Post an ad!

Yritykset, kukkakauppa tai puutarha

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
44 000 €

Haaveista totta! Menestyvä kukkakauppa Sastamalan keskustassa

Oletko haaveillut oman kukkakaupan pitämisestä? Nyt loistava tilaisuus aloittaa valmiilta pohjalta. Liike tuloksellinen ja uusi yrittäjä voi HETI nostaa palkaa myös itselleen. Lisäys:Tulevan tilikauden päättyessä olemme taas ylittäneet arviot tuloksessa)   Puistokadun Kukkatupa Oy on vuonna 2010 perustettu kukkakauppa Sastamalassa Vammalan keskustassa pääkadun varrella.  Vuokratilat 100 m2, joissa yritys toiminut perustamisestaan lähtien. Yrityksellä vakiintunut asiakaskunta. Kukkatuvan tuotevalikoimaan kuuluu mm. leikkokukat, sidontatyöt, kimput, viherkasvit, sesonkikukat ja niihin liittyvät tarvikkeet. Yrityksellä hyvin toimiva ekukka verkkokauppa sekä Interflora jäsenyys. Yrityksellä ei ole pitkäaikaista velkaa.   Yrityksestä laadittu myyntiesite, jossa mm. taloudellinen kehitys 2018 - 2020 ja budjetti 2021-2023 ja yrityksen rakenne yksityiskohtaisesti. Yritys myydään osakekauppana. Yrityksessä kaksi omistajaa tällä hetkellä ja mahdollisuus ostaa myös ensin puolet ja vuoden optiolla toinen puolikas niin halutessaan.
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myydään kauppapuutarha Raumalla

Myydään Rauman kaupunkialueella sijaitseva toiminnassa oleva Kauppapuutarha A. Ryynänen ky, joka on toiminut omalla 1,4 hehtaarin tontilla jo vuodesta 1977. Tontilla on 2-kerroksinen omakotitalo lisäsiivellä sekä asfaltoidut piha-alueet. Neljä kasvihuonetta: Kasvihuoneiden pinta-alat ovat: 480m2, 480m2, 1000m2 ja 360m2. Kaikissa kasvihuoneissa on tälläkin hetkellä viljelyä. Isoimmassa huoneessa on automatisoitu ruukkusalaattituotanto. Muut tilat:  - Myymälä 160m2. Myymälässä sosiaalitilat sekä 40m2 kylmiö. - 447m2 kellari, jossa on ollut taimivarasto sekä kukkasipulien juurrutustilat. - n. 300m2 varastorakennus - Lämpökeskus, lämmitysmuotona hake ja öljy, lisäksi 180kW generaattori 44 vuoden aikana kauppapuutarha on kerännyt laajan asiakaskunnan, hyvän maineen sekä se on hyvin tunnettu Raumalla ja sen talousalueella. Tälläkin hetkellä toimitamme kukkia ja vihanneksia ympäri Raumaa ja Satakuntaa. Ota rohkeasti yhteyttä Anssiin ja tule tutustumaan kauppapuutarhaan ja sen toimintaan.   
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
10 000 €

Myydään Kukkastudion liiketoiminta Helsingin Tukkutorilta

Myydään Kukkastudion liiketoiminta Helsingin Tukkutorilta. Studio siajitsee keskeisimmällä paikalla Helsingin Kalasatamassa, suoraan tukkutorin alueen sisällä. Kukkatukut aivan studion vieressä.  Studio on toiminut vakituisesti laskutettaville yritysasiakkaille. Muut yktistyisasiakkaat ja tilausasiakkaat päälle.  Kauppahintaan sisältyy; Vuokrasopimus 25 neliön studiotilasta - kylmähuone hyllyillä - oma sisäänkäynti - vesipiste vieressä - wc vieressä   Studion vuokra 370€ kk+alv - toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus - 6 kk molemminpuolinen irtisanomisaika   Aputoiminimi Helsingin vanhimmasta kukkakaupasta, vuodesta 1946 Kukkastudion irtaimisto (ruukut, maljakot, sidontatarvikkeet jne.) Laaja tilausasiakaskunta Yritysasiakasrekisteri Verkkokauppapohja Kotisivupohja
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
150 000 €

