secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään maanrakennusyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Kannattava maanrakennusalan yritys

Yrityksellä on monipuolinen kalusto, laaja asiakaskunta sekä ammattitaitoinen vakiintunut henkilökunta. Yritys tekee urakat pääosin kokonaisurakointina. Yritys työllistää 15-20 henkilöä.Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

MYYDÄÄN MAA-AINEISLIIKETOIMINTA JA SIIHEN LIITTYVÄ OMAISUUS KUUSAMOSSA

Myytävänä on maa-aineisliiketoiminta sekä siihen liittyvät toimitilat, konekanta, maa-ainesalueet ja kiinteistöt Kuusamossa. Liiketoiminnasta vastaava ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä liiketoimintakaupan toteutuksen yhteydessä. Liiketoiminta koostuu kiviaineisten murskaus-, maanrakennus- ja maansiirtopalveluista sekä maa-aineisten otosta, jalostamisesta, myynnistä ja kuljetuksista. Liiketoiminnan laajuus on ollut viime vuosina tasolla 1,5 – 2,0 m€ ja käyttökate tasolla 15 – 20 %. Myytävän liiketoiminnan arvokkain osa on yrityksen omistamat, lähellä kasvavaa Rukan matkailualuetta sekä Kuusamon keskustaa sijaitsevat maa-ainesten ottoalueet (kaksi Rukan läheisyydessä, yksi Kuusamon keskustan) (toinen Rukan kohteista on kalliomurskeen ottoalue). Alueille on voimassa olevat maa-ainesluvat kalliokiviaineksen ja/tai, soran ja hiekan sekä eloperäisten maalajien ottoon. Lisäksi kahdella alueella on ympäristöluvat (toisessa kivenlouhinnan, murskaamisen, asfalttiaseman sekä kierrätysasfaltin toiminnoille - voimassa toistaiseksi, ja toisessa siirrettävälle murskaamolle tai kalkkikiven jauhatukseen – voimassa määräaja 30.9.2028 asti). Lupien siirto ostajalle haetaan liiketoimintakaupan yhteydessä. Kohteista saatavien maa-ainesten laatu ja käyttökelpoisuus on erittäin hyvä ja niiden lupien mukaista maa-ainesten ottomäärää vielä merkittävä osa jäljellä.  Liiketoimintakauppaa sisältyvä toimitila on vuonna 1993 rakennettu ja vuonna 2005 laajennettu korjaamohalli (733 m2). Rakennuksessa sijaitsee yrityksen kaluston korjaus- ja huoltotilat sekä toimistotilat. Hallin tontti ja yrityskäytössä olevat piha-alueet yhteensä 3000 m2 on vuokrattu. Liiketoiminnan konekanta koostuu nejästä kuorma-autosta, kolmesta kasettiperävaunusta, kahdesta lavettiperävaunusta, kolmesta kaivinkoneesta, viidestä pyöräkuormaajasta sekä murskausasemasta oheisvarusteineen ja huoltotyökaluineen. Lisäksi liiketoimintakauppaa sisältyvät tiedot vuosikymmeniä toimineen yrityksen tuotteista ja palveluista, asiakas- ja yhteistyöverkostoista sekä myyntihetkellä sisässä oleva tilauskanta.  Liiketoiminta myydään yllä kuvattuna kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa sitä heti. Liiketoimintakauppaan kuuluvia osia tai kiinteistöjä ei myydä erikseen. Lisäksi nykyiset omistajat ja yrittäjät ovat sitoutuneet auttamaan ja perehdyttämään uutta omistajaa siirtymisvaiheessa. Kuvatusta liiketoimintakaupasta kiinnostuneita pyydetään olemaan asiasta suoraan yhteydessä sen järjestelyissä avustavaan konsulttiin; p. 050 590 4015.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Maanrakennusalan yritys Joensuun seudulla

Myydään eläköitymisen vuoksi pitkään toiminut maanrakennusalan yritys, joka työllistää 4 henkilöä. Yrityksellä on omistuksessaan 4 soramonttua, joissa on runsaasti ja monipuolisesti maa-aineksia. Mahdollisuus sisällyttää kauppaan asuinkiinteistö joen rannassa, jossa on myös korjaamotilat kalustolle. Työkuntoinen kalusto, joka soveltuu esim. teiden talvi- ja kesähoitoon. Vakiintunut asiakaskunta koko Pohjois-Karjalan alueella. Lisätietoja, kuten kalustoluettelon saat ladattua täältä Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä, täyttämällä salassapitosopimuksen pyydä lisätietoja -painikkeesta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Hyvien kasvumahdollisuuksien mullantuotantolaitos

