Post an ad!

Yritykset, veneala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Venealan yritys

Venehuolto- ja venetarvikeliike Varsinais-Suomessa

Myydään 40 vuotta toiminut venehuolto- ja venetarvikeliike Salon Vene ja Kone Oy. Liiketoimintaan kuuluu moottoreiden ja moottoriveneiden korjauksia ja kausihuoltoja, veneiden säilytystilan vuokrausta, veneiden vesillelaskua sekä venetarvikkeiden ja varaosien myyntiä. Yrityksellä on tunnettujen venetarvikemerkkien edustus. Laajasta valikoimasta löytyvät esimerkiksi uima- ja keulatasot, tikkaat ja kaiteet, keittimet ja liedet, luukut ja lukot, lämmittimet, käymälät, ohjauslaitteet, perämoottoritelineet sekä työkalut. Kyseeseen tulee osakeyhtiön myynti tai liiketoimintakauppa, johon sisältyvät yrityksen nimi, kotisivu, asiakasrekisteri, varasto, tilat sekä kaikki tarvittavat työkoneet ja laitteet, mukaan lukien mobiilinosturi ja siirtokuljetuskärry. Yritys toimii omissa tiloissa. Halli- ja korjaamotila on kooltaan on n. 500 m2 ja veneiden säilytyskatos 730 m2. Noin 2600 m2 tontti on vuokrattu kaupungilta. Yritys työllistää yrittäjän. Markkinointitoimenpiteitä tekemällä yritystoiminnassa on kasvumahdollisuuksia. Myynnin syynä on eläkkeelle jäänti.
Myydään
Venealan yritys
80 000 €

Veneiden moottori huolto, pienkone huoltoliike

H-Motors on pienkone/venemoottorihuolto Sysmässä .Perustettu 1988. Huollamme/korjaamme/ toimitamme varaosia ja tarvikkeita, perämoottorit, puutarhakoneet, mönkijät, ym pienkoneet. Veneiden talvisäilytys kuuluu myös toimenkuvaan. Katso www.h-motors.fi!
Myydään
Venealan yritys
40 000 €

TITO Boats Oy sekä NEMO600 venemalli

TITO Boats Oy:n liiketoiminnan ydinajatuksena on persoonallisten, suorituskykyisten ja turvallisten venemallien kehittäminen ja valmistus.Nykyinen yrittäjä etsii nyt venetoimialasta kiinnostunutta ostajaa, jatkamaan yrityksen kehittämän Nemo 600 -venemallin valmistusta ja kaupallistamista markkinoille.  Kaupan kohteena oleva ja TITO Boatsin kehittämä Nemo 600 -venemalli on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseksi ja muokattavaksi. Nemo 600 -mallia on mahdollista valmistaa alumiinista tai lasikuidusta. Veneen hydrostatiikka on ammattisuunnittelijan käsialaa. Nemo on lehdistön testaama ja se saavutti lisäksi Venemessuilla finaalipaikan avovenesarjassa ensilanseerauksessaan.Nemo 600 -venemallia on valmistettu ja myyty sekä merellä toimivaan yritykseen että yksityiskäyttöön Päijänteelle. Veneen kannella pystyy helposti kuljettamaan suurenkin määrän tavaraa, tarvikkeita ja koneita esim. kesämökille. Monipuolisen muokattavuutensa ansiosta on Nemosta mahdollista rakentaa toimiva vene liikuntarajoitteisille. Kauppa on mahdollista toteuttaa yritys- tai liiketoimintakauppana.  Kauppaan sisältyy mm.  Valmis, velaton osakeyhtiöNemo 600 3D-mallit ja alumiinilevyjen levityskuvat Nemo 600 -perämoottoriversio on CE-hyväksytty2 kpl sisämoottoreita2 kpl vesisuihkuvetolaitteita2 kpl imukanavat + lasikuitumuotti niiden valmistukseenLasikuitupulpetin muottiNemo600 tuplamoottori/vesisuihkuversio CE-hyväksyntä päivitettävä Nemo 600 -vesisuihkuvetoinen malli on ylivoimainen liikkuvuudeltaan ja se soveltuu erinomaisesti matalassa vedessä ajoon.Kiinnostus veneilyä kohtaan on kasvanut viime vuosina ja koko toimiala on kovassa kiidossa. Tämä tilaisuus tarjoaa liiketoimintamahdollisuuden sekä kotimaisille että kansainvälisille markkinoille tähtäävälle venealan ammattilaiselle tai alasta kiinnostuneelle. Liiketoiminnan sijaintipaikka voi olla käytännössä missä vain. Nemo 600 -mallin valmistus ja myynti soveltuu esim.- Venevalmistajalle, joka etsii uutta mallia tai on harkinnut uuden mallin kehittämistä- Veneharrastajalle, joka haluaa rakentaa itselleen veneen- Yrittäjälle, joka haluaa valmiin ratkaisun venealan yrittäjyyteen Tarkemmat kaupan yksityiskohdat käydään läpi kahdenkeskisissä neuvotteluissa.Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi, puh. 040 760 8309 (mielellään ilta-aikaan) tai oheisella viestilomakkeella.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image