Post an ad!

Yritykset, kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myydään kauppapuutarha Raumalla

Myydään Rauman kaupunkialueella sijaitseva toiminnassa oleva Kauppapuutarha A. Ryynänen ky, joka on toiminut omalla 1,4 hehtaarin tontilla jo vuodesta 1977. Tontilla on 2-kerroksinen omakotitalo lisäsiivellä sekä asfaltoidut piha-alueet. Neljä kasvihuonetta: Kasvihuoneiden pinta-alat ovat: 480m2, 480m2, 1000m2 ja 360m2. Kaikissa kasvihuoneissa on tälläkin hetkellä viljelyä. Isoimmassa huoneessa on automatisoitu ruukkusalaattituotanto. Muut tilat:  - Myymälä 160m2. Myymälässä sosiaalitilat sekä 40m2 kylmiö. - 447m2 kellari, jossa on ollut taimivarasto sekä kukkasipulien juurrutustilat. - n. 300m2 varastorakennus - Lämpökeskus, lämmitysmuotona hake ja öljy, lisäksi 180kW generaattori 44 vuoden aikana kauppapuutarha on kerännyt laajan asiakaskunnan, hyvän maineen sekä se on hyvin tunnettu Raumalla ja sen talousalueella. Tälläkin hetkellä toimitamme kukkia ja vihanneksia ympäri Raumaa ja Satakuntaa. Ota rohkeasti yhteyttä Anssiin ja tule tutustumaan kauppapuutarhaan ja sen toimintaan.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tukkukauppa

Toimistotarvikkeita ja monitoimilaitteita toimittava yritys

Yrityksellä on toimiva verkkokauppa, laadukkaat tuotemerkit sekä monipuolinen valikoima. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Urheiluvälinekauppa Etelä-Suomessa

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava toimittajaverkosto sekä vahva asema urheiluyhteistyössä. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: < 1M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rauta ja Maatalous Kinnunen Tohmajärvellä

Myydään Tohmajärvellä vuodesta 1960 toimineen rautakauppa A ja M Kinnunen Ky:n liiketoiminta. Yritys toimii omissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa helposti lähestyttävällä liikepaikalla. Piha-alue on iso ja siistikuntoinen. Yritys kuuluu Keskon rautakauppaketjuun, joka on mahdollistanut monipuolisen tuotevalikoiman mm. rakentamiseen, sisustamiseen, pihaan ja puutarhaan, sähköön ja valaistukseen, työvälineisiin sekä talotekniikkaan liittyen. Liiketoimintakauppaan kuuluu liikekiinteistö n. 450 neliötä ja yläkerrassa asuinkiinteistö (n. 200 neliötä), 1 ha tontti halleineen, kuorma-auto, trukki ja liiketilassa olevat kalusteet. Ostaja pääsee jatkamaan liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita. Myyjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän varmistaakseen toiminnan jouhevan siirron ja asiakastyytyväisyyden. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, tunnettu ja vankka asema paikkakunnalla. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan. Käytä erinomainen mahdollisuus ostaa toimivan ja kannattavan yrityksen liiketoiminta, jolla on tyytyväiset asiakkaat. Lisätietoja saat täältä!  
Tohmajärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Tunnettu musiikkiliike Raahessa

Myydään tunnettu ja hyvämaineinen, lähes 30 vuotta toiminut musiikkiliike Raahen keskustasta. Yritys on saanut kiitosta hyvästä ja asiantuntevasta palvelustaan. Asiakaskunta koostuu pääasiassa paikallisista kuluttajista mutta liikevaihtoa tulee myös toimituksista kunnille, kaupungeille, yrityksille, yhdistyksille jne. Yritys tarjoaa monipuolista musiikkialan palvelua, soitinkaupan lisäksi on tarjolla esim. soitinhuoltoja, asennustöitä, laitevuokrausta, soitonopetusta ja vakuutusarvioita. Yrityksen toimitiloissa on myös musiikkistudio, jonka toiminnasta on hyvä kuvaus täällä: https://raahesound.blogspot.com/ Yritys myydään liiketoimintakauppana, kaupan sisällöstä voidaan sopia tarkemmin. Lisäksi on mahdollista ostaa myös liiketilat, joissa yritys toimii.  Musiikkiliikkeen toimintaa on mahdollista kehittää uuden yrittäjän osaamisen ja mielenkiinnonkohteiden mukaan. Tässä on kuitenkin musiikkialan osaajalle valmis paketti, jota on helppo lähteä kehittämään. Yrityksellä on vahva jalansija Raahessa ja valmis, uskollinen asiakaskunta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
38 000 €

