JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Media ja viestintä

Erinomaisten asiakkuuksien viestintätoimisto Etelä-Suomessa

Monikansalliseen yritysviestintään erikoistunut ja erittäin korkean osaamisen kuvallisen ja audiovisuaalisen viestinnän toimisto tai sen liiketoiminnot etsivät arvoistaan isompaa kumppania tai omistajaa. Asiakassuhteet monivuotisia ja jatkuvia suuryritysasiakkuuksia. Liikevaihto yli 500.000, tulos voitollinen myös vuonna 2020. Myydään liiketoimintakauppana. Renkaanpotkijat älkää vaivautuko. :-)  
Kanta-Häme
Myydään
Jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus

Kotimaisen naistenvaatevalmistajan liiketoiminta

Oletko vaate- ja tekstiilialalla toimiva yrittäjä tai vaatesuunnittelusta innostunut idearikas yrittäjäksi aikova?Nyt tarjolla on mahdollisuus ostaa valmis kotimaisen vaatevalmistajan liiketoiminta ja toiminnassa tarvittavat koneet, laitteet ja mittava kaavapankki ym. Lähes 40 vuotta naisten vaatteita valmistanut yritys etsii jatkajaa liiketoiminnalle, jotta nykyinen yrittäjä voisi jäädä ansaitsemalleen eläkkeelle.Yrityksen tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Kanta-Hämeessä. Tuotteita myydään myös oman verkkokaupan ja POP UP-myymälöiden kautta. Yritys toimii yli 200 m2 vuokratilassa. Tila käsittää tuotanto-, toimisto- ja myymälätilat. Yritys valmistaa laadukkaita vaatteita naisille kokoihin XS -5XL. Korkeatasoinen suomalainen suunnittelu ja hyvä mitoitus takaavat istuvuuden, jota asiakkaat arvostavat. Yrityksellä on vakiintunut laaja asiakaskunta ja hyvä maine laadukkaiden naistenvaatteiden valmistajana. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan, asiakaskuntaan ja toimintamalleihin erikseen sovittavalla tavalla. Toiminnan jatkajan on mahdollista saada opastusta digitaaliseen kaavoitukseen ja sarjontaan sekä automaattileikkurin käyttöön. Yritys käyttää alihankkijoita ompelutöissä.Liiketoimintakaupan yhteydessä on mahdollista neuvotella kahden henkilön siirtymisestä uuden yrittäjän palvelukseen tai osakkaaksi yritykseen. Kyseiset henkilöt ovat vaate-ja tekstiilialan osaajia, joiden osaamisten avulla uuden yrittäjän on mahdollista saada erinomainen tuki liiketoiminnan  jatkamiseen. Liiketoiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Pyydämme ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisella viestilomakkeella.
Kanta-Häme
Myydään
Rautakauppa

Rautakauppa ja pienkonehuolto Hauholla

Myytävänä rautakauppa Hauhon Rauta-Maatalous Oy. 1986 perustettu Kanta-Hämeessä. Liikevaihto 1,4 miljoonaa euroa vuodessa. Valikoimaan kuuluu rautakauppatavarat, pienkoneet, veneet ynnä muu monipuolinen rautakauppatavara. Vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu yksityisistä ja yrityksistä alueella. Toiminta edullisissa vuokratiloissa. Kaupan toteutus osakekauppana.    Myydään eläkkeelle siirtymisen johdosta. Erinomainen mahdollisuus sekä uudelle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle laajentaa toimintaa. Ota yhteyttä! 
Kanta-Häme
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image