secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään sosiaalialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
40 000 €

LASTENSUOJELU- TAI MUU TERVEYDEN- JA SOSIAALIHUOLLON LAITOS, Kouvola

Myydään lastensuojeluun tai muuhun terveyden- ja sosiaalihuollon toimintaan sopiva laitos Kouvolan Vuohijärvellä.Myydään osakekauppana.Sisältää mm: - ERITTÄIN hyväkuntoinen ja osittain uusi kiinteistö kaikkine irtaimistoineen. Kiinteistö on täysin toiminta- ja muuttovalmis.Valmistunut 1991 (täysin remontoitu 2022). Uusi osa valmistunut syksyllä 2022.Kerrosala 293,5 m2.- oma tontti, rakennusoikeutta jäljellä- AVI:n luvat ympärivuorokautiseen lastensuojelun laitostoimintaan(7 laitospaikkaa) - voimassa olevat kilpailutukset (erityistason lastensuojelun laitoshoito) Lisätietoja pyydettäessä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Ammatillinen perhekoti

10-vuotias lastensuojelun ammatillinen perhekoti Kuusankoskella etsii uusia yrittäjiä. Luvat ovat neljälle ja tilat ovat avi:n hyväksymiksi kunnostetut ja todella toimivat. Sijainti on hyvä lähellä päiväkoteja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia, mutta kuitenkin rauhallinen. Pääkaupunkiseudun läheisyys mahdollistaa sijoitukset myös sieltä. Erityisesti nuorempien lasten sijoitukselle on kysyntää. Koska luvat ovat neljälle, on tässä mahdollisuus soveltuvan koulutuksen  omaavalle  pariskunnalle eikä ulkopuolista henkilökuntaa ole välttämätöntä palkata. Henkilöstövaatimus on 0,5.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Lastensuojelulaitos

Myydään tulosta tekevä 7 + 2 paikkainen lastensuojelulaitos.  Laajennusmahdollisuus toiselle yksikölle ja asuntoja myös henkilökunnalle. Uutta yrittäjää tuetaan tarvittaessa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
349 000 €

Toimitilat lastensuojeluun, päiväkotitoimintaan tai majoitukseen

Myydään 2 erillistä liiketilaa Pornaisten keskustassa, yhteensä n 400m2. Remontoidut ja hyvässä kunnossa olevat tilat. Liiketila 1: 7h+k+oh+sauna ja liiketila 2: 6h+k+oh. Hinta yhteensä 349000€, voidaan myydä myös erikseen. Tiloissa on aiemmin toiminut mm lastensuojelulaitos ja päiväkoti.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
178 000 €

Myydään monien mahdollisuuksien kiinteistö Kymenlaaksossa

Myydään monien mahdollisuuksien kiinteistö Kouvolan Liikkalasta maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin lyhyiden matkojen päässä Kouvolan sekä Kotkan palveluista. Kiinteistössä aiemmin toiminut lastensuojelulaitos ja kiinteistö remontoitu sen mukaisesti. Kiinteistössä hyvät tilat myös perhe- tai ryhmäkodin pitämiseen. Tilat ovat soveltuvat myös esimerkiksi majoitus- ja matkailutoimintaan. Kiinteistöön pääsee tutustumaan nopeallakin aikataululla. Mahdollisuus ostaa myös keskeytettynä oleva lastensuojelun yritys.  Voit myös tarjota rohkeasti!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Yksilöllistä hoivapalvelua tarjoava yritys

Yhtiö tarjoaa yksilöllistä hoivapalvelua, jossa palvelu tuotetaan pääosin kotikäyntien kautta. Yhtiö toimii paikallisesti 2-3 eri kunnan alueella. Yhtiöllä ei ole erillistä toimitilaa eikä tälle nähdä tarvetta myöskään tulevaisuudessa. Toiminnan kulurakenne on tehty hyvin matalaksi. Yhtiön asiakkaina on kaupunkeja ja kuntia, mutta myös yksityisen puolen asiakkaita. Haetaan ensisijaisesti uutta yrittäjää nykyisen yrittäjän tilalle.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Perhekotitoiminta Pohjois-Pohjanmaalla