Tee tarjous! Oman lastenvaatemalliston verkkokauppa

Vaatesuunnittelijat hoi! Myytävä yritys on toiminut kymmenen vuotta lastenvaatealalla. Yritys myy omaa lastenvaatemallistoa oman verkkokaupan kautta, myyntiä on myös jälleenmyyjille. Myytävän yrityksen tuotteet suunnitellaan itse ja ne valmistetaan tutuilla yhteistyökumppaneilla. Oletko vaatesuunnittelija?Kiinnostoituko? Liiketoimintakaupassa myydään mm. verkkokauppa-alusta, brändi, asiakaslistaus ja varasto sekä myyntikonttorin kalusto. Tässä on valmis paketti yrittäjälle tai yrittäjäksi haaveilevalle. Tee tarjous!    
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Uniikki sisustusliike ja verkkokauppa Live4

Nyt myynnissä ainutlaatuinen sisustusliikkeemme Live4, joka sijaitsee Kuopion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löytyy myös oma verkkokauppa, jota mahdollistaa myynnin kaikkialle Suomeen. Liikkeemme on toiminut menestyksekkäästi jo viiden vuoden ajan tarjoten kauniita, ekologisia sisustustuotteita, jotka erottuvat muista myymälöistä. Live4:stä löydät laajan valikoiman vastuullisia ja luonnonläheisiä tuotteita, jotka sopivat kaikenlaisiin koteihin ja sisustustyyleihin. Meillä on hyvät suhteet laadukkaisiin toimittajiin ja valikoimassamme on uniikkeja brändejä, joita et välttämättä löydä muualta Suomesta. Asiakaskuntamme tulee pääasiassa Kuopiosta ja lähialueilta, mutta brändillämme on tunnettuutta myös muualla Suomessa. Toimimme vuokratiloissa Kuopion torin laidalla kaupungin parhaalla sijainnilla.  Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdostamme tulee myymälän kautta, mutta verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin kehittäminen tarjoavat erinomaiset edellytyksen kasvattaa liiketoimintaa. Ostajalla on mahdollisuus kehittää myös omaa maahantuontia ja valikoimaa. Liiketila on täysin valmiina jatkajalle ja tarjoamme hyvän perehdytyksen uudelle yrittäjälle. Myydään yrityksen koko osakekanta.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan liikkeeseemme ja verkkokauppaamme www.live4.fi sekä sosiaalisen median tileihimme. Tässä loistava mahdollisuus sisustuksesta kiinnostuneelle myynti- ja markkointihenkiselle yrittäjälle! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tekninen kauppa

Menestyvä toimistotekniikan yritys hakee jatkajaa

Yrityksen liikevaihto on ollut 450 000-500 000 € / vuosi ja toiminta on voitollista. Palveluihin kuuluu laite- ja tarvikemyynti, sekä huolto. Yritys työllistää 3-5 henkilöä. Yrityksellä on oma liiketila, mutta liiketoimintakaupassa on myös mahdollisuus vuokrata liiketila. Yrityksellä on vakiintunut sekä monipuolinen asiakaskunta, johon kuuluu niin yksinyrittäjiä, julkishallintoa kuin tavallisia kuluttajiakin. Lähes 70 vuoden taipaleella on saavutettu vankka asema luotettavana toimijana Savonlinnan seudulla, jota on edelleen mahdollisuus kehittää luomalla nykyisen toiminnan lisäksi esimerkiksi verkkokauppa. Yritys sijaitsee Savonlinnan keskustassa, keskellä kaunista ja rauhallista järvimaisemaa. Miksipä ei siis hypätä yrittäjäksi Savonlinnaan varmaan bisnekseen?
Savonlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
119 000 €
PÄIVITETTY

Etninen elintarvikemyymälä

Myydään 24 vuotta toimineen etnisen ruokakaupan liiketoiminta koneineen ja laitteineen Kehittyvällä (00580) alueella sijaitsevaan myymälään tarvitaan uusi yrittäjä, joka haluaa jatkaa ja kehittää toimintaa esimerkiksi verkkokauppaan laajentamalla. Valmiina paketissa uskollinen ja tyytyväinen asiakaskunta sekä tunnetut ja laadukkaat tuotemerkit. Neliötä myymälässä 350 Vuokra 7000,00 (+alv) / KkVarasto myydään eri sopimuksen mukaan   
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
20 000 €

