secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kauneushoitola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
13 500 €

Kauneudenhoitola Lauttasaaressa

    Myytävänä lauttasaarelaisen kauneudenhoitolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Nykyisellä yrittäjällä monipuolinen palvelukokonaisuus, jalka- ja käsihoitoja, kynsistudio ja vartalohoitoja. Vuokra vain 400,00 (ei alv rek)  / kk
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
35 000 €

Kampaamo-kauneushoitola Lauttasaaressa

Myydään liiketoiminta, yrityksen nimi, kalusteet ja laitteet, nettisivut ja varausjärjestelmä avaimet käteen-periaatteella.   Hyvien kulkuyhteyksien ääressä, vakiintunut asiakaskunta viihtyisässä hoitolassa. Kauneushoitola ja kampaamo saman katon alla. Vuokra 1269,90 (+alv) / kk Tulot tuolivuokrista yli 3000,00 / kk  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola

Kauneus- ja terveyshoitola Outokummussa

Myydään hyvin menestyvä ja vakiintuneen asiakaskunnan omaava kauneudenhoitoalan yritys Outokummussa. Omat 64,5 m2:n liiketilat erinomaisella paikalla keskustassa. Palveluihin kuuluvat kasvo-, jalka- ja käsihoidot, ripsien pidennykset, ehostus, hieronta sekä tuotemyynti. Lisätietoja tästä linkistä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
25 000 €

Myydään Kauneushoitolan Liiketoiminta

Myytävänä kauneushoitolan liiketoiminta avaimet käteen periaatteella, hyvien kulkuyhteyksien ääressä Itä-Helsingissä. Yritys on vuokralla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Edullinen vuokra, joka sisältää veden 690 e. Kauneushoitolan lähellä on 4 h maksuttomat parkkipaikat. Kauppaan kuuluu asiakasrekisteri, kalusteet, laitteet, sisustus, ostajan toivoessa logo, nettisivut ja ajanvarausjärjestelmä, sosiaalinen media. Tiloissa on kaunis sisustus, täysin kalustettu, yksi hoitohuone, yksi kynsipaikka. Tilassa on myös wc ja toimiva keittiö. Neliöitä on 34 m2 Hoitola on toiminut 5 vuotta samassa paikassa ja saanut vain positiivista palautetta. Loistava tilaisuus aloittaa oma yritystoiminta.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
37 500 €
SUOSITTUPÄIVITETTY

16-vuotta toiminut kaunis pieni kauneushoitola ja verkkokauppa

Myydään 16-vuotta Tampereen keskustan alueella toiminut pieni kauneushoitola yrittäjän elämänmuutoksen vuoksi. Kauneushoitolalla omaa asiakaskuntaa, osa käynyt melkein koko yrittäjän 21-vuotisen kosmetologin työuran ajan. Kauppaan kuuluu kaikki välineet, laitteet, käyttö- ja myyntituotteet, kalusteet, sisustus (muutamia sisustusesineitä poislukien), verkkosivut (webhotelli ja sähkösposti maksettu vuoden 2023 loppuun asti) ja verkkokauppa (ostaja hankkii oman maksupohjan verkkokauppaan), somepohjat (IG/FB), Google business-yrityssivu, ilmainen BookSalon ajanvaraus (sis.tallennetut asiakas- ja hoitotiedot) ja ostajan niin halutessa myös yrityksen logo ja nimi. Myyjä voi vaihtaa y-tynnuksensa nimen omistajanvaihdoksen jälkeen. Myös kauppakirjat ja sopimukset kuuluvat hintaan. Kauppaan kuuluu siis ihan kaikki! Tästä on helppo aloittaa ja mahdollisesti viedä voimakkaammin eteenpäin verkkokauppaa sekä helppo tehdä uusasiakashankintaa jo valmiilta markkinointipohjilta, lisätä uusia palveluita, kehittää mihin vain ja miten paljon vain. Yrittäjä luotsannut kauneushoitolaa ajatuksella: hyvä ja tarkka ammattimainen työ ja ystävällinen palvelu. Hoitolassa tehdään eniten erilaisia kasvohoitoja, mutta myös jalkahoitoja, sokerointeja, hemmotteluhoitoja, Bellabaci- ja Facebar-imukuppihierontaa, kestovärjäyksiä jne.  Hoitolassa käytössä toimivat ammatti-ihonhoitotuotteet joihin maahantuojat tarjoavat maksuttomat koulutukset.   Muutamat viime kuukaudet yrittäjä on jakanut tilansa kollegansa kanssa tehden töitä vuoropäivin. Uusi yrittäjä voi varmasti halutessaan sopia toisen kosmetologin kanssa mahdollisesti yhteistyöstä ja jatkosta. (Kollegan tavarat ja tuotteet eivät sisälly kauppaan). Hoitola sijaitsee vuokratiloissa, mutta vuokranantaja jatkaa vuokrasopimusta uuden yrittäjän nimiin (sähkösopimus ja vakuutus sekä vuokravakuus oltava jatkajalla).  Tila on valoisa ja loistavien kulkuyhteyksien varrella ja tilassa on paljon potentiaalia järjestää asiakasiltoja tai muita tapahtumia. Tilaa muokkaamalla samassa tilassa voisi työskennellä useampi henkilö kerralla. Esim. kosmetologi, kynsientekijä tmv. Tilassa odotustila-myymälä, hoitotila ja takahuoneessa keittiö/välineiden pesupaikka ja WC. Yhteensä 36 neliötä.   Voin myydä myös kauneushoitolan (ylempänä mainitut asiat) ilman että uusi yrittäjä jää nykyiseen vuokratilaan.    Kysy tarkempi listaus kalustosta ja myytävistä tavaroista, voimme sopia myös tutustumisajan paikan päälle.        
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola

