Post an ad!

Onko edessäsi yritysosto, rikkoutuneen laitteen kunnostaminen tai kausivaihteluiden tasaaminen? Ehkä odottamattomat kustannukset pääsivät yllättämään tai tilapäistä kassavajetta tulisi paikata? 

Me, Suomen Kasvurahoitus tarjoamme monipuoliset rahoitusratkaisut koko yrityksen elinkaaren ajalle. Rahoitusratkaisumme sisältävät kolme rahoitustuotetta; yrityslaina, luottolimiitti ja laskurahoitus. Digitaaliset rahoitustuotteemme ovat kolmessa vuodessa saaneet vakiintuneen asiakaskunnan, ja asiakkaanamme on jo yli tuhat suomalaista pk-yritystä. 

Asiakkaamme ovat suomalaisia pk- ja mikroyrityksiä ja palvelemme asiakkaitamme toimialasta riippumatta. Yleisimpiä asiakkaidemme toimialoja ovat rakentaminen, kulutustavarat- ja palvelut, kuljetus, valmistava teollisuus, vapaa-ajan palvelut, tukkukauppa ja koneiden korjaus ja huolto. Olemme 100 % suomalainen yritys.

Ymmärrämme pk-yritysten tarpeet ja haasteet ja haluamme aidosti auttaa. Asiantuntevat rahoitusasiantuntijamme vastaavat rahoitusprosessista tehden asioinnista joustavaa, helppoa ja nopeaa, voit saada rahat yrityksen tilille jopa saman päivän aikana. Lisäksi voit luottaa, että me tarjoamme yrityksellesi sopivinta ratkaisua ja kerromme selkeästi ja läpinäkyvästi rahoituksen kustannuksista.

Varmistetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva rahoitusratkaisu!

Ota meihin yhteyttä! Me autamme mielellämme!

Voit myös testata lainalaskuria ja pyytää maksuttoman lainatarjouksen. 

 

Näytä lisää
Yritysrahoitus – viisi parasta vaihtoehtoa yrittäjälle
Yritysrahoitus – viisi parasta vaihtoehtoa yrittäjälle

Yritys tarvitsee rahaa kasvaakseen ja ulkopuolisen rahoituksen hakeminen on usealle yrittäjälle ajankohtaista jossain yrityksen elinkaaren vaiheessa, joillakin se tapahtuu hyvin aikaisin ja joillain vasta myöhemmin.

Usein kasvuun tähtäävillä pienillä ja keskisuurilla yrityksillä voi olla haasteita saada kasvun mahdollistamisen vaatima yritysrahoitus kasaan omin avuin ja ulkopuolisen rahoituksen saaminen pankilta voi olla työlästä ja haastavaa hitaan prosessin ja pankkilainan vaatimien vakuuksien vuoksi. Olemme listanneet tälle alle kaikki parhaat yritysrahoituksen vaihtoehdot pk-yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen.  

Yrityslaina

Sopii yksittäisten investointien ja äkillisten kustannusten rahoittamiseen. Sopiva yritysrahoitus pk-yritykselle, joka haluaa pitää riskinhallinnan helposti seurattavana.

Yrityslainojen yhdistäminen

Sopii kalliiden ja pienempien yrityslainojen ja osamaksujen pois maksamiseen. Sopiva yritysrahoitus yrityksille, joille on kerääntynyt useita pieniä yrityslainoja ja velkoja eri lainantarjoajilta.

Luottolimiitti

Sopii lyhytaikaisiin ja kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan. Sopiva yritysrahoitus yrittäjälle, joka haluaa aina olla varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin.

Laskurahoitus

Sopii myyntisaamisten kiertoajan nopeuttamiseen. Sopiva yritysrahoitus yritykselle, jolla on asiakkaita (esimerkiksi suuryritykset), joiden maksuajat ovat pitkiä (14–90 päivää) ja yritykselle, jolla on sesonkipainotteinen tai muuten epätasaiseen tahtiin täyttyvä tilauskanta.

Rahoituskonsultointi

Sopiva yritysrahoitus yritykselle, joka tarvitsee apua selvittääkseen mihin tukiin yritys on oikeutettu tai minkälaisia kehityshankkeita liiketoiminnan kehitysrahoituksella tai innovaatiotuella on mahdollista rahoittaa.

 

Vakuudeton yrityslaina – milloin ja mistä sitä kannattaa hakea?
Vakuudeton yrityslaina – milloin ja mistä sitä kannattaa hakea?

Lainan hakeminen yritykselle voi olla merkittävä päätös, joka voi parhaimmillaan muuttaa yrityksen liiketoiminnan kehityssuunnan nousujohteiseen kiitoon.

Kun puhutaan vakuudettomasta yrityslainasta, on tärkeää tietää, onko kyseessä reaalivakuudeton yrityslaina vai täysin vakuudeton yrityslaina. Usein vakuudettomasta yrityslainasta puhuttaessa tarkoitetaan reaalivakuudetonta yrityslainaa, joka vaatii monesti omavelkaisen takauksen lainan myöntämiseksi. Omavelkaisella takauksella eli henkilötakauksella tarkoitetaan sitä, että yrittäjä henkilökohtaisesti ottaa vastuulleen hoitaa yrityslainan maksun, mikäli kävisi niin, ettei yritys kykenisi maksamaan lainaansa takaisin ajallaan.

Reaalivakuudeton yrityslaina

Reaalivakuudettoman yrityslainan kohdalla yrittäjän ei tarvitse lainan saamiseksi asettaa mitään fyysisiä vakuuksia kuten rahaa, kiinteistöjä tai muuta omaisuutta. Näitä harvalla uudella yrityksellä monestikaan on tarjota. 

 

Kenelle vakuudeton yrityslaina sopii?

Vakuudetonta yrityslainaa kannattaa hakea, kun yrityksen on vaikea saada pankista lainaa, mikäli reaalivakuudet tai muut vaatimukset eivät täyty tai yrittäjän henkilökohtaiset vakuudet eivät riitä lainan saamiseen. Jos yritys tarvitsee rahaa nopeasti, jopa saman päivän aikana, on vakuudeton yrityslaina hyvä ratkaisu. Vakuudeton yrityslainaa kannattaa hakea myös siinä tapauksessa, kun pankin myöntämä laina tai luotto ei riitä yrityksen tarpeisiin ja yritys tarvitsee lisärahoitusta.

Vakuudetonta yrityslainaa hyödynnetään monesti seuraavissa tilanteissa:

• Uusien investointien rahoittaminen

• Odottamattomien kustannusten rahoittaminen

• Toimitilojen laajentamien tai uusien toimitilojen hankkiminen

• Tilapäisen kassavajeen paikkaaminen

• Työntekijöiden palkkaaminen

• Taloudellisten vaatimusten täyttäminen tulevaa kasvua varten (esim. varaston kasvattamien)

• Kausivaihteluiden tasaaminen

• Uusien laitteiden hankinta

 

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image