JÄTÄ ILMOITUS
Barhunters Oy / Maracons

Barhunters Oy / Maracons

Olemme ravintola- ja hotellialaan erikoistunut yritysvälittäjä. Tarjoamme alan parhaat kontaktit koko Suomessa. 

Ravintolakauppa kannattaa tehdä ammattilaisen kanssa. Palvelemme sinua kaikissa kaupanteon vaiheissa toimeksiannostasi aina liikkeen luovutukseen asti. Käytössämme on verkosto ravintola-alaan erikoistuneita juridiikan ja verotuksen asiantuntijoita, joten käytössäsi on monipuolinen kattaus alan ammattilaisia tukemassa kaupanteon kaikissa vaiheissa. 

Tarjoamme palveluita myös anniskelu-, terassi- ja jatkoaikalupien hakumenettelyissä sekä arvonmäärityksessä. Konsultoimme ravintolatoiminnan käynnistämiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä, jos sinulla on mielessä ravintolan myynti, osto tai vuokraus.
Näytä lisää
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Baari
420 000 €

Myydään monitoimiravintola(pub,ruoka,yökerho) Helsingistä

Myydään monitoimiravintola Helsingin kantakaupungista. Ravintola taipuu moneen liikeideaan. Tällä hetkellä siellä on pub/karaoke/yökerho puoli ja ruokapuoli erikseen.  Asikaspaikkoja ravintolassa on 200 sisällä terassilla 16. Asiakaspaikkoja voi hake tarvittaessa lisää. Liikevaihto ennen koronaa 1,2 milj. €
Myydään
Baari
240 000 €

Myydään bar/yökerho Lahden keskustasta paraatipaikalta

Myydään baari/yökerho vilkkaan kadun varrelta Lahden keskustasta. Ravintolassa on 470 m2. Asiakaspaikkoja 300 sisällä ja 20 terassilla. Mahdollisuus lisätä terassipaikkoja.
Etelä-Suomi
Myydään
Baari
220 000 €

Myydään pubin liiketoiminta ja liikehuoneisto Helsingin Kalliosta

Nyt myynnissä pakettina sekä pubin liiketoiminta että liikehuoneisto, jossa pub toimii. Pub sijaitsee vilkkaassa Helsingin Kallion kaupunginosassa.Kompaktissa pubissa 24 asiakaspaikkaa ja 50 neliötä. erittäin halpa yhtiövastike.
Myydään
Baari
0 €

Myydään perinteikäs pub Helsingin Kalliosta

Myydään peinteikäs pub halutulta kallion alueelta tarjousten perusteella. Pubissa 48 asiakaspaikkaa.
Myydään
Baari

Olutravintola

Länsi-uusimaalaisen kaupungin keskustassa sijaitseva olutravintola
Myydään
Baari
515 000 €

Legendaarinen gastropub Vantaalla

Nyt myynnissä legendaarinen gastropub Vantaalla. Pubi on ollut yli 25 vuotta, vuodesta 1995, samalla omistajalla. Hyvä sijainti pienellä ostarilla, isoja kerrostalojen keskipisteessä keskellä Vantaata. Erittäin hyvät myynnit!  Myydään koko paketti eli liiketoiminta, liikehuoneisto ja käyttöomaisuus. Liiketilassa on 153,5 m2 ja 56 asiakaspaikkaa salissa + 32 terassilla. Liikehuoneistoon on tehty laaja remontti vuonna 2017. Hintapyyntö: 195.000 € / liiketoiminta 320.000 € / liikehuoneisto Huom! Myydään pakettina yhdessä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image