secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään maanrakennusyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Maanrakennus

Louhinta- ja purkutöihin erikoistunut yritys

Yritys on erikoistunut louhinta- ja purkutöihin. Yrityksellä on monipuolinen kalusto ja sitoutunut henkilökunta. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
Maanrakennus

Kasvava sähköverkkorakentamisen ammattilainen

Yritys on erikoistunut verkonrakentamiseen, maanrakennukseen ja kuljetuspalveluihin. Yrityksellä on vahva tilauskanta, tuore kalusto sekä kasvumahdollisuuksia. Liikevaihtoluokka 1-5 M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
Maanrakennus
75 000 €

Myydään pihanrakennusyritys Oulussa

Myydään Oulun alueella pitkään toiminut piharakennusyritys. Yrityksen päätoimiala on tehdä yksityisille talonrakentajille ja rakennusliikkeiden uudiskohteisiin pihatyöt. Lisäksi on ollut myös paljon vanhojen pihojen saneerausta.   Toiminta painottuu kesäkauteen, huhti-marraskuuhun ja talvella on pidetty pitkä loma. Sopivan pienen kaluston ansiosta kulurakenne on pysynyt hyvin maltillisena. Firman liikevaihto ja tulos on hyvillä tunnusluvuilla ja ne on hoidettu aina asianmukaisesti. Yritys on työllistänyt yrittäjän lisäksi muutamia kausityöntekijöitä kesäaikaan. Vuosien aikana hyvin hoidetut asiakassuhteet ja google näkyvien kotisivujen ansiosta palveluiden kysyjiä on ollut huomattavasti enemmän mitä on pystynyt ottamaan vastaan. Työmaat ovat projektipohjaisia. Yrityksellä on selkeä brändi ja toimiva logo. Työauto on teippautettu ammattimaisesti. Kaikki liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittava kalusto on valmiina ja ne on pidetty siistikuntoisina ja hyvin huollettuina. Kalusto on velaton.   Hinta perustuu kaluston arvoon ja muihin firmaan investoituihin asioihin. Yritystä voi jatkaa yksinyrittäjänä tai vaikka yhtiökumppanin kanssa. Lisäksi yrityksen liikevaihtoa voi helposti kasvattaa myös tekemällä talvikaudella ja mainostamalla palveluita. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi.   Yrityksellä on lähellä Oulun keskustaa omat toimitilat mistä löytyy toimisto ja huoltohalli. Toimitilan ostamisesta kiinteineen tarvikkeineen voidaan neuvotella erikseen.   Lisätietoja voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse. Tällä hetkellä työt ovat jo käynnissä täydellä tohinalla, niin vastailen kyselyihin aina heti kun ehdin. Tarkempien tietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen.     Tästä valmis paketti seuraavalle innokkaalle yrittäjälle. Tähän hintaan ei kannata enää perustaa uutta vastaava yritystä.  
Myydään
Maanrakennus

Myydään maanrakennusalan yritys

Myydään velaton maanrakennusalan yritys Ylä-Lapissa. Yritys toiminut 37 vuotta. Yrityksellä on asiakkaita pääosin Inarissa ja Sodankylä-Utsjoki alueella, mutta myös muualla Suomesta. Asiakaspohja on monipuolista; rakennusliikkeistä julkisiin toimijoihin. Asiakkuudet ovat projektipohjaisia ja uusia projekteja on alueella kasvamassa voimakkaasti. Laajennusmahdollisuuksia on hyvin.  Yrityksen kalustoon kuuluu kaivinkoneet: Hitachi 350 LC vm 06, käyttöönotettu v 08 Hitachi 280 LC vm 05 JCB 200 LC vm 07 Kyseisiin koneisiin on useita lisälaitteita. Puskukone CAT D5M vm 00 Puutavara-auton perävaunuja 2 kpl Halli 400 m2 omalla tontilla Myydään yrittäjän eläkkeelle jäämisen vuoksi.
Myydään
Maanrakennus

Infran rakentamiseen erikoistunut yritys

Maanrakennusyritys. Rakennamme mm. kunnallistekniikkaa, katuja, kaukolämpöä, sähköverkkoja. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, vesilaitokset, energiayhtiöt jne. Teemme myös alihankintatöitä. Toimintamme on vakiintunutta ja kannattavaa. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja erityisosaamista omaavaa. Laajentumismahdollisuudet ovat hyvät.  Voidaan myydä myös pelkkä liiketoiminta ilman kalustoa. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla.
Myydään
Maanrakennus
150 000 €

KUNTTAMYYNTI JA ASENNUS

Yritys myy ja asentaa kunttaa piha- ja viherrakentamiseen. Toiminta painottuu kevät- kesä- ja syyskauteen ja toimitukset ulottuvat eri puolelle Suomea. Yrityksen tulos on ollut erinomainen eli tulos tilikaudella 2020 verojen jälkeen yli 100.000 euroa. 
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Maanrakennus
160 000 €

MAANRAKENNUS YRITYS

Yritys aloitti toimintansa rakentamalla loma-asuntoja Tahkovuorelle, mutta jo varhaisessa vaiheessa toiminta siirtyi palvelemaan rakentajia heidän omakotitaloprojekteissaan. Tällä hetkellä yritys toimii Pohjois-Savon alueella. Rakennustyöt lähtevät liikkeelle aina talon pohjatöistä. Luotettava ja vahva ammattitaito vahvisti yrityksen yhteistyötä talotehtaiden kanssa, jonka jälkeen vastaavamestari palvelut ja talojen pohjaurakointi on muodostunut yhtiön päätoimenkuvaksi. Yrityksellä on vahva ammattiosaaminen, vuosien kokemus ja laaja yhteistyökumppaniverkosto, joiden avulla hankalimmatkin kohteet saadaan tehtyä mallikkaasti valmiiksi aikataulun puitteissa. Yritys tarjoaa pientalorakentajille myös vastaavamestari palvelut kokonaisvaltaisesti siten, että rakentaja voi huolettomasti odottaa rakennuksen valmistumista. Nykyinen omistaja voi tarvittaessa jäädä vähemmistöosakkaaksi Myydään liiketoimintakauppana.
Pohjois-Savo
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista
loder image