Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Cursor Oy

Cursor toimii yritysten ja yrittäjien tukena liiketoiminnan kehittämisessä ja muutostilanteissa Kotka-Haminan ja Loviisan seudulla.Yrityksen myyminen tai ostaminen pitää sisällään monia asioita ja usein se on yrittäjälle elämä...
Näytä puhelinnumero Puhelin: 0401902500
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
15 000 €

Kyläkauppa M-Market Ruukin liiketoiminta Strömforsin ruukissa

Haluatko yrittäjäksi omaan päivittäistavarakauppaan / kyläkauppaan?    Myynnissä toiminnassa olevan kyläkauppa M-Market Ruukin liiketoiminta Strömforsin ruukissa Loviisassa n. tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta.   Strömforsin ruukki on yksi Suomen vanhimmista ruukkialueista, lisätietoa mm.   https://stromforsinruukki.com/ https://www.visitkotkahamina.fi/stromforsin-ruukki/ https://yle.fi/a/74-20044929   Alue kehittyy ja mm. kesän 2023 Loviisan asuntomessujen tuloksena matkailijoiden määrä lisääntyi alueella merkittävästi.   Nyt myynnissä olevassa kyläkaupassa on ollut mm.   - päivittäistavaroiden myynti (ruoka, juoma, herkut ja taloustavarat) - pakettipalvelut (Posti, Matkahuolto, Schenker) - pullonpalautus - käteisnostopalvelut - apteekin palvelupiste   Kauppaan kuluu - kaupan irtaimisto mm. hyllyt, kylmälaitteet, kassakoneet, pullonpalautuslaitteet (irtaimistosta on tehty luettelo) - tarvittaessa tuki ja opastus liiketoiminnan perustamis- ja aloitusvaiheessa   Yritys toimii vuokratiloissa. M-Ketju on ilmoittanut kiinnostuksensa neuvotella yhteistyöstä uuden yrittäjän kanssa. Muiden tärkeimpien yhteistyökumppanien kiinnostus selvitetään lähiaikoina.   Yrittäjä neuvottelee sopimukset kumppanien kanssa, mutta tarvittaessa autamme niiden tekemisessä.    Varasto myydään erikseen ja sen arvo määritellään inventaarion yhteydessä.    Toivottava aloitusaika on 1.1.2024.   Yhteydenotot Kotkan-Haminan -seudun kehittämisyhtiö Cursorin kautta, kiitos.
Kohteet 1 - 1 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image