JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kiinteistöala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

MYYDÄÄN KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN LIIKETOIMINTA

HALUATKO TYÖYMPÄRISTÖKSESI SUOMEN KAUNEIMMAT MAISEMAT? OLETKO HAAVEILLUT MUUTOSTA LAPPIIN? OLETKO UNELMOINUT ELÄMÄNMUUTOKSESTA? OLETKO HARKINNUT ALAN VAIHTOA? OLETKO SINÄ ETSIMÄMME HENKILÖ? Jos tunnistat jostain näistä itsesi, lue seuraavassa lisää.   KIINTEISTÖMAAILMA on suomen suurin kiinteistönvälitysketju. KIINTEISTÖMAAILMA IVALO on alueensa markkinajohtaja ja toiminut Ylä-lapin alueella menestyksekkäästi pian 11 vuotta. Kiinteistömaailma-ketju toimii franchising-periaatteella. Kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä ja ne toimivat saman konseptin mukaisesti. Kiinteistömaailmassa tukenasi on alan tunnetuin brändi, testatut ja menestyksekkäät toimintamallit, markkinointityökalut ja tehokkaat tietojärjestelmät, koulutus sekä suuren ketjun tuomat yhtiestoimintaedut. Haemme Ivaloon osakasta / yrittäjää ja olet oikea henkilö, jos: - olet joukkuepelaaja ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. - olet tavoitteellinen ja päämäärätietoinen, etsit menestystä työssäsi. - sinulla löytyy rohkeutta ja kunnianhimoa. - sinulla on kohtuullinen kielitaito (englanti) ja perusatk-osaaminen. - plussana kiinteistöalan kokemus ja koulutus (ei välttämätön).   OTA YHTEYTTÄ niin annamme lisätietoja: Tutta Romakkaniemi, yrittäjä, LKV p. 040 5071718 tutta.romakkaniemi@kiinteistomaailma.fi Aki Romakkaniemi, KiAT, LKV p. 0400 967297 aki.romakkaniemi@kiinteistomaailma.fi  
Myydään
Kiinteistösijoittaminen

Liike-, ravintola- ja asuintiloja sisältävä kiinteistö maa-alueineen

Myydään liike-, ravintola- ja asuintiloja sisältä kiinteistö maa-alueineen Muonion parhailta kauppapaikoilta. Tervetuloa yrittämään Tunturi-Lapin sydämeen vilkkaalle kauppapaikalle upean Jerisjoen varteen E8-tien välittömään läheisyyteen! Muonion kunta myy liike-, ravintola- ja asuintiloja sisältävän Kiela rakennuksen maa-alueineen aivan Muonion keskustasta Jerisjoen rannalta. Tontti sijaitsee Muonion kirkonkylän asemakaavan korttelissa 401 ja sen kaavamerkintä on KL (liikerakennusten kortteli). Tontin pinta-ala on noin 8530 m2, josta KL-aluetta 8350 m2, kokonaisrakennusoikeus (e=0,40) on noin 3300 m2 ja siitä on käytetty noin 1000 m2. Yksityinen toimija on rakentanut rakennuksen 1988 ravintola-hotellikäyttöön ja sitä on laajennettu 1992. Muonion kunta hankki tyhjillään seisovan rakennuksen omistukseensa 90-luvun lopussa. Kunnan toteuttama peruskorjaus/laajennus valmistui vuoden 2001 syksyllä. Tässä yhteydessä rakennus suunniteltiin matkailu- ja koulutustarkoituksiin sopivaksi. Rakennus on öljylämmitteinen ja lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoiset lämmityspatterit.  Tällä hetkellä kiinteistössä on vuokra-asuntotoimintaa, ravintola, lasten leikkipaikka, taidegalleria ja kesäisin ulkona suositut toripäivät. Muoniossa on kansainvälistä ja kotimaista kysyntää erityisesti matkailu- ja palvelualalla; vuosittain yöpymisiä rekisteröidään n. 130 000, joista yli 60% ovat kansainvälisiä. Rekisteröityjen yöpymisten lisäksi Muoniossa on yli 1 000 vapaa-ajanasuntoa ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston yli puoli miljoonaa vuotuista kävijää tekevät Muoniosta potentiaalisen paikan harjoittaa yritystoimintaa. Tutustu kohteeseen: https://huutokaupat.com/2653830/kiela-paivitetty-1342021
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan ISÄNNÖITSIJÄNTOIMISTO

