Post an ad!

Yritykset, terveysala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
90 000 €

Keuruun alueella kotihoitoa, hoivaa ja huolenpitoa tarjoava yritys

Oletko haaveillut omasta hoiva-alan yrityksestä tai haluaisitko laajentaa nykyistä toimintaa? Tässä loistava tilaisuus!   Yritys on erikoistunut vanhusten ja vammaisten auttamiseen sekä hoivaan heidän omassa kotiympäristössään. Monipuoliseen palveluumme kuuluvat sekä vaativa terveydestä huolehtiminen että kodinhoito. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.   Kaupan toteutus joko osake- tai liiketoimintakauppana. Kauppa sisältää liiketoiminnan, mahdollisesti koko yrityksen osakekannan, laitteistot, sekä erittäin osaavaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tällä paketilla pääset hyvin alkuun ja voit alkaa tienaamaan heti toiminnan aloittamisen jälkeen.   Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan  ja viisi työntekijää. Yrityksellä on 62 m² vuokratilat Keuruun keskustassa.   Myydään eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0405925059.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Osakkuus kehittyvään Sotealan henkilöstönvuokraus/kotihoiva yritykseen

Vuodesta 2020 toimintansa aloittaneeseen Sote/siivousalan henkilöstönvuokrausyritykseen etsitään uutta osakasta yhtiön laajentamisen tuksemiseksi kotihoivatoimintaan. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella. Osakkaaksi toivotaan 100% yrittäjähenkisyyttä sekä vähintään Sairaanhoitajan ammattipätevyyttä. Osakkaana pääset aitopaikalle kehittämään uuttat toimintaa. Myytävän osakkuuden laajuus sekä sijoituksen suuruus neuvoteltavissa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
40 000 €

Hammasalan toimitila katutasossa valmiilla asiakaskunnalla

Myydään keskeisellä paikalla täysin valmis toimitila 65 m2 katutasossa hammasalan yrittäjälle EHT-laitteineen. Tilat ovat Avin määräysten mukaiset ja tiloissa on mm. odotustila ja asiakas-wc. Toimitilaan on kaksi sisäänkäyntiä. Autopaikka käytettävissä.  Mikäli ostaja haluaa jatkaa hammasalan toimintaa, asiakaskunta löytyy valmiina. Katutasossa oleva hyväkuntoinen tila soveltuu myös muun alan yritystoimintaan esim. hieronta, kosmetologi, kampaamo, toimisto tai vähittäismyymälä. Alueella on valmis asiakaskanta ja kysyntää EHT-palveluille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
100 000 €

Osakas/toimitusjohtaja terveydenhoitoalan yritykseen

Olemme Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimiva kotihoiva-alan yritys. Palvelemme kunnan asiakkaita ja yksityisiä tahoja. Haemme yrittäjää jatkamaan vakiintunutta liiketoimintaa. Olemme kasvaneet yrityskaupalla, ja tavoitteemme on ylläpitää kannattavaa kasvua orgaanisesti ja yritysostoin. Oikea henkilö on johtanut pk-yritystä ja hänellä on vahva motivaatio toimia palvelualalla lähellä asiakkaita. Yrittäjämäinen ote on kuitenkin yrityksen onnistumisen kannalta välttämätön, siksi edellytämme tulevalta toimitusjohtajalta noin 100.000 € sijoitusta yhtiön osakkeisiin. Yrityksemme henkilöstö on erittäin ammattitaitoista ja sitoutunutta. Henkilöstön kokoluokka on 20-50 hlö.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
539 000 €

Myydään hammaslääkäriasema Etelä-Suomessa

Myydään hyvää tulosta tekevä, pitkään toiminut ja hyvällä paikalla sijaitseva hammaslääkäriasema sekä perus, että esteettinen hammashoito.Yrityksellä on valmis asiakaskunta ja tunnettu alalla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Hammaslääkärikeskus huippusijainnilla

Myydään kannattava Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva hammaslääkärikeskus. Odotushorisontissa erinomaiset tulevaisuudennäkymät. Toiminnan pääpainoalueena suukirurgia, implantologia ja protetiikka, myös muut nykyhammaslääketieteen toimenpiteet tarvittaessa.  Asiakaskunta koostuu Helsingin keskustan alueen potilaista vv. 1985-2022, mutta potilaita myös muualta Suomesta ja ulkomailta. Kysyntä on vilkasta ja vakaata, toimenpideajat varattu jatkuvasti n. kuukauden verran eteenpäin. Yrityksellä vankka tunnettuus, vastaanotto sijainnut samalla paikalla Mikonkadulla jo lähes 40 vuotta ja potilaskortiston perusteella laskettu odotusarvopotentiaali on erittäin hyvä. Arvonmääritys tehty asiantuntijan toimesta. Modernit, äskettäin remontoidut toimitilat. Nykyinen liikevaihto tehty yhden hoitoyksikön toiminnalla, optio toiseen hoitoyksikköön on välittömästi olemassa. Liikevaihto on mahdollista jopa kaksinkertaistaa nopealla aikataululla. Työntekijöitä nyt 3-4 henkilöä, mutta toiminnan laajentamisen kautta tulevaisuudessa 6-8 henkilöä. Helppo aloittaa, hop on -tyyppisesti. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan osakeyhtiökauppana. Kauppaan kuuluu käyttöomaisuus, potilaskortisto ja muut fasiliteetit. Yhtiön tilillä olevat käteisvarat lisätään kauppahintaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
262 000 €

Hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin.Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen sekä tilojen että laitteiden korjausten muodossa). Yritys on viime vuosina muuttunut houkuttelevaksi työpaikaksi hammaslääkäreille.Kyseessä on voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys, johon ei tarvitse tehdä suuria lisäinvestointeja ja jonka liikevaihtoa voidaan kasvattaa lisäämällä toimistojen työaikoja palkkaamalla uusia hammaslääkäreitä.Hintapyynnön perustelutHinta perustuu substanssiarvoon.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image