JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, kello- tai kultasepänliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kello- ja kultasepänliike

Myydään KULTA- JA KELLOSEPÄN työhuonemyymälä

Tässä on kultasepälle, kellosepälle tai kaivertajalle hyvä tilaisuus aloittaa yrittäjän ura tai jo toimivalle yrittäjälle laajentaa toiminnat uudelle paikkakunnalle. Myydään Pohjois-Savossa sijaitseva kulta- ja kellosepän työhuonemyymälä osakekauppana tai liiketoimintakauppana eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yritys on hankkinut tinkimättömällä ammattitaidolla luottavan toimijan maineen ja se tunnetaan kultasepänalan huippuammattilaisena. Yritys on toiminut 24 vuotta samalla paikalla. Yksilölliseen palveluun erikoistuneelle yritykselle on muodostunut laaja asiakaskunta. Asiakaskuntamme koostuu sekä kuluttajista että alinhankintatöistä alan liikkeille. Yrityksen nykyiseen palveluvalikoimaan kuuluvat kultasepäntyöt, kellosepäntyöt ja kaiverruspalvelut. Toimimme kaupungin ydinkeskustassa keskeisellä paikalla kauppakeskuksessa hyvissä ja toimivassa vuokratiloissa. Sovittaessa nykyinen yrittäjä perehdyttää toimintoihin sujuvan vaihdoksen varmistamiseksi. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Pohjois-Savo
Myydään
Kello- ja kultasepänliike

Pielisen Kello ja Kulta Oy

Vuonna 2008 perustettu kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa Lieksassa etsii jatkajaa. Yritys on luopumassa liiketoiminnastaan. Vahvuuksia on hyvällä, keskeisellä paikalla Lieksan keskustassa olevat liiketilat, todella laadukas valikoima, uskollinen asiakaskunta sekä hyvä maine. Tuotteet on hinnoiteltu järkevästi ja kilpailukykyisesti. Tuotteisiin kuuluu kelloja, koruja, lahjatavaraa, kaiverruspalvelua, kello- ja kultasepän korjauspalveluja. Markkinointia tehdään tehokkaasti Facebookin, Twitterin, lehtimainonnan sekä sähköpostin kautta. Pielisentien varrella oleva, Lieksan uusimman kerrostalon (2013) hyvin varusteltu, oma toimitila on mielenkiintoinen ostokohde. Katutason liiketilassa on hyvä varustetaso, johon kuuluu valokuituyhteys, jäähdytysjärjestelmä, panssariovet ja -lasit, varashälytinjärjestelmä ja keittiövarustelu. Kyseessä on turvallinen ja asiakkaille helppokulkuinen kauppapaikka, joka sopii monenlaiseen yritystoimintaan. Lisätään vielä, että toimitilojen murtosuojaus on asianmukainen. Toimitilojen yhteydessä myydään kalusteet sekä loppuvarasto. Yritys sopii hyvin yrittäjähenkiselle henkilölle tai pariskunnalle tai esimerkiksi yritykselle, jolla on muutakin myytävää kuin kello- ja kultaliikkeen tuotteita. Esimerkiksi urheilukelloja tai vaatteita.
Myydään
Kello- ja kultasepänliike

Kellosepäksi Lauttasaareen, myynnissä kivaa liiketoimintaa!

Tule tekemään kellotöitä Lauttasaareen! Helsingin Lauttasaaressa ison alueen ainoan kello- ja koruliikkeen kellotyöliiketoiminta myynnissä. Täällä arvostetaan päivittäistä palvelua ja kunnollista kellohuoltoa ja korjaustyöosaamista. Valmiit tuotteet myydään soveltuvin ja erikseen sovittavin osin (kellot ja valmiskorut). Liikkeen tämänhetkinen erityisosaamisalue on helmikorut, jota ei ensisijaisesti olla sisällyttämässä kauppaan, mutta sekin on mahdollista kiinnostuksen mukaan. Hieno tilaisuus esimerkiksi kellosepälle tai muuten alaa osaavalle henkilölle. Asiakaskunta on enimmäkseen kellotyöasiakkaita: päivittäisistä pariston- ja rannekkeenvaihtajista isoihin huoltotyöhin asti, sekä kultasepäntyöasiakkaita: korukorjauksia, muutostöitä, tilaustöitä. Myymälässä on valmiina tyylikkäät, uudehkot Jewalin ja Prafitin kalusteet, joita voi ostaa uuteen yritykseen. Monikäyttöinen ja  muunneteltava 60 m2 vuokratila, jossa mahdollisuus jatkaa. Takahuoneseen saa helposti hyvän työhuoneen. Nykyinen yrittäjä on käytettävissä siirtymävaiheen konsulttina sekä yhteyshenkilönä nykyisiin verkostoihin.  
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image