Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Suomen Yritysmyynti Oy

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi - Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Sivuiltamme löydät runsaasti myytävänä olevia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Mikäli olet myymässä ...
Näytä puhelinnumero Puhelin: 0207421150
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
SUOSITTU

Perinteikäs Hotelli Lapissa

Myydään perinteikkään hotellin liiketoiminta kiinteistöineen Levi-Kittilä alueella. Hotelli sijaitsee keskeisellä ja hyvällä paikalla. Kiinteistön kokonaispinta-ala on n. 3 000 m2 ja tontti on oma. Hotellilla on paljon vakioasiakkaita. Liiketoiminta on kannattavaa ja sitä on mahdollisuus kasvattaa. Loistava tilaisuus yrittäjäksi Lappiin haluaville. Kohde soveltuu myös sijoittajille, koska samalla voidaan myydä erillinen liikerakennus, joka on vuokrattuna pitkäaikaisin vuokrasopimuksin.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering
390 000 €

Cateringalan menestyjäyritys

Yritys on toiminut pitkään ja tunnetaan laadukkaasta palvelusta ja tuotteistaan. Sillä on pitkäaikaiset vakiasiakkaat. Yrityksen palvelut ovat niin haluttuja, että varauksia erilaisista tilaisuuksista on jopa vuosia eteenpäin. Yhtiö tekee erinomaista tulosta ja on erittäin vakavarainen. Liikevoitto on n. 200 keur. Omistaja on valmis olemaan mukana liiketoiminnan siirrossa tarvittavan ajan ja perehdyttämään uuden omistajan.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
98 000 €

Idyllinen ja kannattava kahvila

Kahvila, jonka tunnelma on kuin suoraan Keski-Euroopasta, toimii historiallisessa arvokiinteistössä kaupungin keskustan tuntumassa kauniilla alueella. Toiminta on kannattavaa ja kahvila on vakiinnuttanut oman laajan asiakaskuntansa. Asiakaspalaute on jatkuvasti ollut erinomaista. Maittavat tuotteet ovat itse laadukkaista raaka-aineista valmistettuja alkaen aamupalasta lounaaseen, konditoriatuotteet sekä catering-palvelut ja yksityistilaisuudet. Laadukkaissa palveluissa on asianmukaisesti ja kattavasti huomioitu myös erityisruokavaliot.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Sahateollisuuden yritys Ruotsissa

Pitkät perinteet omaava yritys tuottaa sahatavaraa, haketta ja lastuvillaa. Yritys sahaa, suunnittelee ja kyllästää puutuotteita ja sillä on oma höyläys- ja painekyllästystehdas. Puuhakkeen tuotanto koostuu selluloosahakkeesta ja energiahakkeesta. Yrityksellä on vahva, hallitseva ja ainutlaatuinen asema sen lähiseuduilla. Yrityksellä on pitkäaikaisia asiakkuuksia ja sen toiminta-alueena on Pohjoismaat. Asiakkaat ovat pääosin rakennusteollisuudessa, mutta myös huonekalujen valmistusteollisuudessa. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää edelleen luomalla lisää liiketoiminnallisia synergiaetuja. Yrityksen liikevaihdon ja tuloksen kehitys on ollut positiivista usean vuoden ajan. Jo vuosien ajan liikevaihto on ollut yli 10 miljoonaa euroa ja liikevoitto 10 prosentin luokkaa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus

Urasuunnittelun ja yrityskoulutuksen yritys

Yritys on ammatillisen ohjaustyön, urasuunnittelun, työllistymisratkaisujen ja yrittäjyyden asiantuntija. Yritys kehittää koko ajan yhä parempia tekemisen malleja ja työtä tehdään kuudesta (6) eri keskuskaupungista käsin. Omat paikallistoimistot lisäävät paikallista tietämystä ja paikallista henkilöstöä sekä asiantuntijaverkostoa on helppo lähestyä. Paikallista palvelua tarjoaa ainoastaan tämä yritys Suomessa. Myydään tarjousten perusteella!
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Osakkuus lasialan yritykseen pääkaupunkiseudulla

Etsimme osakasta pääkaupunkiseudulla myynnissä olevaan lasialan yritykseen. Kyseessä on erittäin vakavarainen yritys, joka on jo pitkään tehnyt hyvää tulosta. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja jatkuva tilauskanta. Liikevaihto 1,5 milj. euroa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
120 000 €

Kasvisravintola Turun keskustassa

Kasvispainotteinen tunnettu ja vakaan asiakaskunnan omaava ravintola hyvällä liikepailla Turun keskustassa.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Pitkään toiminut LVI-alan menestyjäyritys

Yhtiö on toiminut pitkään ja sillä on vakuuttavat referenssit vaativista taloteknisistä hankkeista. Yrityksen palvelut kattavat kaiken LVI-, sähkö- ja automaatiourakoinnin sekä suunnittelun ja se toimii pääurakoitsijana. Yritys työllistää oman henkilökunnan lisäksi alihankkijoita. Kokonaishenkilöstövahvuus on n. 20 henkeä. Yhtiön tulos on erinomainen. Tarjouksen mukaan.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepajatuotannon moniosaaja

