Post an ad!

Yritykset, vaateliike tai asusteliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
69 000 €

Suosittu kenkäkauppa

Myydään Turun seudulla toimiva suosittu kenkäkauppa. Liike on panostanut hyvälaatuisiin, laadukkaiden merkkien kenkiin sekä asiantuntevaan palveluun. Kaupan valikoimiin kuuluu myös Suomessa harvinaisten Eurooppalaisten valmistajien malleja. Se haluaa tarjota tyylikkäitä kenkiä arkeen ja juhlaan. Yritys on saavuttanut vajaan 10 vuoden aikana asiakkaiden suosion ja sillä on vakioasiakkaita Turun seudun lisäksi eri puolilla Suomea. Yritys toimii vuokratilassa kivijalkaliikkeenä hyvällä sijainnilla. Palvelevassa ja viihtyisässä liikkeessä on helppo asioida. Mikäli sinulla on intohimoa kenkäkauppiaaksi, niin tässä on mainio tilaisuus lähteä jatkamaan hyvämaineista liikettä ja kehittämään sitä eteenpäin esimerkiksi panostamalla monipuolisesti markkinointiin. Myynnissä on yhtiön liiketoiminta, kauppaan sisältyy kalustus, asiakaskunta, varasto. Hintapyyntö liiketoiminnasta 69.000 € + varasto.  Myyjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä myyjään oheisella lomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Pukuvuokraamo ja morsiuspukuliike

Helsingin keskustassa toimiva pukuvuokraamo ja morsiuspukuliike etsii uutta, nuorempaa yrittäjää. Liike on toiminut jo 30 vuotta ja vakiinnuttanut asiakaskuntansa niin pukuvuokraamona kuin naisten asujen liikkeenä. Kokemuksella on löydetty konsepti, jossa yhdistyvät pukujen vuokraus, naisten juhla-asut sekä näitä palveleva ompelimo. Yhtiö oli kannattava myös vaikeina koronavuosina. Viimeisin tilikausi on kuitenkin ylittänyt edellisvuosienkin tason niin liikevaihdolla kuin kannattavuudellaan.   Juhlapukujen vuokraus on trendi, joka on kasvattanut niin alan kuin yhtiönkin liikevaihtoa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Myydään alusasuliike Torniossa

Myymme alusasuliikkemme Tornion liiketoiminnan (kalusto, tuotevarasto). Liike on toiminut Torniossa 35 vuotta ja on vakiinnuttanut asiakakuntansa Meri-Lapin ja Norrbottenin (Haparanda-Kalix-Luleå) aluielta.Tuotevalikoimamme koostuu laatumerkeistä useassa eri hintaluokassa ja myytävä tuotevarasto koostuu uusista tuotteista (ei vanhaa varastoa), joilla uuden yrittäjän on turvallista aloittaa oma uusi yritystoiminta.  Liiketoimintakauppaan voidaan sopia myös alalle perehdyttäminen.Liike sijaitsee kävelykadulla Rajalla-kauppakeskuksen naapurissa. Mikäli sinua kiinnostaa yrittäminen virkeässä rajakaupungissa, kahden maan asiakkaita palvellen, ole rohkeasti yhteydessä. Jos en ehdi vastaamaan puhelimeen, niiin voit laittaa tekstiviestiä tai sähköpostia ja olemme sinuun yhteydessä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Lasten ja nuorten vaateliike erinomaisella sijainnilla Oulun seudulla

Olemme sekä kivijalassa että verkkokaupan kautta tomiva lasten- ja nuortenvaateliike Oulun seudulla. Kivijalkaliikkeen lisäksi yrityksemme liiketoimintaan kuuluu oma verkkokauppa, jonka kautta tavoitamme asiakkaita eri puolilla Suomea. Edustamme useita huippubrändejä.   Liiketoimintakauppaan kuuluvat yrityksen liiketoiminta, koneet, kalusto, varasto sekä verkkokauppa. Yritys on toiminut Oulun seudulla pitkään ja sillä on hyvä ja vakiintunut asiakaskunta sekä suuri potentiaali verkkokaupan kautta koko Suomessa.   Jos olet aina halunnut olla yrittäjä, rakastat muotia, kauniita vaatteita ja haluaisit työskennellä lasten ja perheiden vaatetuksen parissa, nyt on tarjolla ainutkertainen mahdollisuus tehdä unelmista totta. Tarjolla on valmiiksi viimeisen päälle rakennettu konsepti, Woocommercen alustalle rakennettu hyvin toimiva verkkokauppa, vasta remontoitu ja uusittu myymälä, valmis asiakaskunta sekä kaikki mahdollisuudet menestyä.   Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Palveleva kenkäliike Euran Kenkä-Kulma

