JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kiinteistönvälitys tai -vuokrausyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
28 000 €

VAKAVARAINEN LKV-YRITYS PIELISEN KARJALASSA

Myydään kiinteistönvälityspalveluihin erikoistuneen, noin 13 vuotta toimineen osakeyhtiön koko osakekanta. Yrityksellä on vakaa talous, vakiintunut asiakaskunta ja luotettavan asuntokauppiaan maine. Yrityskaupassa ei siirry työntekijöitä. Myyjä on teetättänyt Due Diligence -selvitykset 2014 - 2018, joten ostaja saa nopeasti käsityksen yrityksen taloudellisesta tilasta ja sen kehittymisestä. Yritys myydään yrittäjän eläkejärjestelyjen vuoksi. Kauppa tehdään sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 2021 alusta. Tämä yritys antaa uudelle LKV-yrittäjälle mahdollisuuden päästä nopeasti palkitsevaan, mielenkiintoiseen työhön ja toimeentuloon luonnonkauniissa ja puhtaassa Pielisen Karjalassa.
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

OVV Asuntopalvelut vuokravälityksen liiketoiminta

Nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus vuokra- ja kiinteistönvälitysalalle aikovalle!  Myydään OVV Asuntopalvelut vuokravälitysliikkeen liiketoiminta Turussa. Liiketoiminta on erikoistunut vuokra-asuntojen välitykseen ja on hyvän näkyvyyden omaava. Lisäksi siihen on mahdollisuus liittää kiinteistönvälitystoimintaa. Yrityksellä on edustava katutason liiketila hyvällä sijainnilla Turun keskustassa. Välitysliikkeellä on yksinoikeus ketjun edustukseen Turun talousalueella. Välitysliikkeellä on valmis asiakaskunta sekä hyvä kasvupotentiaali Turun talousalueella. Kauppaan kuuluvat asiakasrekisteri ja olemassa olevat toimeksiannot. Lisäksi siihen kuuluvat liiketilan vuokrasopimus ja kaikki toimistotarvikkeet sekä -kalusteet.  Asiakkaina on paljon asuntosijoittajia ja opiskelijoita. Tuleva kesäsesonki mahdollistaa liiketoiminnalle hyvän aloituksen. Kokonaispalvelu on OVV:n uusi palvelumuoto, joka vaikuttaa positiivisesti liikevaihtoon.  Liiketoiminnan hinta lasketaan tammi-kesäkuun 2020 liikevaihdon perusteella, kun tilikaudesta on kulunut puolet. Tällöin voidaan tehdä arvio liiketoiminnan koko tilikauden tulevasta liikevaihdosta. Etuna yrittäjälle on suoritettu LVV/LKV-tutkinto, mutta se ei ole välttämätön. OVV Asuntopalvelut Turku kuuluu franchising-ketjuun ja on osa Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy.tä, jonka omistaa Investors house Oyj. Opastus ja perehdyttäminen uudelle yrittäjälle on mahdollista tarpeen mukaan.  
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image