JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Tekstiilien painatus, brodeeraus ja tarrojen valmistusliiketoiminta

Yrityksessä valmistetaan tarrat, painatukset ja brodeeraukset sekä liikelahjat. Sen valikoimassa ovat työvaatteet, kodin tekstiilit, t-paidat, college-vaatteet, pipot ja lippikset. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.misir.fi.  Kauppaan kuuluvat varasto, koneet, laitteet ja kalusteet sekä liiketoiminta. Liiketoiminnan kivijalkana ovat vakiintuneet asiakassuhteet. Koneisiin kuuluvat tulostava- ja tarraleikkuri, brodeerauskone, taso- ja lippisprässit, tietokone, tulostin, maksupääte ja kassa sekä niihin kuuluvat ohjelmat.  Yrittäjä opastaa koneiden ja laitteiden käytön sopimuksen mukaan. Liiketoimintaa on nykyisen yrittäjän toimesta pyöritetty sivutoimisesti, mutta toiminnan edelleen kehittäminen tarjoaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuuden täysipäiväiseen yritystoimintaan. MiSir myydään yrittäjän keskittyessä päätoimisesti perheen toiseen yritykseen.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Pitkien perinteiden autotarvikeliike etsii jatkajaa

Etelä Pohjanmaan toiseksi vanhimpaan, vuonna 1967 perustettuun autotarvikealan yritykseen haetaan jatkajaa. Autotarvikeliike sijaitsee nykyisen yrittäjän omistamassa kiinteistössä Kurikan keskustan välittömässä läheisyydessä, hyvillä paikoitustiloilla.Kiinteistön vuokrasta ja/tai kaupasta on mahdollista neuvotella omistajan kanssa autotarvikeliikkeen liiketoimintakaupan yhteydessä.Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja se tunnetaan täyden palvelun varaosatalona. Liikkeen varastossa on noin 40000 erilaista varaosa- ja tarvikenimikettä.Nykyinen yrittäjä on valmis kouluttamaan jatkajan ja olemaan uuden yrittäjän tukena alkuvaiheessa. Yritys on myynnissä lähiaikoina tapahtuvan eläköitymisen vuoksi.Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: J. Kuivamäki, puh. 0400 661018 tai autotarvike.kuivamaki@netikka.fi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Myydään pyöräliike Tuiskun Pyörän liiketoiminta Kurikassa

Tuiskun Pyörä on käsite Kurikassa. Sillä on pitkä historia ja nimi kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Tuiskun Pyörä on kuuluisa mittavasta valikoimastaan ja varastostaan sekä ensiluokkaisesta palvelusta. Ovi käy edelleen joka päivä ja jatkuvasti. Voit ostaa Tuiskun Pyörän varaston, kalusteet ja maineen sekä liikehuoneiston. Tai sitten voit jäädä vuokralle toimitilaan. Pyöräkauppa on koronan aikana vain parantanut tahtiaan ja Tuiskun varasto on lyönnissä. Siitä on hyvä lähteä jatkamaan kurikkalaisen maamerkin tarinaa. Yrittäjä saattaa sinut matkaan ja siirtyy ansaituille eläkepäiville. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä palkattuja työntekijöitä.  Jos kiinnostuit tästä helmestä, ota yhteys tämän palvelun viestipalvelun kautta.
Myydään
Ravintola
28 000 €

Jalasjärvellä lounaskahvila ja alueen ainoa baari A-oikeuksin

Myydään Jalasjärvellä lounaskahvila ja alueen ainoa A-oikeuksin varustettu baari. Kahvila Sinitiainen on monipuolinen ja kasvava ravitsemusliike Jalasjärvellä. Toimimme keskeisellä sijainnilla lounaspaikkana, kahvilana sekä alueen ainoana baarina. Tarjontamme on monipuolinen ja liikevaihto kasvusuuntainen. Kahvila-, lounas- ja baaritarjonnan lisäksi meiltä löytyy Veikkauspiste ja X-Meal hampurilaisketjun myyntioikeudet. Meillä on A-oikeudet ja viikonloppuisin karaokea. Tilat ovat valoisat ja viihtyisät. Eteläinen terassi alueen parhaalla paikalla. Pihassa iso parkkipaikka. Tiloissa iso kylmiö ja varasto. Kalustossa mukana mm. pizzauuni, kebab-grilli, parila, rasvakeitin (voimavirta 2x10 l), rasvanpuhdistuslaite ja rasvanlaatumittari, kiertoilmauuni sekä 10 litran yleiskone. Liiketoimintakauppa sisältää ravintolan liiketoiminnan, kaluston ja laitteiston, vuokraoikeuden sekä nimen verkkosivuineen. Toimimme vuokratiloisssa erittäin keskeisellä sijainnilla. Asiakaspaikkoja on sisällä 43 ja terassilla 24. Myös yhteistyö uuden yrittäjän kanssa voi tulla kysymykseen. Ole rohkea ja soita, niin kerron mielelläni asiasta lisää.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image