyn liiketoiminnan, kalusteet, laitteet ja reseptiikan.  Yritykseni sijaitsee 4-tien varrella Hirvaskankaalla.  Asiakaskuntaa on ympäri Suomen. Lähikuntia ovat Äänekoski, Uurainen, Laukaa ja Tikkakoski.  Ole rohkeasti yhteydessä ja tee tarjous!   
Äänekoski
Myydään
Ravintola

Annetaan vuokralle Suolahden Hotellin ravintolatoiminta Äänekoskella

Tarjoamme vuokrattavaksi hotellin yhteydessä olevaa ravintolaa jonka päätuote on viime vuodet ollut lounas. Paikallisia lounasasiakkaita n. 100+ päivässä. Kotiruokatyyppisestä lounaasta ei tällä hetkellä ole tarjontaa alueella ja meiltä on kovasti toivottu lounasravintolan uudelleen aloittamista. Normilounaiden lisäksi suosittuja Jouluruokailuja myyty n. 2-3000 vuodessa. Hotelli-Ravintola (aiempi nimi Hotelli Keitele) sijaitsee alle 10km päässä Äänekosken kehittyvästä Biotuotetehdas alueesta. Lähietäisyydellä myös useita muita merkittäviä tehtaita ja yrityksiä. Hotellin yhteydessä reilusti pysäköintitilaa Virallisia anniskelupaikkoja on 189. Keittiössä on asianmukainen koneistus. Annamme mielellämme lisätietoja!
Äänekoski
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image