secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään elämys- tai luontomatkailuyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu

Tunnettu maatilamatkailuyritys Liperissä

Liperiläinen Karvisen Kissanpäivät, vuonna 1995 perustettu matkailualan yritys etsii jatkajaa. Syynä ovat yrittäjien ikääntyminen ja terveyden tila. Yrityksen pääasiallinen toimiala on Maatilamatkailu. Myymässä ollaan koko tai osaa tilasta. Myös vuokrausmahdollisuus on olemassa. Pääpalveluna on majoitus leppoisassa ilmapiirissä henkilöille ja ryhmille. Tilalla ja lähimaastossa voit nauttia raikkaasta ilmasta luontopolulla esimerkiksi kävellen tai hiihtäen - kalastaen, uiden, meloen, tai vaikkapa ratsastamalla lähistöllä olevalla ratsastustallilla. Monen eri aktiviteetin lisäksi tilalla on myös mahdollisuus ihastella, hoitaa sekä ulkoiluttaa kotieläimiä. Yritys sijaitsee rauhallisella, kauniilla paikalla Roukalahdella. Tilat ovat erinomaiset edellämainittujen aktiviteettien harjoittamiseen. Tämän lisäksi myös laajentamismahdollisuudet ovat hyvät. Yrityksen asiakaskunta on vakiintunutta ja valmiina jatkajalle. Karvisen Kissanpäivien brändi on tunnettu ja vahva, tarjonta laajaa ja palvelu laadukasta. Kehitystoimia on tehty säännöllisesti. Matkailuyrittäjyys sopii persoonallisille, kielitaitoisille henkilöille, joka nauttii ihmisten ja eläinten kanssa työskentelystä, haluaa nähdä kättensä töitä, sekä arvostaa luontoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Matkailuyrittäjyydessä on valinnanvapautta: Monesti on mahdollisuus rytmittää työntekoa haluamallaan tavalla. Maatilamatkailussa ovat sulassa sovussa työ ja harrastus - olit sitten asiakkaitten kanssa kalassa tai nuotion äärellä maailmaa parantamassa - työn ja harrastuksen välimaasto on erittäin häilyvä! Lisätietoja antaa yritysasiantuntija Tapani Hirvonen Lipertek Oy, puh 050 553 9930 tai tapanihirvonen@outlook.com Ota rohkeasti yhteyttä ja tule vaikka paikan päälle käymään! Tutustu yritykseen https://karvisenkissanpaivat.com/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
490 000 €

Vuorenteko Oy

Myydään Vuorenteko Oy:n koko osakekanta. Vuorenteko Oy:n juuret vie aina vuoteen 1918 jolloin toiminta aloitettiin, mutta nykyisen muotonsa Oy on saanut 1947. Yhtiöllä on ollut merkittävää valmistusta vuosien saatossa, mutta nykyisellään toiminta on hiipunut. Osakeyhtiön omistuksessa on eri aikakausilta olevien tuotantolaitteiden lisäksi kaksi vierekkäistä kiinteistöä Jokelan Keskustan läheisyydessä, joilla sijaitsee omakotitalo (2 asuntoa) sekä tuotantorakennuksia ja vanhoja maatilan rakennuksia. Tuotantotiloissa isot ovet. Omakotitalon lämmitysjärjestelmä uusittu: ilmavesilämpöpumppu. Kohteessa olisi loistvat mahdollisuudet kehittää erityyppistä paja- yms. matkailutoimintaa. Rakennusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 3ha metsää sekä 6ha peltoa. Pellot on vuokrattuna ulkopuoliselle toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Viime vuosina tiloiss aon tehty mm. taidemetallitöitä yms. pieniä korjaustöitä Kokonaisuus sopii loistavasti mitä moninaisempaan teolliseen yritystoimintaan, remontoimalla juhlatilaksi tai asunnoksi ihmiselle joka tarvitsee reilusti harrastustilaa. Katso kuvat ja tutustu yhtiön sivuihin vuorenteko.com Hintapyyntö 590.000e velattomalle kokonaisuudelle. Nykyisellään yhtiöllä velkaa noin 100.000 ilman ulkopuolisia vakuuksia, joka voidaan maksaa pois kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta tai hyvittää kauppahinnasta. Lisätietoja tuure.toivola@habita.com tai 050 524 1217 Habita Yritysmyynti on Suomen suurimman pankeista riippumattoman kiinteistövälittäjän yritysmyyntiyksikkö. Otamme välitettäväksi erilaisia yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä sekä tontteja ja autamme supupolvenvaihdoksissa sekä omistusjärjestelyissä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
375 000 €

