Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Metalliteollisuus

Sorvaamo Ähtärissä

Myydään 50 vuotta toiminut sorvaamo Etelä-Pohjanmaalla, Ähtärissä. Metalliteollisuuden alihankintatöitä tekevällä yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yritysasiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee myös yksityisasiakkaita. Yhtiö on velaton ja maksuhäiriötön.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät 310 m2 hallitilat omalla 3500 m2:n tontilla ja konekanta. Toinen nykyisistä omistajista voi jäädä edelleen työntekijäksi tai alun taustavaikuttajaksi omistajan vaihtuessa, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Laajenemispuitteet ovat olemassa, mikäli toimintaa haluaa laajentaa.  Osakeyhtiön myynnin syynä on toisen osakkaan eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Tekninen kauppa

IKH-jälleenmyyjä Jari Ruha Oy:n liiketoiminta Ähtärissä

Yrittäjän eläköityessä myydään kannattava IKH varaosa- ja työkalumyymälä Ähtärissä liiketoimintakauppana. Jari Ruha on toiminut IKH-jälleenmyyjänä yli kahden kymmenen vuoden ajan ja Jari Ruha Oy siirtyi 2018 Ähtärin keskustaan noin 1500 neliön liiketiloihin. Liikevaihto 2021 oli noin 1,5 miljoonaa euroa ja käyttökate-% kaupan alalle erinomaisella tasolla 11%. Yhtiöllä on yrittäjäpariskunnan lisäksi 3 vakituista työntekijää. Yhtiö toimii yrittäjän omistamassa vuokratilassa, josta on mahdollisuus myös neuvotella kauppa erikseen. Tilassa on kaukolämmitys ja nettiyhteys 4G:nä.  
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image