secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään sosiaalialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Sosiaaliala
30 000 €

Sosiaalihuollon avopalveluita ja laitostoimintaa tuottava yritys

Myydään sosiaalihuoltolain avopalveluita tuottavan yrityksen osakkeet ja liiketoiminta. Yrityksen toiminnassa kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret.  Yritys on puitesopimuksessa ensimmäisellä sijalla Helsingin kaupungin kanssa. Tästä saat pitkäikäisen yrityksen, jonka parissa teet elintärkeää työtä ja saat tuoton työllesi. Voit myös kasvattaa yrityksestä niin ison kun haluat, sillä puitesopimuksen sijoitus takaa jatkuvan kysynnän yrityksen palveluille.  Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä vuokrakiinteistössä hyvällä sijainnilla, muiden palveluiden läheisyydessä. Vuokrasopimukseen sisältyy optio kiinteistön ostosta.  Yritys myydään omistajan terveydentilan vuoksi.  Tämä tilaisuus sopii erityisesti sosiaalialan ammattilaiselle, jolla on vahva halu yrittäjyyteen tai jo olemassa oleva yritys. Ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään neuvottelujen käynnistämiseksi.   
Myydään
Sosiaaliala

Upea joenrannan kiinteistökokonaisuus ja lastensuojelulaitos

Vanhan Forsbyn kartanon tiloissa lähes vuosisadan toimineelle lastensuojelulaitokselle sekä kiinteistökokonaisuudelle etsitään uutta omistajaa. Nykyisellä Koskenkylän tilalla Kokemäenjoen rannalla, ainutlaatuisella rantatontilla, on vuokralaisena nyt seitsemäntoistapaikkainen, kolmen yksikön lastensuojelulaitos.  Monipuolinen kiinteistökokonaisuus mahdollistaa myös muunlaisen liiketoiminnan mm. hyvien keittiö- ja majoitusmahdollisuuksien myötä. Lisäksi kiinteistömassasta löytyy tilat esim. metalli- ja puuverstaalle maalamoineen, joka ei ole vuokrattuna.   Tila on logistisesti harvinaisen hyvällä paikalla – ison tien yhteydessä mutta myös joen rannassa. Matkaa Kokemäen kaupungin keskustaan on n. 4km ja Harjavallan kaupungin keskustaan n. 10km. Upealla, yli 13 hehtaarin rantatontilla sijaitsee useita rakennuksia; mm. 1929 valmistunut, kivirakenteinen päärakennus, iso koulurakennus, työpajarakennus sekä mm. sauna- ja vajarakennukset. Rantaviivaa tontilla on noin kilometri. Päärakennus on lastenkoti- ja toimistokäytössä ja siinä on 17 kpl majoitushuoneita. Päärakennuksen kokonaiskerrosala on 789 m2. Päärakennuksessa on käytössä valokuitu.  Tiilirakenteinen, yksikerroksinen ja esteetön koulurakennus on kerrosalaltaan 587 m2 ja se on valmistunut v. 1977.  Tila on kaava-alueen ulkopuolella ja tontille on valmisteilla ranta-asemakaava. Niemen kärjessä sijaitsee muinaismuistoalue. Kiinteistökokonaisuudesta on LKV-kiinteistönvälittäjän arviokirja. Myynnissä on sopimuksen mukaan osakeyhtiön osakekanta tai liiketoiminta tai liiketoiminnan osia. Kokonaisuutta voidaan myös jakaa pienempiin osiin sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan mahdollisuuksiin!    
Myydään
Sosiaaliala

Myydään 10-paikkainen vanhusten hoitokoti

Pitkään toiminnassa ollut vanhusten hoivakoti. Hyvä ja toimiva kiinteistö edullisesti, soveltuu myös muuhun toimintaan esim. lastensuojelu- tai vammaisyksiköksi. Mahdollisuus ostaa liiketoiminta tai pelkästään kiinteistö Kysy rohkeasti ja aloita helposti oma unelmasi pienellä rahalla!
Myydään
Sosiaaliala

