Post an ad!

Yritykset, kauneus-, hyvinvointi- ja liikunta-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kampaamo tai parturi
20 000 €

Myytävänä kauneushoitolan liiketoiminta, kalusteet ja laitteet

Liiketila, Kauneushoitola, 46,5 m2Helsinki, Kruunuhaka Myytävänä exclusiivisen kauneushoitolan liiketoiminta, kalusteet ja laitteet Kaunis ja ylellisesti sisustettu kauneussalonki. Kauppaan kuuluvat kaikki kalusteet ja laitteet sekä kauppahetkellä oleva varasto laadukasta kosmetiikkaa. Uusi moottoroitu hoitotuoli ja välineet monipuoliseen kauneushoitolaan. Kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, kuumakivihieronta, sokeroinnit. Kaupan yhteydessä omistaja perehdyttää tarvittaessa toimintaan ja tutustuttaa asiakkaisiin.Tilaisuus aloittaa toimiva kauneushoitola valmiine asiakaskuntineen harvinaisen kauniissa ympäristössä. Vuokra 720,00 (ei alv rek) / kk Myydään avaimet käteen periaatteella!
Myydään
Kauneushoitola

Myydään parturi-kampaamo kauneushoitola liiketoiminta kokonaisuus

Yritys toimii hyvällä liikepaikalla toimivalla ja tuottavalla konseptilla. Hyvät kasvumahdollisuudet. Yritykseen jää vuokralaiset, joilla oma hyvä asiakaspiiri. Omistajalla myös  omaa asiakaskuntaa, joita voisi jäädä hoitamaan kampaamo-liikkeeseen.  Mahdollista ostaa vain toinen osa liiketoiminnasta: hoitola tai parturikampaamo. Liiketilat voidaan ostaa omaksi liiketoimintakaupan yhteydessä tai vuokrata.  Lisätietoja annetaan pyydettäessä.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image