Puutarhakauppa Uudellamaalla

Myytävänä laajan taimivalikoiman omaava vuodesta 1971 saakka toiminut puutarhatuotteiden jälleenmyyjäliike Keski-Uudellamaalla. Myynti tapahtuu puutarhalta, toimitusten pääasiallinen toimintaympäristö koko Uusimaa. Asiakaskuntana on lähiympäristön lisäksi koko Suomi valikoiman laajuuden ansiosta. Sopimusasiakkaina on jonkin verran viherrakentajia. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Liiketoimintakauppaan kuuluu: - Vuokra-alue 5000m2. - Puutarha-alueen rakennukset 2 kpl 80m2 ja 1 kpl 400m2 kasvihuoneita, sekä myymälärakennus (pelti) n. 40m2, muut rakennelmat, sähköliittymä, verkkosivut, trukki, 2 x kassakone, 3 x puhelinliittymä ja muu puutarhan käyttöomaisuus. - Mahdollinen myyntivarasto myydään erikseen. - Myös mahdollisuus neuvotella osakekaupasta. Toiminta työllistää 2-6 työntekijää ja tapahtuu omissa rakennuksissa, maapohja on vuokrattu. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Etelä-Suomi
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myynnissä kukkakauppa ja puutarhamyymälä

Satakunnassa sijaitseva kukkakauppa ja puutarha - /taimimyymällä etsii toiminnalleen jatkajaa yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Olemme pitkään alalla toimineet ja meillä on hyvä maine ja monipuolinen asiakaskunta. Tarjoamme palveluja monipuolisesti; erilaisia sidontoja, vihersuunnittelua, pihakonsultaatiota sekä  pihan kunnossapitoa isoimmille asiakkaille. Toimimme vuokratiloissa mutta kiinteistö on mahdollista saada mukaan kauppaan, mikäli ostaja niin toivoo. Kauppa toteutuu liiketoimintakauppana, johon kuuluu kaikki tarvittava laitteisto sekä toimivat verkkosivut ja verkkokauppa. Tarjoamme myös perehdytyksen alkuun. Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. 
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Tunnettu taimitarha ja taimien verkkokauppa

Myydään tunnettu ja perinteikäs Rengon Taimitarha Oy. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo 80-luvulta lähtien samalla paikalla Hämeenlinnassa. Tarjoamme laadukkaita taimia nopeasti ja joustavasti toimivien myyntikanaviemme kautta. Markkina-alueemme on koko Suomi ja sijaintimme asiakkaiden palvelemiseen on logistisesti erinomainen. Valtaosa myynnistämme tulee viherrakennuspuolen tukkuasiakkailta ja lisäksi meillä oma verkkokauppa, jolla on merkittävä rooli. Teemme myös suoramyyntiä.  Nykyisen yrittäjän eläkeiän lähestyessä haemme jatkajaa toiminnalle. Yritys on työllistänyt ympärivuotisesti yhden henkilön ja sesonkiaikana kolmesta neljään henkilöä. Kaupan on koko osakeyhtiö. Toimimme omissa tiloissa Hämeenlinnassa ja meiltä löytyy kaikki tarvittava välineistä, koneet ja kalusto.  Hyvät kehittämis- ja kasvumahdollisuudet osaavalle jatkajalle. Tässä oivallinen tilaisuus uudelle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle. Ota yhteyttä!  
Hämeenlinna
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Living Roomin liiketoiminta Helsingin Punavuoressa

