JÄTÄ ILMOITUS
Barhunters Oy / Maracons

Barhunters Oy / Maracons

Olemme ravintola- ja hotellialaan erikoistunut yritysvälittäjä. Tarjoamme alan parhaat kontaktit koko Suomessa. 

Ravintolakauppa kannattaa tehdä ammattilaisen kanssa. Palvelemme sinua kaikissa kaupanteon vaiheissa toimeksiannostasi aina liikkeen luovutukseen asti. Käytössämme on verkosto ravintola-alaan erikoistuneita juridiikan ja verotuksen asiantuntijoita, joten käytössäsi on monipuolinen kattaus alan ammattilaisia tukemassa kaupanteon kaikissa vaiheissa. 

Tarjoamme palveluita myös anniskelu-, terassi- ja jatkoaikalupien hakumenettelyissä sekä arvonmäärityksessä. Konsultoimme ravintolatoiminnan käynnistämiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä, jos sinulla on mielessä ravintolan myynti, osto tai vuokraus.
Näytä lisää
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
150 000 €

Ravintola Jätkäsaaressa kasvavien asiakasvirtojen keskellä

Myynnissä uuden Jätkäsaaren kehittyvän alueen keskellä sijaitseva tapas-ravintola. Täysi valmistuskeittiö ja sijainti jatkuvasti kasvavien asiakasvirtojen äärellä. Tämä on tulevaisuuden paikka! Alue kasvaa ja tien toiselle puolelle rakentumassa uusi hotelli.  Toiminta 149 m2 vuokratiloissa. Asiakaspaikkoja salissa 50 ja terassilla 40. Kalustoon sisältyy normaali ruokaravintolan kalusto ja puuhiiligrilli. Myydään liiketoimintakauppana sisältäen vuokraoikeuden, liiketoiminnan ja käyttöomaisuuden. Hintapyyntö 150.000 € / tarjous.  Tila on myös hyvin muunneltavissa ja sopii useisiin erilaisiin liikeideoihin. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
Baari
680 000 €

Karaoke- ja seurustelubaari kiinteistöineen hyvällä liikepaikalla

Myydään perinteikäs karaoke- ja seurustelubaari Helsingissä. Hyvällä liikepaikalla toimiva perinteikäs ravintola on ollut samalla omistajalla 25 vuotta.  Oma 217,5 m2 liikehuoneisto, jossa 79 asiakaspaikkaa.  Liiketoiminta ja liikehuoneisto myydään pakettina yhdessä. Liiketoimintakauppa sisältää ravintolan liiketoiminnan, liikehuoneiston ja käyttöomaisuuden. Hintapyyntö 680.000 €/tarjous.  Ota yhteyttä!   
Myydään
Baari
515 000 €

Legendaarinen gastropub Vantaalla

Nyt myynnissä legendaarinen gastropub Vantaalla. Pubi on ollut yli 25 vuotta, vuodesta 1995, samalla omistajalla. Hyvä sijainti pienellä ostarilla, isoja kerrostalojen keskipisteessä keskellä Vantaata. Erittäin hyvät myynnit!  Myydään koko paketti eli liiketoiminta, liikehuoneisto ja käyttöomaisuus. Liiketilassa on 153,5 m2 ja 56 asiakaspaikkaa salissa + 32 terassilla. Liikehuoneistoon on tehty laaja remontti vuonna 2017. Hintapyyntö: 195.000 € / liiketoiminta 320.000 € / liikehuoneisto Huom! Myydään pakettina yhdessä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Yökerho
2 600 €

Vuokrataan yökerho Keravalla

Nyt mahdollisuus päästä edullisesti kiinni omaan ravintolaan! Vuokrataan Keravan asemanaukiolla sijaitseva yökerho. Tila soveltuu ja on muunneltavissa monenlaisiin liikeideoihin.  Kauppaan sisältyy yökerhon vuokraoikeus ja käyttöomaisuus. Normaalin ravintolakaluston lisäksi saat myös toimivan yökerhon kaluston sisältäen mm. äänentoiston, discovalot jne. Vuokratilassa on 120 asiakaspaikkaa ja 170 m2. Vuokra 2600 € + alv 24 % / kk.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!   
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image