Osakkuus erilaisessa, menestyvässä vaateliikeketjussa

Miltä kuulostaisi vaatekauppa, jossa asiakas saa juuri itsensä kokoisen, tyylisen ja värisen vaatteen? Entä jos vaihtoehtojakin olisi muutamien sijaan satoja? Miltä kuulostaisi osakkuus vaatekaupassa, jossa ei ole varastoja, vuokrakulut ovat olemattomat ja markkinointikulut minimaaliset? Olemme toimineet menestyksekkäästi vaatekaupassa vuosia, myynti kasvaa, maksuvalmius on erinomainen, tulos on positiivinen. Tyyytyväisten asiakkaidemme määrä on jo yli 10.000. Yksi iso omistajistamme on halukas pienentämään omistustaan, osakkeita on tarjolla minimissään 20.000€, maksimissaan 80.000€. Kiinnostaisiko osakkuus? Haluaisitko olla rakentamassa kasvuamme ja auttamassa esimerkiksi hallituksen jäsenen, markkinoinnin tai myynnin osaajan roolissa?
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
40 000 €

Toimitusjohtaja, osakas, rakennusalan kansainvälinen innovaatio

Olemme patentoineet ensimmäisenä maailmassa täysin uudenlaisen innovaation erittäin suurille kansainvälisille rakennusalan markkinoille. Innovaatio on uudenlainen ratkaisu, joka viilentää kuumissa maissa huoneilmaa itsestään noin 20 %. Innovaatio tarjoaa merkittävän edistysaskeleen rakennusalalle ja saneerausalalle ilmaston lämmetessä ja aikana, jona energian hinta on korkea. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotekehityksemme on loppusuoralla, kaupallistaminen alkaa pian. Käymme parhaillaan neuvotteluja monien alan suurimpien, kansainvälisten yritysten kanssa. Markkinapotentiaalimme on valtavan suuri, meillä on useita tuotekategorioita, joihin innovaatiomme sopii.  Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko.Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Vaihtoehtona on myös nopea exit tai osaexit jo vuonna 2023.Vaikka innovaatiomme on suojattu useilla patenttihakemuksilla, esittelemme sitä rajoitetusti ja vain henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen.  Haluamme tulevan toimitusohtajan mukaan nauttimaan menestyksestämme ja tarjoamme 40.000€ edestä uusia osakkeita sopivaksi katsomallemme henkilölle.   
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
50 000 €

Hallitusammattilainen elintarvikealan kansainväliseen yhtiöön

Olemme suomalainen, pienikokoinen, mutta kasvuhaluinen elintarvikealan konserni. Tähtäämme rohkeasti kansainvälisille markkinoille. Meillä on osittain omaa, perinteistä tuotantoa, mutta myös vahva kumppaniverkosto ja omia patentoituja uutuustuotteita. Tuotteemme ovat tutkitusti alansa kansainvälistä huippua. Markkinoiden koko on valtava, mutta se on pääasiassa Suomen ulkopuolella. Haluamme erottua massamarkkinoilla täysin erilaisella konseptilla, jossa vain paras laatu ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeimmät tekijät. Jakelumme tapahtuu eri maissa olevien, aktiivisten verkostojen kautta. Osalle tuotteistamme on jo iso kansainvälinen asiakaskunta, mutta uudet tuoteperheemme ovat vasta lähdössä maailmalle. Uudelta hallituksen jäseneltä odotamme kaltaistamme rohkeutta haastaa kanssamme perinteistä markkinaa hyvin erilaisella konseptilla, kansainvälistä osaamista, ennakkoluulottomuutta ja osallistumista yrityksemme kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseen.  Kerro taustastasi niin otamme yhteyttä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
95 000 €

