Post an ad!

Yritykset, vaateliike tai asusteliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Vaate- ja asusteliike
40 000 €

Myydään maineikas miestenpukujen myynti- ja vuokrausliike

Myydään Kuopiossa miestenpukujen myynti- ja vuokrausliike yrittäjän jäädessä eläkkeelle.  Hyvämaineisella 25 vuotta toimineella pukuliikkeellä on laaja asiakaskunta, joka ulottuu Savosta Keski-Suomeen ja Pohjois-Karjalaan asti ja on ainoa näillä alueilla.  Liike on erikoistunut laadukkaisiin miestenpukuihin ja asusteisiin. Valikoimasta löytyy peruspuvut liike-elämään ja edustustilaisuuksiin sekä frakit, saketit, smokit ja bonjour -puvut asusteineen niin häihin ja muihin perhejuhliin kuin akateemisiin juhlatilaisuuksiin.  Liike toimii vuokratilassa Kuopion keskustassa erinomaisella sijainnilla. Näyteikkunat katutasossa ja toisessa kerroksessa johdattavat asiakkaan 2. kerroksessa sijaitsevaan 160 m² ateljeetyyliseen tilaan. Tilaan on jaoteltu miesten myynti- ja vuokrapuvut, ompelutyötila ja työntekijöiden taukotilat. Yritys työllistää yrittäjän ja kokeneen, puolipäiväisen työntekijän.  Asiakkaita palvellaan myös laadukkaiden ajantasaisten verkkosivujen kautta, josta voi varata ajan sovitukseen. Yrityksellä on sosiaalisen median tilit Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.   Pukuliikkeen liiketoimintakauppa sisältää yrityksen liiketoiminnan, nimen, verkkosivun ja sosiaalisen median tilit, vuokraoikeuden, varaston sekä täyden koneiston ja irtaimiston liikkeen pyörittämiseen.  Mahdollisuus ostaa vain pukuvarasto ilman koneita ja kalusteita. Lopullinen hinta muodostuu sen hetkisestä varastosta ja kalustosta. Yrittäjä perehdyttää jatkajan kattavasti.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!   
Myydään
Vaate- ja asusteliike

Savonlinnassa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike

Erinomaisella liikepaikalla, aivan Savonlinnan pääkadun varrella katutasossa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike. Yritys toimii vuokratiloissa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä. Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu ovat olleet avainasemassa yritystoiminnan kannalta, sillä tämä on mahdollistanut vakiintuneen ja laajan asiakaskunnan niin paikallisesta väestöstä kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Lähellä sijaitsevat asiakaspysäköintipaikat myös takaavat vaivattoman asioinnin liikkeessä. Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusteet, kassajärjestelmä sekä liikkeen puhelinnumero. Toiminnalla on hyvät mahdollisuudet myös laajenemiseen esimerkiksi toiseen kivijalkaliikkeeseen sekä kehittymiseen, sillä yrityksen liikevaihto on ollut tasaisessa nousussa. Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta nauttivaa sekä yksilölliseen palveluun pyrkivää, iloista jatkajaa. Yritysosto auttaa yrittäjää pääsemään alkuun helposti valmiin kassavirran sekä konseptin avulla.
Savonlinna
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image