Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, alustatalous

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Alustatalous
5 000 €

Osakkaaksi menestyvään kansainväliseen digialustaan

Mahdollisuus tarjolla osakkuuteen lahjakorttialan vallankumouksessa ensin Suomessa ja myöhemmin myös kansainvälisesti. Markkinoiden koko on erittäin suuri, pelkästään Suomessa yli 900 miljoonaa euroa.   Tämä innovatiivinen konseptimme on suunniteltu mullistamaan lahjakorttien käyttäminen ja ostaminen. Yhdistämme perinteen ja nykyaikaisuuden tarjoten käyttäjillemme helpon tavan lähettää personoituja, sähköisiä lahjakortteja, joista jokainen lahjakortin saaja varmasti ilahtuu.   Jo solmitut kumppanuudet vauhdittavat kasvuamme ja avaavat ovia globaaleille markkinoille.   Kun liityt osakkaaksi tähän ainutlaatuiseen projektiin, olet osa tarinaa, joka muuttaa lahjasektorin koko markkinaa.   Haluatko olla mukana uuden lahjakorttielämyksen luomisessa ja osana kasvutarinaamme?   Kutsumme sinut tilaisuuteen, jossa pääset tutustumaan tarkemmin tähän mahdollisuuteen.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Alustatalous
5 172 €
PÄIVITETTY

Skaalautuva terveydenhuollon digialusta

Digitaalisuus, skaalautuva tehokkuus sekä kustannussäästöt ovat terveydenhuollon tulevaisuutta. Terveydenhuollon suurimpia haasteita ovat henkilöstön vähäinen määrä ja palvelun kallis hinta, Olemme kehittäneet terveydenhuollon kapasiteettirajoitteen poistavan digitaalisen palvelualustan kansansairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Digitaalisella palvelullamme mahdollistetaan ennaltaehkäisevä ja varhaisen vaiheen hoito sekä lääkehoitoa tukeva hoito massiivisille asiakasmäärille ilman lisähenkilöstöresurssia tai nykyisen terveydenhuollon kapasiteetin kuormitusta. Palvelu on siis voimakkaasti skaalautuva ja kapasiteettirajoitteeton, näytöt ja vaikuttavuusdata puhuu puolestaan. Palvelumme on herättänyt valtavasti kiinnostusta sekä julkisella että yksityisellä terveyssektorilla ja kysyntä skaalautuvalle, kustannustehokkaalle palvelullemme tulee räjähtämään sote-sektorin säästöpaineesta huolimatta tai jopa siitä johtuen. Tarjouskantamme pelkästään kuntien HYTE-palveluihin on iso, ja uusia sopimuksia vanhojen lisäksi on jo useampiin kuntiin. Palvelumme vaikuttavuudesta on tulossa tieteellinen julkaisu, joka tukee jo saavutettuja näyttöjä. Kesällä solmittu aiesopimus ruotsalaisen terveysteknologiayhtiön kanssa on jo ensimmäinen askel kohti kansainvälistymistä. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla Euroopan markkinoilla hyvin nopeasti ja kansainvälisesti.. Osakeantiamme on jo usean sijoittajan ja terveysalan vaikuttajan toimesta merkitty paljon. Viime aikoina olemme saaneet kymmenittäin uusia kyselyjä osakeannista. Uskomme, että anti tullaan myymään loppuun viimeistään parin viikon aikana, joten pyrimme järjestämään lyhyen tapaamisen/puhelun pikimmiten osakkuudesta kiinnostuneiden kanssa. Jäljellä olevat osakkeet annetaan maksun ja merkintäsitoumuksen mukaisesti aikajärjestyksessä. Osakeantiin osallistumisen minimimerkintä on 5172 € / 75 osaketta. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image