secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään muu rakennusalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Muu rakennusalan yritys
130 000 €

Kannattava parketti- ja lattiahiontaliiketoiminta

Myydään parkettitöihin ja lattiahiontaan keskittyneen yrityksen liiketoiminta. Liiketoiminta on kasvanut vuosittain ja toiminta on tuottoisaa. Yritys toimii Pirkanmaalla. Yksityisistä että yrityksistä koostuva asiakaskunta valmiina. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi kaksi työntekijää. Yrittäjä on keskittynyt myyntiin ja markkinointiin, jonka avulla yrityksellä on hyvä, valmis asiakaskunta. Töiden toteutuksesta vastaavat sitoutuneet ja osaavat työntekijät. Yrityksellä on moderni koneisto lattiatöiden tekemiseen. Hyvät verkkosivut ja laadukkaat valmiit markkinointimateriaalit.  Myydään liiketoimintakauppana sisältäen koneet, laitteet, asiakasrekisterin sekä valmiit markkinointikanavat. Yrityksen nykyiset tilat eivät sisälly kauppaan, mutta uusi yrittäjä voi halutessaan jäädä vuokralaiseksi nykyisen yrittäjän omistamaan hyvällä sijainnilla olevaan varasto- ja toimistotilaan.   Perehdytys sisältyy kauppaan. Tarvittaessa nykyinen yrittäjä on valmis tekemään myyntiä ja markkinointia uudelle yrittäjälle erillisen sopimuksen mukaan.   Tässä on erinomainen yritys alasta kiinnostuneelle tai jo toimivalle yritykselle, joka haluaa laajentua. Valmis asiakaskunta tarjoaa nopean aloituksen ja kassavirtaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien.  Ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi! 
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Menestyvä maalausalan yritys Keski-Suomessa

Myydään ulkomaalauksiin erikoistunut maalausliike, jonka toiminta on keskittynyt Jyväskylän seudulle. Yritys on toiminut 7 vuotta ja sillä on luotettavan ja ammattitaitoisen yrityksen maine. Yrityksen asiakkaat tulevat suurelta osin hyvän brändin ja asiakassuositusten perusteella. Asiakkaita ovat yksityishenkilöt ja taloyhtiöt. Yritys työllistää yrittäjän sekä lisäksi kesäsesonkina keskimäärin 3-6 maalaria, joista suurin osa on tehnyt pitkään yhteistyötä yrityksen kanssa. Yritystä on helppo kasvattaa laajentamalla palvelua sisämaalauksiin, jolloin liiketoimintaa saadaan koko vuodelle. Yrityksellä on kevyt kulurakenne. Myydään koko osakeyhtiö. Myyjä on valmis perehdyttämään uuden omistajan. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!     
Keski-Suomi
Myydään
Muu rakennusalan yritys
9 000 €

Myydään rakennusalan yritys

Myydään rakennusalan yritys, joka tekee myös siivouksia ja muuttoja. Koti-1 Palvelut Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen yritys. Päätoimiala on asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen. Sivutoimialana on kiinteistöjen siivous. Palvelutarjonta on monipuolinen ja koostuu rakennusalalla mm. rakennus-, saneeraus- ja maalaustöistä, pihatöistä ja maanrakennuksesta sekä julkisivuista. Siivous- ja muuttopalvelut on suunnattu sekä yrityksille että yksityisille ja niitä tehdään monipuolisesti asiakkaan tarpeen mukaan.  Asiakaskunta on pääosin Etelä-Suomessa. Rakennusalan töitä on tehty myös Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Siivoustyöt keskittyvät Uudellemaalle.  Laadukkaat kotisivut ja yhteistyökumppaniverkosto. Tutustu www.koti1.com ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. 
Etelä-Suomi
Myydään
Muu rakennusalan yritys
95 000 €

Myydään lasitusliike

Lasitustalo etsii uutta omistajaa nykyisen omistajan jäädessä eläkkeelle. Yritys toimii Helsingin Tattarisuolla ja se on erikoistunut  rakennus-ja sisustuslasien valmistukseen ja asennukseen.  Lasitusliikkeellä on myös isompia pääasiakkuuksia kuten SRV, Skanska ja YIT. Yhtiön liikevaihto on viime vuosina ollut noin 500 000-600 000 euroa/vuosi. Yrityksen tulevaisuus näyttää vakaalta ja kasvun mahdollisuuksia on.  Jatkavia työntekijöitä on 4, joukossa avainhenkilöitä. Yritys toimii vuokratilassa teollisuushallissa. Hallin koko on 362 m2/halli+toimistotila.  Hallin vuokraamisesta voidaan neuvotella.  Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla.
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Hirsisorvaamo Vehmaalla

