Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Rahoitusta yrittämisen tueksi

Rahoitusta yrittämisen tueksi

Onko edessäsi yrityksen ostaminen, rikkoutuneen laitteen kunnostaminen tai kausivaihteluiden tasaaminen? Ehkä odottamattomat kustannukset pääsivät yllättämään tai tilapäistä kassavajetta tulisi paikata? 

Suomen Kasvurahoitus tarjoaa monipuoliset rahoitusratkaisut koko yrityksen elinkaaren ajalle. 

Yrityslaina

Voit hakea vakuudetonta yrityslainaa yrityskaupan rahoittamiseksi, mikäli omistat jo ennestään yrityksen ja tarkoituksesi on laajentaa olemassa olevaa yritystä yrityskaupan avulla. Yrityslainaa voi saada aina 2000 eurosta 250 000 euroon ja mikäli summa ei riitä koko kaupan rahoittamiseen, voi lainalla täydentää myös pankista haettua isompaa yrityslainaa.

Kun yrityksen ostaminen on onnistuneesti viety läpi, sopii yrityslaina hyvin myös yksittäisten investointien ja äkillisten kustannusten rahoittamiseen.

Testaa lainalaskuriamme ja pyydä maksuton lainatarjous suoraan netistä.

Laskurahoitus

Laskurahoitus on loistava tapa irrottaa myyntisaatavissa kiinni olevia varoja liiketoiminnan kannalta tuottavampaan käyttöön. Jos sinulla on yritysasiakkaita, joiden maksuajat ovat pitkiä (7–90 päivää), voi laskurahoitus nopeuttaa kassankiertoasi huomattavasti.

Esimerkiksi urakkatyössä, jossa työhön vaadittavat välineet ja tarvikkeet on tilattava ennen työn aloittamista ja työn valmistuttua laskua pitää odottaa vielä kuukausi tai jopa pitempään, on laskurahoitus loistava tapa saada rahat nopeasti tilille.

Tutustu Laskurahoitukseen

Luottolimiitti

Luottolimiitti kannattaa jokaisen yrityksen avata toimintansa taustalle, sillä sen avulla yritys on aina varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin. Luottolimiitin avaaminen on täysin ilmaista ja yritys maksaa korkoa vain nostetulle limiitille. Luottolimiitti on käytössäsi aina tarvittaessa ja nostoja voi tehdä ilman erillisiä yhteydenottoja.

Avaa luottolimiitti maksutta

Varmistetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva rahoitusratkaisu!

Ota meihin yhteyttä! Me autamme mielellämme!

Puhelinnumero: 09 6829 8003

Näytä lisää
Yrityksen ostaminen – rahoitusvinkit uudelle omistajalle
Yrityksen ostaminen – rahoitusvinkit uudelle omistajalle

Yrityksen ostaminen on loistava tapa aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa jo olemassa olevaa yritystä, sillä näin yrittäjä saa asiakkaiden ja liikevaihdon lisäksi myös monta muuta asiaa valmiina. Tänä päivänä myös valinnan varaa riittää, sillä kansan ja yrittäjien ikääntyessä moni terve ja elinvoimainen yritys on vailla uutta ostajaa. 

Ennen kaupan toteutumista ostaja tulee tarvitsemaan rahaa kauppahinnan maksamiseen ja yritysjärjestelyn toteuttamiseen. Kaupan toteuduttua uusi omistaja tarvitsee rahaa yrityksen kehittämiseen ja pyörittämiseen esimerkiksi investointien ja käyttöpääoman muodossa.

Yrityksen ostamisen rahoittaminen

Jos mietinnässä on vielä, miten oston voisi rahoittaa, kannattaa tutustua Kasvurahoituksen yrityslainaan. Voit hakea yrityslainaa, kun omistat jo ennestään yrityksen ja tarkoituksesi on laajentaa olemassa olevaa yritystä yrityskaupan avulla.

Hae yrityslainaa yrityskaupan tai yksittäisen investoinnin rahoittamiseksi.

Käyttöpääoman rahoitus yrityksen ostamisen jälkeen

Laskurahoitus on vaivaton tapa saada rahat yritysasiakkaille osoitetuista laskuista yrityksen käyttöön heti ilman, että yrityksen tarvitsee odottaa maksuja eräpäivään saakka. Laskurahoituksen suosion taustalla ovat suurten yritysten vaatimat pitkät maksuajat, jotka yleistyvät jatkuvasti.

Kasvurahoituksella voit rahoittaa yksittäisiä laskuja tai suurempia laskutuskokonaisuuksia.

Tutustu Kasvurahoituksen Laskurahoitukseen.

Inflaation pauhatessa myös luottolimiitti on osoittautunut loistavaksi ratkaisuksi monelle pk-yritykselle, sillä luottolimiitin avulla yritys on aina varautunut kasvaneisiin kuluihin ja hinnan nousun aiheuttamaan mahdolliseen kassavajeeseen.

Luottolimiitti kannattaa avata yritykselle heti, vaikka tarvetta rahoitukselle vielä ei olisikaan, sillä sen avaaminen on täysin ilmasta eikä se käyttämättömänä synnytä lainkaan kuluja.

Avaa luottolimiitti maksutta.

Rahaa liiketoiminnan pyörittämiseen ilman lainaa s
Rahaa liiketoiminnan pyörittämiseen ilman lainaa

Laskurahoitus tarkoittaa yritysten välisten myyntisaatavien eli toistaiseksi vielä maksamattomien myyntilaskujen rahoittamista. 

Yrittäjä hyötyy laskurahoituksesta saamalla rahat yrityksen tilille heti, eikä vasta laskun eräpäivänä, joka on usein 7–90 päivän päässä. 

Laskurahoituksen avulla yritys voi siis saada rahaa liiketoimintaansa pyörittämiseen ilman lainarahaa.

Mitkä ovat laskurahoituksen hyödyt?

• Yrityksen maksuvalmius paranee ja kassankierto nopeutuu.

• Yrityksen rahat saadaan tuottavampaan käyttöön, kun pääomat eivät ole kiinni myyntisaatavissa.

• Yritys voi myöntää asiakkailleen pidempiä maksuaikoja, ja saada näin jopa lisää asiakkaita.

• Yritys voi myyntisaatavansa vapauttamalla rahoittaa toimintaansa ilman lainarahaa, joka monessa tapauksessa tulee edullisemmaksi.

Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi Kasvurahoituksen laskurahoitustuotteisiin sisältyy automaattisesti ja maksutta luottovakuutus, joka siirtää riskin asiakkaan maksukyvyttömyydestä yritykseltä vakuutusyhtiölle.

Millaiselle yritykselle laskurahoitus soveltuu?

Laskurahoitus on tarkoitettu Suomessa liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle, joka haluaa rahat laskuista heti yrityksen käytettäväksi. Yrityksen koolla tai toimialalla ei ole väliä, mutta usein palveluita käyttävät yritykset toimivat aloilla, joissa laskutettavat summat ovat suuria ja maksuajat pitkiä. Näitä ovat esimerkiksi rakennus, teollisuus, kiinteistönhoito ja kuljetus.

Laskujen rahoittaminen kannattaa aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia.

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image