Myydään erinomaisesta palvelusta ja valikoimasta tunnettu erikoiskenkäliike Euran Kenkä-Kulma. Niin paikallisten kuin kesäasukkaiden rakastama laadukasta ja laajaa kokovalikoimaa tarjoava palveleva kenkäliike hakee jatkajaa nykyisen yrittäjän eläkeiän vuoksi.   Euran Kenkä-Kulma palvelee asiakkaita Kauttualla katetulla kauppakäytävällä palvelukeskittymässä. Liike tunnetaan hyvästä palvelusta ja laajasta valikoimastaan, josta löytyy takuuvarmasti kaikille asiakkaille ja jaloille sopivat kengät.  Tässä on valmis, vakiintuneen asiakaskunnan omaava yritys, jolla on yli 30 vuoden historia paikkakunnalla. Uskollinen asiakaskunta tulee laajalta alueelta jopa useammassa sukupolvessa. Kyseessä on alueen ainoa kenkäkauppa.  Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän, joka on valmis perehdyttämään jatkajan perusteellisesti. Toiminta omassa n. 150 m2 tilassa, jossa on myymälä ja varasto. Vuosittainen liikevaihto on n. 100.000 €. Toimintaa voi kehittää esimerkiksi markkinoinnin ja verkkomyynnin keinoin.  Tässä valmis kokonaisuus uudelle yrittäjälle, jossa toimintaa voi jatkaa vaikka huomenna. Asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle hyvä, perinteikäs kenkäliike ja helposti toteutettavissa olevia kasvumahdollisuuksia. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Pienoistavaratalo Pohjois-Karjalassa

Oletko se juuri sinä, rohkea yrittäjähenkinen, innovatiivinen nainen tai mies, joka haluaa yrittäjäksi iloiseen ja kauniiseen Itä-Suomeen. Paikkakunnalle, jossa on rauhallinen asuinympäristö ja hyvät ulko- ja sisäliikuntamahdollisuudet, erinomaiset luontopolut ympärillä ja tietysti uusi koulu. Asuinympäristö sopii niin perheelliselle kuin itsenäisesti elävälle.    Nyt olisi tarjolla parasta, erinomainen kivijalkakauppa, pienoisavaratalo, jonka tuotevalikoima on laadukas ja laaja, aina pukeutumisesta kodintarvikkeisiin ja sisustukseen. Edustettuja tuotemerkkejä ovat mm. Luhta, Icepeak, Brandex, Ciso, Jenssen, Lassie, Sievi, Jysmä, Mutka, Finnmari, Ortex, Plastic ja Fiskars. Kauppa on toiminut yli 30 vuotta ja sillä on laaja vakiintunut asiakaskunta sekä erinomaisia sesonkituotteita (kesäkukkamyynti). Mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen ovat erinomaiset. Tartu tilaisuuteen, näitä ei tule usein vastaan.  Lisätietoja tästä linkistä!  
Tohmajärvi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
20 000 €

Osakkuus erilaisessa, menestyvässä vaateliikeketjussa

Miltä kuulostaisi vaatekauppa, jossa asiakas saa juuri itsensä kokoisen, tyylisen ja värisen vaatteen? Entä jos vaihtoehtojakin olisi muutamien sijaan satoja? Miltä kuulostaisi osakkuus vaatekaupassa, jossa ei ole varastoja, vuokrakulut ovat olemattomat ja markkinointikulut minimaaliset? Olemme toimineet menestyksekkäästi vaatekaupassa vuosia, myynti kasvaa, maksuvalmius on erinomainen, tulos on positiivinen. Tyyytyväisten asiakkaidemme määrä on jo yli 10.000. Yksi iso omistajistamme on halukas pienentämään omistustaan, osakkeita on tarjolla minimissään 20.000€, maksimissaan 80.000€. Kiinnostaisiko osakkuus? Haluaisitko olla rakentamassa kasvuamme ja auttamassa esimerkiksi hallituksen jäsenen, markkinoinnin tai myynnin osaajan roolissa?
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
100 000 €