Hirsi- ja Rakennustyö Hir-Jak Oy myy hallin ja hirsisorvaamon konekannan: hirsisorvi, kaappa, salvuskone ja muut tarvittavat koneet. Peltihalli on kooltaan 600 m2 ja siinä on iso asfalttipiha. Ota yhteyttä puhelimitse tai viestillä ja tule tutustumaan paikan päälle!
Myydään
Muu rakennusalan yritys
800 000 €

MENESTYVÄ TÄYDEN PALVELUN PUU- JA RAKENNUSTARVIKELIIKE

Pitkään toiminut ja hyvää tulosta tekevä puu- ja rakennustarvikealan osaaja.Yrityksen toiminnasta merkittävä osuus on omaa valmistustoimintaa. Yhtiön viime vuoden (2020) käyttökate oli yli 500 000 euroa. Myydään liiketoiminta + vaihto-omaisuus. 
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Eteläsavolainen maalausalan yritys hakee uutta yrittäjää

Yrityksen toiminnalla on pitkät perinteet ja se työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi 2 – 4 työntekijää. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. erilaiset maalaus-, pinnoite- ja tasoitetyöt sekä huoneistoremontit. Asiakaskunta muodostuu rakennusalan yrityksistä (aliurakoinnit), taloyhtiöistä sekä kotitalouksista. Myydään liiketoimintakauppana  (sis. koneet, kalusto, auto, liikearvo), toimitilat on vuokrattu. Sopii hyvin lisäliiketoiminnaksi mutta omaa myös kehittämis- ja laajentamismahdollisuudet itsenäisenä toimijana. Lisätiedot: yritysneuvoja Katja Remes, puh. 044 4174960 / katja.remes@savonlinna.fi
Etelä-Savo
Myydään
Muu rakennusalan yritys
385 000 €

PITKÄÄN ALALLA TOIMINUT KORJAUSRAKENTAJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Pitkään pääkaupunkiseudulla korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka toimenkuvaan kuuluvat erilaiset korjaus- ja uudisrakennustyöt sekä huoneistoremontit.Yrityksen palvelu on laadukasta, joustavaa ja nopeaa ja sillä on pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet.
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Rakennussuunnittelun ja -myynnin ammattilainen. Nyt haaveista totta!

Oletko rakennusten suunnittelua ja valmiiden piirustuspakettien myyntiä suunnitteleva tuleva yrittäjä? Ehkäpä Sinulla on jatkojalostushaaveena myös suunniteltujen kohteiden elementti- tai PRECUT-rakenteiden myynti asiakkaille. Tässä on Sinulle tarjolla valmis kokonaisuus. Myydään käytössä oleva markkinointi .fi-verkkopalvelusivusto mallistoineen (autotallit. -katokset, piharakennukset, mökit - myös verkkomyynnistä poissa olevat omakotimallit). Yhteistyössä kohteiden valmistukseen on tarvittaessa tarjolla luotettava, ammattitaitoinen ja toimiva elementti-/precut yrittäjä. Sivusto tarjoaa laajan malliston autotalli- / katos- sekä piha ja lomarakennuksia. Palvelun kautta yksityinen asiakas voi tilata helposti valmiit rakennuslupapiirustukset valitsemalleen tuotteelle sekä hyödyntää niitä lisäksi esim. tarjouskyselyyn. Piirustuspaketti on edullinen ja se on helposti muutettavissa sopimaan olemassa olevaan ympäristöön asiakkaan toivomalla tavalla. Liiketoimintakauppa sisältää: - Valmiin .fi-sivuston ja domainin - Valmiin, laajan malliston tilattavia piirustuspaketteja:  1. Verkkosivulla näkyvissä olevat noin 60 erilaista mallia autotalleihin, autokatoksiin, piharakennuksiin ja lomarakennuksiin  2. Noin 20 valmista omakotitalon mallia, joita ei ole verkkosivuilla - Päivitetyn ARCHICAD-päälisenssin - lisänä valmiit ja laajat           materiaalikirjastot Sivustolla on vahva näkyvyys Googlen hakutuloksissa ja markkinointia lisäämällä on mahdollisuus kasvattaa ja kehittää toimintaa.  Sivuston pyörittäminen vaatii jonkinasteisen CAD-osaamisen (Esim. ARCHICAD, AUTOCAD) ja kokemus rakennusten suunnittelusta rakennuslupakäytännöissä on eduksi. Myyjä on valmis tutorointiin ja kokemuksen tuomaan tietojenvaihtoon asiassa.  Sivuston ylläpitokustannus on alhainen ja sivusto soveltuukin erinomaisesti omaksi yritystoiminnaksi laajennusmahdollisuuksineen ta suunnittelutoimistolle lisätulolähteeksi. Myydään yrittäjän eläkeiän lähestyessä.   Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!  
Koko Suomi
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Asennusliike

