Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, konsultointi- ja koulutusyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus

Urasuunnittelun ja yrityskoulutuksen yritys

Yritys on ammatillisen ohjaustyön, urasuunnittelun, työllistymisratkaisujen ja yrittäjyyden asiantuntija. Yritys kehittää koko ajan yhä parempia tekemisen malleja ja työtä tehdään kuudesta (6) eri keskuskaupungista käsin. Omat paikallistoimistot lisäävät paikallista tietämystä ja paikallista henkilöstöä sekä asiantuntijaverkostoa on helppo lähestyä. Paikallista palvelua tarjoaa ainoastaan tämä yritys Suomessa. Myydään tarjousten perusteella!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus
14 900 €

Yrittäjä kustannustenhallinnan kansainväliseen asiantuntijaverkostoon

BCM Business Cost Management on yritysten kustannustenhallintaan erikoistunut kansainvälinen asiantuntijaverkosto. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvattamaan liiketoiminnan tulosta, kilpailukykyä ja kassavirtaa vähentämällä kustannuksia. Pääset osaksi kansainvälistä franchising-ketjua, jossa toimit itsenäisenä yrittäjänä paikallisilla markkinoilla, toimialueena koko Suomi. Saat BCM:n globaalin tuen yritystoiminnallesi sekä kattavan koulutuksen yritystoimintasi käynnistämiseksi.  BCM:n liiketoiminta on käynnistynyt Suomessa 10 vuotta sitten, ja nyt yritystoiminnalle haetaan jatkajaa yrittäjän eläköitymisen vuoksi.  BCM Business Cost Management on yksi maailman johtavia kustannustenhallinnan asiantuntijayrityksiä. BCM on erikoistunut kaikenkokoisten yritysten voittojen kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen. BCM on perustettu vuonna 1993.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus
PÄIVITETTY

Nopean ja tehokkaan lukemisen koulutuskonsepti

Liiketoiminnan aloittaminen, laajentaminen ja kasvattaminen valmiiksi koetulla tuotekonseptilla on merkittävästi riskittömämpää ja nopeampaa kuin kokonaan uuden kehittäminen. Eläköitymisen vuoksi tarjolla on vuosien kuluessa toimivaksi osoittautuneen tuotekonseptin oikeudet. Tuotemerkki on rekisteröity Suomen lisäksi kaikkiin EU-maihin. Koulutusta on myyty yli sadoille yrityksille, suurimmat asiakkaat ovat tilanneet kymmeniä valmennuksia. Osanottajia on ollut yli 5.000 henkilöä. Referenssilista on huomattavan edustava; niin yksityisiä yrityksiä kuin julkishallinnon tahoja. Tuotekonseptille ei ole suoranaista kilpailijaa markkinoilla. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, kauppaan sisältyy kaikki tarvittava materiaali, valmentajien koulutus ja lisäksi pitkä myynti- ym. tuki aloitusvaiheessa. Kauppahinnasta ja kaikista yksityiskohdista voidaan neuvotella. Kauppahintaan vaikuttaa oleellisesti sopimuksen sisältö.  Syyskaudelle 2023 jo sovittujen valmennuksien myyntitulot siirtyvät kaupan mukana ostajalle. Tarjoan aluksi 30-45 minuuttia kestävän demon aiheesta. Aineiston ja sisällön esittely ei maksa mitään eikä sido mitenkään, mutta se kannattaa kuunnella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus
35 000 €

Velaton digikonsultoinnin Oy myynnissä - jatkajaa etsitään

Ympäristövastuun (digi)konsultointiyritys etsii uutta omistajaa/jatkajaa Myydään Visoko Oy:n osakekanta ja pysyvä käyttöoikeus konseptiin. Nykyinen omistaja vetäytyy yritystoiminnasta terveydellisistä syistä ja etsii pikaisesti jatkajaa Visokon toiminnalle. Erinomainen tilaisuus käynnistää ekologisuutta ja ympäristövastuuta korostava konsultoinnin liiketoiminta konseptoidussa yrityksessä. Uudella omistajalla on mahdollista hyödyntää tehtyä kehitystyötä ja saada lisäarvo omaan liiketoimintaansa.Osakekaupassa ei siirry velkaa eikä vastuita vaan toiminnan pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä, velattomassa yrityksessä.  Hyötyjä ostajalle - Ansaintalogiikka perustuu mallinnettuihin konsepteihin- Uusi omistaja säästää aikaa ja rahaa yrityskaupan myötä - Laadukkaasti kehitetyt konseptit on kehitetty yhteistyössä vahvojen ammattilaisten kanssa- Vastuullisuus tulee olemaan yhä tärkeämpi kilpailutekijä ja yrityskauppa parantaa asemia vastuullisuuuden osalta- Sertifikaatit Ekokompassi ja Yhteiskunnallinen Yritys merkki siirtyvät kaupassa- Yrityksellä on hyvät kotisivut, EU-logo ja se on ehtinyt saada markkinoilla positiivista mainetta, referenssejä, hyviä kontakteja, yhteistyötä ja markkinoinut toimintaansa jo kolmatta vuotta aktiivisesti useissa kanavissa - Parempi kilpailuasema kasvavassa markkinassa - Lisää potentiaalia kansainväliseen kasvuun Perustaja/omistaja auttaa ostajaa liiketoiminnan integroinnissa erillisen sopimuksen mukaan. Lisätietoja: https://visoko.fi info@visoko.fi Vuokko Isokorpi p. 045 668 7380  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image