JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Autokauppa
55 000 €

55 % eli päätösvalta Oy:ssä = 55.000 € Autovarasto + rahat = 100.000 €

https://www.OstetaanAutoja.fi -sivuilla valtava kävijämäärä. Yksityishenkilöt tarjoavat 2011 perustetulle Ostetaan Autoja Autoliike Oy:lle noin tuhat autoa joka kuukausi. Yksi osakas on suuren suomalaisen asuntorahaston johtaja. Facebookissa Autoliikettä seuraa 20.000 autofania.    Työvoimapulan takia viime aikoina valtaosa autoista on myyty muille liikkeille tai välitetty eteenpäin 300-500 € + alv. välityspalkkioita vastaan. Nämä ajoneuvot eivät ole tulleet näkyville nettiin.Lisätietoja: https://OstetaanAutoja.fi/autoliikkeet Autojen oston lisäksi yksityishenkilöille on tarjolla noin 300 euron hintainen Myyntiapu-palvelu. Näitä sopimuksia on mahdollista tehdä helposti esim. 5 kpl/arkipäivä eli 100 kpl/kk. Myyntiapu-sopimuksista kertyy tällä laskutavalla liikevaihtoa kuukaudessa noin 30.000 euroa, josta valtaosa jää yrityksen voitoksi. Henkilöstövajauksen takia ko. palvelua ei ole viime aikoina tarjottu asiakkaille. Katso: https://www.AutonMyyntiapu.fi Osakeyhtiöstä myydään 55 % hintaan 55.000 €. Kauppaan sisältyvien autojen sisäänostohinnat + yrityksen rahavarat ovat yhteensä noin 100.000 €. Lainaa on alle 50.000 €, jota lyhennetään kuukausittain reilulla tonnilla.  Osinkoja on maksettu vuosien 2017, 2018 ja 2019 voitollisista tuloksista.  Yritys on saanut äskettäin Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. HUOM! Kauppahinnasta ei ole mahdollista tinkiä yhtään, ja se pitää maksaa kertasuorituksena. Maksuaikaa ei voida antaa. Jos haluat ostaa koko yrityksen, niin sen hinta on 100.000 €. Vuokrasopimuksen jatkamisen mahdollisuus: 230 neliön ostopiste sijaitsee Vantaalla Koivuhaan Motor Centerissä. Vuokra on 3400 € + alv./kk.  Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta.Kerro myös itsestäsi ja suunnitelmistasi. Vastaukset pyydetään lähettämään sähköpostiin: osto@ostetaanautoja.fi 
Ostetaan
Verkkokauppa

Koteihin liittyvä verkkokauppa

Ostan koteihin liittyviä verkkokauppoja, sisustus, rakentaminen, puutarha jne. Edellytyksenä toimiva konsepti, hyvät tuotteet ja tavarantoimittajasuhteet.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Myydään / annetaan neuvotteluiden perusteella, rahaa tai rojalteja vastaan www.woodandurn.com. Suomalaisten pientuottajien ulkomaan vientiin tarkoitettu verkkokauppa. Mukana tulee yksi valmistaja tuotteineen/mallistoineen. Kys. tuotteisiin on yksinoikeus vientiin skandinavian ulkopuolelle. Kielialueina Suomi-Englanti-Japani. Jos kiinnostelee, niin kysele lisää.
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
690 000 €

LIHATUKKULIIKE

Pitkään toiminut tunnettu lihatukkuliike. Yritys toimii omissa 500 m2 tiloissa Uudellamaalla, logistisesti hyvällä paikalla. Toimintaan kuuluu lihanleikkaus, pakkaus ja myynti. Yritys toimittaa myös Luomu - tuotteita joiden osuus on kasvussa. Toimitilat varustettu toimintaan sopivalla kalustolla. Liiketoiminta (+kiinteistö sis. hintaan)
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
189 000 €

Kukkakauppa sekä verkkokauppa ja uusi rahoituskonsultointipalvelumme

Myydään kivijalkakukkakauppa ja verkkokauppa Myydään hyvää tulosta tekevä kivijalkakukkakauppa, jolla on myös toimiva verkkokauppa. Pitkään toiminut kukkakauppa sijaitsee Pirkanmaalla ja se on hyvämaineinen. Liiketoimintakauppa, jossa myydään samalla kalusto ja varasto. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista.  
Keski-Suomi
Myydään
Verkkokauppa
139 000 €

