JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kaupan alan yrityksiä

Kärki-ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Muut kaupan alan yritykset
105 000 €

Moottoripyöräkorjaamo/tarvikeliike/sisältää ison varaston osia!

Myydään n. 20 vuotta toiminut moottoripyöräkorjaamo / varaosa tarvikeliike. Omaa osien tuontia Euroopasta/Jenkeistä/Kiinasta, oma nettikauppa, ei sidottu paikkakuntaan. Varmasti menestyy paremmin mitä isompi kasvukeskus kyseessä. Varaosien myynnistä suurin osa nettikaupasta, jota helposti kasvatettavissa. Asiakaskuntaa ympäri Suomen, yli 7000 asiakkaan asiakasrekisteri. Varaston sisäänosto arvo alv. 0 % n. 250000 € + todella paljon käytettyjä osia + peruskorjaamo, myymäläkalusteita, nettikauppa.. Paketti pilkkahintaan nimi 40000 € + 65000 €+ alv osat ym. eli todella riskitön sijoitus. Hyvä esim. 2 yrittäjälle tai yrittäjä + työntekijä. Omistaja myy kun varallisuutta on jo tarpeeksi.
Etelä-Karjala
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Rautakauppa

Menestyvä rautakauppa ja lahjatavaraliike vilkkaan 6-tien varrella

Myydään hyvää tulosta tekevä Rautakaupan ja lahjatavaraliikkeen liiketoiminta Simpeleellä. Myyjillä on ollut yhtiömuotona Ky mutta tulos on helposti muutettavissa myös osakeyhtiön toiminnaksi. Lisätietoja saa välittäjältä. Kaikesta neuvotellaan mielellään. Ota rohkeasti yhteyttä kun kaupanteko on alaasi. Yritysryhmittymässä toimivat yhdistettynä Rautakauppa ja lahjatavarakauppa sekä erillisessä kiinteistössä ja rakennuksessa lisäksi myös Kalustetehdas, Yrityspörssin kohde: 107822. Molemmat liiketoiminnat ovat myytävinä liiketoimintakauppana yhdessä tai erikseen sekä kiinteistöineen tai ilman. Yritys toimii vilkkaan 6-tien varrella. Paikka on tunnettu ja kahvio onkin vakioasiakkaiden kokoontumispaikka. Yrityksen hyvä maine sekä osaava henkilökunta yhdessä vakiintuneen asiakaskunnan kanssa ovat luoneet kannattavan liiketoiminnan. Liiketoiminnan kehittämisen rajoitteena on vain yrittäjän mielikuvitus! Yrityksen rautakauppa- ja lahjatavaramyynti toimii omissa 800m2 toimitiloissa, tontti 3000 m2. Kalustetehtaan koko n. 1000 m2, tontti 3944 m2. Liikevaihto yhteensä molemmista liiketoiminnoista n. 1,0 milj. euroa. Kiinteistöt on mahdollisuus ostaa tai jäädä vuokralaiseksi. Yritys on perustettu 1981. Pitkän historiansa aikana se on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa ajan vaatimusten mukaan. Facebook: Maasälpä Jorma Repo Ky tai www.maasalpa.fi. Lisätietoja: Suomen Liiketoimintakaupat, Vesa Leppänen 0400 538 862
Rautjärvi
Kohteet 1 - 1 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image