Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
41 000 €

Toimivan Autokorjaamon liiketoiminta kalustoineen ja laitteineen

Myydään toimivan Autokorjaamon liiketoiminta kalustoineen ja laitteineen – ostaja voi heti jatkaa. Myydään eläkeiän lähestyessä Etelä-Kanta-Hämeessä noin 28.000 asukkaan kunnassa kaupunkialueella toimivan AD Autokorjaamon liiketoiminta. Yritys sijaitsee Etelä-Suomessa ns. kasvukäytävällä Helsinki-Tampere ja on täyden palvelun autokorjaamo, joka suorittaa autoihin mm. määräaikaishuollot, ilmastointihuollot, asennukset ja korjaukset, sähkötyöt, säädöt, mittaukset ja hitsaukset. Edelleen yritys tekee ajoneuvon katsastustarkastukset, sekä käyttää ajoneuvon tarvittaessa myös katsastusasemalla. Yhden miehen yritykselle on 12 toimintavuoden aikana muodostunut vakituinen asiakaskunta. Toiminta on tähän asti haluttu pitää yhden henkilön työpanokseen perustuvana nykyisessä kokoluokassa. Autokorjaamon budjetoitu liikevaihto ensi vuodelle 2024 on noin 150.000 €, mikä voidaan katsoa olevan saavutettavissa vielä yhden henkilön työpanokselle. Ostajan halutessa yrityksen liiketoiminnan kasvulle on olemassa edellytykset. Yritys soveltuu hyvin myös esim. nuorille alan yrittäjille esimerkiksi osakeyhtiömuotoisena. Kauppa sisältää ◼ Autokorjaamon toiminnassa tarvittavat koneet, kalusto ja laitteet ◼ Aine- ja tarvikevaraston ◼ Opastuksen korjaamon toimintaan ja sen jatkamiseen ◼ Läpikäynnin AD-ketjun tarjoamiin etuihin ja mahdollisuuksiin ◼ Tarvittaessa luopujan mukana olon erikseen sovitun ajan Hintapyyntö: 41.000 € perustuu yrityksestä tehtyyn kolmen (3) toteutumavuoden tuottoarvon ja substanssin (=kaupan mukana siirtyvän omaisuuden käypä arvo) yhteisarvoon.
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepaja

Myytävänä pitkäaikaiset asiakassuhteet saavuttanut alihankintakonepaja, joka keskittyy koneistukseen ja koneistuskappaleisiin liittyvään hitsaukseen.Yrityksellä on hyvä taloudellinen tilanne, jota todistavat useat luottoluokitukset. Ensisijaisesti myymme koko osakekantaa sisältäen 940 m2 hallin omalla tontilla, jolla runsaasti rakennusoikeutta. Yritys sijaitsee Hämeenlinnan seudulla ja työllistää viisi metallin ammattilaista. Konekanta sallii laajentamisen.
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rautakauppa ja pienkonehuolto Hauholla

Myytävänä rautakauppa Hauhon Rauta-Maatalous Oy. 1986 perustettu Kanta-Hämeessä. Liikevaihto 1,4 miljoonaa euroa vuodessa. Valikoimaan kuuluu rautakauppatavarat, pienkoneet, veneet ynnä muu monipuolinen rautakauppatavara. Vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu yksityisistä ja yrityksistä alueella. Toiminta edullisissa vuokratiloissa. Kaupan toteutus osakekauppana.    Myydään eläkkeelle siirtymisen johdosta. Erinomainen mahdollisuus sekä uudelle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle laajentaa toimintaa. Katso esittely yrityksestämme oheisesta videosta ja ota yhteyttä! 
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Kiinteistönvälitysalan ammattitaitoinen edelläkävijä

Erittäin hyvämaineinen yritys, jolla on ollut jo pitkään vahva asema omalla toimialueellaan. Yrityksellä on kevyt kulurakenne ja liiketoiminta on ollut kannattavaa vuodesta toiseen. Asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden antama suositteluprosentti on erittäin hyvää tasoa. Työntekijöillä on ajantasainen ja monipuolinen osaaminen, myös erityisasiantuntijuutta vaativista asioista. Yritys kuuluu valtakunnalliseen ketjuun ja brändi on alansa paras. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Media ja viestintä

Erinomaisten asiakkuuksien viestintätoimisto Etelä-Suomessa

Monikansalliseen yritysviestintään erikoistunut ja erittäin korkean osaamisen kuvallisen ja audiovisuaalisen viestinnän toimisto tai sen liiketoiminnot etsivät arvoistaan isompaa kumppania tai omistajaa. Asiakassuhteet monivuotisia ja jatkuvia suuryritysasiakkuuksia. Liikevaihto 500.000-600.000€ Myydään liiketoimintakauppana. :-)  
Kanta-Häme
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image