Yrittäjätaustainen isännöintiyrityksemme etsii toimistoa laajentaakseen toimintaansa. Sijainti mieluiten Itä-Suomi (Kuopio/Kajaani -alue), mutta suhtaudumme avoimesti kaikkiin yhteydenottoihin. Olipa yrityksestä luopuminen mielessäsi nyt tai ajankohtainen parin vuoden sisällä, ota yhteyttä! (Ensiyhteydenotot luottamuksella yrityspörssin yhteydenottolomakkeella.)
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöitsijätoimisto

Oletko kiinnostunut myymään isännöintsijäyrityksesi? Etsimme perustervettä liikevaihdoltaan 1-5 miljoonaa isännöintitoimistoa PK-seudulta, Tampereelta, Turusta tai Jyväskylästä.  Olemme yrittäjäpariskunta, jolla vankka kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja pitkä historia kiinteistöistä, rakennusalalta ja digitaalisesta kehittämisestä rakennus- ja kiinteistöpuolelta. Etsimme yritystä itsellemme ja jatkaaksemme ostettavan yrityksen tarinaa hallitusti kasvaen. Yrittäjän on myös mahdollista jäädä palvelukseemme yrityskaupan jälkeen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin isännöintitoimistonne myyntiin ja omistusratkaisuihin liittyvistä toiveistanne. Ensiyhteydenotot pyydämme oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. 
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöintitoimisto

Keskikokoinen yrittäjätaustainen isännöintitoimisto etsii isännöintitoimistoa laajentaakseen toimintaansa uudelle paikkakunnalle. Hintaluokka 0 - 1milj. euroa Mikäli olet miettimässä liiketoimintasi myyntiä tai eläköitymistä, niin nyt olisi hyvä tilaisuus myydä liiketoiminta perinteisiä arvoja kunnioittavalle, mutta kuitenkin modernille, jo toisen polven isännöintitoimistolle. Mikäli asia on ajankohtainen nyt tai tulevaisuudessa, laita luottamuksellisesti viestiä tuure.toivola@habita.com tai soita 050 524 1217 tai yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistöhoito

Ostetaan kiinteistöhoitoalan menestyvä yritys. Markkinat ratkaisee, ei kotipaikka  
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöitsijätoimisto

Oletko kiinnostunut myymään isännöintsijäyrityksesi?Etsimme perustervettä liikevaihdoltaan 1-5 miljoonaa isännöintitoimistoa PK-seudulta, Tampereelta, Turusta tai Jyväskylästä. Olemme yrittäjäpariskunta, jolla vankka kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja pitkä historia kiinteistöistä, rakennusalalta ja digitaalisesta kehittämisestä rakennus- ja kiinteistöpuolelta.Etsimme yritystä itsellemme ja jatkaaksemme ostettavan yrityksen tarinaa hallitusti kasvaen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin isännöintitoimistonne myyntiin liittyvistä toiveistanne. Yrittäjän on myös mahdollista jäädä palvelukseemme yrityskaupan jälkeen. Keskustelemme mielellämme myös erilaisista järjestelyistä omistamiseen liittyen. Ensiyhteydenotot pyydämme oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. 
Koko Suomi
Osakkuus
Kiinteistösijoittaminen
20 000 €

Sijoittajaksi tai osakkaaksi asuntosijoitusyhtiöön

Haetaan sijoittajaa/ osakasta asuntosijoitusyhtiöön. Mukaan pääsee alkaen 20000 euron panostuksella.  Asuntosijoitusyhtiön kautta on tavoitteena hajauttaa asuntosijoittaminen keskimääräistä sijoittamista paremmalla tuotolla. Sijoitusta ovat hoitamassa alan moniosaajat. Toimintaan on mahdollista osallistua myös operoivana osakkaana, jos osakkaalla on kokemusta - markkinoinnista,- myynnistä,- asuntokaupasta ja/tai- rakentamisesta. Lähetä ensiyhteydenottosi viestitse, niin olemme yhteydessä. 
Koko Suomi
Ostetaan
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöintiyritys

Olemme isännöintitoimisto, joka on toiminut yli 30 vuotta.  Etsimme ostettavaa isännöintitoimistoa. Ostettavan yrityksen toiminnan tulisi olla kannattavaa. Ota yhteyttä lisätietojen ja neuvottelujen käynnistämiseksi. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista
loder image