JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, lukkosepänliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Valokuvaus
55 000 €

Vauvakuvan yritystoiminta

Tarjolla on upea tilaisuus valokuvaajalle tai valokuvauksesta kiinnostuneelle, markkinointihenkiselle yrittäjälle!  Vauvakuva on vuonna 2013 perustettu lapsiperheiden onnenhetkien ikuistamiseen erikoistunut valokuvaamo, jolla on vakiintunut asiakaskunta Helsingissä ja Tampereella. Hyvin hoidettu brändi, asiakaskunnan kiinnostus laadukasta perhekuvausta kohtaan ja oma tietojärjestelmä tarjoavat kasvupotentiaalia ja liiketoiminnan skaalautumismahdollisuuksia uusille liiketoiminta-alueille. Uuden yrittäjän on mahdollista päästä kiinni heti valmiiseen kokonaisuuteen sijainnistaan riippumatta, koska yrityksellä on työntekijä, joka vastaa valokuvauksista Helsingissä.  Hintapyyntö koko yrityksestä 55.000€ sisältyy mm. - Vauvakuvan tunnettu ja luotettava brändi sekä sosiaalisen median kanavien sivustot/profiilit - www.vauvakuvanlahjapuoti.fi -verkkokauppa - Yksi Helsingin studiolla toimiva valokuvaaja, joka vastaa operatiivisesta toiminnasta.  - Valmis asiakaskunta ja kysyntä kuvauksille Tampereella, jossa kuvaukset ovat olleet tauolla koronatilanteen takia. - Tietojärjestelmä/-kanta, jonka skaalautumismahdollisuudet tukevat uusille liiketoiminta-alueille laajentumista. Järjestelmä pitää sisällään mm. sähköisen ajanhallinta ja -varauskalenterin, asiakasrekisterin, kuvanhallinnan, verkkokaupan ja sähköpostiviestinnän asiakkaille - Vauvakuvan asiakaskuvien tietokanta seitsemän vuoden ajalta.  - Kattava kalusto, mm.kolme kamerarunkoa ja useita objektiiveja, studiovaloja, valonmuokkaimia, kuvaustarvikkeita ja -rekvisiittaa - Töölössä sijaitsevan studion vuokrasopimus (615€ /kk) on mahdollista siirtää jatkajalle Jos ostajalla ei ole tarvetta koko yritystoiminnalle, voidaan myydä pelkkä Vauvakuvan liiketoiminta ja osa yllä mainituista osista.  Jatkajan perehdytyksestä Vauvakuvan toimintaan on mahdollista neuvotella nykyisen yrittäjän kanssa. Vauvakuva on osa Vauvakuva & Kauniskuva Atelier Oy:n yritystoimintaa. Nykyinen yrittäjä Aino Luukkanen keskittyy jatkossa omaan kuvaustoimintaan Atelier Aino -nimellä. Liikevaihto tilikaudella 1.7.2019-30.6.2020 Liikevaihto 6/2019 - 6/2020 156 000 euroa (lisäksi saatua avustusta 6 200 euroa)Liikevaihto 6/2018 - 6/2019 171 000 euroaLiikevoitto (pro forma) ennen rahoituskuluja ja veroja2019 13 000 euroa2020 10 000 euroa Katso Vauvakuvan esittelyvideo tästä linkistä:https://animoto.com/play/y4nvjqvswYfl3WIURA0KGQ Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen valokuvaaja-yrittäjään Aino Luukkaseen,puh. 050 520 7368 tai aino@vauvakuva.fi  
Myydään
Valokuvaus

Valokuvaus- ja kehystysliike Etelä-Pohjanmaalla

Myydään valokuvaus- ja kehystysliike. Yrityksen liiketoimintaan sisältyvät passikuvaus, studiokuvaus, hautauskuvaukset ja kehystyspalvelut. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja hyvät yhteistyöverkostot alan muihin toimijoihin ja tavarantoimittajiin. Kyseeseen tulee osakeyhtiön myynti tai vaihtoehtoisesti liiketoimintakauppana myydään liiketoiminta, kalusto ja varasto. Ostajan niin halutessa myös liikkeen nimi on kaupan kohteena. Neuvotella voi myös pelkän varaston ja kaluston ostamisesta, mikäli ostaja on muualta. Yritys työllistää yrittäjän. Kilpailutilanteen puolesta paikkakunnalla on edellytykset jatkajalle. Tule jatkamaan lähes 40 vuotta toimineen liikkeen toimintaa. Nykyinen omistaja myy yrityksen, koska on aikeissa siirtyä osa-aikaeläkkeelle. Ota yhteyttä!
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Valokuvaus
25 000 €

Valokuvausliike pääkaupunkiseudulla

Myydään valokuvausliike, jonka toimintaan kuuluvat passikuvaus, studiokuvaus, kuvien tulostus, subli-painotuotteiden valmistus, tarvikemyynti sekä kaitafilmien ja videoiden siirto. Liiketilan vuokrasopimus on tarvittaessa siirrettävissä. Kyseeseen tulee osakeyhtiön myynti tai liiketoimintakauppa, jossa kauppaan sisältyvät laitteet ja valokuvausliikkeen varasto. Voit halutessasi jättää tarjouksen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää tarvittaessa. 
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image