Post an ad!
Barhunters Oy / Maracons

Barhunters Oy / Maracons

Olemme ravintola- ja hotellialaan erikoistunut yritysvälittäjä. Tarjoamme alan parhaat kontaktit koko Suomessa. 

Ravintolakauppa kannattaa tehdä ammattilaisen kanssa. Palvelemme sinua kaikissa kaupanteon vaiheissa toimeksiannostasi aina liikkeen luovutukseen asti. Käytössämme on verkosto ravintola-alaan erikoistuneita juridiikan ja verotuksen asiantuntijoita, joten käytössäsi on monipuolinen kattaus alan ammattilaisia tukemassa kaupanteon kaikissa vaiheissa. 

Tarjoamme palveluita myös anniskelu-, terassi- ja jatkoaikalupien hakumenettelyissä sekä arvonmäärityksessä. Konsultoimme ravintolatoiminnan käynnistämiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä, jos sinulla on mielessä ravintolan myynti, osto tai vuokraus.
Näytä lisää
Viimeisimmät ilmoitukset
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
105 000 €

Myydään Pub/bistro tyylinen ravintola Espoosta

Myydään Espoolaisen lähiön ostarilla sijaitseva ravintola. Ravintola sijaitsee ostarilla ja siinä on valmistuskeittiö. Asiakaspaikkoja sisällä 76 asp. ja terassilla 30 asp. Vuokra 3810 €.
Myydään
Ravintola
650 000 €

Myydään ruokaravintola+kiinteistö suositusta merenrantakaupungista

Myydään ruoka/seurusteluravintola kiinteistöineen merenranta kaupungista. Ravintola sijaitsee meren rannalla suositussa kesälomakaupungissa etelä-Suomessa. Ravintolassa on 140 asiakaspaikkaa sisällä ja 50 terassilla. Neliöitä kiinteistössä on 342,5 m2. Ravintola tekee hyvää tulosta. Ensisijaisesti kohdetta myydään pakettina(liiketoiminta ja kiinteistö) hintaan 650 000 €. Mahdollisuus myös neuvotella pelkästä liiketoiminnan ostosta. Pelkkä liiketoiminnan hinta on 250 000 €.
Järvenpää
Myydään
Baari
420 000 €

Myydään vuokratun pubin liikehuoneisto Järvenpäässä

Myydään Järvenpään keskustassa sijaitsevan brittipubin liikehuoneisto vuokrattuna. Pitkä vuokrasopimus. Taloyhtiö erinomaisessa kunnossa. Taloyhtiössä tehty kaikki isot remontit. Ravintolan vuokra 4500 €/kk(alv.0%) yhtiövastike 1460 €.
Järvenpää
Myydään
Ravintola
160 000 €

Ruokaravintola, 00100 Helsinki

Myydään tyylikäs ruokaravintola Helsingin ytimessä. Alueella paljon isoja toimistoja ja myös asuntoja. Monien mahdollisuuksien paikka. Sopii esim.Gastropubiksi
Myydään
Ravintola
105 000 €

Ravintola Pallogrilli, Helsinki(Laajasalo)

Myydään Kauppakeskus Saaressa sijaitseva monitoimiravintola. Ravintolassa täysi valmistuskeittiö ja kauppakeskuksen ainoa terassialue. Ravintolassa toimiva lounas, suosittu á la carte ja erittäin tuottoisia ohjelmallisia iltoja(Bändejä, stand uppia jne.) HUOM! Mahdollisuus myös osamaksukauppaan.
Myydään
Kiinteistösijoittaminen
425 000 €

Myydään vuokrattu liikehuoneisto Vantaalla

Myydään 210 neliöinen liikehuoneisto Vantaa Hakunilasta.Siellä on toiminut ravintola jo vuosikymmeniä. Huoneisto on juuri kauttaaltaan remontoitu ja siellä on vuokralaisena iso ravintolaketju(24 ravintolaa). 10 vuoden vuokrasopimus. Vuokra kohteessa: 4700 € + alv.24% Yhtiö+korjausvastike 1447 €.
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image