Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Autopesula
25 000 €

Sarankulman Autopesu Oy

Myyn osakeyhtiö ja liiketoiminta autopesula ja korjaamo alalla. Tiloissa löytyy kaikki tarvittavat koneet ja työkalut. Liikkeellä on hyvin asiakkaita suurin osa niista on autoliikkeet esim (Saka Oy, kamux Oy, Pirkanmaan vaihtoauto Oy, aramandawood, Volvo truks ja Bilar). Tiloissa on myös auto korjaamo mahdollisuus koska tiloista löytyy autonosturi ja tarvittavat työkalut. Sijainti on todella hyvä ja tilan pinta-ala on noin 500 m2. Tiloissa on myös rengashotelli jossa on yli 80 rengasta.
Myydään
Verkkokauppa

Teippitarha.fi -askarteluverkkokauppa ja maahantuoja

Etsitkö ostettavaa verkkokauppaa? Haluatko ottaa askeleen uuteen tai laajentaa nykyistä toimintaasi? Teippeihin, muistikirjoihin, kyniin ja askartelutarvikkeisiin erikoistunut Teippitarha.fi etsii uutta kauppiasta. Teippitarha pähkinänkuoressa:- Perustettu 2011- Maahantuontia ja edustuksia tuotemerkeistä- Kymmeniä tuhansia erittäin tyytyväisiä asiakkaita- Verkkokauppa uusittu 2020 (WooCommerce)- Kauppaa helppo kehittää ja muokata- Markkina-alueena koko Eurooppa- Neljä kieltä: suomi, englanti, ruotsi, saksa (helposti laajennettavissa)- Domainit: teippitarha.fi, tapegarden .com .de ja .se- Suomessa hyvä orgaaninen hakukonenäkyvyys- Google ranking kehittyy hyvin esim Saksassa- Kasvava myynti ulkomaille- Tuhansien tuotteiden valikoima- Laajat maksu- ja toimitusvaihtoehdot- Liikevaihtoluokka noin 100 k€ -150 k€- Osaava ja tunnollinen työntekijä- Sopiva varastomyymälä/toimitila Pirkkalassa (vuokrattu)- Valmiit Facebook-, Instagram-, Twitter- ja Pinteresttilit Teippitarha.fi myydään liiketoimintakauppana. Menestyäksesi ”teippitarhurina” tarvitset normaalin business-osaamisen lisäksi kielitaitoa, ideoita, intoa kyseisiin tuotteisiin (esim. tykkäät tehdä käsillä ja askarrella tai bujoilla), kiinnostusta seurata alaa, visuaalista silmää (ja valokuvaustaitoja), hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden suuntaan ja intoa (some)markkinointiin.Liiketoimintaa on helppo kasvattaa aktiivisilla somepostauksilla ja -kampanjoilla sekä muulla markkinoinnilla. Nyt nämä kaikki ovat olleet varsin pienimuotoista ja se näkyy myös tuloksessa. Tarkemmat tiedot toiminnasta saa puhelimitse 045 235 2722 tai sähköpostilla antti@teippitarha.fi. Jätä tarjous!"Ei renkaanpotkijoille", eli kerro viestissä tarkemmin ajatuksistasi Teippitarhaa tai alaa kohtaan. Liiketoimintakauppa voidaan solmia nopealla aikataululla ja näin pääset heti hyötymään alkusyksyn sesongista. 
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image