Myydään tai vuokrataan kiinteistö laitoskäyttöön tai muuhun

Erinomainen sijainti luonnon keskellä Pieksämäellä ja ammattimaiset, hyväkuntoiset tilat. Laadukas, pieni ja turvallinen, kodinomainen paikka, joka soveltuu moneen sosiaalialan toimintaan. Tiloilla on laitoslupa lastensuojelun ympärivuorokautiseen hoitoon.  Tilat mahdollistavat laitosasumisen sellaisenaan ja soveltuvat myös ammatillisen perhekodin ja perhekodin käyttöön. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. päihde- ja mielenterveysasiakkaille, kehitysvammaisille, lastensuojelun laitoshoitoon tai perhekuntoutukseen.  Tilat ovat hyvässä kunnossa 1,5 kerroksessa betonirakenteisessa, vankassa koulurakennuksessa. Täysin valmis ja kalustettu kiinteistö. Loistava kunto ja varustelu: - 7 tilavaa asiakashuonetta, joista jokaisessa 1.2m leveä sänky, työpyötä, yöpyötä ja levitettävä sohva - Hyvät yhteiset tilat: ruokasali, oleskelutila ja olohuone joka toimii myös mediahuoneena - Erillinen neuvottelu- ja taukotila, jonka yhteydessä keittiö - Ohjaajien toimistohuone ja oma pukuhuone - Tilava kodinhoitohuone ja sauna - Kellarikerroksesta harrastustilaa esim. teknisille töille, mopojen rassaukselle ja askartelulle - Palohälytysjärjestelmä ja puolen tunnin palo-ovet sekä turvalliset, sirpaloitumattomat ikkunat - Kulunvalvonta ikkunoissa ja ovissa - 5,5 hehtaarin oma tontti ja runsaasti rakennusoikeutta jäljellä Pyydä lisää kuvia ja tule tutustumaan!
Pieksämäki
Myydään
Sosiaaliala

LOUNAIS-SUOMESSA HYVIN KANNATTAVA LASTEN HOITOKOTI

Aviopari on pitänyt pitkään hyvin menestynyttä ammatillista perhekotia Lounais-Suomessa. Nyt heillä on aika muutoksille ja loistava tilaisuus uusille perhekodin vanhemmille, joilta vaaditaan Avin määräämät koulutukset ja kokemukset(esim.toinen sosionomi ja toinen esim.lähihoitaja ja kokemusta lastensuojelusta). Hoitopaikat ovat hyvin hoidetulla kiinteistöllä 7:lle lapselle. Liiketoiminta on ollut tuloksellista.Nyt on heillä aika elämänmuutoksille sekä loistava tilaisuus uusille omistajille ja pitäjille. Ota uusi suunta ja aloita uusi elämä lasten perhekodin isäntänä ja emäntänä. Tartu haasteeseen! Kaikki yrityskaupoissa saadut tiedot ovat luottamuksellisia. Ennen tiedon saantia asiakas  kirjoittaa alle salassapitosopimuksen.  Laita viesti tai soita ja ilmoita kiinnostuksesi tähän yritykseen!
Varsinais-Suomi
Myydään
Sosiaaliala

TUOTTAVA LASTEN PERHEKOTI LOUNAIS-SUOMESSA

Aviopari on pitänyt pitkään hyvin menestynyttä lasten perhekotia Lounais-Suomessa. Nyt on myyjillä aika muutoksille sekä loistava tilaisuus uusille omistajille ja pitäjille. Liiketoiminnan tunnusluvut ovat kohdallaan.  Ota uusi suunta ja aloita uusi elämä lasten perhekodin isäntänä ja emäntänä. Menestyvän yrityksen ostaminen vaatii myös huomattavasti omia varoja. Perhekodin pitäminen vaatii viranomaisten vaatiman koulutuksen ja osaamisen. Tartu haasteeseen!
Länsi-Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image