Pitkien perinteiden ammattikukkakauppa Living Room Helsingin Punavuoressa etsii liiketoiminnan jatkajaa. Living Room toimii upeassa, 57 m2 liiketilassa kävelykadun varrella. Tilan sijainti mahdollistaa myös sesonkien ja teemojen myötä vaihtuvan ulkomyyntipisteen. Tarjolla on erinomainen tilaisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyinen yrittäjä omistaa myös livingroom.fi –verkko-osoitteen, jonka alle on mahdollista rakentaa kokonainen Lifestyle-liiketoimintakokonaisuus. Vaativiinkin sidontatöihin erikoistunut liike on yksi Helsingin vanhimpia kukkakauppoja. Liikkeelle on kertynyt vuosien varrella vakaa ja maksukykyinen asiakaskunta sekä kuluttaja- että yritysasiakaspuolella. Living Room on pitkään tehnyt yhteistyötä useiden kukkien ja oheistarvikkeiden maahantuojien sekä kotimaisten kauppapuutarhojen kanssa. Living Roomilla on luotettavan toimijan maine ja erinomaiset suhteet kukkavälitystoimijoihin sekä lähettipalveluihin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdyttämisestä toimintaan ja asiakaskuntaan. Kiinnostuitko tästä upeasta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Paula Schaffter, puh. 040 827 9245 tai kukkakauppa@livingroom.fi
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Mochi Kukka liiketoiminta Helsingin Jätkäsaaressa

Mochi Kukka is a new flower shop located in Jätkäsaari, Helsinki, looking for a successor. Mochi Kukka is strategically located at a crossroads, diagonally across from the Clarion Hotel. The area is 56.50 square meters. The island is densely populated and has great development prospects. This position is an excellent opportunity for entrepreneurs or entrepreneur teams with a sense of customer service. Activities can be extended, such as gifts and household items. Due to the limited energy of the current entrepreneur, the flower shop is now on sale. If you are interested, please feel free to contact the current entrepreneur for more information and start negotiations: Xiaomei Zhou, phone. +358 41 365 7194 or xiaomei.zhou0720@gmail.com   ************************************************************************ Mochi Kukka on uusi kukkakauppa Helsingin Jätkäsaaressa. Kukkakaupalle haetaan nyt jatkajaa.  Erinomainen sijainti risteyskohdassa Clarion Hotellia vastapäätä 56,5 m2 liiketilassa. Alue on tiheästi asuttu ja kehittyy jatkuvasti.   Erinomainen liiketoimintamahdollisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista kehittää esimerkiksi laajentamalla valikoimaa lahjatavaroihin tai kodintarvikkeisiin.  Myydään yrittäjän ajanpuutteen vuoksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään Xiaomei Zhou, puh. +358 41 365 7194 tai xiaomei.zhou0720@gmail.com
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kannattava ja vakiintunut kukkakauppa Kemissä

Tule toteuttamaan unelmasi kukkakauppa- ja sisustustuotteiden yrittäjyydestä keskelle Kemiä.Linja-Kukka Oy:n myymälä sijaitsee keskeisellä liikepaikalla, Prima-talo -kauppakeskuksen yhteydessä. Erinomainen sijainti Kemin keskustassa takaa suuret asiakasvirrat.Myymälässä on helppo asioida oman sisäänkäynnin ansiosta. Liki 300 m² liiketilat mahdollistavat laajan kukkavalikoiman kaikissa sesongeissa sekä Finnmarin sisustustuotteiden näyttävän esillepanon ja myynnin.Linja-Kukka Oy on perustettu vuonna 2009.Yrityksellä on lisäksi verkkokauppa suositulla eKukka-sivustolla.Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi puhelimitse 040 419 2126 tai oheisella yhteydenottolomakkeella. 
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
385 000 €

Myydään Kauppapuutarha ja kukkakauppa

1,9 hehtaarin omalla jokiranta tontilla oleva puutarha  tontilla on omakotitalo noin 160m2 sekä huoltorakennus 285m2 5kpl kasvihuoneita joista 4kpl on viljelys käytössä ja 1 varastona huoneiden pinta-alat on 1212m2, 1410m2, 712m2, 108m2 ja 450m2 sekä myymälä/ sosiatilat 380m2 jossa sijaitsee myös vara generaattori ja pannuhuone. Myylän koko noin 100m2 ja myymälässä 2 kylmiötä jotka noin 10m2 per kylmiö  rantaviivaa noin 300m Hinta sisältää tontin, rakennukset ja varaston/irtaimiston eli nyt pääsee suoraan jatkamaan   mahdollisuus jatkaa toimintaa suoraan koska puutarha/ kukkakauppa omaa hyvän ja ison asiakas kunnan niin kuluttaja kun yrityspuolelta.
Kohteet 1 - 10 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image