JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Myynnissä monipuolinen ompelutarvike- ja ompelukonemyymälä

Yritys myy monipuolisesti ompelutarvikkeita, mutta palveluun kuuluu isona osana myös huoltopalvelut. Asiakkaina on niin kuluttajat, yrittäjät kuin julkinen sektori, palvelua kehutaan asiantuntevaksi ja tehokkaaksi. Yritys toimii vuokratiloissa keskeisellä sijainnilla ja työntekijöistä avainhenkilöt jäisi taloon. Myyjä on myös valmis jäämään ostajan tueksi sekä siirtämään hiljaisen tiedon eteenpäin uudelle omistajalle.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Myynnissä Tarjan Kenkä

Nivalan keskustassa toimiva jalkineliike etsii jatkajaa, omistaja luopuu yrityksestään terveydellisistä syistä. Monipuolisen valikoiman ja upean asiakaspalvelun ansiosta liikkeellä on vakioasiakkaita sekä satunnaisia vierailijoita.   Jalkineiden lisäksi liikkeessä on laukkuvalikoima, josta asiakas pääsee valitsemaan jalkineisiin sopivan laukun. Tässä on kannattava ja laadukas yritys asiakaspalvelun omaavalle henkilölle, joka etsii vielä omaa unelmaansa. Jatkajalla on myyjän tuki ja ohjeistus tarvittaessa käytössä. Liiketilat toimii vuokrakiinteistössä.
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä

MYYDÄÄN HUONEKALULIIKE

Myynnissä Oulussa vahvan jalansijan saanut huonekalukauppa. Sinulle kaupanalan ammattilainen tai omasta menestyvästä liiketoiminnasta kiinnostuneelle nyt hyvä tilaisuus työllistää itsesi ja pari työntekijää. Tämä on erinomainen mahdollisuus esim. yrittäjäpariskunnalle.Opastus ja perehdyttäminen järjestyy tarvittaessa alkuun. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!  
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image