Suomen parhaimpiin kuuluva Kenkäkauppa Alina

Kenkäkauppa Alina on toiminut vuosikymmeniä ja siitä on tullut alueellisesti tunnettu vahva alan toimija. Nyt yrittäjä Outi Nurmi on siirtymässä pikku hiljaa eläkkeelle ja siksi menestyvälle yritykselle ollaan etsimässä jatkajaa.Yritys on tullut tunnetuksi omaleimaisesta ja laajasta valikoimastaan ja erityisesti yrittäjän asiakaslähtöisestä palvelusta. Tämän vuoksi yrityksen asiakaskunta on paljon perinteistä paikallista laajempi ja sillä on merkittävä määrä kanta-asiakkaita, jotka saapuvat asioimaan Uusikaupunkiin kauempaakin.Yrityksen toimintakulttuurissa on myös erilaisuutta alan tyypillisiin toimijoihin verrattuna ja asiakkaat ovat ottaneet nämä toimet innolla ja kannustavasti vastaan.Toiminta on ollut taloudellisesti vakiintunutta ja kannattavaa käytännössä koko yrityksen pitkän historian ajan.Hintapyynnön perustelutYrityksellä on vakaa asema markkinoilla ja sen liiketoiminnan jatkuvuudelle on kunnon perusteet. Vakiintuneen kassavirran pohjalta on kohteen liiketoiminnalle laskettu kauppahinta, joka on ostajan kuoletettavissa mielekkäässä aikataulussa.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
35 000 €

Myydään Vaateliike & Verkkokauppa

Yrityksemme toimii Raumalla, maailmanperintökohteessa, Vanhassa Raumassa. Rauma on elinvoimaimainen kaupunki Satakunnassa, etenkin kesäisin meillä käy turisteja ympäri maapalloa tutustumassa kaupunkiin. Ympäri vuoden saamme palvella asiakkaita lähikunnista ja kaupungeista. Kaupungillamme on käynnissä monivuotinen Pitsikaupungin Joulu-hanke, joka elävöittää kaupunkia talvi-aikaan. Yrityksemme on hyvin menestyvä ja olemme kasvattaneet liikevaihtoa vuosittain. Saimme myös tunnustuksen Rauman Yrittäjiltä; Vuoden Nuori Yrittäjä palkinnon vuonna 2021.  Myymme pääosin kotimaisten merkkien tuotteita, meillä on vakiintunut asiakaskunta niin myymälässä kuin verkkokaupassa (Tilausmäärä vuosittain yli 2000kpl). Asiakkaamme arvostavat kotimaisuutta ja tuotteidemme hyvää laatua. Meillä on hyvät suhteet tavarantoimittajiin valmiina, (Gugguu, Metsola, Billebeino, Makia, Kaiko jne) joten uuden toimijan on helppo ryhtyä toimeen! Meiltä löytyy tuotteita myös omasta mallistostamme, jotka valmistuvat hyvällä yhteistyöllä raumalaisessa ompelimossa, tämä on suuri mahdollisuus kehittää omaa mallistoa ja unelmia! Sosiaalisessa mediassa meillä on suuri määrä seuraajia (Insta 5200 hlö, facebook 3600 hlö) ja markkinointi tätä kautta on kustannustehokasta, loistavaa ja helppoa. Yrityksemme toimii 110 m² vuokratiloissa, josta 30 m² on 2. krs tilaa. Yläkerran voi ottaa myymälän käyttöön, pitää esimerkiksi työpajoja tai vaikka vuokrata eteenpäin.   Yrityskaupan kautta saat käyttöösi: *Verkkokaupan, valmiiksi rakennettuna Vilkas-alustalle *Myyntivaraston *Toimivan konseptin *Sometilit *Valmiit suhteet tavarantoimittajiin *Mahdollisuus vuokrata nykyinen myymälä *Kassajärjestelmän Hintapyyntä 35 000€ + varasto (sen hetkisen varastotilanteen mukaan)   Meihin voi ottaa yhtyttä matalalla kynnyksellä! Ensisijaisesti kauppa tehdään osakekauppana. Maija 0451811186 Terhi 0445918926 info@hetkidesign.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
80 000 €