Laadustaan tunnettu kauneushoitola Iisalmessa

Iisalmen ytimessä sijaitseva Kauneus- ja jalkahoitola Hyvänolon Helmi etsii liiketoiminnalleen jatkajaa terveydellisistä syistä. Hoitola tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta sekä laadukkaasta työnjäljestä. Yrityksellä on vakiintunut, laaja ja sitoutunut asiakaskunta. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää uutta yrittäjää siirtymävaiheessa. Yritys tarjoaa asiakkaille monipuolisia kauneudenhoitopalveluita ja hoitolasta löytyy liiketoimintaan tarpeelliset laitteet hoitopalvelujen tekemiseen. Käytössä on modernit ja toimivat nettisivut sähköisine lahjakortteineen sekä sosiaalisen median kanavat, joilla tavoittaa asiakkaat myös verkossa. Alan yrittäjälle on olennaista monipuolisten hoitojen osaaminen ja tarjoaminen. Tämä yritystoiminta sopii sinulle, jos nautit työstä, jossa laadukas työnjälki ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä asioita. Yrittäjänä sinun on helppo aloittaa ihanassa, valmiissa, tyylikkäässä hoitolassa aivan Iisalmen ydinkeskustassa.  Hoitolassa on kaikki työhön tarvittava kalusto: - Nettisivut ja domain www.hyvanolonhelmi.fi  - Sosiaalisen median kanavat (Facebook ja Instagram) - Logo  - Sähköposti - Laitteet: Laadukas vesipora jalkahoitoja varten sekä kuumailmasterilaattori. Ergonomy-pöytä; pyörällinen jalkahoitoon. Ditelle 900-yhdistelmähoitolaite, Ditelle UPI (ultraäänipuhdistuslaite), Ditelle RF (radiofrekvenssi), sekä Diterin laitevaunu (pyörällinen). Timanttihiontalaite, parafiinilämmitin, CND Shellac-Ledkynsiuuni, kuumakivihierontaan kattila+kivet, lämpöpatja, pyyhkeenlämmitin sekä höyry.  Sähkömoottoroitu hoitotuoli Fysioline Beauty. Laadukkaat AnnaLotan Pro-tuotesarjat (Iisalmessa yksinmyyntinä) vaativienkin hoitojen toteuttamiseen sekä asiakkaille kotihoitoon myytäväksi. Iso lasivitriini myyntituotteille sekä 3-osainen säilytyskaappi tekstiileille/hoitovälineille. Tila: Vuokratila keskeisellä ja hyvällä paikalla Iisalmen keskustassa. Hoitolassa on kaikki tarpeelliset laitteet ja välineet valmiina toiminnan aloittamiseen välittömästi. Tila on sisustettu kauniiksi ja viihtyisäksi. Tutustu yrityksen tiloihin virtuaalisesti tästä: Hyvänolon Helmi (matterport.com). Liiketilan voi jakaa; tilassa on mahdollista toimia kaksi yrittäjää.  Hintapyyntö: 20 000€ + alv 24%. Tästäkö sinulle unelmatyöpaikka, bonuksena ihanat asiakkaat kauniissa ja viihtyisässä työympäristössä. Ota yhteyttä tai tule paikanpäälle tutustumaan!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
79 000 €

Myydään kauneus ja hieronta-alan yritys Espoossa

Pitkään toiminut hoitola Espoossa, hieronta ja kosmetologin palvelut. Hyvällä paikalla, valmis asiakaskunta ja avarat valoisat tilat. 7 hoitohuonetta, keittiö ja aula. Myydään liiketoiminta sisältää koneet, laitteet ja kalusteet.  
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image