Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Myydään/ vuokrataan

183 neliön toimitila Parolan keskustassa. Toimii tällä hetkellä lounas-  ja pitopalvelussa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
41 000 €

Toimivan Autokorjaamon liiketoiminta kalustoineen ja laitteineen

Myydään toimivan Autokorjaamon liiketoiminta kalustoineen ja laitteineen – ostaja voi heti jatkaa. Myydään eläkeiän lähestyessä Etelä-Kanta-Hämeessä noin 28.000 asukkaan kunnassa kaupunkialueella toimivan AD Autokorjaamon liiketoiminta. Yritys sijaitsee Etelä-Suomessa ns. kasvukäytävällä Helsinki-Tampere ja on täyden palvelun autokorjaamo, joka suorittaa autoihin mm. määräaikaishuollot, ilmastointihuollot, asennukset ja korjaukset, sähkötyöt, säädöt, mittaukset ja hitsaukset. Edelleen yritys tekee ajoneuvon katsastustarkastukset, sekä käyttää ajoneuvon tarvittaessa myös katsastusasemalla. Yhden miehen yritykselle on 12 toimintavuoden aikana muodostunut vakituinen asiakaskunta. Toiminta on tähän asti haluttu pitää yhden henkilön työpanokseen perustuvana nykyisessä kokoluokassa. Autokorjaamon budjetoitu liikevaihto ensi vuodelle 2024 on noin 150.000 €, mikä voidaan katsoa olevan saavutettavissa vielä yhden henkilön työpanokselle. Ostajan halutessa yrityksen liiketoiminnan kasvulle on olemassa edellytykset. Yritys soveltuu hyvin myös esim. nuorille alan yrittäjille esimerkiksi osakeyhtiömuotoisena. Kauppa sisältää ◼ Autokorjaamon toiminnassa tarvittavat koneet, kalusto ja laitteet ◼ Aine- ja tarvikevaraston ◼ Opastuksen korjaamon toimintaan ja sen jatkamiseen ◼ Läpikäynnin AD-ketjun tarjoamiin etuihin ja mahdollisuuksiin ◼ Tarvittaessa luopujan mukana olon erikseen sovitun ajan Hintapyyntö: 41.000 € perustuu yrityksestä tehtyyn kolmen (3) toteutumavuoden tuottoarvon ja substanssin (=kaupan mukana siirtyvän omaisuuden käypä arvo) yhteisarvoon.
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepaja

Myytävänä pitkäaikaiset asiakassuhteet saavuttanut alihankintakonepaja, joka keskittyy koneistukseen ja koneistuskappaleisiin liittyvään hitsaukseen.Yrityksellä on hyvä taloudellinen tilanne, jota todistavat useat luottoluokitukset. Ensisijaisesti myymme koko osakekantaa sisältäen 940 m2 hallin omalla tontilla, jolla runsaasti rakennusoikeutta. Yritys sijaitsee Hämeenlinnan seudulla ja työllistää viisi metallin ammattilaista. Konekanta sallii laajentamisen.
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rautakauppa ja pienkonehuolto Hauholla

Myytävänä rautakauppa Hauhon Rauta-Maatalous Oy. 1986 perustettu Kanta-Hämeessä. Liikevaihto 1,4 miljoonaa euroa vuodessa. Valikoimaan kuuluu rautakauppatavarat, pienkoneet, veneet ynnä muu monipuolinen rautakauppatavara. Vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu yksityisistä ja yrityksistä alueella. Toiminta edullisissa vuokratiloissa. Kaupan toteutus osakekauppana.    Myydään eläkkeelle siirtymisen johdosta. Erinomainen mahdollisuus sekä uudelle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle laajentaa toimintaa. Katso esittely yrityksestämme oheisesta videosta ja ota yhteyttä! 
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Kiinteistönvälitysalan ammattitaitoinen edelläkävijä

