Post an ad!

Yritykset, maanrakennus

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Maanrakennus

Tunnettu maanrakennusalan yritys

Yli 20 vuotta toiminut maanrakennusalan yritys etsii uutta jatkajaa. Yritys tarjoaa monipuolista maanrakennuspalvelua, murskauspalvelua, lavettisiirtoja ja huoltopalveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Olemme luotettava työkumppani ja maanrakennuksen asiantuntija. Alan työkokemusta on jo yli 20 vuoden ajalta ja tarjoammekin asiakkaillemme ammattitaitoisen henkilökunnan kustannustehokkain ratkaisuin. Yrityksellä on hyvä brändi ja tunnettavuus toiminta-alueella, projekteja on toteutettu myös isoille toimijoille. Toimintaan on myös kuulunut konekauppoja sekä puutarvikkeiden tuontia ulkomailta. Koko toiminta on digitalisoitu mukaan lukien tarjouspyynnöt, tilaukset, sähköinen ajojärjestely, kiviainesten myynti ja urakkasovellus. Yritykseltä löytyy myös tyylikäs logo, modernit nettisivut ja sosiaalisen median kanavat. Yritys myy koko osakekannan. Kauppaan kuuluu kalusto, asiakkaat, huoltoalue, markkinointityökalut sekä kaikki tarvittavat elementit kannattavan toiminnan jatkamiseen. Toiminta tapahtuu tällä hetkellä kotipaikka +100km säteellä. Yrityksen toimintaa on myös mahdollisuus kasvattaa ja kehittää. Toiminta työllistää tällä hetkellä 15 työntekijää. Kalusto on tuoretta kalustoa ja hyvässä kunnossa sekä hyvin huollettua. Uuden yrittäjän on myös mahdollisuus sopia kaluston huollosta nykyisen yhteistyökumppanin kanssa. Myynnin syynä on yrittäjän siirtyminen toisenlaiseen yritystoimintaan.  Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Itä-Suomi
Myydään
Maanrakennus

Viherrakennusalan yritys myytävänä

Viherrakennusalan  yrityksen myynti. Yrityksen toimiala on koko suomi. Asiakkaina yrityksellä on yrityksiä, kuntia ja yksityisiä rakentajia. Yrityksellä on valmis asiakasverkosto ja työtilanne hyvä. Yrityksellä on tapahtunut kasvua viimevuosina.  Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin lisää aiheesta.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image