Yritys on pitkän toimintahistorian omaava, alihankintaan keskittynyt tilauskonepaja, joka tuottaa hitsattuja teräsrakenteita, koneistus-, kokoonpano- ja asennuspalveluita. Sillä on hyvä konekanta sekä omat tilat hyvien yhteyksien päässä hyvällä sijainnilla. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin suomalaisia teknologiateollisuuden vientiyrityksiä. Yrityksen liikevaihto on 4,2 meur. Tarjouksen mukaan. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Menestyvä konepajakonserni

Yritys on pitkään toiminut, alihankintaan keskittynyt konepaja. Sillä on omat tilat hyvien yhteyksien päässä, lähellä teollisuuden keskittymää. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin suomalaisia vientiyrityksiä. Yrityksen liikevaihto on 15 meur ja konsernin tulos n. 2 meur
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tukkukauppa

Menestyvä maahantuonti- ja tukkuliike

Yrityksellä on pitkä toimintahistoria. Yrityksen edustukset ja tuotevalikoimat ovat laadukkaita ja monipuolisia sekä päämiessuhteet pitkäaikaisia. Valikoimassa on sekä vapaa-aikaan, että ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Jälleenmyyjäverkosto kotimaassa on laaja ja alueellisesti kattava. Jälleenmyyjät ovat tunnettuja alan toimijoita ja yhteistyö heidän kanssaan on pitkäaikaista. Yrityksellä on myös omia tuotteita, joita myydään myös muihin pohjoismaihin. Toimintatapa on palvelukeskeistä ja asiantuntevaa. Yritys tekee hyvää tulosta. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
1 200 000 €

MENESTYVÄ ELINTARVIKEALAN TUOTANTO

Yritys tuottaa einestuotteita kauppoihin, marketteihin ja suurmyymälöihin lähinnä Etelä-Suomeen. Yrityksen tuotteet ovat saaneet vahvan sijan kauppojen hyllyssä. Yhtiön brändi antaa kuvan laadukkaista tuotteista jotka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista. Toiminnassa on kiinnitetty eritystä huomiota myös palveluun ja toimitusvarmuuteen. Yrityksellä hyvät kasvumahdollisuudet laajentaa tuotteiden myyntiä koko Suomeen.
Koko Suomi
Haetaan yrittäjäkumppania
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Etsitään kiinteistönvälitysketjun yksikölle yrittäjää

Tilaisuus määrätietoiselle YRITTÄJÄLLE tulla merkittävän kiinteistönvälitysketjun vetäjäksi/välittäjäksi Vaasaan. Kaupunki, joka tavoittelee 100 000 asukkaan rajapyykkiä, tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kannattavalle yritystoiminnalle. Kaksikielisyys ja merenrantakaupungin poikkeuksellinen ilmapiiri tuovat tekemiseen oman mielenkiintoisen mausteensa. Taustalla toimivan kiinteistönvälitysketjun brändi on erinomainen tuki yrittäjän arjessa. Ota yhteyttä saadaksesi kuulla lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto
1 350 000 €

LVI -alan menestyjäyritys

Yritys tuottaa LVI -urakointiin, asennuksiin ja huoltoon liittyviä palvelu. Sillä on asiantunteva ja osaava henkilökunta ja pitkä toimintahistoria alalla. Yrityksen toimintaa kuuluu lämpöpumput (ilma, vesi, maalämpö), lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, vesi- ja viemäri, urakointi, huolto ja muut palvelut. Sillä on hyvä tilauskanta ja vahva asema alan kilpailukentässä. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. 
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
240 000 €

Ajoneuvojen vauriokorjaukset / laadukkaat maalaukset

Pitkään toiminut, kannattava ja tasokas ajoneuvojen vauriokorjausta ja pintakäsittelyä tarjoava yritys. Yrityksellä on hyvä maine ja luottamus toimialalla sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Yrityksen laitekanta on ajanmukaista, eikä edellytä investointeja edes kapasiteetin kasvattamisessa. Yrityksen liiketoiminnan tukipilarit ovat pitkien perinteiden hyödyntäminen, vankka osaaminen sekä hyvät asiakaspalautteet laadukkaasta työstä. Yhtiöllä on hyvä sijainti ja oma 595m2 kiinteistö. (hinta ei sis. kiinteistöä). 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
1 000 000 €

Menestyvä palvelualan erikoisliike

Pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut menestyvä palvelualan erikoisliike. Yhtiön liiketoimintapaikat ovat sijainniltaan erinomaisia ja henkilökunta osaavaa. Yhtiö on tuottanut omistajalleen tasaista tulovirtaa ja sen perusliiketoiminta on luonteeltaan vakaata. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
269 000 €

Puutarha-alan koristekatteen tuotanto

Yritys on pitkään toiminut kannattavasti toimialan tuotantoverkostossa. Lopputuotteet ovat laadukkaita ja kysyttyjä markkinoilla.Yrityksellä on hyvä sijainti, toimiva tuotanto eikä uusintainvestointeja tarvita.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

MENESTYVÄ TIELIIKENNEALALLA TOIMIVA YRITYS

Yritys on toiminut pitkään eri puolella Suomea. Se on tunnettu alallaan ja toimii erittäin luotettavasti ja henkilökunta on ammattitaitoista ja osaavaa. Yhtiön käyttökate vuonna 2021 oli 550.000 euroa eli n. 16 % liikevaihdosta. Yhtiöllä on pitkät asiakassuhteet ja mm. omat toimitilat.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image