Erittäin hyvämaineinen yritys, jolla on ollut jo pitkään vahva asema omalla toimialueellaan. Yrityksellä on kevyt kulurakenne ja liiketoiminta on ollut kannattavaa vuodesta toiseen. Asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden antama suositteluprosentti on erittäin hyvää tasoa. Työntekijöillä on ajantasainen ja monipuolinen osaaminen, myös erityisasiantuntijuutta vaativista asioista. Yritys kuuluu valtakunnalliseen ketjuun ja brändi on alansa paras. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Media ja viestintä

Erinomaisten asiakkuuksien viestintätoimisto Etelä-Suomessa

Monikansalliseen yritysviestintään erikoistunut ja erittäin korkean osaamisen kuvallisen ja audiovisuaalisen viestinnän toimisto tai sen liiketoiminnot etsivät arvoistaan isompaa kumppania tai omistajaa. Asiakassuhteet monivuotisia ja jatkuvia suuryritysasiakkuuksia. Liikevaihto 500.000-600.000€ Myydään liiketoimintakauppana. :-)  
Kanta-Häme
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
30 000 €

Haemme isännöintiyrittäjää Hämeenlinnaan!

Taloasema-yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta isännöintipalvelua kilpailukykyisellä hinnalla asiakkaillesi, jotka odottavat isännöitsijältään uudenlaista ajattelua ja asennetta.  Koulutamme sinusta isännöinnin ja yrittämisen ammattilaisen. Tuemme sinua liiketoiminnan aloittamisessa ja kasvattamisessa. Saat isännöintiyrittäjyyteen valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet ja perehdytyksen sekä käyttöösi alan kärkipään ohjelmistot.  Meillä et jää yksin. Taloaseman kirjanpitäjät, tekniset asiantuntijat, juristit, asiakaspalvelun ammattilaiset ja keskusyksikön henkilökunta ovat alansa parhaita ja auttavat sinua tarvittaessa.  Osaaville isännöitsijöille riittää kysyntää, eivätkä suhdanteet heiluta alaa.  Mitä odotamme sinulta? Millaista yrittäjää etsimme? Taloasema-yrittäjyys ei edellytä aikaisempaa kokemusta isännöinnistä tai yrittäjyydestä. Työtaustaa merkittävämpi tekijä on se, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa. Haluat olla mukana vastaamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja tehdä asiat uudella tavalla. Sinulla on vahva halu menestyä ja yrittää. Olet valmis sitoutumaan Taloaseman tapaan toimia. Kokemus projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai myynnistä ja markkinoinnista auttavat sinua menestymään Taloasema-yrittäjänä. Edellytämme yrittäjiltämme taloudellista moitteettomuutta. Haku on nyt auki! Tutustu Taloasemaan osoitteessa https://www.taloasema.fi/yrittajaksi/ ja täytä hakemus.  Yrittäjäpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  
Hämeenlinna
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
700 €

