secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kodinkoneliike tai kalustemyymälä

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Myynnissä Vaasan Kodinkonehuolto Oy

Vuodesta 1975 asiakkaitaan palvelut ja hyvän maineen saanut Vaasan kodinkonehuolto etsii toiminalleen jatkajaa. Korjaustoiminnan lisäksi palveluihimme kuuluu uusien koneiden myynti sekä ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus-, ja huoltopalvelut. Asiakaskuntamme koostuu niin yritys- kuin yksityisasiakkaista. Kauppa toteutetaan osake-yhtiönä ja kauppahintaan kuuluu myös yrityksen liiketila. Kauppa on myös mahdollista toteuttaa ilman liiketilaa jolloin kauppahinnasta neuvotellaan erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. 
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Tule kodinkonekaupan yrittäjäksi Kemijärvelle!

Oletko Sinä yli 60 vuotta toimineen perheyritys Luokkasen Kotikoneliike Oy:n uusi yrittäjä? Osakas/toimitusjohtaja on eläköitynyt eivätkä muut osakkaat ole jatkamassa toimintaa. Yritys toimii vuokratiloissa (92 m2 + 113 m2 kahdessa kerroksessa) Kemijärven keskustassa olevassa Liikekulmassa. Yritys on työllistänyt kaksi henkilöä osa-aikaisesti. Asiakkaina ovat Itä-Lapin kuntien vakituiset asukkaat, mökkiläiset ja myös matkailijat. Yrityksen tuotepaletti on laaja. Siihen kuuluvat kodin peruskodinkoneet kuten kylmä- ja pesulinja sekä kodin pienkoneet, polkupyörät, viihde-elektroniikka ja valaisimet. Yritys on aiemmin tuottanut myös huoltopalveluita. Tällä hetkellä alueella on kysyntää esimerkiksi kodinkoneiden ja polkupyörien huoltopalveluille. Pitkään samalla konseptilla toimineen yrityksen liiketoimintasuunnitelma kaipaa uudistamista.  Uutensa yrittäjänä pääset hyödyntämään omat vahvuutesi optimaalisesti. Kemijärvi valittiin juuri Puoli seitsemän –ohjelman Vuoden talvikaupungiksi 2022. Kemijoen vesistö ja muu lähiseudun upea luonto mahdollistaa monenlaiset vapaa-ajan harrastukset. Kemijärvellä on hyvät palvelut Sinulle ja perheellesi. Yrityskauppa voidaan toteuttaa koko osakekannan myyntinä, liiketoimintakauppana tai varaston myyntinä. Jos olet kiinnostunut vain jonkin tuoteryhmän varastosta, niin ota silloinkin yhteyttä. Mikä sinun tilanteessa olisikaan parasta vaihtoehto?
Kemijärvi
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä
150 000 €

MYYDÄÄN HUONEKALULIIKE

Käy liiketoimintakaupat.fi-sivulla, ja pyydä salassapitosopimus. Liiketoimintakaupat.fi on sivusto, josta löydät Suomen halutuimmat myytävät yritykset.   Nyt myytävänä: Pieksämäki, liiketoiminta + varasto, 150 000€ Oletko kauppiasainesta. Älä tuhlaa kykyjäsi muuhun vaan ryhdy tekemään kauppaa. Vaikka tämä liiketoiminta myydään liiketoimintakauppana saat ostaa toiminnan vain varaston hinnalla jonka inventaarion mukaan hyväksyt myyntikelpoisena kuranttina tavarana. Kaikki mistä maksat voit myydä eteenpäin. Myynnissä on Stemma huonekaluliike Pieksämäellä n. 1600 m2. Mukava kaupanala jossa ei ole ainaista uusasiakashankintaa puhelimella vaan asiakkaat tulevat myös automaattisesti koska ostohalu tulee asiakkaan tarpeista. Ala johon koronakaan ei ole vaikuttanut. Pääsee jatkamaan vuokralaisena joten kiinteistön ostotarvetta ei ole.Liiketoiminnan hintapyynti perustuu kokonaan varaston käypäänarvoon. Toiminta olisi esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle hyvin tuottavaa.Tarkemmat tiedot talousluvuista saa kun salassapitosopimus on tehty.Sen saat välittäjältä.Kauppa se on mikä kannattaa !! Välittäjä: Suomen Liiketoimintakaupat, www.liiketoimintakaupat.fi vesa.leppanen@wbl.fiVesa Leppänen / 0400538862 Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi
Keski-Suomi
Myydään
Kodinkone- ja kalustemyymälä
13 000 €

Hyvämaineinen kodin sisustusliike

Oulussa hyvällä liikepaikalla sijaitseva hyvämaineinen sisustusliike. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti kodin sisustamiseen tuotteita. Kaupanalan ammattilaiselle erinnomainen tilaisuus tai muun liiketoiminnan rinnalle. Tai lisämyymäläksi alalla jo olevalle. Tarjoamme laajan ja kattavan perehdytyksen alkuun. 1 -2 myyjän pyöritettävä myymälä ja verkkokauppa.  Yhtiöllä on toimivat vuokra-toimitilat hyvällä liikepaikalla. Yritykselle on rakennettu moderni verkkokauppa ja verkkosivut. Yrityksellä on omaa maahantuontia, hyvillä ehdoilla, monipuoliset ja laadukkaat päämiessopimukset. Liiketoimintamalli toimiva ja markkina-alue käytännössä koko Suomi. Luottamukselliset yhteydenotot lomakkeen avulla. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamisellisesti.
Pohjois-Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image