secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kauneushoitola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola

Laadustaan tunnettu kauneushoitola Iisalmessa

Iisalmen ytimessä sijaitseva Kauneus- ja jalkahoitola Hyvänolon Helmi etsii liiketoiminnalleen jatkajaa terveydellisistä syistä. Hoitola tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta sekä laadukkaasta työnjäljestä. Yrityksellä on vakiintunut, laaja ja sitoutunut asiakaskunta. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää uutta yrittäjää siirtymävaiheessa. Yritys tarjoaa asiakkaille monipuolisia kauneudenhoitopalveluita ja hoitolasta löytyy liiketoimintaan tarpeelliset laitteet hoitopalvelujen tekemiseen. Käytössä on modernit ja toimivat nettisivut sähköisine lahjakortteineen sekä sosiaalisen median kanavat, joilla tavoittaa asiakkaat myös verkossa. Alan yrittäjälle on olennaista monipuolisten hoitojen osaaminen ja tarjoaminen. Tämä yritystoiminta sopii sinulle, jos nautit työstä, jossa laadukas työnjälki ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä asioita. Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa ihanassa, valmiissa, tyylikkäässä hoitolassa aivan Iisalmen ydinkeskustassa.  Hoitolassa on kaikki työhön tarvittava kalusto: - Nettisivut ja domain www.hyvanolonhelmi.fi  - Sosiaalisen median kanavat (Facebook ja Instagram) - Logo  - Sähköposti - Laitteet: Laadukas vesipora jalkahoitoja varten sekä kuumailmasterilaattori. Ergonomy-pöytä; pyörällinen jalkahoitoon. Ditelle 900-yhdistelmähoitolaite, Ditelle UPI (ultraäänipuhdistuslaite), Ditelle RF (radiofrekvenssi), sekä Diterin laitevaunu (pyörällinen). Timanttihiontalaite, parafiinilämmitin, CND Shellac-Ledkynsiuuni, kuumakivihierontaan kattila+kivet, lämpöpatja, pyyhkeenlämmitin sekä höyry.  Sähkömoottoroitu hoitotuoli Fysioline Beauty. Laadukkaat AnnaLotan Pro-tuotesarjat (Iisalmessa yksinmyyntinä) vaativienkin hoitojen toteuttamiseen sekä asiakkaille kotihoitoon myytäväksi. Iso lasivitriini myyntituotteille sekä 3-osainen säilytyskaappi tekstiileille/hoitovälineille. Tila: Vuokratila keskeisellä ja hyvällä paikalla Iisalmen keskustassa. Hoitolassa on kaikki tarpeelliset laitteet ja välineet valmiina toiminnan aloittamiseen välittömästi. Tila on sisustettu kauniiksi ja viihtyisäksi. Tutustu yrityksen tiloihin virtuaalisesti tästä: Hyvänolon Helmi (matterport.com). Liiketilan voi jakaa; tilassa on mahdollista toimia kaksi yrittäjää.  Hintapyyntö: 20 000€ + alv 24%. Tästäkö sinulle unelmatyöpaikka, bonuksena ihanat asiakkaat kauniissa ja viihtyisässä työympäristössä. Ota yhteyttä tai tule paikanpäälle tutustumaan!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
78 000 €

Omistajaksi valmiiseen kauneushoitolaan

Myydään kauneushoitola Tampereen keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Kauppaan kuuluu osakeyhtiön osakkeet, liiketoiminta, kalusteet, laitteet, sisustus, brändin nimi, logo, nettisivut, sometilit, ajanvarausjärjestelmä ja ostajan niin toivoessa aktiivinen asiakasrekisteri. Kauneushoitolassa on kolme hoitohuonetta, kodikas vastaanottotila ja spa-tyylinen tunnelma. Myös henkilökunnalle on omat tilat. Tiloissa on mahdollista järjestää isompiakin asiakastilaisuuksia tilojen koon (yli 100m2), avaruuden, valoisuuden ja pohjaratkaisunsa puolesta. Uudella omistajalla on mahdollisuus aloittaa toiminta heti sujuvasti ilman katkosta. Nykyinen omistaja on valmiina ylimenokaudella tukemaan ja perehdyttämään liiketoimintakonseptiin. Yrittäjän lisäksi vakiintunutta asiakaskuntaa on palvelemassa vuokratuolilaisia. Kauneushoitolalla on hyvä maine, paljon hyviä arvosteluja ja sen ansiosta liikevaihto on pysynyt hyvällä tasolla poikkeusoloista huolimatta. Kauneushoitola toimii vuokratiloissa toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella kohtuuhintaisella vuokralla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
79 000 €

Myydään kauneus ja hieronta-alan yritys Espoossa

Pitkään toiminut hoitola Espoossa, hieronta ja kosmetologin palvelut. Hyvällä paikalla, valmis asiakaskunta ja avarat valoisat tilat. 7 hoitohuonetta, keittiö ja aula. Myydään liiketoiminta sisältää koneet, laitteet ja kalusteet.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
12 900 €

