Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, verkkopalvelu

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu
6 700 €

Myydään valmis yritysten asiakaspalautekanava -verkkopalvelu

Tarjolla erityisen helppo tapa aloittaa yrittäjyys heti sivutoimisesti tai kokopäiväisesti! Osta valmiiksi kehitetty B to B verkkopalvelu, joka on uudenlainen konsepti erityisesti mikro- ja PK-yritysten asiakaspalautekanavaksi ja nettisivuksi.  Verkkopalvelun avulla yritykset keräävät helposti tietoa toiminnastaan valmiin, monipuolisen palveluiden arviointiasteikon mukaan. Arviointi tehdään 9 eri tähtiluokituksen mukaan (Ammattimaisuus, Siisteys, Ystävällisyys, Viihtyisyys, Saavutettavuus, Luotettavuus, Vastuullisuus, Tuote ja Suosittelu). Tähtiluokat on kehitetty kirjallisuuden ja tutkimusten pohjalta ryhmiksi, joihin tiivistyy asiakkaiden palvelukokemukseen vahvimmin vaikuttavat tekijät. Tähtiluokkien lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus antaa avointa palautetta, jotta saadaan lisätietoja arvionnin perusteluista ja voidaan olla yhteydessä asiakkaaseen, jos palvelukokemusta täytyy korjata. Esimerkin yrityssivusta ja tähtiluokista voit katsoa täältä Esimerkkiyritys: Pekan Pyöräkorjaamo - Palvelukorjaamo | Paremmalla palvelulla myynti kasvuun (palvelupalaute.fi) Verkkosivu toimii myös pienten yritysten yrityssivuna, eli he saavat edullisesti näkyvyyttä ilman kalliiden, omien nettisivujen ostoa ja tekemistä. Verkkopalvelu toimii siten, että yritys pystyy luomaan yrityssivun itse muutamalla klikkauksella ja ostaa sen samalla verkkokaupasta. Yritys voi jakaa yrityssivuaan asiakkaille asiakaspalautteen keräämiseen linkkinä, joka on www.palvelupalaute.fi/yrityksen nimi. Tutkitusti muiden antamat palautteet kannustavat uusia asiakkaita tutustumaan kyseisen yrityksen palveluihin, joten siksi palautteiden näkyvyys on tärkeää. Nettisivustolla on oma osio kuluttajille palveluiden suositteluun ja suositusten etsimiseen. Sivustolla on Visma Pay maksukanavapalvelu.  Palvelupalaute-kanavan lisäksi voit myydä esim. palvelumuotoilua, koulutuspalveluita tms. palvelyritysten toiminnan ja palvelukokemuksen kehittämiseen liittyvää. Verkkopalvelu on paikasta riippumaton, joten tuotetta/tuotteita voi myydä kaikille Suomen palveluyrityksille. Sivustolle voi luoda oman b to b -yritysten osion.  Myyn Palvelukorjaamo Riinan valmiin, itse kehittämäni palvelukonseptin,  verkkopalvelun nettisivuilla www.palvelupalaute.fi, domainin ja Palvelukorjaamon logon. Saat siis koko paketin valmiina. Voit perustaa oman toiminimen esim. Palvelukorjaamo Sinä -nimellä. Myyn palvelun, koska sivutoimiseen yrittäjyyteen panostamiseen ei aika päätoimelta riittänytkään. Halutessasi saat minulta asiantuntijatukea ja konsultointia.  Tämä yrittäjyys ei vaadi toimitiloja tai varastoja, voit tehdä sitä mistä vain ja muutkin kulut ovat erittäin pienet n.250€/vuosi. Kuluihin sisältyy nettisivujen webhotelli, domainin vuokrakulut ja verkkokaupan ylläpitokulu. Mitä Sinun tulee tehdä on tietenkin markkinoida ja myydä palvelua yrityksille sekä hallinoida nettisivuja. Laita viestiä niin jutellaan!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkopalvelu

Matkailumarkkinointi- ja mediatuotantoyritys myytävänä

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi matkailumarkkinoinnin ja mediatuotannon alalla? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus hankkia valmiiksi kehitetty yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita verkkoalustoille. Tarjoamme myytäväksi matkailumarkkinoinnin verkkopalvelun ja mediatuotannon yrityksen. Tämä paketti sisältää merkittäviä liike- ja yritystoiminnan verkkosivuja sekä domaineja - yhteensä 30 kappaletta. Nämä verkkosivut tarjoavat vankan perustan uuden liiketoiminnan kehittämiselle tai nykyisen yritystoiminnan laajentamiselle. Lisäksi mukana tulee kuvapankki, joka sisältää tuhansia korkealaatuisia kuvia. Kuvapankistamme löytyy kuvia festivaaleista, tapahtumista, taiteilijoista ja esiintyjistä viimeisen 20 vuoden ajalta. Nämä kuvat tarjoavat arvokasta materiaalia markkinointiin ja mainontaan. Tämä myynti tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä alalle heti valmiilla asiakaskunnalla ja laadukkailla tuotteilla. Voit jatkaa yritystoiminnan kehittämistä ja hyödyntää verkkopalvelua tarjotaksesi asiakkaillesi tehokkaita matkailumarkkinoinnin ratkaisuja. Voit myös laajentaa palveluvalikoimaa hyödyntäen mediatuotantoa ja tarjota asiakkaillesi laadukkaita visuaalisia sisältöjä. Tämä myynti-ilmoitus on suunnattu visionääreille ja yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää valmiita resursseja ja rakentaa menestyvän liiketoiminnan matkailumarkkinoinnin ja mediatuotannon alalla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Tässä kaupassa eurot eivät esteenä, vaan voit tehdä rohkeasti tarjouksen! Huomioimme kaikki tarjoukset, joten ota yhteyttä matalla kynnyksellä. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image