Post an ad!

Yritykset, leirintäalue

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Leirintäalue
650 000 €
SUOSITTU

Monipuolinen matkailu- ja viihdekeskus Pohjois-Pohjanmaalla

Sievissä, Pohjoisohjanmaalla sijaitseva Maasydämen Matkailualue ja Urjanlinnan tanssipaviljonki etsivät uutta omistajaa. Matkailualue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla. Alue on tunnettu caravaanarien keskuudessa ympäri suomen. Metsolat-sarjasta nimensä saaneessa vuonna 1995 avatussa Urjanlinnan tanssilinnassa järjestetään tansseja lauantaisin Suomen tunnetuimpien artistien kanssa alkukeväästä joulukuun puoleenväliin saakka. Kesäaikana matkailualue palvelee päivittäin ja kevät -ja syysaikana viikonloppuisin sekä tilauksesta muinakin aikoina. Liiketoimintaa olisi mahdollista halutessa harjoittaa ympärivuotisesti. Matkailualueella on päärakennuksen lisäksi 2 erillistä huoltotilaa, 15 leirintämökkiä ja noin 200 sähköistettyä asuntovaunu/autopaikkaa. Lisäksi alueella on 11 yksityisten omistamaa huvilaa vuokrattavana. Päärakennuksen ja huoltotilojen kokonaispinta-ala on yhteensä noin 1000 neliötä. Ravintolassa on kabinetti, jota voidaan käyttää yksityistilaisuuksiin n. 40 hlölle. Paikka on erinomainen järjestää pieniä ja suuria juhlia, kokouksia ja koulutustilaisuuksia ym tapahtumia. Ravintolassa on A-oikeudet ja ruokailumahdollisuudet. Rakennukset sijaitsevat vuokratontilla, jossa on pitkäaikainen vuokra-sopimus. Alueella on valaistut hiihtoladut talvisin, kuntopolut ja frisbeegolfrata ja maastopyöräreitit sekä kalastusmahdollisuus. Kaupan kohteena ovat liiketoiminta kokonaisuudessaan , rakennukset ja vaunukylä. Tule jatkamaan menestyksekästä matkailualue- ja tanssitoimintaa upealle paikalle luonnon keskelle. Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta ja lisätietoja annetaan salassapitosopimusta vastaan.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Leirintäalue

Vilkas camping-alue hyvien kulkuyhteyksien varrella

Myydään tunnettu ja vilkas camping-alue Viitasaarella. Hännilänsalmi Camping sijaitsee nelostien tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Alueella on kaikki tarvittavat palvelut, kuten wc- ja suihkutilat, sähköliittymät sekä keittiö- ja ruokailutila. Alueella on myös grillikatos ja venelaituri suuremmallekin veneelle sekä anniskeluoikeudet omaava kahvio terasseineen. Majoitukseen on tarjota 21 erikokoista hirsimökkiä ja asuntovaunualue, jossa n. 20-25 paikkaa. Hännilänsalmi Camping sopii erinomaisesti leirintämatkailijoille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Alueen läheisyydestä löytyy myös hyviä kalastus- ja retkeilymahdollisuuksia. Lapsiperheille on tarjota monipuolinen lasten leikkipaikka. Liiketoiminta myydään nykyisen yrittäjän eläköityessä, yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan, sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Viitasaari
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image