Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, pesula

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula

Pesulan liiketoiminta Rääkkylässä

Myydään pienimuotoista pesulaliiketoimintaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta Rääkkylässä. Yritys on perustettu 1989, joten sillä on pitkät perinteet paikkakunnalla. Se toimii vuokratiloissa , jotka ovat asianmukaiset. Asiakkaat koostuvat yksityisistä, yrityksistä ja yhteisöistä. Yritys työllistää 1 henkilön. Sopii hyvin yrittäjäksi aikovalle,  joka haluaa työllistää itsensä sivutoimisena tai koostaa yritystoiminnan useammasta pienimuotoisesta liiketoimiinnasta. Erinomainen myös yritykselle, joka haluaa täydentää muuta liiketoimintaansa yrityskaupan avulla. Esim. siivouspalvelu sopii kyseisen liiketoiminnan kanssa harjoitettavaksi ja ne tukevat toisiaan kivasti. Jos kiinnostuit ota yhteyttä ja käy paikan päällä tutustumassa toimintaan. LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Rääkkylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula

Tunturi-Lapissa sijaitseva tuottava pesula

Myydään Tunturi-Lapissa sijaitseva paikkakunnan ainoa pesula. Yritys on kannattava ja vakaalla pohjalla. 1985 perustettu perheyritys etsii jatkajaa omistajien eläkeiän vuoksi. Asiakaskunta koostuu monipuolisesti alueen matkailuyrityksistä ja yksityisistä asiakkkaista sekä matkailijoista ja mökkiläistä. Henkilökunta on kokenutta ja ammattitaitoista. Yrittäjien lisäksi kaksi palkattua, sitounutta ja pitkäaikaista työntekijää.   Myydään liiketoimintakauppana sisältäen valmis asiakaskunta, täysi koneisto ja laitteisto sekä oma tila.   Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme yrityksestä lisää.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image