JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Baari

Myydään erittäin viihtyisä gastropubi

Nyt olisi kaupan erittäin viihtyisä ja paikallisittain suosittu gastropubi. Kannattavaa liiketoimintaa esim. yksinyrittäjälle ja siitäkin vielä paljon potentiaalia, sillä paikka on suhteellisen uusi! Kaikki kalusteet ja laitteet kuuluvat luonnollisestikin hintaan, eli myydään melkein sellaisenaan. Tästä hyvä starttipaketti baariyrittäjälle. Erittäin alhainen vuokra ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Tällä hetkellä baarissa työskentelee yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä. Myydään muuttaoaikeiden ja uusien yrityssuunnitelmien johdosta.
25 800 €
Myydään
Kauneushoitola

Kauneushoitolan tarvikkeita

Myydään kauneushoitolan tarvikkeita: - asiakkaan hoitotuoli, valkoinen, sähkökäyttöinen 4 v: (moottori uusittu 1,5v sitten) 350 €- vastaanottotiski, 2-osainen: 300 €- puinen hyllykkö pienillä pyörillä: 100 €- Cavitaatio laite (suomalainen), vartalon kiinteytys ja selluliittiin, 3v vanha, tehokas: 4000 €  (maksanut uutena 9500 €)- sekä paljon ihokarvojen poistoon tarkoitettuja tavaroita: uudet lämmittimet, liuskat, ennen jälkeen tuotteet ym.- paljon eri tuoksuisia parafiineja: a´10 € 450 g pkt. Isompi määrä edullisesti.- klassiset ripset ja siihen tarvikkeet (iso määrä), edullisesti!(mukaan saa maksutta myös volyymit jos haluaa)  
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image