JÄTÄ ILMOITUS

Franchising ravintola-ala, Joensuu, Pohjois-Karjala, Itä-Suomi

Viimeisimmät ilmoitukset
Franchising
Ravintola-ala
140 000 €

Hola! Sinustako Pancho Villa -yrittäjä Joensuuhun?

Miltä kuulostaisi oma Pancho Villa -ravintola?  Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Kaikki ravintolamme toimivat franchising-toimintamallilla. Pancho Villa -ketju kasvaa kohisten ja uusille ravintoloille ja yrittäjille on tilaa! Pancho Villa on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä reilusti maustetuista ja runsaista, mutta kohtuuhintaisista annoksista. Tuotevalikoimasta erityisesti burgerit ovat suosittuja talon omien kastikkeiden kera, unohtamatta burritoja, tacoja ja muita meksikolaisherkkuja. – Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä. Pancho Villan maailmaan on helppo soljahtaa mukaan. – Rakennamme ravintolan avaimet käteen -periaatteella, annamme kattavan perehdytyksen ja autamme yrittäjiä heidän operatiivisessa ja taloudellisessa toiminnassaan. Ravintola-alan kokemustakaan ei välttämättä tarvitse olla takataskussa, sillä koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja tarjoamme koulutusta jatkossakin tasaiseen tahtiin. Ketä haemme? Menestyvä Pancho Villa – yrittäjä on menestyksennälkäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka ymmärtää yrittäjyyden tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet. Hän haluaa kehittää ravintolansa toimintaa pitkäjänteisesti. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjun yrittäjien kanssa. Hänellä on kyky johtaa esimiehenä ravintolansa asiakaspalvelu-, tarjoilu ja myyntityötä. Asiakaspalvelun ammattilaisena hän osaa ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet ja omalla esimerkillään hän ohjaa myös henkilökuntansa toimintaa. Yrittäjällä tulee vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Ravintola-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua. Mitä tarjoamme? Franchising-pakettimme sisältää mm. • Kattavan perehdytyskoulutuksen yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen • Ravintolasuunnitelman ml. Pancho Villan tyylin ja konseptin mukaisen sisustussuunnitelman • Valmiit yhteistyökumppanit kaluston ja laitteiden hankintaan • Ketjumarkkinoinnin ja mainososaston palvelut alueelliseen markkinointiin • Ketjun neuvottelemat ostoedut • Kassajärjestelmän ja järjestelmätuen • Ja tietenkin ketjujohdon ja kaikkien Pancho Villa -yrittäjien tuen Lisäksi ketju avustaa liikepaikan etsinnässä ja valinnassa. Lisätietoja antaa Ketju.fi Yrittäjärekrytointipalvelut, Päivi Lääkkö 050 374 1001, paivi.laakko@ketju.fi  
Franchising
Ravintola-ala
140 000 €

Hola! Sinustako Pancho Villa -yrittäjä Mikkeliin?

Miltä kuulostaisi oma Pancho Villa -ravintola?  Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Kaikki ravintolamme toimivat franchising-toimintamallilla. Pancho Villa -ketju kasvaa kohisten ja uusille ravintoloille ja yrittäjille on tilaa! Pancho Villa on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä reilusti maustetuista ja runsaista, mutta kohtuuhintaisista annoksista. Tuotevalikoimasta erityisesti burgerit ovat suosittuja talon omien kastikkeiden kera, unohtamatta burritoja, tacoja ja muita meksikolaisherkkuja. – Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä. Pancho Villan maailmaan on helppo soljahtaa mukaan. – Rakennamme ravintolan avaimet käteen -periaatteella, annamme kattavan perehdytyksen ja autamme yrittäjiä heidän operatiivisessa ja taloudellisessa toiminnassaan. Ravintola-alan kokemustakaan ei välttämättä tarvitse olla takataskussa, sillä koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja tarjoamme koulutusta jatkossakin tasaiseen tahtiin. Ketä haemme? Menestyvä Pancho Villa – yrittäjä on menestyksennälkäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka ymmärtää yrittäjyyden tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet. Hän haluaa kehittää ravintolansa toimintaa pitkäjänteisesti. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjun yrittäjien kanssa. Hänellä on kyky johtaa esimiehenä ravintolansa asiakaspalvelu-, tarjoilu ja myyntityötä. Asiakaspalvelun ammattilaisena hän osaa ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet ja omalla esimerkillään hän ohjaa myös henkilökuntansa toimintaa. Yrittäjällä tulee vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Ravintola-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua. Mitä tarjoamme?  Franchising-pakettimme sisältää mm. • Kattavan perehdytyskoulutuksen yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen • Ravintolasuunnitelman ml. Pancho Villan tyylin ja konseptin mukaisen sisustussuunnitelman • Valmiit yhteistyökumppanit kaluston ja laitteiden hankintaan • Ketjumarkkinoinnin ja mainososaston palvelut alueelliseen markkinointiin • Ketjun neuvottelemat ostoedut • Kassajärjestelmän ja järjestelmätuen • Ja tietenkin ketjujohdon ja kaikkien Pancho Villa -yrittäjien tuen Lisäksi ketju avustaa liikepaikan etsinnässä ja valinnassa. Lisätietoja antaa Ketju.fi Yrittäjärekrytointipalvelut, Päivi Lääkkö 050 374 1001, paivi.laakko@ketju.fi
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Kuopioon

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image