Onnistu Kotirinki kotipalvelutyöntekijänä Hämeenlinnassa

Uudelle uralle kotipalveluiden asiantuntijana? Kaipaatko uutta suuntaa ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhösi? Löytyykö sinusta positiivista asiakaspalveluasennetta? Mikäli haluat tuottaa iloa sekä kiireetöntä läsnäoloa asiakkaiden arkeen, on Kotirinki-yrittäjyys sinulle mahdollisuus.    Meillä sinä saat Perehdytyksen ja avun yrittäjyyden alkuun Konsepti tuen ja käyttöoikeuden Yrittäjän tukipalvelut  Verkkokaupan ja asiakashankinnan tuen  Vapauden suunnitella itse omat aikataulut Mikä parasta, minimoidut hallinnon työt sillä me hoidamme puolestasi myynnin, markkinoinnin ja asiakaslaskutuksen tehtäviä   Alkuun Kotirinki- yrittäjänä pääset toiminimellä ja muutamalla sadalla eurolla (tarvikkeet ja vaatteet).  Onnistuu myös osa-aikaisena. Olet tunnollinen ja ahkera. Tarvitset työssäsi myös hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, suomen kielen taitoa. Sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus, luottotietosi ovat kunnossa ja olet taustaltasi nuhteeton. Kotirinki on vahva kotipalveluihin erikoistunut yli 20 vuotta toiminut kotimainen ketju. Tarjoamme nykyaikaista palveluyrittäjyyttä uudistuneella konseptilla ja pienemmällä yrittäjän riskillä. Kotirinki- yrittäjänä autat pienissä kodin askareissa, siivouksessa, ulkoilet ja tuotat palveluja, jotka tukevat ikäihmisten asumista kotonaan.  Mikäli olet lähihoitaja, sinun on myös mahdollisuus tuottaa Kotiringin hoivapalvelua sen käynnistyessä vuonna 2024. Lisätietoa:  yrittäjäkokemuksia linkistä: : https://www.youtube.com/watch?v=XS_KgE_cnJw Kotirinki partneriyrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat omaan ansiotasoosi! - YouTube Lisätietoja: puh. 0104253907 (torstaisin klo 10.00-12.00) Tervetuloa tuottamaan iloa asiakkaidemme arkeen!   #lähihoitaja#henkilökohtainenavustaja#yrittäjä#päivätyö#siivous#kotiapu#kotipalvelu#hoitaja#hoitotyö#kotisiivous#lisätyö#osa-aikatyö#hoiva-avustaja#hoiva#kotisiivous#
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Myydään pieni uniikki hotelli

Oletko haaveillut omasta ihmisen kokoisesta hotellista?   Nyt sinulla olisi mahdollisuus tarttua valmiiseen pakettiin, jonka jokainen palanen on rakennettu rakkaudella ja ajatuksella. Luovumme Hyvinvointihotelli Luposta elämäntilanteen muutoksen vuoksi ja tässä olisi sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi valmiiksi mietityn konseptin pohjalta. Olemme tehneet pohjatyön, niin markkinoinnin kuin sen kanavien rakentamisen osalta, joten tästä sinun on helppo jatkaa.    Hotellilta löytyy modernit ja erittäin tyylikkäät verkkosivut osoitteesta: www.hotelliluppo.fi Asiakaskunta hotelille on laaja, niin yrityskävijästä tavalliseen hotelliyöpyjään.   Kaupan toteutus osakekauppana, jolloin yritys myy koko osakekannan. Mahdollisuus ostaa myös vain irtaimisto. Irtaimisto sisältää sängyt, lakanat, astiasto, aamiaistilan kalusteet, matot, nojatuolit, peilit jne.   Yritys toimii vuokratiloissa.   Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja:   Minna Penttilä puh. 050 087 8365, minna@forssanluppo.fi Tarja Jaakkola puh. 050 461 9629, tarja@forssanluppo.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikekiinteistö
2 250 000 €

HÄMEENLINNA, liike- ja toimitilakiinteistö, yht. 1470 krs-m2

Keskeisellä, hyvällä ja vilkkaalla Hämeenlinnan Tiiriön liikekeskusalueella sijaitseva liike- ja toimitilakiinteistö, os. Pitkätanhuankatu 2. Hyväkuntoinen, vuosina 2004 ja 2009 valm. liikerakennus. Maa- ja kaukolämpöjärjestelmät, aurinkopaneelit, koneellinen ilmanvaihto LTO ym. Tiloissa hyvät ja pitkäaikaiset vuokralaiset. Hyväkuntoiset tilat, asfaltoitu piha-alue jossa hyvin parkkitilaa. Kysy lisätietoja ja sovi esittelystä.
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Forssan Auto Race Oy etsii yritystoiminnan jatkajaa