Vaateliikeketjun myyntijohtaja, osakas

Miltä kuulostaisi vaatekauppa, jossa asiakas saa juuri itsensä kokoisen, tyylisen ja värisen vaatteen? Entä jos vaihtoehtojakin olisi muutamien sijaan satoja? Miltä kuulostaisi vaatekauppa, jossa ei ole rahaa sidottu juurikaan varastoon, vuokrakulut ovat olemattomat ja markkinointikulut minimaaliset? Olemme toimineet erilaisella konseptillamme vaatekaupassa lähes 10 vuotta, viime vuonna teimme ennätystuloksen. Tämän vuoden kasvutavoitteisiin ei päästä nykyisellä henkilöstömäärällä, joten etsimme pk-seudulle myynnin johtamisesta kiinnostunutta osakasta. Kaikki avainhenkilömme ovat osakkaitamme, joten haluamme tarjota sinullekin vastaavan mahdollisuuden. Meillä on valmiina ratkaisu osakekaupan rahoituksen osalta, joten osakkuuden vaativaa pääomaa ei kokonaan tarvitse olla olemassa. Taloutemme on vahvalla pohjalla ja haluamme jatkaa voimakasta kasvuamme Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. Kerro taustastasi ja osaamisestasi.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Myytävänä muotikaupanalan erikoisliikkeet ja verkkokauppa Rovaniemellä

Olemme sekä kivijalassa että verkkokaupan kautta toimiva muodin- ja kodinsisustuksen monimerkkimyymälä Rovaniemen keskustassa. Kivijalkaliikkeemme käsittää kaksi saman katon alla olevaa myymälää: Santa's Luxury-nimellä toimivan monimerkkimyymälän sekä Balmuirin konseptimyymälänä toimivan Balmuir Store Arctic Circlen. Kivijalkamyymälöidemme lisäksi yrityksemme liiketoimintaan kuuluu oma verkkokauppa, jonka kautta harjoitamme liiketoimintaa ympäri Suomen.   Liiketoimintakauppaan kuuluvat kummankin kivijalkamyymälän liiketoiminta, koneet / kalusto, varasto sekä kummankin liikkeen yhteinen verkkokauppa. Yritys on toiminut Rovaniemellä kohta viiden vuoden ajan ja sillä on hyvä, vakiintunut asiakaskunta sekä valtava potentiaali niin verkkokaupan kautta kotimaisessa kuluttajamarkkinassa kuin paikallisessa kivijalassa Lapin matkailun Rovaniemelle vuosittain tuoman valtavan ulkomaisen asiakaspotentiaalin myötä.   Jos olet aina halunnut olla yrittäjä, rakastat muotia ja kaikkea kaunista, ja haluat työskennellä upeassa, inspiroivassa työympäristössä kansainvälisellä näköalapaikalla, nyt on tarjolla ainutkertainen mahdollisuus tehdä unelmista totta. Tarjoamme valmiiksi viimeisen päälle rakennetun konseptin, Shopify-pohjalle rakennetun hyvin toimivan verkkokaupan, juuri lattiasta kattoon täysin uusitut ja kalustetut myymäläpuitteet, valmiin asiakaskunnan sekä kaikki mahdollisuudet menestyä.   Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, niin kerromme lisää! Tähän unelmaan tarttuminen ei edellytä Sinulta aiempaa alan koulutusta, osaamista tai kokemusta, sillä nykyinen kauppias on valmis sitoutumaan ostajan kouluttamiseen kaikilta osin sekä perehdyttämään muotikaupanalaan tavarantoimittaja- ja agentuuriverkostoja myöten. Myös kaikki käyttämämme järjestelmät sekä uusi nykyaikainen verkkokauppa-alustamme ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helposti haltuunotettavissa.          
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
15 000 €