Lahjapalveluliiketoiminta ja uusi rahoituskonsultointipalvelumme

Myydään lahjapalveluliiketoiminta ja siihen liittyvä verkkosivusto ja -kauppa, sekä varasto ja tarvikkeet. Yritys on erikoistunut herkkukoreihin ja -lahjoihin. Paljon potentiaalia toiminnan ja liikevaihdon kasvattamiseen. Asiakkaina yksityisiä kuluttajia ja yrityksiä. Sopii jo olemassa olevan liiketoiminnan oheen tai yrittäjäksi haluavalle, joka saa tästä valmiin konseptin. Konseptia voi helposti kehittää omannäköisekseen ja haluamaansa suuntaan. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Koko Suomi
Ostetaan
Verkkokauppa

Asiakkaamme etsii toimivaa verkkokauppaa ostettavaksi

Asiakkaamme etsii ostettavaksi toimintansa jo aloittanutta, tai toiminnan alkuvaiheessa olevaa verkkokauppaa. Toimintaan voi kuulua myös maahantuontia, huoltotoimintaa tai muuta oheistoimintaan. Yrityksessä voi myös olla työntekijöitä, mutta toiminnan operointi tullaan siirtämään Satakuntaan.  Yrityksen toiminnan pitää olla kannattavaa, ja kirjanpito tehtynä hyvän kirjonpitotavan mukaisesti.  Verkkokaupan toiminnan data-analytiikka pitää olla ajantasalla.  Asiakas sitoutuu salassapitosopimuksen allekirjoittamiseen.   
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Auto- ja pienlaitekorjaamo, ja rengasmyynti

Kannattava v. 1976 perustettu monitoimiliike Kokkolassa. Alan parhaat merkkiedustukset, yhteensä n. 15 tavarantoimittajaa ja omaa maahantuontia. Esim Rengasmarket by Continental,Rengasduo,Koivunen,ym. Tarvittaessa voidaan myydä myös nykyiset toimitilat tontteineen, jotka sijaisevat keskustan välittömässä läheisyydessä. Yht n. 1000 m2 sis. kaksi erillistä rakennusta. Kuvassa oleville tonteille on mahdollista rakentaa myös asuntoja tai isompaa liikekeskusta.  Nykyiset tilat on myös mahdollista vuokrata.   Erittäin hyvät kasvumahdollisuudet uudelle/uusille yrittäjälle. Tässä on valmis paketti yrittäjäksi aikoville erittäin kohtuullisin kustannuksin. Hinta sisältää liiketoiminnan lisäksi varastot,työkalut,laitteet. Kerromme mielellämme lisää p. 050-5569266 Osmo, 0500-917522 Ismo
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

KUKKAKAUPPA LOISTAVA TILAISUUS

ELÄKKEELLE SIIRTYMISEN johdosta myydään kahden kukkakaupan ja viiden verkkokaupan kokonaisuus. Molemmat kivijalkaliiikkeet ovat maineikkaita. Runsaasti yritysasiakkaita ja yksityisasiakkaita.  Kukkakauppa Lumikello sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Portahaninkadun varrelle trendikkäässä Helsingin Kalliossa. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Meillä on hyvät hankintakanavat kotimaassa ja ulkomailla. Yrityskokonaisuus kannattava. Perehdytys annetaan sekä kaikki mahdollinen apu tulevalle yrittäjälle. NOPEALLA KAUPALLA edullinen hinta. Liikevaihto 2019 285.000,00 (veroton myynti) Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää p. 040 873 0422 tai sähköpostilla m.helminen5@gmail.com
Myydään
Lastentarvikeliike
195 000 €

Lastenvaatebusiness+ verkkokauppa ja uusi rahoituskonsultointipalvelu

Myydään lastenvaateliike ja verkkokauppa keskeisellä paikalla Pirkanmaalla. Yrityskaupan toteutus on liiketoimintakauppa. Varasto myydään erikseen. Tässä on valmis toimiva tyylikäs konsepti, jota on helppo kasvattaa. Verkkokauppa on lastenvaateliiketoiminnassa iso mahdollisuus, voit aloittaa myös osakkaana. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Koko Suomi
Myydään
Vaate- ja asusteliike

Menestyvä muotialan perheyritys Kainuussa

Myydään Kainuussa, hyvällä liikepaikalla sijaitseva, muotialan perheyritys. Yritys on toiminut kannattavasti vuosikymmeniä ja tunnetaan markkina-alueellaan hyvin.Ostajalla on mahdollisuus jatkaa nykyisellä liikepaikalla vuokralla tai ostaa liiketila omakseen. Yritys myydään yrittäjien eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yrittäjät valmiita auttamaan uuden yrittäjän alkutaipaleella hiljaisen tiedon siirtämisessä. Yrityksessä työskentelee yrittäjäpariskunnan lisäksi kaksi työntekijää.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Tunnettu ja palveleva kangaskauppa