Vuodesta 2011 asti toiminut kauneushoitola Kotkansaarella

Kotkansaarella sijaitsevan kauneushoitolan yrittäjä siirtyy uusiin haasteisiin ja kauneushoitola on myynnissä. Ainutlaatuinen sijainti pääkadun varrella Kotkansaarella. Hoitola on toiminut samalla paikalla jo 9 vuotta. Yritys on vuokralla pitkällä sopimuksella hyvin hoidetun taloyhtiön liiketilassa.  Tiloissa tehty mittava remontti neljä vuotta sitten, tiloissa on kolme kauniisti kalustettua hoitohuonetta joista kahdessa on vesipiste. Vastaanottotilaan on mahdollisuus lisätä esimerkiksi kynsiteknikon tai kampaajan työpiste.  Kauppaan kuuluu kauneushoitolan liiketoiminta, kalusteet, laitteet, sisustus, asiakasrekisteri ja ostajan niin toivoessa nimi, logo, nettisivut ja ajanvarausjärjestelmä.  Mahdollisuus ostaa myös Lpg-laite (Cellu M6 Integral) joka soveltuu vartalo- ja kasvohoitoihin, esim. lymfa- ja selluliittihoitoihin. Näille hoidoille on suuri kysyntä.  Tilat soveltuvat myös maahantuonnille ja asiakastapahtumiin.  Tilaisuus yrittäjlle aloittaa suoraan kannattava liiketoiminta avaimet käteen periaatteella, ja päästä vielä mukaan huippusesonkiin, joulunajan lahjakorttimyyntiin. Alueella on kysyntää monipuolisiin hoitoihin ja yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yrittäjä neuvoo tarvittaessa alkuun ja on tukena aloituksessa. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä unelmien työ. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
52 000 €

Kampaamo – kauneushoitola Kampin alueella.

  Myytävänä hyvien kulkuyhteyksien ääressä Kampin alueella uudenveroisen kampaamo-kauneushoitolan liiketoiminta. Vuosi sitten laadukkaasti remontoidussa. vaaleassa ja tyylikkäässä tilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen kauneusalan liiketoimintaan. 4 kampaajan työpistettä, 2 pesupaikkaa ja erillinen huone joka sopii kosmetogille tai vaikkapa hierojalle. Tilaan voi vielä lisätä 2 työpistettä vaikkapa kynsihoitoihin. Neliöt 78,5 Vuokra 1800,00 (+alv) / kk    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
95 000 €

Myydään markkina-asemaa johtava kaunis kynsi- ja kauneushoitola

Myydään Kouvolan parhaimmalla paikalla sijaitseva kynsi- ja kauneushoitola, joka on toiminut jo 12 vuotta. Liike on kasvatettu nykyiseen mittaansa isolla rakkaudella! Liikkeen sijainti mainostaa kauneushoitolaa jatkuvasti. Liikkeellä on hyvä maine ja brändi joka erottuu kilpailusta. Yritys ei ole profiloitunut omistajaan joten tästä on hyvä jatkaa toimintaa tai sen kehittämistä uuteen suuntaan.  Tilat on kauttaaltaan remontoitu 3 vuotta sitten ja on lähes uudenveroiset. Nykyinen omistaja on rakennuttanut huonetilat ja lisännyt vesipisteet. Liikkeessä on odotustila, neljä kynsipöytää, kolme hoitohuonetta joista kahdessa vesipiste, hyvät sosiaalitilat ja keittiö. Kampaamo toimintaa varten löytyy myös valmis hiuspesupiste. Neliöitä yhteensä 140m2. Liiketoimintakauppaan sisältyy asiakasrekisteri, tukkutiedot, sopimusten siirto, logo, liikkeen nimi, jäljellä oleva varasto, kalusteet (muutama poikkeus), tuotteet. Avaimet käteen periaateella! Tai miten sovitaan. Tässä loistava tilaisuus hypätä menestyvän tiimin johtohahmoksi ja aloittaa yrittäminen kauneusalalla yksin tai kaksin. Voin perehdyttää halutessasi salongin nykyisiin toimintatapoihin jotta alkusi on sujuva ja toiminta jatkuu noususuuntaisena. Ostajan niin halutessa voin myös jäädä itse hetkeksi työskentelemään vuokratuoli/sopimusyrittäjänä.  Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
140 000 €

Tilaisuus Helsingin ydinkeskustassa kauneusalan yrittäjälle

Myytävänä kauneushoitolan liiketoiminta, kalusteet, sisustus, asiakasrekisteri ja ostajan niin toivoessa myös nimi, logo, nettisivut ja ajanvarausjärjestelmä.  Tila on rakennettu ammattitaidolla ja huolella, huoneissa on äänieristys. Tilassa on viehättävä myymälä/vastaanotto / lounge, kaksi hoitohuonetta ja välineiden huoltotila. Vastaanottotilaan sopisi lisäksi yksi vastaanottopiste esimerkiksi kynsiteknikolle tai kampaajalle. Sisustus on korkeatasoinen ja harmoninen.     Hoitolassa työskentelee omistajan lisäksi kuukausipalkkaisia työntekijöitä. Yrityksen liikevaihto ja tulos ovat alalle erinomaiset. Hoitolalla on laaja kanta-asiakaskunta ja hyvä maine sekä asiakaspalautteet. Yrittäjä on tarvittaessa alussa mukana ja neuvoo uutta yrittäjää.   Vuokra 2518,75 (+alv) / kk  
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image