Nosto- ja muiden automaattiovien sekä mekaanisten ovien ja lastauslogistiikan (lastaussillat yms.) asennuksiin erikoistunut asennusliike Pirkanmaalta myydään eläköitymisen johdosta. Hyvät, monivuotiset asiakassuhteet isoimpiin maahantuojiin, jotka käyttävät asennuspalvelujamme. Yli 20 v kokemus alalta. AAA-luottoluokitus, velaton yhtiö. Hyvä kalusto, työkalut, tarvikevarasto. Toimipaikka joko myydään tai voi jäädä siihen vuokralle.  Koulutus ja perehdytys asiakkaisiin. Olemassa olevat sähköluvat on käytettävissä sopimuksen mukaan. Vaatimuksena sähkö-, hydrauli- tai muu asennustaito. Lv ollut viimeiset 5v noin 300 t €.  Tarvittaessa pari asentajaa vakityösuhteeseen tai sop.muk. 
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Myydään rakennusliike

Tartu tilaisuuteen! Uudisrakennus- ja korjaustoimintaa sekä rakennustarvikemyyntiä ja -vuokrausta harjoittava yritys etsii jatkajaa nykyisen omistajan jäädessä eläkkeelle. Yritys toimii hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Savossa sijaitsevassa kaupungissa. Toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla ja ne voidaan joko vuokrata tai myydä jatkajalle. Lämmintä myymälä- ja hallitilaa on noin 500 m2 ja lisäksi kylmää varastotilaa noin 340 m2. Yrityksellä on tarvittava konekanta, jotta asiakkaalle voidaan tarjota kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut lukuun ottamatta LVI- ja sähkötöitä. Hyvämaineisella yrityksellä on voimassa olevia sopimuksia sekä tilauskantaa.  Vuosien varrella sille on muodostunut hyvä yhteistyöverkosto sekä vakiintunut yritys- ja yksityisasiakaskunta. Yrityksessä työskentelee sesongin mukaan 13–18 ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöä.  Nykyinen yrittäjä voi perehdyttää toimintoihin, jotta siirtymä sujuu jouhevasti. Toiminta myydään sopimuksen mukaan joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana. Otathan yhteyttä! Lisätietoja annamme salassapito sopimuksen solmimisen jälkeen. 
Pohjois-Savo
Myydään
Muu rakennusalan yritys
350 000 €

Lämpökaivojen poraukseen erikoistunut yritys

2005 asti toiminut osakeyhtiö, jolla laaja asiakaskunta ja hyvä maine. Yritys toimii lämpökaivojen, porakaivojen ja pienten paalutustöiden parissa. Osaava henkilökunta ja tarvittaessa annetaan koulutusta. Maalämpöala saa taas lisäpotkua lisää tulevien vuosien energiaavustuksista. Työtä riittää!
Myydään
Muu rakennusalan yritys
990 000 €

RAKENNUSLIIKE, TALOTOIMITTAJA

Yritys rakentaa yksilöllisesti suunniteltuja taloja avaimet- käteen periaatteella. Yksilöllisesti suunnitellut taloratkaisut toteutetaan vahvalla projektiosaamisella. Yritys on toiminut pitkään ja sen lukuisat referenssit kertovat tunnetusta ja luotettavasta toimittajasta. Tilauskanta on erinomainen ja yhtiön liikevaihto voimakkaassa kasvussa.  
Länsi-Suomi
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Laadukkaan saunarakentamisen yritys