Forssan Auto Race Oy etsii yrittäjän eläköitymisen johdosta vakiintuneelle ja menestyksekkäälle yritystoiminnalle jatkajaa.Luotettava, täydenpalvelun yritys on toiminut Forssan markkina-alueella yli 15 vuoden ajan ja yrittäjä on luonut asiakassuhteita 80-luvulta lähtien.Yritys on valtakunnallisen Autoasi-ketjun kumppani. Autoasi-ketju tarjoaa yritykselle mm. markkinointinäkyvyyttä ja verkkokanavan huoltopalveluiden ajanvaraukseen.Auto Race Oy:n palveluihin kuuluvat kaikkien merkkien huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi myös rengaspalvelut. Yrityksellä on konttitilat noin 200 auton renkaiden säilytykseen. Muita palveluita ovat esim. huollon sijaisautopalvelut, katsastustarkastukset, ilmastointihuollot/-korjaukset ja tuulilasien vaihdot.Yritys toimii tilavassa korjaamotoimintaan suunnitellussa v. 2007 valmistuneessa 600 m2 vuokrahallissa. Nosto-ovia on 3 kpl, hallin kummassakin päässä sekä sivuseinällä. Hallissa on 10 nosturipaikkaa ja kattava valikoima toiminnassa tarvittavia koneita ja työkaluja. Kuusi metriä korkeassa hallitilassa on mahdollista huoltaa myös esim. karavaanareiden kalustoa.Hallissa on lisäksi töiden vastaanottopiste, varastotilaa, toimistotilat sekä pesu- ja rengaspalvelun tilat. Iso asfaltoitu piha-alue hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yrityksellä on erinomaiset suhteet varaosa- ja tavarantoimittajiin.Toimitukset ovat nopeita ja tilaukset saapuvat kahdesti päivässä. Yrityksen asiakaskunnan muodostavat pääosin kuluttaja-asiakkaat. Lähialueilla on lisäksi runsaasti mökkiasukkaita, jotka hyödyntävät yrityksen palveluita. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen työntekijä. Sesonkiaikoina toiminnassa on mahdollista hyödyntää kiireapulaisia. Auto Race Oy:n kauppa toteutetaan ensisijaisesti yrityskauppana, mutta myös liiketoimintakaupasta on mahdollista neuvotella. Yrityksen toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla ja sovittavan ajanjakson ajan. Hallin omistajan/vuokranantajan kanssa on mahdollista erikseen neuvotella hallin vuokraukseen tai mahdolliseen ostoon liittyvistä yksityiskohdista. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti jo alalla toimivalle yrittäjälle/yritykselle tai yrittäjäksi haluavalle auto-alan osaajalle. Kokemus huolto- ja korjauspalveluiden parissa työskentelystä ja alan koulutus on uudelle yrittäjälle merkittävä etu. Yrityksen liikevaihto on tällä hetkellä yli 300 000€, mutta toiminnassa on uudelle yrittäjälle merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Uuden yrittäjän osaamisen avulla ja lisähenkilökuntaa hyödyntämällä liikevaihdon tuplaaminen on mahdollista helpostikin. Toimitilat, monipuoliset ja runsaat varusteet mahdollistavat toiminnan laajentamisen ja kasvattamisen yrittäjän tavoitteiden mukaan.Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Seppo Seppä, puhelin 0500486676. Forssan Auto Race Oy Facebookissa  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Leipomo tai konditoria

Leipomo ja Kahvila Kesti-Paakari

Myydään Kanta-Hämeen vireän kesäpaikkakunnan Hauhon keskustassa Marketin yhteydessä toimiva Leipomo ja Kahvila. Myydään paikkakunnalta muuton vuoksi. Yritteliäällä alaa tuntevalla erinomainen mahdollisuus jatkaa liiketoimintaa keskeytyksettä hyvillä koneilla ja laitteilla. Valmis asiakaskunta, paikkakunnan ainoa Leipomo.  Yritys on perustettu jo 1984. Toiminut nykyisissä tiloissa vuodesta 2000 alkaen. Palveluvalikoimaan kuuluu Leipomon yhteydessä toimiva Lounaskahvila ja myymälä, tukkumyyntiä vähittäiskaupoille. Lisäksi kysyntää Juhla- ja pitopalvelulle paikkakunnalla.      
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
49 000 €