Naistenvaate-asusteliike

Tule jatkamaan Reinholm naistenvaate- ja asusteliikettä Uuteenkaupunkiin. Toiminnan voi aloittaa vaikka heti! Myymälä toimii Uudenkaupungin keskustassa 74 m2 liiketilassa ja sijaitsee katutasossa merellisissä maisemissa. Yrityksellä on erinomainen maine ja vakiintunut asiakaskunta laajalta alueelta. Liike on toiminut yli 50 vuotta ja ollut nykyisellä omistajalla 30 vuotta. Yrittäjä myy liiketoiminnan eläköitymisen vuoksi. Tässä täysin valmis ja toimiva konsepti jatkajalle. Myymälässä on laadukas, toimiva sisustus, isot näyteikkunat, kotisivut ja omat Facebook-sivut. Toimintaa on mahdollisuus kehittää verkkokaupan puolella. Kauppaan kuuluu varasto ja toimitilan kalusto.  Toimitilasta hintapyyntö on 15 000 euroa. Ostajalla on mahdollisuus vuokrata nykinen liiketila. Toiminimen hintapyyntö on 10 000 euroa. Lopullinen hinta muodostuu sen hetkisestä varastosta ja kalustosta. Toimitilassa taloyhtiön isommat remontit tehty. Nykyinen yrittäjä on tarvittaessa valmis auttamaan uuden jatkajan alkuun toiminnan käynnistämisessä. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!
Uusikaupunki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Myynnissä urheilukauppa Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Urheilukauppa hakee toiminnalleen jatkajaa. Kyseessä on monipuolisen tuotevalikoiman omaava liike. Asiakas löytää liikkeestä niin vaatetuksen kuin urheiluvälineet, aina kesälajeista talvilajeihin. Tuotteet ovat laadukkaita ja tarkkaan valittuja.Yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka on saanut hyvät arvostelut, palautteissa kiitellään mm. nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Omistajat ovat olleet alalla pitkään ja jakavat mielellään tuotetuntemuksen jatkajan kanssa.Yrityksessä työskentelee 3 työntekijää. Yrityksellä on omat tilat, jotka siirtyvät kaupan mukana uudelle omistajalle. Vaihtoehtoisesti tilat myydään erikseen.Mikäli olet haaveillut omasta urheilukaupasta, tässä on vakaan ja hyvän pohjan tarjoava yritys jatkettavaksi. Teemme jokaisen kiinnostuneen kanssa salassapitosopimuksen ennen lisätietojen antamista.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
60 000 €

Työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta lähinnä verkkokauppana, mutta aiemmin on ollut myös kivijalkaliike osana liiketoimintaa. Nyttemmin liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi on yrityksessä töissä enää vain itse yrittäjä.Verkkokauppa-alusta on uudistettu vajaa kaksi vuotta sitten ja lisäksi on tänä vuonna kasvatettu tuotevalikoimaa. Tällä hetkellä verkkokaupan valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan tuotteita sekä erilaisia työvaatteita. Uusia suunniteltuja tuoteavauksia on myös valmiina uuden yrittäjän käyttöön.Aikoinaan yritys pyöritti yli 300 000 euron liikevaihtoa mutta nyttemmin liikutaan noin 200 000 eurossa. Syynä liikevaihdon laskuun ovat Koronaepidemian aiheuttamat haasteet ja myynnillisen painopisteen siirtyminen kivijalasta verkkokauppatoteutukseen sekä tuotelajitelman kapeus (erikoistuminen). Tässä on kuitenkin mainio paikka uudelle yrittäjälle kasvattaa liiketoimintaa lisäämällä omia tuotteitaan nykyiselle alustalle tai aktivoida kivijalkakauppa uudelleen täyteen käyttöön.Liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa panostamalla enemmän myyntiin sekä markkinointiin. Lisäksi yrittäjän aktiivisempi osallistuminen liiketoimintaan ja myyntiin on tarpeen ja se onkin osasyy tähän yrityskauppaan.Tästä siis siirrettävissä oleva liiketoiminta uudelle yrittäjälle tai vaihtoehtoisesti olemassa olevalle yrittäjälle laajennusmahdollisuus uudelle toimialalle. Valmiina toimiva verkkokauppa ja siihen integroidut IT-järjestelmät.Toiminta ei vaadi isoja varasto-/toimitiloja. Nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan yritykseen riittäväksi siirtymäajaksi ja täten osaltaan varmistamaan toiminnan sujuva siirtyminen uudelle omistajalle. Hintapyynnön perustelutSis. varaston noin 39 000 € (myös liiketoimintakauppa mahdollinen). Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike
PÄIVITETTY