Etsitään jatkajaa Satakunnassa sijaitsevalle mullantuotantolaitokselle. Viherrakentamisen aika on kohta taas täydessä vauhdissa ja tällä yrityksellä on erinomaiset edellytykset kasvaa markkinointi- ja myyntihenkisen jatkajan käsissä. Kysyntä alan palveluille on vahvaa.  Yhtiö on yli neljänkymmenevuoden jalostanut ja toimittanut multaa erilaisiin viheraluerakentamiskohteisiin.  Yhtiöllä on käytössään oma, n. 10 ha:n, maa-alue. Alueella on viisi mallikkaasti hoidettua aumaa, konehalli ja toimistorakennus. Yhtiön kone- ja laitekanta sekä vuosien varrella tehokkaaksi hiottu toimintamenetelmä antavat toiminnalle selkeän perustan ja varmuuden tulevaisuutta ajatellen. Maa-lueella runsaasti tilaa myös muunlaisen kiertotalousliiketoiminnan harjoittamiseen. Toimintansa mahdollistamiseksi yhtiöllä on ajantasalla olevat Aluehallintoviraston myöntämä Ympäristölupa sekä Eviran myöntämä Laitoshyväksyntä ja niitä auditoidaan säännöllisesti. Hyvin hoidetuissa multa-aumoissa valmista, heti suoraan asiakkaille toimitettavaa tai multa-asemalla eri lajikkeiksi jalostettavaa multaa n. 500000 kuutiometriä. Jalostukseen käytettävät hiekka- ja humusvarannot lyhyiden kuljetusetäisyyksien päässä. Multa on tutkitusti niin runsasravinteista, että lisäravinteiden käyttö ja kalkitus on tarpeetonta. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti Turun, Rauman ja Porin talousalueiden viheraluerakentajista. Laadukkuutensa ja minimaalisen rikkaruohosisältönsä ansiosta jalostettua multaa on toimitettu esim. golfkenttien viheraluerakentajille  myös pääkaupunkiseudun, Päijät-Hämeen, Hämeen ja Pirkanmaan alueille. Yritys voidaan myydä myös ilman kone- ja laitekantaa.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus
1 850 000 €

Kannattava ja hyvin menestynyt maanrakennusyhtiö

Myytävänä monipuolisia maansiirto palveluja tarjoavan yrityksen koko osakekanta Keski-Suomessa. Yrityksellä on hyvä maine ja historia, ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta, vakiintunut markkina-asema, sekä hyvä ja monipuolinen kalusto palvelujen tuottamiseen. Yrityksellä on tilava tontti ja rakennuksia, jotka tukevat hyvin yrityksen liiketoimintaan. Asiakaskunta muodostuu pääasiassa rakennusyrityksistä, rakennuttajista ja julkisen sektorin toimijoista. Yrityksen kaikki työntekijät on ammattipätevöitetty, työnjohtajilla on KVV-pätevyys ja yrityksellä itsellään on RALA-pätevyys. Tilauskanta on hyvä ja toiminta-alueen maarakentaminen näyttää hyvältä myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Toiminta on vakiintunut ja kannattavaa, ja se on turvannut omistajalleen hyvän toimeentulon. Kalusto on laadukasta ja koneet on huollettu ajallaan.  Myyjä on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä yrityksen henkilökunnan, - maineen ja - kunnon eteen. Kaupan toteutuessa myyjä on valmis olemaan ostajan tukena erikseen sovittavan ajan. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tarjoaa hyvän kasvun mahdollisuuden.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Huippumahdollisuus laajentaa maanrakennustoimintaa

Myynnissä nyt maanrakennusalan yrityksen liiketoiminta ja kalusto. Yrityksen päätoimialaa ovat louhinnat ja räjäytykset.  Työkohteet vaihtelevat omakotitalojen pohjatöistä aina laajempiin kunnallistekniikan rakentamistöihin.  Asiakaskunta koostuu kunnista ja isoista valtakunnallisesti toimivista rakennusyrityksistä aina yksityishenkilöihin. Tyytyväisten asiakkaitten myötä toiminta on kasvanut Etelä-Pohjanmaalta koko Suomeen.  Toimenkuvaan kuuluvat myös sukellustyöt kuten ankkuriketjujen asennukset / vaihdot ja sähkökaapeleiden, vesi- ja viemärilinjojen ja muiden vedenalaisten rakenteiden tarkastukset.  Nykyinen yrittäjä voi jäädä työntekijänä jatkajan palvelukseen tai työskennellä alihankkijana oman yrityksen kautta. Yrityskaupassa myydään koneet, kalusto, liiketoiminta ja yrityksen verkkosivut. Yrityksen kalusto on pääosin alle viiden vuoden ikäistä ja siihen kuuluu mm. poravaunu, kaivinkone, kompressori, kuorma-auto ja runsaasti muuta kalustoa. 
Etelä-Pohjanmaa
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image