Nyt myydään hyvä ravintola Hämeenlinnan keskusta 75as.p

Ruokaravintola myydään Heinäkuun kassa 38.000€, nyt myydään 49.000€soita ja sovi tapaaminen!!
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Valmiit osakeyhtiöt

Teollisuushallin omistava osakeyhtiö

Täydellinen tilaisuus hankkia valmis osakeyhtiö, joka omistaa tilavan teollisuushallin Forssassa. Yrityksen toiminta on keskittynyt menestyksekkäästi teollisuushallin vuokraukseen, ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisille liiketoimille. Tämä ainutlaatuinen investointikohde on täysin valmiina uusille omistajille.   Teollisuushallin ominaisuudet:  Pinta-ala: 810 m²  Tilavuus: 5 450 m³  Tontin koko: 6 000 m²  Varustelu:  6,2 tonnin siltanosturi  Valokuituverkko  Varashälytinjärjestelmä   Kaupan toteutus osakekauppana. Yrityskauppaan sisältyy koko yrityksen osakekanta sekä teollisuushalli.   Halli sijaitsee strategisesti Forssassa, joka on tunnettu vahvasta teollisuustoiminnastaan ja logistisesta sijainnistaan. Sijainti mahdollistaa hyvät yhteydet muihin kaupunkeihin.   Tällä hetkellä hallissa on kaksi luotettavaa ulkopuolista yritystä vuokralaisina. Heidän vuokrasopimuksensa tarjoavat vakaita tuloja uusille omistajille välittömästi. Lisäksi hallin monipuolisuus ja muuntautumiskyky mahdollistavat sen käytön erilaisiin tarkoituksiin. Olipa kyseessä varastointi, tuotanto tai muu teollisuustoiminta, tämä tila soveltuu erinomaisesti erilaisiin liiketoimintatarpeisiin.   Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja ota yhteyttä meihin oheisella viestilomakkeella. Tämä on täydellinen mahdollisuus niin yrityksille laajentumiseen kuin sijoittajille, jotka etsivät vakaata tuottoa teollisuuskiinteistöistä.   Sijainti: Kanta-Häme, Forssa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
30 000 €

Kahvila torin kulmalla Hämeenlinnassa

Myynnissä 30 vuotta samalla paikalla Hämeenlinnan torin kupeessa sijainneen kahvila + kotileipomon liiketoiminta. Noin 30 asiakaspaikkaa. Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten. Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Toivotaan jatkajaa kahvila/kotileipomolle.  Ole rohkeasti yhteydessä! 
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Lounas-/Seurusteluravintola

Myytävänä Ravintola Neljä Oravaa. Ravintola on toiminut lounas- ja seurusteluravintolana Hämeenlinnan Hauhon kaupunginosassa. Toiminnalla on hyvät edellytykset kasvulle esimerkiksi laajentamalla ravintolan aukioloaikoja. Toiminta on ollut vakiintunutta, jo 50-vuotta samalla paikalla vilkkaassa mökki - / kesä pitäjässä. Ravintola toimii tällä hetkellä  talvisin viikolla ”buffee” tyylisenä kotilounas-ravintolana ja viikonloppuisin seurusteluravintola, kesällä (kesä- ja heinäkuu) lounasta tarjoillaan myös lauantaisin. Lounaita kuljetetaan myös tilauksesta kotiin. Karaokea on järjestetty joka toinen viikonloppu, ohjelmia harvemmin, niitäkin kuitenkin ollut ja kannattaisi myös jatkossa järjestää. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti paikallisista, vierailijoita unohtamatta, ravintolalla on lisäksi sopimusasiakkaita. Paikalta löytyy myös Schenker- pakettipalvelun noutopiste. Toiminta tapahtuu omissa tiloissa. Työntekijöiden määrä tällä hetkellä kaksi henkilöä, yrittäjä + yksi osa-aikainen. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana , johon kuuluu 200 m2 osake kiinteistö, osittain kahdessa kerroksessa, irtaimistoineen + terassi. Hyvä kokonaisuus, jonka toimintaa on helppo ja nopea lähteä jatkamaan. Myydään yrittäjän terveystilanteen vuoksi.  Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Liikelahjayritys

