secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään elintarvikealan tuotantoyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Elintarviketuotanto

Myytävänä leipomo

Myydään toimiva leipomo, jonka asiakaita ovat lähikuntien kaupat. Lisäksi asiakkaita ovat yksityishenkilöt, joille tehdään tilauksesta.  Leipomon toimintaa ja valikoimaa mahdollista kehittää. 
Myydään
Elintarviketuotanto

Johtava kuluttajatuotteita valmistava elintarvikeyritys

Myydään toimintansa vakiinnuttanut, kasvupotentiaalia omaava, erikoisalueensa johtava kuluttajatuotteita valmistava elintarvikeyritys tai sen pääomistus (2/3). Pääomistaja on jäämässä eläkkeelle. Yrityksellä on hyvä brändi, jonka markkinointiin on panostettu. Tuotevalikoima on kattava ja alan laatujohtaja. Yritys sijaitsee Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupungista. Toiminta-alueena on koko Suomi ja kansainvälinen verkkokauppa. Yritys valmistaa itse kaikki tuotteensa, toimii kaupungin vuokrakiinteistössä. Tuotteiden jakelu tapahtuu koko maan kattavan jakeluverkoston kautta. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
Elintarviketuotanto

Villiaromi Oy

Myydään Villi Aromi Oy:n koko osakekanta vastuita vastaan, eli rahaa et tähän kauppaan tarvitse. Villi Aromin tämän hetkinen toiminta on pientä, alle 100.000 € / vuosi, mutta tuotemerkki on vanha, hyvässä maineessa ja tunnettavuus vahva. Kauppaan kuuluu myös kymmenet eri reseptit, katso www.villiaromi.fi sekä asiakas suhteet ja kaikki olemassa oleva immateriaali oikeudet, logo, sopimukset yms. Tuotanto on tällä hetkellä Äänekoskella. Tuotannon aloittamisessa voidaan auttaa. Yritys sopii parhaiten jos sinulla on jo vastaavaa /  samankaltaista toimintaa tai elintarviketuotantoon soveltuvat tilat / toimintaa. Koneet ja laitteet eivät kuulu kauppaan, niistä voidaan neuvotella.  Kyselyihin vastaa Reima Rönnqvist 0400354117
Etelä-Suomi
Myydään
Elintarviketuotanto
80 000 €

Panimo / baari liiketoiminta/tuotantovälineet

Sahti ja olut panimo, jonka yhteydessä anniskelutilat. Myydään irtaimisto valmistuslaitteineen siirrettäväksi toiseen toimipisteeseen. Panimo on edelleen toiminnassa. Pääasiakkaana Alko, jonne toimituksia viikoittain. Vuosituotanto n. 20 000 litraa, liikevaihto n. 110 000 euroa. Työllistää kaksi henkilöä. Tästä on helppo jatkaa yritystoimintaa, kun on asiakkaat valmiina
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image