Erähenkisen ihmisen tai koiraharrastajan unelmat todeksi!

Erähenkisen ihmisen tai koiraharrastajan unelmat todeksi! Tarjouskauppa, voit tarjota liiketoiminnasta varaston kanssa tai ilman tai pelkästä varastosta. Tee harrastuksesta työ tai lisätienesti.Nyt myydään metsästysvaatteita ja koiraharrastusvälineitä myyvä liiketoiminta, jossa kaikki pohjat on tehty  valmiiksi; verkkokauppa, some, google jne. mainospohjineen päivineen. Pääpaino myytävissä tuotteissa on ollut metsästysvaatteissa ja noutaja / metsästyskoira harrastusvälineissä, mutta valikoimassa on paljon tuotteita muuhunkin harrastamiseen ja koirille kuivamuonista lähtien. Tähän asti toimintaa pyöritetty erittäin pienellä ajallisella ja rahallisella panostuksella, joten tässä on todellinen mahdollisuus tehdä vaikka kokoaikainen työ pienellä lisätyöllä. Erityisesti 2020-2021 yritystoiminnalla saatu oikein mukava lisätienesti, tuona aikana suurin lisäponnistelu oli aktiivisempi somekäyttäytyminen sekä muutamat tapahtumat, joissa yritys oli esillä.Tällä hetkellä verkkokauppa toimii kuukausimaksuttomasti, mutta se voidaan päivittää maksulliseen versioon, jolloin asiakkaat pystyvät maksamaan tilaukset suoraan verkkokaupassa. Verkkokauppaa erittäin helppo muokata itse, joten poistat ja lisäät itsellesi sopivat myyntituotteet. LIIKEARVO -Verkkokauppa -Somekanavat (fb & ig) -Googlemainonta tili -Brändi valmiine pohja-aineistoineen markkinointiin      *Hintaan kuuluu logon muokkaaminen ostajan tarpeiden mukaiseksi -Olemassa oleva asiakaskunta  -Laskutuspohja (rakennettu word/excel, maksuton) -Mahdollinen avoin tilauskanta ostohetkellä -Tavarantoimittaja sopimukset ja verkostot Sitovat tarjoukset 14.4.2023 mennessä Suvi Sorsalle sähköpostitse, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Yrittäjä: Suvi Sorsa, suvi.sorsa@brandpa.fi / 0503315958 (mikäli et tavoita puhelimitse, jätä viesti niin soitan takaisin) Lisätietoja saat Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä allekirjoittamalla salassapitosopimuksen painamalla "pyydä lisätietoja", sinne pääset tästä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

NAISTEN PREMIUM MUOTIKAUPPA

Erinomaisella liikepaikalla Pirkanmaalla sijaitseva hyvämaineinen ja kannattava vaate- ja lifestylekauppa. Yritys on toiminut yli 25 vuotta ja se tuo itse maahan tuotteet tunnetuilta ja luotettavilta eurooppalaisilta muoti-. ja designtaloilta. Yrityksen laatu- ja muotitietoiset asiakkaat ovat ympäri Suomea. Kasvupotentiaalia löytyy uusilla konsepteilla, jotka ovat saumattomasti liitettävissä ydinliiketoimintaan. Liiketoiminta soveltuu yksinyrittäjälle tai kahdelle intohimoiselle yrittäjälle.
Kohteet 1 - 16 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image