Myydään pitkään toimineen liikelahjayrityksen liiketoiminta. Yrityksellä on monipuolinen valikoima liikelahjoja, markkinointituotteita ja tekstiilejä. Yritys tarjoaa yksilöllisiä, laadukkaita tuotteita ja sen valikoimaan kuuluu myös oman designin tuotteita. Yrityksellä on laajat verkostot sekä kotimaisiin että ulkomaisiin tavarantoimittajiin, joilta voidaan lisäksi hakea asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita. Yritys on toiminut pitkään ja sillä on uskollinen asiakaskunta, joka arvostaa hyvää, asiantuntevaa palvelua ja vaivattomuutta. Asiakas saa yrityksensä tarpeita ja viestintää tukevat tuotteet, aina myös tyylikkäästi paketoituina. Yritystä on hoidettu hyvin ja sillä on ajanmukainen taloushallinnonjärjestelmä, asiakasrekisteri ja kurantti varasto. Uuden yrittäjän on helppo lähteä tästä jatkamaan ja kehittämään liiketoimintaa, esim. panostamalla verkkokauppaan.  Yritys toimii nyt Kanta-Hämeestä käsin, mutta toiminta on helppo siirtää muualle. Liiketoiminnan mukana ei siirry henkilöstöä, mutta yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella.
Hämeenlinna
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
700 €
PÄIVITETTY

Onnistu Kotirinki Partneri - kotisiivousyrittäjänä Hämeenlinnassa

Onnellisempaa arkea Kotirinki-yrittäjänä Tökkiikö arki ja kaipaat uutta suuntaa? Oletko itsenäinen ja haluat vaikuttaa omaan työhösi ja päättää omasta ajankäytöstäsi? Haluatko tehdä laadukasta asiakaspalvelutyötä? Kotirinki-yrittäjyys on sinulle mahdollisuus. Meillä sinä saat Perehdytyksen ja avun yrittäjyyden alkuun Konsepti tuen ja käyttöoikeuden Yrittäjän tukipalvelut Verkkokaupan ja asiakashankinnan tuen Vapauden suunnitella itse omat aikataulut Mikä parasta minimoidut hallinnon työt sillä me hoidamme puolestasi myynnin, markkinoinnin ja asiakaslaskutuksen tehtäviä Alkuun Kotirinki- yrittäjänä pääset toiminimellä ja muutamalla sadalla eurolla (tarvikkeet ja vaatteet). Onnistuu myös osa-aikaisena tai yhdessä vaikka puolison kanssa. Olet tunnollinen ja ahkera. Tarvitset työssäsi myös hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, suomen kielen taitoa. Sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus, luottotietosi ovat kunnossa ja olet taustaltasi nuhteeton. Kotirinki on vahva kotipalveluihin erikoistunut yli 20 vuotta toiminut kotimainen ketju. Tarjoamme nykyaikaista palveluyrittäjyyttä uudistuneella konseptilla ja pienemmällä yrittäjän riskillä. Palvelemme laadukkaasti kotisiivousasiakkaita eripuolilla Suomea. Yhdessä ja suurella sydämellä!   Lisätietoa: yrittäjäkokemuksia linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=XS_KgE_cnJw Kotirinki partneriyrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat omaan ansiotasoosi! - YouTube Linkki: Tervetuloa Kotirinkiin - Tutkitusti tyytyväisiä yrittäjiä   Tervetuloa tuottamaan iloa asiakkaidemme arkeen!     #lähihoitaja#henkilökohtainenavustaja#yrittäjä#päivätyö#siivous#kotiapu#kotipalvelu#hoitaja#hoitotyö#kotisiivous#lisätyö#osa-aikatyö#siivoustyö# puhtausala#hoiva-avustaja#kokki#sihteeri#lastenhoitaja#tarjoilija#asiakaspalvelutyö#ravintolapäällikkö#
Hämeenlinna
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image