Kodikkaat vuokramökit Itä-Uudellamaalla

Myydään Lapinjärvellä rauhallisessa maalaisympäristössä sijaitsevat hyväkuntoiset, kodikkaat ja viihtyisät mökit liiketoimintoineen. Asiakkaat ovat olleet tiloihin ja niiden varusteluun erittäin tyytyväisiä. Yrityksellä on hyvä maine sekä selkeät ja toimivat nettisivut osoitteessa https://silfvastasholidayhomes.fi/. Entisen maatilan hyvin hoidetulla tontilla Taasiajoen läheisyydessä sijaitsee kaksi Honkarakenteen hirsimökkiä, puulämmitteinen hirsisauna sekä erillisessä rakennuksessa lomahuoneisto ja musiikkistudio, jossa on myös äänitysmahdollisuudet. Lisäksi sekä lämmintä että kylmää varastotilaa. Vuodepaikkoja majoittuville on yhteensä 15-16. Majoitustilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Isäntäväen käytössä on samalla tontilla sijaitseva iso hirsirakennus. Talon ulkoseinät on maalattu vuosi sitten. Ulkokatto, sähköjohdot, ikkunat ja patterijärjestelmä on myös uusittu. Ilmastointilaitteisto asennettiin reilu vuosi sitten. Lämmitysjärjestelminä ovat maalämpö, aurinkopaneelit, ilmalämpöpumput varaavat takat sekä osittain sähkölämmitys hirsimökeissä. Asiakkaita on sekä kotimaasta että ulkomailta. Monet tulevat lomailemaan tai viettämään virkistävää viikonloppua. Paikka mahdollistaa myös pienimuotoisten perhejuhlien järjestämisen. Paikkakunnalle tulevat yritysten keikkatyöläiset kuuluvat myös asiakaskuntaan samoin esim. koiraharrastajat. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää uuden yrittäjän toiveiden ja osaamisen mukaan, esim. kokousjärjestelyjä voisi tehdä yhteistyössä lähistöllä sijaitsevan ravitsemus- ja ohjelmistopalveluja tarjoavan yrityksen kanssa. Yrityskauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan. Yritys myydään eläköitymisen vuoksi. Ota yhteyttä lisätietoja varten!
Lapinjärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu

Luksusmajoitusta Sallassa tarjoava yritys

Tästä loistava tilaisuus päästä edistämään kotimaan matkailua! Myytävä Feel Good Safarit Oy. Yritys omistaa huvilan Sallatunturista, minkä vuokrauksesta yrityksen liikevaihto muodostuu. Liiketoimintaa on myös mahdollista kasvattaa laajentamalla toimintaa vaikka nykyisen yrityksen alla. Kaupan toteutus osakekauppana. Kauppaan kuuluu koko yrityksen osakekanta, huvila, liiketoiminta, nettisivut ja 15,7 ha maa-alue Kelloselän kylässä Aatsinkijoen rannalla joka kuuluu metsästysseura Kerän metsästysalueisiin. Mahdollista osataa myös osakkuus, eli 34/100 osakekannasta. Katso huvilan tiedot: https://www.nettimokki.com/salla/6697 Sallanpesä sijaitsee loistavien kelkkailu- ja retkeilymaastojen läheisyydessä, sekä lähimpään hiihtokeskukseenkin matkaa on vain puoli kilometriä.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut numerosta 0400-843 788 tai oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
300 000 €

