Post an ad!

Yritykset,muu ICT-alan

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu ICT-alan yritys
42 000 €

Kaupunkipyörä startup / Juro Sharing Infra Oy

Myydään Juro Sharing Infra Oy osakekanta. Juro Sharing Infra Oy on kaupunkipyörä yhtiö. Yhtiö on kehittänyt konseptin jossa käyttäjät voivat vuokrata kaupunkipyöriä älysovelluksella ja pyörän älylukkoa lataa aurinkopaneeli. Alkuvaiheessa rahaa on mennyt runsaasti tuotekehitykseen (Älylukko, aurinkopaneeli, pyörämalli, ansaintamalli, aplikaatio käyttäjille, konsepti yms..) Ansaintamalli perustuu kaupunkipyörien vuokraamiseen käyttäjille sekä pyörien mainostilan myyntiin. Ostaja pystyy maksamaan itselleen yhtiöstä palkkaa jo vuonna 2023, avaintekijänä on ottaa itselle mainosmyynti joka on ollut ulkoistettuna. Mainosmyynti on ollut parhaimillaan n. 60t€  muutamasta kuukaudesta. Yhtiön käytössä on tällä hetkellä n. 250 polkupyörää. Yrityksen liiketoimintamalli on todettu toimivaksi, mutta yrittäjän aika menee kahden pidemmällä olevan yrityksen pyörittämiseen. Hintapyyntö on sama kuin yhtiön velat, kauppa voidaan totetuttaa myös 1€ niin että ostaja ottaa velat vastattavakseen. Lehtijuttu yrityksestä: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006582753.html myyjä voi jäädä pienellä osuudella neuvonantajaksi ilman työnteko velvoitetta ja taloudellista vastuuta. Tässä on hyvä tilaisuus yrittäjälle haluavaksi saada valmiiksi pureskeltu konsepti. Lisätiedot soittamalla tai lisätietoja pyytämällä.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu ICT-alan yritys
PÄIVITETTY

Räätälöityjen mobiilisovellusten huippuosaaja

Yritys suunnittelee, kehittää ja ylläpitää asiakkailleen räätälöityjä mobiilisovelluksia omalla kehitysalustallaan. Alusta mahdollistaa asiakkaalle kustannustehokkaan ja yritykselle kannattavan hinnoittelun. Kasvavalla toimialalla kasvu on mahdollista ilman kalliita ohjelmistokehittäjiä alustan ansiosta. Merkittävä osa yrityksen liikevaihdosta on toistuvaa ja passiivista. Yritys on oman alansa markkinoinnillinen johtaja sekä hakukoneoptimoinnissa että Google Adsissa.   Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .   
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image