secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään LVI-yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Sisäilmakorjaukseen erikoistunut yritys

Yrityksellä on erittäin hyvät kasvumahdollisuudet, koulutettu ja motivoitunut henkilöstö sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto. Liiketoiminta vahvassa kasvussa.Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Lvi-alan yritys Etelä-Suomessa

Yritys asentaa, huoltaa sekä myy lvi-alan tuotteita. Yritys toimii myös arvostettujen merkkien virallisena jälleenmyyjänä. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.Saadaksesi lisätietoja, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Myydään ilmalämpöpumppuja asentava yritys

Yritys perustettu vuonna 2022, yrityksellä on omat kotisivut, Mitsubishi Electric jälleenmyynti, tukkuostosopimukset Onninen, Ahlsel, Toshiba, Scanoffice. Yritys on velaton, hintaan kuuluu ilmalämpöpumppuasennuksiin tarvittavat työkalut. Mainostus Google Adwordsissa, Facebookissa, paikallislehdissä. Tilitoimistosopimus, procountor taloushallinto-ohjelma. Myydään muuttuneen elämäntilanteen takia.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Erittäin kannattava lämpöpumppuihin ja kylmälaitteisiin erikoistunut y

Myydään Savonlinnan talousalueella yli 10 vuotta toiminut erittäin kannattava lämpöpumppuihin ja kylmälaitteisiin erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi 3 työntekijää toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla. Kaikilla työntekijöillä on kylmäluvat sekä lvi- ja sähkötyöosaaminen. Tämä talotekniikka-alan yritys myy, toteuttaa ja huoltaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmityksen, kuin viilennyksenkin osalta. Yrityksellä on erittäin kattava yhteistyöverkosto alueen muiden yrittäjien kanssa ja isojen paikallisten yritysasiakkaiden kanssa. Tämä osaltaan mahdollistaa nykyisen mittakaavan toiminnan. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa jäädä sovitulla toimenkuvalla yritykseen töihin ja näin auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uuden yrittäjän liikkeelle lähtö olisi mahdollisimman sujuvaa. Liiketoiminta myydään yhtiökauppana. Jos kiinnostuit, ota ehdottomasti yhteyttä!
Savonlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Lämpöpumppujen myynti-, asennus- ja huoltoliiketoiminta

Myydään Turun talousalueella toimivan tuottoisan talotekniikka-alan yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella, nykyisen yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yritys on keskittynyt uusiutuvaan energiaan perustuvien energiaratkaisujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon (lämpöpumput). Yritys myy ja toteuttaa uusiutuvaan energiaan perustuvat energiaratkaisut yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimukset useiden alan toimijoiden kanssa. Yrityksen brändi ja markkina-asema on vahva, sillä onkin alan parhaat ja tunnetuimmat tuotemerkit sen takia yritys onkin alansa menestyjä. Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja sen liikevaihdon kasvu olikin vuonna (2021) lähes 50 % ja viime vuonna (2022) hieman yli 20 %. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sen toiminta on jatkunut menestyksekkäästi tähän päivään asti Turun ympäristössä. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. Yrityksellä on Asiakastieto Oy:n ja Bisnode Oy:n myöntämä paras AAA-luottoluokitus ja se kuuluu asiakastiedon "Suomen Vahvimmat" -ohjelmaan, lisäksi se on Vastuu Group Oy:n virallisesti hyväksymä "Luotettava Kumppani" -yritys. Yrittäjä työskentelee kahden osa-aikaisen asentajan ja yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin kuin asiakaskäynnitkin yksin. Nykyinen yrittäjä on siirtymässä eläkepäiville, mutta on valmis jäämään tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen. Liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhemmallekin yrittäjälle. Yritys on kannattava, joten liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on melko lyhyt. Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti! Käsittelemme tarjoukset sitä mukaa kun ne saapuvat. Nyt siis kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto
1 350 000 €

LVI -alan menestyjäyritys

Yritys tuottaa LVI -urakointiin, asennuksiin ja huoltoon liittyviä palvelu. Sillä on asiantunteva ja osaava henkilökunta ja pitkä toimintahistoria alalla. Yrityksen toimintaa kuuluu lämpöpumput (ilma, vesi, maalämpö), lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, vesi- ja viemäri, urakointi, huolto ja muut palvelut. Sillä on hyvä tilauskanta ja vahva asema alan kilpailukentässä. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. 
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Pitkään toiminut LVI-alan yritys

Myytävänä 39-vuotta toiminut LVI-alan yritys Keski-Suomesta. Toiminta-alue yrityksellä on Keski-Suomi ja Päijät-Häme. Yritykseltä löytyy hyvät referenssit ja asiakassuhteet. Tarkka toimialaluokitus on LVI-asennus, urakointi ja huolto. Toimintaan kuuluu: • Lämpöjohto- ja öljypoltinasennukset • Vesi- ja viemäriasennukset • Ilmastointiasennukset • Ilma- ja maalämpöpumppujen asennukset Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, kalusto, myymälävarasto sekä olemassa olevat referenssit ja asiakassuhteet. Yrityksellä on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa toimintaa osaavan uuden yrittäjän käsissä. Toiminta työllistää tällä hetkellä kaksi työntekijää. Yritys toimii vuokratiloissa. Myydään, koska nykyinen yrittäjä alkaa valmistautua eläkkeeseen. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla vuoden mukana toiminnassa yrityskaupan toteutumisen jälkeen. Katso tästä esittelyvideo: https://vimeo.com/videoville/kivisaari1 Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0407065346.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Poikkeuksellisen tuottava talotekniikka-alan yritys

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella.Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja.Yritys myös huoltaa laaja- alaisesti energialaitteistoja ja on tehnyt huoltosopimuksia taloyhtiöiden ja yksityisten kanssa. Lisäksi asiakastarpeiden mukaan tarjotaan muita palveluja ja tuotteita.Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimuksia useiden alan toimijoiden kanssa. Yrittäjä työskentelee yksin yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin, asennuksen kuin huollotkin yhdessä yhteistyökumppanein kanssa. Nykyinen yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen.Yrityksen brändi ja markkina-asema on erittäin vahva ja se onkin alansa menestyjä valtakunnallisessakin vertailussa.Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhalle yrittäjälle.Yritys on erittäin kannattava, joten joka tapauksessa liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa lyhyt.Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti!
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image