Täyden palvelun maatilamiljöö etsii toiminnalleen jatkajaa

Myydään yli 30 vuotta toiminut, erittäin hyvämaineinen, täyden palvelun maatilamatkailutila Kymenlaaksosta. Tila on huolellisesti hoidettu, rakennukset ja ulkotilat ovat pääosin hyvässä kunnossa. Nykyinen yrittäjä on tullut tunnetuksi räätälöityjen juhlatapahtumien järjestämisestä asiakkaille. Juhlijoille on tarjottu upeat puitteet onnistuneisiin ja tunnelmallisiin juhliin, ateriapalvelua myöten. Monipuolinen ja hyväkuntoinen rakennuskanta mahdollistaa toiminnan kehittämisen entisestään, uuden yrittäjän toiveiden ja osaamisen mukaan. Tilalla on kesäaikaan n. 30 vuodepaikkaa ja talvisinkin 10 vuodepaikkaa. Päärakennuksen yläkerrassa on 10 vuodepaikkaa (5kpl 2hh), aitassa on 10 vuodepaikkaa ja mökkejä on kolme kappaletta. Päärakennuksessa on n. 100 asiakaspaikkaa ruokailijoille, juhlien järjestäminen onnistuu siis isoillekin seurueille. Tilan yhteydessä on myös karavaanialue, joka pitää sisällään 24 sähköistettyä vaunupaikkaa, grillikodan ruokailupaikkoineen (n.30 hlö) ja puusaunan. Tilan alueella on lisäksi n. 0,5ha kokoinen karppilampi, joka mahdollistaa kalastuksen ja myös uimisen majoittujille. Rakennukset lämpiävät pääosin puulla, jota saadaan oman tilan alueelta riittävästi. Tilalla on käytössä myös modernit aurinkopaneelit sekä valokuituyhteys. Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista, yritysasiakkaille palveluita ei olla markkinoitu koskaan. Markkinointihenkiselle yrittäjälle olisi tässä hyvä mahdollisuus kasvattaa toimintaa panostamalla markkinointiin. Nykyinen yrittäjä on työskennellyt tilalla yksin, hänellä on ollut apunaan yksi osa-aikainen työntekijä. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän tilan toimintaan sopimuksen mukaan. Liiketoiminta myydään nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Liiketoimintakaupan hintapyyntö on 300 000€. Kauppasummaan kuuluu toiminnassa käytettävät kiinteistöt, tilan yhteydessä oleva n. 150m2 kokoinen omakotitali ja yrityksen nettisivut. Lisäksi voidaan neuvotella irtaimiston ja kaluston myymisestä erillisenä kauppana, samoin kuin tilan metsäalueen n. 13ha myymisestä erillisenä. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten, sovi tapaamisesta ja tule ihastumaan!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu

Myynnissä kahvila- myymälä ja matkailukohde Kalajoella

Haluasitko asua ja työskennellä ihanassa maalaismiljöössä? Kievarila Kissankello on  kahvila, naistenvaateliike sekä käyntikohde kaikenikäisille vain 15 minuuttia Kalajoen Hiekkasärkiltä, rauhallisessa maalaismiljöössä Himangalla.Kohteella on pitkä ja mielenkiintoinen historia joka ulottuu 1700-luvulle. Tutustu lisää osoitteessa www.kievarila.fi Kauppaan kuuluvat rakennukset ja liiketoiminta. Toinen rakennuksista on kunnostettu asuinkäyttöön 2019. Yritys tekee tulosta ja liikevaihto on noussut tasaisesti. Waatekammarin tuotteet tulee omana maahantuontina Ranskasta ja Italiasta ja tässä on hyvä mahdollisuus lajeentaa esim.laittamalla verkkokauppa. Rakennukset on myös mahdollista ostaa ilman liiketoimintaa.   Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi puh. 044 0774 742 tai  leena.lehtinen@kievarila.fi.
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image