Löytöluhti on palvellut Puumalan ja ympäristön asiakkaita vuodesta 1984.Merkittävin osa kangaskaupan liikevaihdosta muodostuu ompelupalveluista koostuen korjaus- ja kodintekstiilien ompelusta. Löytöluhdin tuotetarjonnassa on puku-, sisustus- ja yleiskankaita ja lankoja sekä ompelu- ja käsityö- ja sisustustarvikkeita. Löytöluhti toimii myös kehystämönä. Toiminnan jatkajalla olisi hyvä olla ompelu- tai käsityöalan koulutus. Löytöluhti toimii omassa kiinteistössä. Kiinteistön erinomainen sijainti tarjoaa paljon kehittämismahdollisuuksia; satama näkyy ikkunasta ja rakennusoikeutta on vielä reilusti jäljellä. Kesäaikaan alueelle saapuvat veneilijät ja vapaa-ajanasukkaat löytävät usein tiensä Löytöluhtiin. Liiketilana toimiva kiinteistö myydään mielellään toiminnan jatkajalle.Sen hinta neuvotellaan erikseen. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Marjatta LeinonenPuh. 050 340 3872leinonen.t.marjatta@gmail.com
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä
30 000 €

Yrittäjäksi Ouluun

Sinulle kaupanalan ammattilainen tai omasta menestyvästä liiketoiminnasta kiinnostuneelle nyt hyvä ja edullinen tilaisuus. Myynnissä kaupanalan myymälä Oulussa. Tällä hetkellä 3 ulkopuolista työntekijää, mutta helppo pyörittää vaikka pelkästään yrittäjän toimesta. Liikevaihto yli 600 000 eur/v. Kasvu mahdollisuudet hyvät. Hyvää tulosta tekevä osakeyhtiö. Tämä on erinomainen mahdollisuus esim. yrittäjäpariskunnalle. Opastus ja perehdyttäminen järjestyy tarvittaessa alkuun. Laita viestiä, niin olemme yhteydessä.  
Myydään
Verkkokauppa
20 000 €

Myydään sisustusalan verkkokauppa ja liiketoiminta

Myydään sisustustuotteiden liiketoiminta, verkkokauppa ja varasto.  Toimintaa on ollut vuodesta 2014, liikevaihto vuosittain n. 100 000€, tuotteissa hyvä kate. Tuotteisiin on yksinoikeus myydä Suomessa. Tavarantoimittajiin on erinomaiset välit ja tukea saatavilla heiltä. Varasto ja logistiikka on ulkoistettu, ei tarvetta omille liiketiloille.  Kauppaan kuuluu domainit, verkkokauppa, Facebook, Instagram, LinkedIn ja Pinterest sekä Mailchimp-tilit, varasto ja asiakasrekisterit. Varaston arvo myynti-ilmoituksen kirjoitushetkellä n. 5000 €.  Asiakaskunta koostuu pääosin yritys- ja julkisen puolen asiakkaista. Myyntiä on koko Suomen alueelle, keskittyen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille. Liiketoimintaa voi kuitenkin harjoittaa mistä tahansa. Jälleenmyyntiverkostona rautakauppoja, yhteistyökumppaneina sisustussuunnittelijoita ja AV-asentajia.   Uudelle jatkajalle annetaan koulutus ja avustetaan tuotetietoudessa, myynnissä ja markkinoinnissa. Jatkajalle näytetään miten liiketoimintaa on tähän asti pyöritetty sekä matkan varrella opitut hyvät myynnin- ja asiakssuhteiden edistämistavat. Liiketoiminnan voi integroida jo valmiiseen toimintaan ja nauttia synergia-eduista tai vakiintuneisuuden ja automatisoinnin ansiosta liiketoiminta sopii myös aloittavalle kasvuhaluiselle verkkokauppiaalle. 
Koko Suomi
Myydään
Optikkoliike
110 000 €

Optikkoliike pääkaupunkiseudulla

Eläkeiän lähestyessä myydään toimiva ja vireä Optikkoliike. Liike sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimintavuosia on takana 30, samassa liiketilassa. Liikkeessä on myös neljän silmälääkärin ajanvaraus sekä vastaanotto. Liike toimii vuokratiloissa ja tilan omistaja on luvannut jatkaa sopimusta. Liikehuoneiston koko on kompakti, 68 m2. Hinta koostuu liiketoiminnan arvosta, varastosta sekä laitteista.
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image