Myydään KYLÄKAUPPA

Myydään kyläkauppa syvältä Savon sydämestä Tuusniemeltä Luostaritien varresta. Kauppa on ollut omistajiensa unelma ja elämäntapa, mutta jo vuosienajan he ovat joutuneet tottumaan ajatukseen kaupasta luopumisesta terveyssyistä. Nyt ajankohta luopumiseen on kypsynyt. Kaupassa olisi sinulle tai teille puolisonne kanssa mahdollisuus omien unelmien toteuttamiseen. Kaupassa on myymälä, kahvila, kotileipomotoimintaa, kesäterassi ja tapahtumatori. Paikka on erityisesti mökkiläisten suosima, joita alueella on runsaasti.Luostarimatkaajat pysähtyvät kahville. Paikka on avoin uusille mahdollisuuksille joten voit kehittää paikkaa oman mielen mukaan. Kauppa voidaan toteuttaa niin että siihen sisältyy kiinteistö, jossa on liiketilat oheistoimintoineen ja asunto n. 80 m2. Kiinteistöä on peruskorjattu ja laajennettu 2004-2010 aikana laajasti,kiinteistössä on maalämpö ja vaihtoehtona puukeskuslämmitys. Ilmalämpöpumput ja viilentäjä pitää sisätilat kesällä sopivan viileänä. , vesiosuuskunnan vesiliittymä. Myös kaupan nimi tulee mukana jos ostaja haluaa. Nykyisen omistajan hakema kyläkauppatuki siirtyy kaupan myötä ostajalle.  Kauppahinta 95.000 € Yhteydenotot: +358456341522/ Risto
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

LASTENVAATTEIDEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA

Haluatko yrittäjäksi lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden verkkokauppaan sekä kivijalkamyymälään Turun ydinkeskustaan? Nyt sinulla on tilaisuus ostaa yritys, joka myy huolellisesti valittuja ja vastuullisesti valmistettuja kotimaisia ja eurooppalaisia tuotemerkkejä, leluja, sisustus- ja paperituotteita, aikuisten vaatteita ja asusteita sekä lahjaideoita.   Asiakaskuntamme koostuu vakioasiakkaista Turussa, kesäaikana myös turisteista sekä lahjan- ja lahjakortin ostajista. Verkkokauppamme palvelemme uusia ja vakioasiakkaita ympäri Suomen ja ulkomailtakin kellon ajasta riippumatta.   Yritys myydään ensisijaisesti osakekauppana. Toiminta-alueena on Turun kivijalkamyymälämme sekä verkkokauppamme, joka palvelee asiakkaita maan- ja maailmanlaajuisesti. Myymälämme sijaitsee noin 80 neliömetrin vuokratilassa Turun Forum Korttelissa.   Kukutin verkkosivujen osoite on www.kukuti.fi, ja ne ovat toimivat ja ajantasaiset. Yritys myydään, koska yrittäjä haluaa siirtyä takaisin oman koulutusalan töihin ja antaa yrityksen jollekulle, jolla on uutta virtaa ja intohimoa yrityksen pyörittämiseen. Kukutilla on valmiina toimiva verkkokauppa, some- ja markkinointikanavat, laaja asiakaskunta, yhteistyökumppanit ja kaunis myymälä. Tällä kokonaisuudella pääset tienaamaan päivästä numero yksi.   Kukuti on yksi harvoista yksityisistä lastenvaateliikkeistä Turussa, joka myy myös suosittuja tuotemerkkejä, joita ei ole saatavilla muualta Turussa. Monet kotimaiset aikuisten vaatteet ovat erittäin suosittuja, mikä houkuttelee asiakkaita liikkeeseemme sekä monet haluavat ostaa myös lahjan vauvalle tai lapselle yksityisestä liikkeestä, mikä tekee Kukutista suositun valinnan.   Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia menestyvä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden verkkokauppa sekä kivijalkamyymälä Turun ydinkeskustasta.   Ota yhteyttä ja tule tutustumaan yritykseen lähemmin!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Kehystys- ja taidealan yritys Raisiossa

Myydään kehystys- ja taidealan yritys Raisiossa. Erinomainen sijainti keskeisellä paikalla asiakasvirtojen äärellä. Liikkeen tarjontaan kuuluu: - Kehystyspalvelut - Taiteilijatarvikkeiden myynti - Taulujen myynti  Liike toimii Raision keskustassa kävelykadulla n. 52 m2 vuokratiloissa. Helppo saapua autolla tai kävellen. Parkkihallista pääsee katettua reittiä pitkin liikkeeseen asti.  Asiakkaat tulevat monipuolisesti Turun alueelta ja kehyskunnista. Asiakaskunta koostuu taiteen harrastajista, taiteilijoista sekä yrityksistä. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon sisältyy erinomainen yritysnimi, valmis asiakaskunta ja taidealan liike irtaimistoineen ja tuotevarastoineen, jonka avulla liiketoiminnan pyörittämistä voi jatkaa heti. Myös ostettu kehysvarasto, verkkosivut, domain ja yrityksen Facebook-tilit kuuluvat kauppaan.  Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yhteystietojen saamiseksi ja tule tutustumaan!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maahantuonti ja -vienti