Myytävänä yli 17-vuotta toiminut lastensuojelun yksikkö, joka toimii kahdessa eri rakennuksessa. Päärakennuksen lisäksi löytyy toinen rakennus joka on hiljattain remontoitu sekä kaukolämmöllä ja sprinklereillä varustettu. Rakennuslupa mahdollisuus, jolla toimintaa voi laajentaa. Toiminnan tavoitteena on ollut kunnioittaa lapsen arvoja. Perhekoti toimii hienolla paikalla vesistön läheisyydessä ja tarjoaa kotoisassa ympäristössä lastensuojelulain mukaista sijaishuoltoa vauvasta nuoriin. Yrityksellä on myös erikseen omat virkistystilat, joissa voidaan esimerkiksi viettää lasten syntymäpäiviä. Tiloissa on upea uusittu saunaosasto porealtaineen (kaksi allasta). Virkistystilaa voi myös vuokrata koulutuksiin tai kokouksiin yrityksille ja käyttää myös omassa käytössä.  Kaupan toteutus joko liiketoimintakauppana jolloin myydään kiinteistö tai osakekauppana, joka sisältää liiketoiminnan, kiinteistöt ja virkistystilat. Yritys omistaa pienen omakotitalon keskustan alueella, joka on vuokralla. Hintapyyntö määräytyy myytävän kokonaisuuden mukaan. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Perhekotitoiminnan yritys Itä-Suomessa

Myytävänä yli 20 vuotta toiminut yksityiseen perhekotitoimintaan erikoistunut yritys. Yritys myy koko osakekannan. Kauppaan kuuluu osakkeiden lisäksi kiinteistö ja neuvoteltavissa on perhekodissa tarvittava irtaimisto. Toimitilat sijaitsevat taajaman tuntumassa rauhallisella ja kauniilla paikalla. Toimitilat on rakennettu vuosina 2002-2010. Yritys työllistää 3-5 työntekijää. Perhekodin toimintaa voi jatkaa keskeytyksettä vaikka heti. Myydään yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
300 000 €

Hyvin tuottava yritys, joka tarjoaa hoiva-, siivous- ja sijaispalvelua

Yritys tuottaa tällä hetkellä palveluita kunnille, yrityksille ja kodeille. Palvelutuotteet ovat  - hoivatyö: shl-palvelut, hk-apu, asiointiapu ym. alv 0 palvelu - siivoustyö: sekä alv 0 että 24 - sijaispalvelut kunnille ja yrityksille äkillisiin tarpeisiin   Liiketulos viime vuonna 79 000. Liikevaihdon nousu 20 vuodesta 69 % ja alkuvuosi näyttäisi saman suuntaiselta, että liikevaihto asettuu tuolle tasolle ja nousee siitä maltillisemmin. Yrittäjä on nostanut palkkaa viime vuosina noin 60 000 + per vuosi ja lisäksi osinkoja sen päälle, joka osaltaan vaikuttaa tulokseen.  Tunnettu paikkakunnalla laadusta. Sloganiksi on muodostunut: ei olla halvin, mutta paras. Kaikki perusvälineet, ja vähän enemmänkin, siivoustyöhön, mm. Rainbow-järjestelmä ja I-mop. Yritys on kehittämismyönteinen ja valvontaviranomaisen kanssa on tehty yhteistyötä eli toiminnan laatua on tarkasteltu myös viranomaisen näkökulmasta.  Toiminnanohjausjärjestelmän uusiminen ajoittuu tälle alkusyksylle. Yrityksestä on tehty arvonmääritys ja yritysesittely ulkopuolisen, puolueettoman asiantuntijan kanssa. Yrityksen arvoksi on määritelty raportissa +/- 450 000. Kaikki raportit ja aineisto on saatavissa salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Yritys myydään yrittäjän perhesyistä. 
Keski-Suomi
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image