JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, Kajaani, Kainuu, Pohjois-Suomi, Finland

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola

Viihtyisä ravintola/liiketila Kajaanin keskustassa

Myydään tai vuokrataan kannattava lounasravintola keskeisellä paikalla Kajaanin keskustassa. Tähän asti ravintola on ollut avoinna arkisin lounasaikaan, mutta uudella yrittäjällä on mahdollisuudet laajentaa toimintaa myös iltoihin ja viikonloppuihin. Tilassa on 45 asiakaspaikkaa ja ravintolalla on A-oikeudet. Ravintolakäytössä 260 neliön tilasta on ollut noin 80 neliötä. Toimitilan on muilta osin käytettävissä joko muuhun toimintaan tai ravintolaa voi laajentaa remontoimalla. Tilasta on mahdollisuus eristää esimerkiksi kabinetteja ym. Liiketoimintakauppaan sisältyvät koko liiketilan lisäksi ravintolan kalusteet, koneet, kylmälaitteet, uunit ja kassat. Rasvakanavaa ei ole. Halutessaan uusi yrittäjä voi jatkaa toimintaa nykyisellä ravintolan nimellä tai avata kokonaan uuden toiminnan. Siirtyvää henkilökuntaa ei ole. Myynnin syynä on nykyisen yrittäjän keskittyminen muuhun liiketoimintaan. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Peltisepänliike Vuokatissa

Myydään Kainuussa jo 40 vuotta toiminut tunnettu peltisepänliike hyvällä sijainnilla Vuokatissa. Yrityksellä kattava rakennuspeltisepän konekanta, oma puolen hehtaarin tontti ja 400 neliön halli. Mahdollisuus monipuolisiin rakennuspeltisepän töihin myytävillä koneilla ja tiloilla. Mahdollisuus myös ostaa koneet ja vuokrata tai ostaa halli erikseen. Konekantaan kuuluu mm. 20 millinen profilointikone neljällä haspelilla, 6 metrin kanttikone, pituusleikkuri, 3m peltileikkuri, 3m palakanttikone, 2m sähkömankeli, 1,25m sähkömankeli, Lockformer saumauskone, Lockformer sauman kiinnivetokone, pistehitsauskone + muita hitsauskoneita, 3kpl sikkikoneita, hydraulinen puristin, Spiro kierresaumaputkikone, rännikone (amerikkalainen malli), 3 muuta haspelia, kaarisakset, leikkaava pullmaxi, mekaaninen muotoleikkuri ja 5tn siltanosturi. (12tn pyörökone)   Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.  
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image