Maahantuonti / tukkumyynti yritys

Myydään maahantuonti ja tukkumyynti yritys joka toimii kampaamo-ja kauneudenhoitoalalla. Valmis toimiva konsepti varastoineen. Lisäksi on tukkumyymälä ja kampaamo toimintaa. Liiketoiminnalla hyvät kasvumahdollisuudet. Vakiintunut asiakaskunta usean vuoden takaa. Laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet. Tuotteet tulevat mm. Italiasta, Saksasta, Belgiasta, Ruotsista ja Tanskasta ym. Yrittäjä perehdyttää mielellään jatkajan. Myös mahdollisuus jäädä edustajaksi tarvittessa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Leinikki

Myydään Joensuun vanhin ja vakaan asiakaskunnan omaava kukkakauppa, joka on arvostettu omintakeisesta ja ajanmukaisesta sidontatyylistä. Liike sijaitsee erinomaisella ja helposti lähestyttävällä liikepaikalla Joensuun keskustassa. Samoissa liiketiloissa toimii myös juhlatilaisuuksiin erikoistunut kahvila-konditoria. Myymälän lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan ja kukkavälitystoiminnan kautta. Lähettimme toimittaa tilaukset vastaanottajille Pohjois-Karjalan alueella. Toimintaa on mahdollista laajentaa ja liikevaihtoa kasvattaa.  Myyjä  on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän yritystoimintaan. Erinomainen mahdollisuus yrittäjyydestä ja kukista kiinnostuneelle henkilölle  aloittaa yrittäjyys tai yritykselle kasvattaa jo olemassa olevaa liiketoimintaa yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, niin pyydä lisätietoja ja ota yhteyttä. Sovitaan aika tapaamiselle ja yritykseen tutustumiselle LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Saunatuotteiden tuotanto- ja myyntiyritys

Kotimaisten, ekologisten sauna- ja kylpytuotteiden tuotantoon, myyntiin ja jakeluun erikoistunut yritys etsii jatkajaa kannattavalle yritystoiminnalle. Yrityksellä on myös maahantuonti ja vientitoimintaa. Vakiintunut yritys on toiminut vuodesta 2016, joka vuosi liikevaihtoa kasvattaen ja markkina-asemaa vahvistaen. Liikevaihto on ollut parhaimmillaan vajaat 200 000 euroa. Yritys työllistää nykyisen yrittäjän. Yrityskaupassa myynnissä on koko yrityksen osakekanta ja toiminta.  Yrityksen oman tuotekehityksen sydämenä toimii oma patentoitu keksintö Löylynsielu, joka tarjoaa saunomisen ystäville pehmeän täyteläiset löylyt. Patentti sisältyy kauppaan. Tuotteella on Suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Yrityksen tuotevalikoima kattaa mm. laadukkaat sauna- ja kylpytarvikkeet, teemaan liittyvät sisustustavarat ja tekstiilit sekä erikoiskiukaat. Tuotteita myydään mm. Uudellamaalla sijaitsevassa kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Yrityksellä on lisäksi sopimukset kolmen ison jälleenmyyjäketjun kanssa Suomessa. Tuotteita löytyy myös pienempien yksittäisten myyjien valikoimista ja osa myynnistä suuntautuu vientiin. Tällä hetkellä yritys on tehnyt avauksia mm. seuraavien maiden markkinoille: USA, Kanada, Venäjä, Saksa, Puola, Unkari, Ruotsi sekä useisiin muihin EU-maihin.  Yrityksen toiminta on helposti laajennettavissa ja kehitettävissä edelleen. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti myynti- ja markkinointihenkiselle ja tuotantotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle, yrittäjäpariskunnalle tai yritykselle, jolla on jo valmiina alan toimintaa. Yritys toimii noin 160 m2 vuokratilassa, joka käsittää myös myymälätilan. Tila sopii hyvin nykyiseen toimintamalliin ja on vuokratasoltaan edullinen.  Tarjolla on täysin valmis paketti, jossa nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Tartu nyt tilaisuuteen ja lähde toteuttamaan omaa yrittäjyysunelmaasi nykypäivän trendituotteiden parissa. Pyydämme ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisella yhteydenottolomakkeella.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image