Tarjolla on nyt ainutlaatuisen hieno ja harvinainen tilaisuus rakennus- /tai puusepän alan osaajalle tai käsillä tekemisestä/rakentamisesta kiinnostuneelle tekijälle. Jatkuva kysyntä tarjoaa mahdollisuuden myös 2-3 hengen yrittäjätiimille. Yrityksestä on mahdollista myös myydä osakkuus ja siten uudella osakkaalla on myöhemmin työhön perehdytyksen jälkeen mahdollisuus ostaa koko osakekanta.15 vuotta toiminut, hyvän nimen sekä maineen omaava yritys on yksityisten toimeksiantojen lisäksi tehnyt pääasiallisesti alihankintatöitä valtakunnallisille rakennusalan yrityksille. Yrittäjä joutuu keventämään työtään terveydellisistä syistä ja siksi yritykselle etsitään nyt osakasta tai uutta jatkajaa.Yritys valmistaa mm. laadukkaita saunoja, lauteita ja pesutiloja mittatilaustyönä, avaimet käteen periaatteella. Toimintaa on helposti mahdollista kehittää edelleen, sillä kysyntää yrityksen toimialan tarjoamalle tekemiselle on olemassa jo valmiina niin yksityisasiakkaiden kuin julkisen sektorin asiakkaidenkin (kunnat ja kaupungit) keskuudessa. Tarjontaa on mahdollista laajentaa myös verkkokaupan puolelle lisäämällä valikoimaan laajemmin myyntiedustuksia mm. kiuasvalmistajilta. Yrittäjä/yrittäjätiimi voi lisätä tarjontaan mukaan myös esim. laatoituspuolen töitä. Toiminta on siirrettävissä ja valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Yritys toimii tällä hetkellä Pohjois-Savossa noin 800 m2 kiinteistössä. Kiinteistössä on lämmintä hallitilaa tuotantoa varten, toimistotilat sekä asuintilat. Asuintiloihin on tehty täysi sisätilaremontti viisi vuotta sitten.Yrityksellä on erittäin monipuolinen valikoima työhön tarvittavia koneita, kalusteita ja työkaluja. Harvinaisen hyvä, menestyvä ja toimiva sekä helposti ja monipuolisesti eteenpäin kehitettävä yritys toimintoineen on valmiina ottamaan osakkaan tai siirtymään uuden tekijän ohjaksiin. Ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään oheisella yhteydenottolomakkeella neuvottelujen käynnistämiseksi. 
Pohjois-Savo
Osakkuus
Muu rakennusalan yritys

Avoin työpaikka: Työnjohtaja / Rakennusalan yrittäjä

Myllyn Mies Oy etsii työhön osallistuvaa työnjohtajaa. Tehtävänäsi on johtaa ja resursoida tiimisi toimintaa sekä neuvotella uusia kohteita. Yrityksen toimipaikka on Viitasaarella, mutta toimimme myös lähikuntien alueella.  Haettava henkilö voi olla myös yrittäjä, jonka kanssa liiketoimintaa lähdetään kehittämään ja laajentamaan yhdessä. Mahdollisuutena on, että toiminta irrotetaan Myllyn Mies Oy:stä erilliseksi yhtiöksi. Tämä on hieno tilaisuus rakennusalan koulutetulle ammattilaiselle. Etsittävän henkilön keskeisenä tehtävänä on osallistua itse työtehtäviin sekä johtaa ja resursoida tiiminsä toimintaa.  Vastuukokonaisuuteen kuuluvat lisäksi mm. rakennuspuolen vetovastuu kokonaisuudessaan, kohteiden sekä työn laadun valvonta ja neuvonta, työmaiden organisointi ja resursointi, uusien kohteiden etsiminen sekä neuvottelu ja tarjouslaskenta. Myllyn Mies Oy on puukauppaan, rakentamisen palveluihin ja rakennusmateriaalien myyntiin keskittyvä yritys. Yritykseen kuuluu myös ovia ja ikkunoita myyvä Ovikauppa.com-verkkokauppa. Yritys työllistää rakennuspuolella tällä hetkellä kuusi rakennusmiestä.  Rakennuspuolen toimintaa on tavoitteena kehittää ja laajentaa, koska toimialueella on kysyntää isompiakin kohteita toteuttavalle rakennusliikkeelle. Myllyn Mies Oy kehittää myös ovi- ja ikkuna-asennuspalveluita pohjoisen Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueelle. Tartu nyt rohkeasti tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi:  Terho, Puh. 0400 545 805 tai terho@myllynmies.com Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta myös Myllyn Mies Oy:n verkkosivuilta: https://myllynmies.fi/ https://myllynmies.fi/avoin-tyopaikka-tyonjohtaja-rakennusalan-yrittaja/  
Viitasaari
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image